O nouă spurcăciune in Statele Unite ale Americii – O femeie care se crede bărbat a dat naștere unui bebeluș și susține că îi e TATĂ copilului pe care îl alăptează

O femeie din Statele Unite ale Americii a rămas însărcinată în 2015, dând naștere unui băiețel în primăvara acestui an.

Minunata lume nouă: O femeie care se crede bărbat a dat naștere unui bebeluș și susține că îi e TATĂ copilului pe care îl alăptează

Până acum, nimic neobișnuit. Doar că femeia în cauză, cu tot cu organele genitale de rigoare, se consideră de aproximativ 16 ani, bărbat. Din 2003, persoana respectivă a luat tratamente cu hormoni pentru a deveni mai masculină, având acum corpul acoperit de păr, informează revista Time.

Pe numele său de împrumut „Evan”, femeia spune că nu a fost părăsită de dorința de a rămâne însărcinată, chiar dacă se consideră de „gen masculin”. Împreună cu prietena sa, o femeie care se consideră tot femei, „Evan” a oprit tratamentele cu testosteron și a început inseminarea artificială cu ajutorul unor donatori de lichid seminal.

Procedura a reușit și acum „Evan”, care se consideră tatăl copilului pe care l-a născut, spune că firmele de asigurări de sănătate nu i se mai adresează nici cu „domnule”, nici cu  „doamnă”. Sursa citată precizează că toată lumea a încurajat-o pe „Evan” și a felicitat-o pentru sarcină.

Teoria genului sau ideologia de gen susține că sexul biologic al unei persoane nu determină genul acesteia. Conform acestei ideologii, nu există doar două genuri, masculin și feminin, ci mult mai multe. Un parlamentar german a „identificat” recent 60 de genuri. Rețeaua de socializare Facebook în engleză oferă posibilitatea utilizatorului să aleagă genul dorit dintr-o lungă listă de peste 50 de genuri, iar dacă nu se încadrează nici în acestea, respectivul poate să-și inventeze ce gen dorește.

Totul a plecat de la acordarea homosexualilor a „nevinovatului” drept de a se căsători. – actvenews.ro

Dar de ce ne miram? Aceasta este agenda Noii Ordini Mondiale, iar spurcaciunile unde se dezvolta cel mai mult? Acolo unde au teren prielnic, adica acolo unde oamenii nu mai cred in Dumnezeu, iar acolo unde Dumnezeu nu este, salasluieste cel rau.

Urmariti va rog cu atentie documentarul urmator, veti intelege multe:

Sodoma – Documentar rusesc despre cea mai mare spurcaciune a occidentului din zilele noastre

Iar chestia asta penibila cu politic corect, tot de la cel rau vine si tot unde nu e Dumnezeu a prins cel mai bine:

Publicitate

4 gânduri despre &8222;O nouă spurcăciune in Statele Unite ale Americii – O femeie care se crede bărbat a dat naștere unui bebeluș și susține că îi e TATĂ copilului pe care îl alăptează&8221;

  1. E bine asa.
    Ptr ca usa mantuirii e stramta si putini vor trece,cu atat mai bine ptr cei ce CRED in Domnul pana la capatul zilelor lor.

  2. Cat de BOLNAVE sunt toate popoarele (neamurile) Pamantului.Asta este STIRE ptr Tv-uri in ziua de astazi si un caz ptr politicul zilelor noastre de a da legi si drepturi in favoarea acestor SHIMONOSIRI si CREATURI care mai cred ca sunt si oameni=DIVERSII sau babeste -GAOZARII SI CURISTII.Astia sunt Noii OAMENI creati de laboratoarele sociopate ale unor SIONISTI jidani bolnavi care au schimonosit omul creat de Dumnezeu si l-au transformat in omul de astazi ,inclusiv in CREATURA asta cu barba si tate.Mai grav decat aceasta CREATURA e ca 90,95% din oamenii de astazi de pe Pamant au devenit NOUL OM-care se inchina la el insusi ,totul e datorita muncii sale personale,merita BUNURILE MATERIALE -ptr ca a muncit,niciodata nu-i de-ajuns cu ce are ,imbratiseaza cu toata fiinta sa tot ce e schizofrenic ,bizar si mai ales tot ce nu intelege ,accepta legile si toate ABERATIILE asa ziselor autoritati de stat fara nici o oponenta sau o minima logica, merge cu viteza avioanelor supersonice catre GHEENA vesnica (fiindca noul om chiar crede ca a aparut din MONKEY ha!ha!ha!),il adora si se va supune total si neconditionat pe ,,Conducatorul Unic” al Noii Ordini Mondiale =URICIUNEA PUSTIIRII sau ANTIHRISTUL etc…etc ,iar mai grav de toate acestea este ca OMUL SECOLULUI 21 II SI PLACE RAIUL FALS CREAT DE LUCIFER SI ACOLITII SAI PA TERRRA. Nimeni nu se mai poate trezi si iesi din acest LABIRINT creat de MAESTRII RASEI =Sionistii jidani la ordinul si planul lui LUCIFER insusi , decat daca se va intoarce la Prea Puternicul Dumnezeu Cel Mare si Viu.
    Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s