Donald Trump, omul ales de „poporul ales”

Cum va atrageam atentia si cu alte ocazii, Trump nu a ajuns in fruntea Americii nici pe departe datorita votului democrat din aceasta tara, asa cum multi erau convinsi. Cei care l-au ales sunt tocmai cei mai mari papusari ai planetei, familiile de evrei bancheri si cei din fruntea statului Israel si nu uitati nici faptul ca 60% dintre parlamentarii americani, fie republicani, fie democrati sunt tot evrei.

Motivul pentru care a fost ales Trump in defavoarea lui Hillary este tocmai acesta prezentat in clip, Trump este un iudeo-sionist care va reprezenta interesele evreilor in SUA, dar mai ales in Orientul Mijlociu, unde ii va ajuta pe evrei sa-si indeplineasca visul de refacere a Israelului biblic si de reconstructie a celui de al treilea templu a lui Solomon.

Urmariti va rog si:

Publicitate

14 gânduri despre &8222;Donald Trump, omul ales de „poporul ales”&8221;

 1. „Asta se va intampla cand DT va fi presedintele USA: Vom muta Ambasada SUA in Capitala eterna a Israelului-Ierusalimul”Donald Trump( 3′ 16”)

 2. Daca va uitati cu atentie la mana lui dreapta,degetul mare e lipit de aratatot.Semnul vrajmasului este aratat tuturor celor care sunt in sala dar si acelor care-l privesc la tv ori pe internet.
  Un exemplu este la minutul 1.51

 3. Cand lumea (gloata) se va trezi intr-un procent pe care papusarii il considera periculos ,vor arunca planeta in HAOS si RAZBOI.De cand e lumea, asta au facut -au creat NOUL OM,iar cand ala se trezeste ,ei sunt pregatiti de un HAOS ptr a UZA REZISTENTA,iar apoi mint si manipuleaza in alte etape ,creind ALT NOU OM.Parerea mea e ca trebuie sa apara NATIONALISTII in statele cheie ,precum este astazi in RUSIA,UNGARIA,POLONIA,TURCIA,iar acum si in SUA(jucaria cea mai indragita a JIDANILOR SIONISTI=PAPUSARII) si probabil va urma si in Franta si Germania.Este o legatura si cu LUMEA MUSULMANA (cei mai inselati din toti de pe Pamant)care au fost MANATI in Europa cea EVOLUATA.Daca vor veni la putere si in Franta ,Germania,Benelux si EVOLUATII NORDICI-hahaha(Norvegia,Danemark si Suedia) tot un fel de TRUMP sau ERDOGAN sau PUTIN oare ii vor iubi pa CEI MAI INSELATI DIN INSELATI (MAHOMEDANII).Oricum mahomedanii se vor apara ,doar ei ptr asta au fost ANTRENATI DE CORANUL LUI MAHOMED scris de PAPUSARI.Si asa toata lumea are ,,ocupatie”si HAOS.Ptr toti EVOLUATII -A FI CIVILIZAT INSEAMNA A FI SUPUS,SCLAV,SLUGOI ,care a fost ,,REEDUCAT”sa se SUPUNA la ce i se ORDONA de catre AUTORITARI(TI) prin TELEVIZOR (hipnoza ptr omul PROST care cauta sau nu explicatii cat mai simple si pa placul lui ). Doamne ajuta!

   • Stiu ca sunt oamenii ,,corecti,evoluati si diversi”ai JIDANILOR VRAJITORI si in Occident sau la vikingi,dar eu m-am referit la urmatoarea etapa (urmeaza la anul alegeri in Germani ,Franta etc)din agenda NEW WORLD ORDER=CONDUCATORII PATRIOTI ,NATIONALISTI ,care sa starneasca URA si HAOSUL intre popoare si minoritati.Doamne ajuta!

 4. Eu sunt cu ochi(atent) pe BUTELIA noastra ALBASTRA nu GALBENA de la austrieci si nici cea ROSIE de la rusi. Cu siguranta nu v-ati prins. Vin alegerile si multa simbolistica e dospita in afisele electorale ale slugilor.

