Ganduri de la Ceausescu

A ajuns vestea și la noi, la Cimitirul Ghencea, că DIICOT a clasat pe furiș dosarul Petromidia. Acum știu de ce m-ați împușcat acum 30 de ani.☹️🔫

Risultati immagini per vanzarea romaniei

V-am lăsat la Năvodari o rafinărie ultramodernă de 2,5 miliarde dolari. A luat-o Dinu Patriciu cu banii din Rompetrol, altă firmă pe care v-am lăsat-o. Moammar Al-Gaddafi m-a rugat să fac cu Rompetrol prospecțiuni în Libia, în cautare de zăcăminte de petrol și mi-a plătit pentru asta 56,5 milioane dolari, bani pe care i-a încasat apoi Patriciu, deși erau banii statului, ai poporului român. Cu acești bani Patriciu a luat Petromidia, de 2,5 miliarde dolari.În afară de asta, stabilisem cu prietenul meu Gaddafi să extragem împreună petrolul din zăcământul El-Sharara, descoperit de inginerii și geologii români de la Rompetrol. Petrolul cuvenit nouă din concesiunea românească de la El-Sharara valora 6 miliarde dolari, dar ați dat această concesiune unei firme de apartament din Spania, Repsol, în 1992. Cu banii din concesiunea românească din Libia Repsol a devenit de atunci un gigant petrolier mondial.
Nu contează, oricum nu mai aveați ce face cu concesiunea din Libia. Ați dat de pomană Petrom austriecilor, împreună cu zăcămintele de petrol din România, în valoare de 10 miliarde dolari. Drept recunoștință, austriecii au tăiat cele cinci rafinării românești pentru a nu concura pe piața românească produsele petrochimice austriece.
Acum se fac 30 de ani de când m-ați împușcat și veți sărbători.🎉🎉 Dar dacă tot m-ați împușcat pe mine, sincer să fiu, mi-ar plăcea să îi împușcați și pe cei care au furat moștenirea mea. Pentru că nu mi-au furat-o mie, v-au furat-o vouă!
Dragi tovarăși și pretini, vă urez în continuare putere de muncă și mult succes în activitate! – fb.com

Urmariti va rog multe alte subiecte interesante la categoria:  Distrugerea Romaniei

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Ganduri de la Ceausescu&8221;

  1. Ma intreb adesea, nu fara tristete, cum ar fi fost tara asta daca n-ar fi avut resurse naturale, daca n-ar fi avut inteligenta si cultura peste medie, daca n-ar fi avut forta de munca ieftina si calificata? Oare daca am fi fost saraci din toate punctele de vedere, daca in trecutul nostru istoric n-am fi stat in calea invadatorilor otomani si n-am fi sustinut prin sange si sudoare un Imperiu Habsburgic, mai eram integrati in „valorile” euro-atlantice promotoare a mult-trambitatei democracy? Oare cat de mult poate fi indobitocita, manipulata, indoctrinata o natie incat sa-si accepte si-acum – dupa ce i s-a furat totul (suflet, constiinta, rezerve, chiar si sentimentul de apartenenta la Dumnezeu prin lovirea constanta in ceea ce reprezinta invataturile ortodoxe si biserica, etc), dupa ce se afla la un pas de distrugere a integritatii ei – clasa politica tradatoare, perversa, vanduta intereselor straine? Ce si cat s-a modificat in ADN-ul nostru incat sa rabdam, sa toleram fara murmur umilirea, exploatarea, dezbinarea, dispretul?! Ce se va intampla dupa ce nu vom mai avea nimic de oferit gratis? Vom disparea de pe harta lumii!
    Intr-un fel, e mai bine! Si-o afirm cu cinism de data asta! Pentru ca o data ajunsi in lumea occidentala ne-am grabit sa renuntam la valorile noastre, in graba de-a le imbratisa pe ale altora doar pentru a le castiga „bunavointa”, ne-am pripit sa ne repudiem stramosii, parintii, notiunile de apartenenta la vatra stramoseasca si patriotism. Daca ramaneam „verticali” nu eram in trend! Mai bine in genunchi, tinuti pe coji de nuca, in coada tuturor clasamentelor, „rudele” sarace si neispravite ale Europei, maruntisul santajabil al americanilor in raca lor notorie, paroxistica cu Rusia lui Putin. Pacat…dar ne meritam soarta! Pentru ca ne-am facut-o singuri!

  2. Situatia se poate remedia doar dacă înțelegem că, în calitate de popor ortodox, avem misiunea divină de a ne ruga pentru poporul român și pentru alte popoare care nu sunt ortodoxe, adică pentru lumea intreaga. Dumnezeu a ingăduit să fim săraci material. ca să ne îmbogățim pe plan spiritual. Puternicii lumii au inființat ecumenismul, ca să ne distrugă și pe plan spiritual. Atâția oameni și-au dat viața pentru Ortodoxie. Trebuie să învățăm să o prețuim cum se cuvine, nu să căscăm gura la tradarea lui Dumnezeu de către cei care impun norme morale antihristice. Trebuie să învățăm să ne ajutăm unii pe alții pe plan duhovnicesc în primul rând. Un ortodox adevărat este un om fericit și puternic indiferent dacă are mult sau puțin. Cei care ne sărăcesc pe noi tot nefericiți sunt. Sa ne pocăim și să ne rugăm mai mult, să renunțăm la măndrie, pentru a fi plăcuți lui Dumnezeu. Numai Dumnezeu le poate sta împotrivă acestor trădătări. Ei știu asta și de aceea luptă să fim cât mai pătimași, cât mai puțin evlavioși, să ne credem stăpâni, dar ei să ne manevreze cum vor.

    https://www.marturisireaortodoxa.ro/era-stapanilor/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s