Radu Moraru cu o singura semnatura a devenit candidat la presedintia Romaniei!!!

Ziua de ieri 26.09.2019 ar trebui sa intre in istoria Romaniei cu o singura semnatura!

Image result for radu moraru

Spun acest lucru pentru ca Nasul chiar si-a asumat doar o singura semnatura dintre cele stranse!

BEC a cerut ca fiecare candidat sa isi asume raspunderea ca toate datele din formularele adunate sunt veridice, astfel, daca una este gresita, ei pot intra sub incidenta legii, fapt pe care Radu Moraru nu a vrut sa si-l asume , pentru ca e greu sa bagi mana in foc pentru altii! Insa toti ceilalti candidati au facut-o, fara sa se gandesca la acest aspect, care e deosebit de important!

Va dati seama ca Iohannis si-a asumat ca toate cele 2.2 mil de semnaturi adunate, cu toate datele personale a semnatarilor, ca fiind reale, la fel Dancila, Paleologu, Diaconu si toti ceilalti candidati!

Aceasta victorie a reusit-o la Curtea Constitutilor, curte care nu putea sa dea decat o decizie pozitiva in acest sens pentru ca ei trebuie in final sa valideze ca e respectat regulamentul si buna lui functionare, nu presedintele!

Iar in Constitutia Romaniei, legea suprema in stat, nu e specificat nicaieri ca trebuie sa ai 200 de mii de semnaturi pentru a fi candidat la presedintia Romania:

ARTICOLUL 37

Dreptul de a fi ales  

Candidaţii trebuie să fi împlinit, până în ziua alegerilor inclusiv, vârsta de cel puţin 23 de ani pentru a fi aleşi în Camera Deputaţilor sau în organele administraţiei publice locale, vârsta de cel puţin 33 de ani pentru a fi aleşi în Senat şi vârsta de cel puţin 35 de ani pentru a fi aleşi în funcţia de Preşedinte al României.

Plus ca pe langa faptul ca multe dintre datele adunate de ceilalti candidati nu sunt reale, au mai fost si adunate de persoane care nu sunt operatori autorizati sa adune date personale, intrand clar sub incidenta legii de protectie a datelor.

Astfel toti candidatii carte au picat in capcana BEC sunt oficial PENALI!

Iar aici, repet, cum am mentionat si cu alte ocazii, eu il sustin pe acest om pentru ca a invins sistemul mafiot! Iar pentru mine asta e foarte importanat, la fel cu mentiunea ca televiziunea Nasul Tv este singura in care fiecare gazetar poate sa isi faca emisiunea cum vrea indiferent de subiecte, fie ele sociale, politice, de sanatate sau spirituale.

De asemenea nu este penal, acest lucru nu il face santajabil, fapt care ii ingrozeste pe toti din sistem, de asta nefiind nici mentionat absolut niciunde in spatiul public!

Daca gresesc nu stiu, dar logic gandind, este singurul candidat apropiat de principile si valorile adevarate pe care le asteptam de la cineva care aspira la functia suprema in STAT!

Doamne ajuta!

Urmariti va rog si:

DE CE MASS MEDIA NU MENTIONEZA NICIUNDE CA RADU MORARU SI-A DEPUS CANDIDATURA LA PRESEDINTIA ROMANIEI???

6 gânduri despre &8222;Radu Moraru cu o singura semnatura a devenit candidat la presedintia Romaniei!!!&8221;

Lasă un comentariu