Cardinalul George Pell, un apropoiat al Papei Francisc, judecat de abuzuri sexuale si orgii homosexuale. Papa Francisc i-a spus unei victime a abuzului sexual catolic că este „bine să fii homosexual”.

Merită să se sublinieze faptul că Papa Francisc vorbea cu o victimă a abuzului sexual catolic când i-ar fi spus că este „bine să fii homosexual”.

Image result for pope francis

De ce contează:

Contextul pretinsei declarații a Papei este umbrit de afirmația însăși. Contextul este totuși important, deoarece pune în lumină acuzațiile de molestare de zeci de ani împotriva preoților catolici, dintre care multe s-au dovedit a fi adevărate. De asemenea, este important de scos in evidenta ce-l motiveaza pe Pontif sa se îndepărteze de învățăturile tradiționale catolice.

Victima, Juan Carlos Cruz, a fost abuzat sexual de către Rev. Fernando Karadima, care a fost găsit vinovat de o anchetă a Vaticanului în 2011.

Declarația Papei nu este doar despre „homosexualitatea față de biserică”:

Papa Francis este un aderent al teologiei eliberării promovată de socialiștii latino-americani de zeci de ani cu scopul final de a distruge biserica din interior.

În timpul secolului al XX-lea, revoluționarii comunisti au descoperit că, în ciuda eforturilor lor cele mai bune de a răsturna națiunile latino-americane și de a instala regimuri marionetă, ei nu puteau obține niciodată controlul asupra inimilor și minții populației, datorită paravanului constant al Bisericii Catolice.

De aceea, comuniștii au hotărât să submineze Biserica Catolică din interior prin „legitimizarea” învățăturilor marxiste în biserică prin teologia eliberării, care a combinat catolicismul cu marxismul.

Având în vedere acest context, nu este surprinzător motivul pentru care Papa Francis, un papă latino-american care este prietenos cu teologia eliberării, pare să se împotrivească buruienilor învățăturilor catolice la fiecare șansă pe care o are. – infowars.com

Cardinalul George Pell, un apropoiat al Papei Francisc, judecat de abuzuri sexuale si orgi homosexuale.

Image result for Cardinal George Pell

George Pell si Papa Francisc 

Melbourne, Australia (CNN) Cardinalul George Pell, trezorierul Vaticanului, va fi judecat in mai multe acuzatii de abuzuri sexuale.

Magistratul Belinda Wallington a luat recent decizia de a-l trimite in judecata pe cardinal, după ce in luma Martie a audiat un număr foarte mare de martori.

Urmariti va rog si:

cat si celelalte subiectede la categoria: Papa Francisco

Cat despre istoria Bisericii Catolice, urmariti va rog si articolul:

Secretele Intunecate ale Vaticanului

Iar pentru cei care spuneau ca sunt povesti abuzurile facute de elita globala asupra copiilor, cred ca de data aceasta o sa va ganditi de doua ori.

Urmariti va rog si :

Publicitate

Un gând despre &8222;Cardinalul George Pell, un apropoiat al Papei Francisc, judecat de abuzuri sexuale si orgii homosexuale. Papa Francisc i-a spus unei victime a abuzului sexual catolic că este „bine să fii homosexual”.&8221;

  1. „Papa” tipic comunist si mason din América Latina, înconjurat de alti socilisti, homosexuali, masoni, idioti holocau$tizati, geseftari si porci depravati! Ce mai, astea ne vorbesc de Dumnezeu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s