Politicenii romani printre cei mai corupti si ticalosi din lume

Cred că, dacă ar fi să facem o comparație cu politicienii tuturor țărilor din lume, politicienii români s-ar afla în top 5 cei mai ticăloși politicieni din lume. De la nivelul acestei clase corupte, incompetente și fără conștiință, o clasă politică care a furat fără limite și a vândut pe nimic mai toate resursele acestei țări, se lucrează cu entuziasm la o lege prin care oamenii de afaceri români, fie mici, fie mari, pot ajunge la închisoare, până la 6 ani, dacă întârzie plata contribuțiile pentru salariul angajatului. Proiectul a trecut de etapa de dezbatere publică și se află în discuție între Ministerul Finanțelor și Ministerul Justiției.

În același timp, de un an de zile, la început cu celebra ordonanță 13, iar acum cu tot felul de alte manevre, puterea se dă peste cap pentru a-i dezincrimina pe toți infractorii și corupții din sistem, atât în cazul traficului de influență și a dării sau luării de mită, cât și în ceea ce privește abuzul în serviciu, care, spune ei, nu poate fi considerat abuz decât dacă prejudiciul ar depăși 200.000 de euro. Cu alte cuvinte, dacă funcționarul public face un abuz în serviciu care produce o daună de 150.000 de euro, nu mai are dosar penal.

Desigur, amărâtul care fură o pâine va face mai multă pușcărie decât mafiotul politic care fură un milion de euro! Exemplele o confirmă – nenumărați politicieni corupți au ieșit din închisoare după doar 1-2 ani de pușcărie, deși au prejudiciat statul (adică pe noi) cu milioane de euro. Ba, mai mult, au fost eliberați fără a se recupera prejudiciul!

În aceste condiții, mai vreți să trăiți într-o astfel de Românie? Dar, oare, se poate face ceva? Poate că da, dar nu prea multe. De ce? Pentru că sistemul așa numit democratic este unul imperfect, este un alt fel de dictatură – una mascată, una a clanurilor politice care manipulează prostimea cum vrea! Și atunci? În opinia mea, doar o reformă radicală a sistemului social ne mai poate salva de găștile mizerabile care tronează de o viață în fruntea acestei țări. Iar o astfel de reformă ar trebui să impună principiile meritocratice în întreaga societate, de sus până jos. Doar înlocuirea acestui sistem social cu unul meritocratic mai poate să salveze România. Părerea mea! – extranews.ro

Acelasi lucru l-am exprimat si eu de mai multe ori, o societate meritocrata bazata pe valori morale si intelectuale, fara politiceni si partide este singura noastra sansa. Dar acest lucru este aproape imposibil de implementat in Romania,  atata timp cat aceste gasti criminale(interna si externa), care controleaza toata mass media si toate structurile interne vor fi la putere, pentru ca romanii sunt incapabili sa gandeasca pentru ei si sa intelega ca se poate si altfel.

Urmariti va rog si alte subiecte despre felul in care au batjocurit Romania acesti criminali dupa 1989, la categoria: Distrugerea Romaniei

Un gând despre &8222;Politicenii romani printre cei mai corupti si ticalosi din lume&8221;

  1. Pana nu vor fi luate masuri de confiscare a banilor furati si pedepse severe a acestor lichele care au subjugat,au vandut ROMANIA ca pe niste legume pe taraba din 1989 pana acum ,nu se poate face nimic. JUSTITIA cui ii este vanduta,pana cand penalii au dreptul de a ocupa functii publice si mai ales in guvernare si conducerea statului,ma refer si la Mr.President IOHANIS? Aceasta caracatita are tentaculele intinse in toate zonele de actiune, familii,cunostinte,prieteni.Nu uitati de copii lui Nastase,ai lui Ponta,si toate aceste cucoane care s-au trezit MINISTRI peste noapte si acum colac peste pupaza si aceasta TATA ANALFABETA pe care nu-i asa alti analfabeti trebuie s-o proslaveasca,altfel ar fi muritori de foame.
    Deci N O N V A L O R I L E STAPANESC R O M A N I A!
    Sa se inceapa cu JUSTITIA,pentru ce a acceptat sa se vanda?sa mearga si sa faca legi in tarile de unde le vin salariile si titlurile.
    NU SUNTETI ROMANI DACA VA VINDETI TARA CA IUDA PENTRU ARGINTI-SPANZURATI-VA CA EL!
    RUSINE SA VA FIE,CALCATI PE PAMANTUL IMBIBAT CU SANGELE STRAMOSILOR CARE AU MURIT SA VA LASE O TARA BOGATA SI FRUMOASA,NAPARCI CE SUNTETI,MERITATI SA FITI PUSI IN STREANG!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s