  • Nu esti de acord!!!:) Cand ii pupa in fund pe evrei si declara ca el e evreu si le declara statut special si huleste impotriva palestinienilor, popor asuprit de acesti kazari! Degeaba speune depsre el insusi ca e crestin si tine cu crestinii, cand pe de alta parte se declara fericit si mandru ca fica lui a devenit iudeica si ca e fericit ca are copil iudeu. Iar pe langa toata astea mai e sustinut puternic si de Netanayahu si Jerusalem Post! Stai tu linistit, nimic nu se misca fara aprobarea evreilor.

 5. DONALD TRUMP ESTE IMPREDICTIBIL, PENTRU CĂ NU ESTE MANEVRABIL… NU SE LASĂ EL CONDUS DE CASTA BANCHERILOR IUDEO-MASONI… A TRĂIT PRINTRE OAMENII DE AFACERI, NU PRINTRE POLITICIENI MANEVRABILI… ȘI ȘTIE CU CE PROBLEME SE CONFRUNTĂ POPORUL AMERICAN MAI BINE DECÂT MULȚI DINTRE CONTEMPORANII NOȘTRI…

 6. vt- cam asa l-am perceput si eu pe Trump, cum il descrie Radu. Nu il cunosc personal ca sa-i tin partea atat de mult, dar pur si simplu are o alta apropiere fata de oamenii uitati ai acestei lumi. Dovada ca este un outsider a fost si inca mai este opozitia din partea sistemului actual. Acum, dupa ce a castigat alegerile este contestat si vizibil nedorit ca presedinte. De ce – pentru ca le-a promis indepartatarera coruptiei la nivel guvernamental, impunerea unei limite a membrilor Congresului -care sa le puna capat carierelor lor de politicieni care n-au muncit o zi in viata lor. Sa interzica acestor politicieni sa faca loby in numele altor guverne si care in prezent le permite acestora sa primeasca sume imense de bani de la aceste guverne. Iti dai seama de reactia celor din interior, fata de acesta din exterior care nu numai ca castigat alegerile dar vine sa le faca legile si sa-i scoata din sistemul lor.
  Cu pupatul… momentan nu are alta solutie. Daca vrea sa ramana in politica si sa faca ceva bun si toata munca sa de pana acum sa nu fie in van, acum trebuie sa dea dovada de maturitate si sa fie asa cum este Scriind toate acestea, ma intreb cu ce ocazie fiica-sa s-a convertit…Stiam de asta si m-am intrebat f. serios de ce- poate se stia /se avea in vedere aceasta situatie in care ne aflam cu totii si atunci o alianta in vederea unui support puternic a fost avut in vedere si-i intotdeauna binevenit.
  Ps. Oamneii care il cunosc spun ca este un om milos si bun la suflet, cu toate iesirile lui…

 7. PM Netanyahu at the JPost Diplomatic Conference:
  „My philosophy is simple: everyone deserves hope; everyone deserves a chance for peace. And just imagine a future where Muslims and Jews, Israelis and Arabs work together, cooperate together through dialogue and discussion. That future is closer than you think.”

  Prim-Ministrul Netanyahu la conferința diplomatică organizată de cotidianul The Jerusalem Post: Filosofia mea este simplă: oricine merită o speranță; oricine merită o șansă pentru pace. Si doar să ne imaginăm un viitor în care musulmanii și evreii, israelienii și arabii muncesc împreună, cooperează laolaltă prin dialog și discuții. Acest viitor este mai apropape decât credeți.

  http://www.ionpetrescu.ro/2016/11/23/ramane-de-vazut/

  https://twitter.com/israelipm?lang=ro

 8. N-ai inteles bine! A fost o lupta intre doua grupari d-ale lor si de data asta n-au cistigat sionistii care o aveau le aia in buzunar, ci opozantii lor. Noi nu cistigam nimic, cu exceptia unui scurt timp pe care-l vom avea in plus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s