Spurcaciunea anului a primit Ursul de Aur la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin!

Adina Pintilie, regizoarea lungmetrajului „Nu mă atinge / Touch me not”, a primit Ursul de Aur la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin.

„Ursul de Aur”? NU. Soroșismul de Aur”. Despre „Don’t Touch Me”, nimic de bine. La festivalurile de film controlate de Progresişti nu se mai premiază arta cinematografică ci experimentele progresiste sexuale precum şi tot ceea ce se află în zona patologicului.

Dacă e cu nuditate hidoasă „e de artă”. Dacă e cu grăsime sau cu corpuri umflate sau fleșcăite „e tot de artă”

Nu care cumva să vedem un corp frumos, că stricăm ideologia soroșismului progresist planetar. Trebuie să băgăm hidoșenii la greu sau cel puțin fleșcăieli şi piele zbârcită ca să fim „artiști profunzi”.

Iar progresiștii noștri din „cinematografie”, mimetici cum îi știm, au prins rețeta pe baza căreia se dau premiile și și-au întrecut prin scabroșenie, maeștri experimentaliști neomarxiști

Dacă e cu nuditate la greu și cînd trebuie și când nu trebuie și cu sex lipsit de sentimente, sec și trist și cu trupuri neapărat urâte sau cel puțin zbârcite sau grase, atunci „e de artă”, „e profund”…

Totul trebuie să fie patologic sau cel puțin la limita lui. Normalul nu mai ia demult premii…

Dacă e cu patologie acută e „profund” ajunge în „subteranele umane” și e „sigur de artă”.
Se-ntoarce Florian Potra în mormânt văzând în ce hal a ajuns cinematografia românească de la Moara cu Noroc și de la Pădurea Spnzuraților la aberațiile astea demne de târgurile experimentaliste bolșevice de la începutul secolului XX.

Așa că anunțul de sâmbătă a venit ca o surpriză pentru cei care au un minim habar, despre critica de film și au fost cel puțin la câteva cursuri universitare la materia asta: caracterul experimental al filmului regizoarei Pintilie a fost unul care a divizat spectatorii festivalului, în mare parte din cauza unor scene sexuale exagerat de experimentale umplute ca ardeii umpluți cu o nuditate fără nici un sens, gratuită și fără perdea. Totul piperat cu o ‘atrofie musculară spinală’ pentru ca experimentul avangardist progresist să zgârie fals exact ca și acul unui patefon stricat.

Iar când nu e sex frigid e cu „masturbare artistică”. Frigida îl pune pe unul să se masturbeze ca să se excite. Chiar am căpiat toți? Nu vedeți că „împăratul e gol”? Să ajungă unii să vă zică că „fac artă” din „frecatul p..” şi din „curul gol” şi voi să-i credeți?

Păcat că a lipsit personajul fără picioare care să facă sex cu cel cu ‘atrofie musculară spinală’ și încă vreo trei cadavre în putrefacției lângă care să se rujeze tipa frigidă de 50 de ani, cea care se tot ruja fără sens, desigur dezbrăcată, în imagini plictisitor de lungi lipsite de dialog.

Și desigur au lipsit şi muștele care fac ouă, pe carnea stricată…pentru ca tacâmul avangardist să fie complet.

Din acest motiv filmul nu a fost considerat de nimeni ca un posibil câştigător. De nimeni în afară de juriul progresist.

Pintilie regizoarea, povestește despre trei persoane – inclusiv o femeie de cincizeci de ani care se răzbună la atingerea ei și despre un om bolnav de atrofie musculară spinală – care se luptă cu probleme de intimitate.

De asemenea, filmul a câștigat premiul pentru primul cel mai bun film de lung metraj.

„Ursul de Aur”? NU. „Soroșismul de Aur”. Despre „Don’t Touch Me”, nimic de bine. La festivalurile de film controlate de Progresişti nu se mai premiază arta cinematografică ci experimentele progresiste sexuale precum şi tot ce se află în zona patologicului

Arta nu mai e ARTĂ. Ea a devenit o mizerabilă propagandă progresistă de-a dreptul libidinoasă şi scârboasă.

Uitați aici ce porcărie LIBIDINOASĂ și SCABROASĂ (ca să nu credeți că exagerăm cu ceva):

La așa o porcărie era normal ca filmul să fie o coproducţie progresistă România / Germania / Cehia/ Bulgaria / Franţa. N-am înțeles de ce lipsesc din „coproducție” Olanda , Belgia şi Țările Nordice. – fluierul.ro

Dacă preşedintelui Iohannis i-a plăcut pelicula (!) şi a transmis felicitări pe pagina sa de socializare, iată că sunt şi alte voci care reacţionează negativ la acest film care nu prea are nimic „în comun cu arta”.

Dan Negru este cel care a recţionat extrem de dur:

„Bagaţi-vă “Ursul de aur” în fund ! Dacă aş posta aici imagini din film, FB mi-ar dezactiva contul. O femeie încearcă să-şi vindece frigiditatea plătind un barbat să se masturbeze în fata ei. Şi ăla stă şi se masturbează. Iaca filmu’. Ştiu, nu înteleg eu masturbarea ca arta. Dar toţi “Ursii de Aur” fac săli goale de cinema, filme ieftine cu curve şi înjurături vândute fraierilor drept artă. Pe piaţa liberă, sunt falimentare, n-au public. Bagaţi-vă “Ursii” în fund!”, a scris pe contul personal de socializare Dan Negru. – evz.ro
Publicitate

5 gânduri despre &8222;Spurcaciunea anului a primit Ursul de Aur la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin!&8221;

  1. O sodoma si o gomora planetara, se vede cu ochiul liber ca se pregateste terenul pt. venirea Anticristului, mult nu mai este fratilor. Atata scarbosenie ca a intrecut orice imaginatie bolnava. La vremurile tulburi care vin peste noi nu ne a ramas decat rugaciunea. Pr. Iustin Parvu spunea in predicile sale „Va fi un Pitesti la nivel planetar, si a venit vremea sa dam si noi picatura de sange pt Hristos”. Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu miluieste ne pe noi.

  2. Nu este de mirare. Am ajuns zilele in care albului i se spune negru si negrului alb. Iar asta e valabil in toate domeniile vietii noastre, nu doar in cinematografie. Anormalul trebuie prezentat drept normal, iar cei care se vor opune vor fi prigoniti si pusi la zid. Trist!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s