Elitele lumii si Buncarele lor de lux

Sioniștii khazari globaliști care lucrează la instaurarea Noii Ordini Mondiale :

sionistii

1) Jacob de Rothschild.

2) Infricoșătorul său fiu, Nathaniel.

3) Baronul John de Rothschild, care recent a spus că lucrează în direcţia instalării unui guvern mondial.

4) Sir Evelyn de Rothschild. Soția lui, Lynn Forrester este un motor și mare agitator în Partidul Democrat.

5) David Rockefeller, Cripto-sionist sephard, al cărui fiu Nick i-a spus regizorului Aaron Russo despre 9/11 cu mult înainte.

6) Nathan Warburg. Familia sa nu numai că a instrumentat la crearea Federal Reserve, etc. dar de asemenea a fost în spatele ascensiunii lui Adolf Hitler la putere.

7) Henry Kissinger, Globalist – strateg al genocidului planetar.

8) George Soros, un alt sionist – manipulator al pieţelor de capital și finanţator al armelor bilogice.

9) Paul Volcker, Cripto-Sionist, Globalist și consilier economic al lui Obama.

10) Larry Summers, Cripto-Sionist și consilier economic al lui Obama.

11) Lloyd Blankfein, ce s-a ridicat rapid ca Director General al monstrului bancar Goldman Sachs.

12) Sionistul Ben Bernanke, maestrul monedei curente a Federal Reserve.

Care este numitorul comun aici? Urmăriţi banii !

Aceștia sunt doar o mică parte din elita malefică, stăpânii noștri cum le place să-și spună…

Despre Apocalipsă s-a scris din cele mai vechi timpuri și o să se mai scrie. În termeni reali ea nu va exista așa cum ar dori unii oameni, inclusiv elita planetară ca ea să se manifeste, ca un eveniment distructiv major planetar în care să dispară 90% din omenire și tot ce a fost construit cu trudă în milenii de către civilizația umană să fie distrus într-o zi. Acești bogați îmbuibați ce reprezintă 1% din omenire sunt convinși că această zi va veni cândva și chiar acționează ca ea să se întâmple prin toate mijloacele, dar asta este o altă poveste…

Într-un articol recent din Forbes Life scris de Jim Dobson, acesta dezvăluie un aspect exclusivist al Elitei: buncărele apocaliptice.

Aceste buncăre ar putea rivaliza cu Arca lui Noe, dar ele se construiesc pentru lux și confort, nu doar pentru a face o călătorie lungă. În interior, buncărele sunt frumos decorate. Te simți ca și cum ai fi într-un vas de croazieră de lux, mai degrabă decât într-un buncăr al Judecății de apoi.

Fondatorul Vivos si Director executiv – Robert Vicino anunța prin Vivos Europa One că va face o invitație ,,elitei” în complexele subterane de supraviețuire de cinci stele, care sunt similare cu un vas de croazieră subteran. Fiecare familie va avea prevăzut un spațiu privat de cca.750 mp. ca suprafață, capabilă de îmbunătățiri de până la 1.500 mp. ca spații de locuit. Cu o formă comparabilă cu un mega-yacht, fiecare membru al familiei poate angaja propriul arhitect și contractant pentru a construi adăposturile la standardul personalizat pe care-l doresc.

Adăpostul expansiv este situat în Germania și este unul dintre adăposturile de supraviețuire subterane cele mai fortificate și masive de pe Pământ. Inițial construit de sovietici în timpul Războiului Rece, acest adăpost a fost o fortăreață pentru echipamente militare și muniții. După ce DDR a fuzionat cu Germania (în anii ’90), guvernul german a moștenit această relicvă și intenționa să-l folosească în același scop de-a depozita armament și muniție. Dar din cauza unei legi care interzice depozitarea de muniție lângă o autostradă majoră, guvernul german și-a dat seama repede că nu putea să continue cu planurile lui și a decis să scoată la licitație acest complex de 76 acri (cca. 30,4 ha).

Un investitor bogat a cumpărat întreaga proprietate, împreună cu toate îmbunătățirile sale, atât de deasupra cât și de sub pământ. Vicino spune: “Suntem mândri de a duce acest proiect epic înainte în aceste vremuri tot mai periculoase.”

