Analiza pertinenta care demonstreaza de ce domnul Iohannis nu are cum sa fie niciodata primul in optiunea cetatenilor la alegerile prezidentiale!

Stau si ma intreb, cum de are domnul Iohannis 43% din optiunile de vot? Voua chiar nu vi se pare suspect acest lucru?

Related image

Pai haideti sa analizam un pic situatia:

  1. Domnul Iohannis, are cu aproximativ 10% mai mult in sondaje inaintea primului tur decat avea acum 5 ani in aceasi situatie. Iar acest lucru il are in conditiile in care o mare parte din electoratul care l-a sustinut atunci, a migrat catre USR cu reprezentatul lor domnul Barna si catre alti candidati, cum e domnul Paleologu, reprezentatul PMP, sau chiar domnul Diaconu, iar electoratul PSD nu o sa voteze niciodata cu domnul Iohannis.
  2. In alegerile Europarlamentare, partidul PNL al carui reprezentant este domnul Iohannis, a luat 27%, deci cu mult sub cat are cota singur domnul Iohannis.
  3. La aceleasi alegeri Europarlamentare, USR a castigat in aproape toate orasele medii si mari din tara, cat si in diaspora, iar in orasele mici si comune voturile au fost impartite intre PNL si PSD in marea lor majoritate, lucru care nu are cum sa nu se reflete aproximativ si cand vine vorba de alegerile prezidentiale.
  4. In acesti 5 ani, domnul Iohannis nu a impresionat cu absolut nimic in sensul pozitiv, din contra, a fost cel mai inactiv presedinte de pana acum, mereu in contratimp in perioadele de crize politice si sociale, discursuri reci, plate si fara nici un mesaj profund, a acceptat fara carteasca aproape toate legile propuse, a acceptat toti prim-ministri propusi de PSD, inclusiv pe doamna Dancila de care spunea cu mare lejeritate ca ii acorda votul de incredere, „dar daca nu face ce trebuie, vede dumneaei!”. A fost plecat din tara in vacante intr-un mandat, mai mult decat toti presedintii la un loc de dupa revolutie incoace. Un personaj fara carisma, fara nici o priza la public, cu un zambet din filmele thriller, practic, un personaj care nu iti transmite nici o emotie pozitiva si vreun sentiment de incredere.
  5. Si-a pus in cap toti sustinatorii familiei traditionale cand a sabotat referendumul si i-a facut fanatici religiosi, care nu sunt putini, 3,3 milioane, conform referendumului amintit.
  6. Poate nu e relevant, dar toti in jurul meu, care inainte au votat cu domnul Iohannis, acum nu il mai sustin, mergand catre cu totul si cu totul alti candidati, in trecut fiind mai mult o optiune pentru ei, ca nu era altcineva considerat mai potrivit impotriva lui Ponta, cu alte cuvinte au dat un vot negativ PSD-ului si nicidecum o sustinere convigatoare pentru domnul Iohannis.
  7. Domnul Iohannis se stie ca are dosar penal, fiind judecat si condamnat definitiv pentru inselaciune, fals si uz de fals in cazul unora dintre imobilele detinute ilegal.

Deci, de unde atata sustinere pentru actualul presedinte in momentul de fata? Care categorie sociala il mai sustine de are 43% din electorat?!?

Dupa parerea mea totul este o mare manipulare, jocurile au fost facute de catre servicile de la noi, cu acordul bineinteles, al servicilor americane, domul Iohannis un tip santajabil, se pare ca este in continuare marioneta cea mai potrivita pentru ca papusarii sa isi faca pe mai departe de cap in Romania.  Un sustinator al Noii Ordini Mondiale cu tot ce inseamna, cedarea suveranitatii, a resurselor, a terenurilor agricole, a padurilor, a promovarii minoritatilor sexuale, protejarea corporatiilor, bancilor, un latrator catre Rusia atunci cand oculta il pune sa latre etc.

Voi credeti ca vizitele in America si intalnirile cu domnul Trump au fost intamplatoare? La fel ocuparea primului loc pe lista candidatilor la presedintie, la tragerea la sorti a BEC? Nicidecum, totul a fost aranjat.