Trebuie să pun întrebarea: De ce “elita” și cei extrem de bogați continuă să-și  construiască acest fel de cazare? Ceea ce le prefigurează viitorul, îi determină să-și ia astfel de măsuri în numele siguranței? Siguranță de ce anume? Ce știu ei și nu ne spun nouă?

poza 1

Această facilitate fortificată este capabilă să reziste la o explozie nucleară, o prăbușire directă a unui avion, agenți biologici și chimici, unde de șoc, cutremure, tsunami, impulsuri electromagnetice și oricărui atac armat. Complexul însuși include peste 21.108 mp. de zonă de habitat securizată; și, o suplimentare de 4.079 mp. de birouri și depozite – clădiri deasupra solului, inclusiv un depozit cu depou feroviar.

Zona camerei tipică este de 5 m lățime, 6 m înălțime și 85 de m lungime. Colectiv există peste 5 km de tunel continuu. Toate zonele de adăpost se află în spatele a 3 zone de protecție împotriva exploziei nucleare și radiațiilor cu intrări pentru vehicule, precum și o serie de alte pasaje pentru accesul doar al oamenilor. Fiecare dintre cele trei intrări în tunelul principal include un sistem de ușă de înaltă  securitate, urmat de una de acces de 40 tone hidraulică cu bare din oțel călit, care se extinde în învelișul din jur, și un al doilea set de uși din oțel masiv care asigură o închidere etanșă, asigurând protecția împotriva armelor chimice, biologice și gazelor. Coridoarele subterane principalele de trafic sunt suficient de mari pentru a permite transportul mecanic de echipamente grele la aproape orice punct în cadrul complexului.

poza 2

Stânca structurală a muntelui prevede o sarcină extrem de mare, precum și absorbția superioară a undei de șoc, o retenție termică ridicată, temperatură stabilă la o medie de 13 grade Celsius și controlul umidității. Toate camerele subterane sunt deservite de două sisteme de climă și ventilație complet personalizate. Sistemul de generare a energiei și apei este de sine stătător, cu trei generatoare diesel, inclusiv sisteme de back-up redundante, asigură funcționarea autonomă a adăpostului subteran fără sprijin din lumea exterioară. Acest vast munte de calcar conține o stație de tratare a apei cu fântâni adânci de apă, o centrală electrică, o zonă de spital, zone restaurant, sisteme de filtrare și răcire a aerului, precum și o serie de uși masive antiexplozie cât un tanc pentru a intra în aceste zone.

poza 3

Facilitățile supraterane sunt impresionante, incluzând multe cladiri de birouri, cazarme pentru sute, o centrală electrică, zone de stocare a combustibilului, cale ferată cu un depou pentru reparații, clădiri de pază și depozite, toate într-un zid-perimetru de nepătruns cu facilități militare. Odată ce porțile sunt blocate, singura cale de-a intra sau de-a ieși din proprietate este cu elicopterul. Costul inițial al complexului a fost estimat la peste 200 de milioane de euro, cu o valoare de replasament de aproximativ 1 miliard de euro. Adăpostul este în prezent în stare de funcționare la cheie gata pentru zona comună precum și zonele de viață privată îmbunătățite pentru un anumit număr de familii.

poza 4

În plus, adăpostul va include o colecție de specii zoologice, o arhivă de artefacte și comori ale lumii dintre cele mai prețioase, un seif ADN pentru a păstra și proteja genele a milioane de donatori, și zile moderne “Hall of Records” pentru a supraviețui în mod autonom oricărei catastrofe sau dezastru pentru mai mulți ani. Vivos va aduce echipe să furnizeze stocuri prin aprovizionare și să convertească acest complex într-un modern complex stat-of-the-art. Îmbunătățirile private vor include toate facilitățile tipice de care să se bucure partenerii : zone plutitoare, inclusiv piscine, teatre, săli de gimnastică, bucătărie, bar, camere și băi de lux. Posibilitățile sunt limitate doar de dorința personală a fiecărui membru. Vivos va oferi fiecărui spațiu de locuit linii electrice, sanitare cu sisteme cu circuit închis de apă și canalizare, sisteme HVAC (video și audio de înaltă fidelitate), linii de comunicații, sisteme de securitate și internet, toate cu circuit închis.

Zonele comune vor fi îmbunătățite și echipate de Vivos, inclusiv căi de acces, restaurante, panificație, berării, crame, săli de întâlnire a comunității, camere de rugăciune și capele, camere de joacă și grădinițe, săli de clasă, camere de formare, zone cu calculatoare, o stație radio -TV, centru de comunicații, de securitate și de detenție, depozitarea valorilor, echipamente de securitate si dispozitive, facilitatea de purificare a apei, puțuri de adâncime, rezervoare de apă și de stocare a combustibilului interioare, centrale electrice, sisteme de tratare a aerului și (NBC) nucleare, biologice și chimice, baterii de rezervă de stocare a energiei, ateliere de reparații mecanice, dușuri de decontaminare, cabinete  individuale, crescătorie de animale de companie, salon de coafură, teatre, gradini hidroponice, un spital complet echipat, camere de depozitare și zone de depozitare pentru toate produsele alimentare și consumabile medicale, o bancă de semințe non-hibride și bancă de depozitare a ADN.