Suma impresionanta de semnaturi depuse la BEC, 2.2 milioane, care nu este nici pe departe adunata de la alegatori, ci stransa din baza de date a STS-ului, este o cifra de impact catre cetateni, dragii mei, care are ca scop incercarea de influentare a subconstientului alegatorilor, ca lucrurile chiar asa se prezinta.

Mass-media, care este parte importanata a acestui proces de manipulare, fiind controlata de aceasi papusari, sustinea la unison, dinainte sa inceapa orice precampanie electorala, ca Iohannis este pe primul loc in optiunile de vot ale cetatenilor si restul se bat pentru pozitia a doua, chestie care repetata incontinu(cea mai des intalnita forma de manipulare) este crezuta de oameni fara sa isi dea seama.

Deci, jocurile sunt facut dragii mei, cine crede altcineva e naiv si atins de aceasta manipulare mizerabila a sistemului!

Dumnezeu cu mila!

Urmariti va rog si alte actiuni antinationale ale strainului de neam si tara Klaus Iohannis, la categoria: Klaus Iohannis

Iar foarte detaliat despre halul in care am ajuns, aflati citind rubrica: Distrugerea Romaniei

5 gânduri despre &8222;Analiza pertinenta care demonstreaza de ce domnul Iohannis nu are cum sa fie niciodata primul in optiunea cetatenilor la alegerile prezidentiale!&8221;

  1. Dați-l jos ! Dăți-l jos!
    Că n-aduce vre-un folos!
    Suntem tot mai învrăjbiți,
    de Prut încă despărțiți,
    am pierdut codrii, gaz, aur,
    n-am primit nici un tezaur,
    vindem fete la export,
    musumani luăm prin import,
    suntem sclavi la noi în țară,
    suntem sclavi și in afară!
    Dacă credeți în Hristos
    dați-l jos pe acest scârbos!
    El din neam de venetici
    ne spune; „Sunteți fanatici”!?
    El primit de noi de milă
    ne răspunde doar cu silă!
    Dati-l jos! Dați-l jos!
    Că-i pagubă, nu folos!

  2. Datorita faptului ca toate institutiile statului sant ocupate de alogeni, ca lupii la oi prin minciuna si viclenie si care decid in numele nostru dar impotriva nostra !
    Toate institutiile inclusiv mass media e patronata de alogeni…

  3. În opinia mea România e manipulată și condusă de Servicii.
    Serviciile au mirosit că lumea vrea Dreapta, deci s-au reprofilat din securiști în băieții buni care susțin dreapta și justiția. În fond, un joc de glezne, România e exportatorul principal al UE în ceea ce privește traficul de carne vie, dar serviciile, justiția și internele au tăcut, că doar se fac bani frumoși din prostituție.
    Iar Petrov și Șora ne dau lecții de democrație.
    Oi fi eu proamerican, dar sunt împotriva amestecului serviciilor în politică. Apropo, sunt foarte activi pe forumuri, unde îi apără pe Petrov, Șora, Wring de la USR, ca vorba ceea: securistii nostri sunt mai buni decat ai lor!
    Toate guvernele au cazut de acord ca gaura facuta de Bancorex sa fie umpluta de catre tot poporul roman, iar nu doar de aceia care s-au imprumutat si au garantat cu ciurucuri, ca doar Bancorex era banca de stat. Grijania lor de securisti!
    Întrebarea unora este cum va putea fi redus acum deficitul bugetar pentru ca inflația să scadă și împrumuturile să dispară (eventual).
    Tăind de la servicii și justiție.
    Că salariile lor exorbitante nu prea se justifica.
    Cum am mai spus, daca Sistemul (serviciile, justiția, internele) rezolva la timp cazul Luiza, atunci Alexandra era încă în viață.
    Numai că în România victima e e vina, nu Sistemul, care a și lăsat monștri că Dincă să își facă mendrele atâta timp. Doar nu credeți că doar cele două du fost victimele lui?

Lasă un comentariu