Vivos va oferi, de asemenea, vehicule și tramvaie electrice de transport, vehicule blindate de securitate, elicoptere, costume de protecție și aparate pentru expunere la agenți chimici, biologici și radiații în aer liber, birouri deasupra solului și antrepozite, un centru de securitate, stație pinten feroviară și de întreținere deasupra solului, grădini și spații deschise, agricultură, pescuit și vânătoare, bărci și plute.

Când locuitorii particulari ai fiecărui mic cartier sunt cazați și pe deplin echipați, habitatul va fi blocat și securizat, limitarea accesului la familii și a personalului se face înainte de a-l bloca; în timp ce Vivosva menține în funcțiune toate zonele comune (sub și deasupra solului) în așteptarea unui eveniment catastrofic. Membrii vor ajunge prin propria discreție la aterizare cu avioanele private la aeroporturile din apropiere. Elicopterele Vivos vor fi dislocate pentru a întâlni pe fiecare membru al grupului, și în condiții de siguranță să fie aduși în campusul subteran, în spatele porților sigilate. Membrii vor intra apoi în adăpost și vor avea acces în cartierele lor private. Fiecare familie va plăti o sumă de bază pentru zonă trimestrial, funcție de felul de viață respectiv, împreună cu partea echitabilă a costurilor în curs de așteptare pentru gestionarea operațională, personal, impozite, asigurări, întreținere, utilități și repopulare după cum este necesar.

poza 7

Aceasta nu este prima dată când Vivo a planificat aceste retrageri apocaliptice unice, inclusiv buncăre private pentru reședințe, dar abia acum cu această nouă locație a ajuns la îndeplinire, oferind un potential de exceptie pentru cei care doresc cu adevărat siguranță pentru familiile lor.

poza 9

De ce sunt atât de mulți dintre cei superbogați care-și pregătesc locații subterane? Această locație este considerată a fi suficient de mare pentru a adăposti 60.000 de persoane, pentru a susține întreaga populație subteran pentru luni de zile în șir.

Planificatorii războiului nuclear de fapt, au ochii pe ținte în Rusia și China, inclusiv silozuri de rachete și buncăre de conducere. Pentru acești planificatori, Războiul Rece nu s-a încheiat. Două locații de top din Rusia sunt Yamantau și Kosvinsky din partea centrală și de sud a munților Urali. S-au construit, de asemenea, mii de noi adăposturi subterane în marile orașe, cum ar fi Moscova. Aproape 5.000 de noi adăposturi de urgență au fost construite la Moscova până în 2012 pentru a salva oamenii, în caz de potențiale atacuri. Deși buncărele ar fi trebuit să fie concepute pentru a adăposti populația în cazul unui atac nuclear, oficiali guvernamentali spun că este doar o măsură de precauție și nu se așteaptă la un astfel de atac sau focar nuclear (de exemplu ca cel de la Cernobâl).

Rușii de asemenea, au terminat recent lucrul la un nou centru de apărare națională în Moscova, care conține facilități subterane extinse. Rusia lansează o nouă facilitate de apărare națională, care are menirea de a monitoriza amenințările la adresa securității naționale în timp de pace și care va avea controlul asupra întregii țări în caz de război. În plus, rușii au în curs de dezvoltare un nou sistem de rachete anti-balistice, care este proiectat pentru a distruge rachete nucleare înainte de-a ajunge la obiectivele lor.

Un mic comentariu : Făcând o analogie a prezentului, România se află într-o poziție defavorabilă total și iresponsabil. Prin amplasarea de armament greu aici de către NATO nu vom deveni o țară ,,mai apărată” ci dimpotrivă expusă și asta fără voia noastră din cauza clasei politice actuale care sunt TRADATORI DE TARA. Ca și informație care să vă dea de gândit, nefiind subiectul articolului, pierderile României din cele două războaie mondiale (cu despăgubiri și inclusiv tezaurul) se ridică la suma actualizată de 500 miliarde dolari. Dar jaful programat de elită după 1989 după aducerea ,,democrației” sub conducerea clasei politice ,,românești” ce s-a tot alternat la putere în 25 de ani ne-a costat 1600 de miliarde de dolari!!! Asta însemnând distrugerea industriei prin privatizări eșuate sau premeditat și înstrăinarea resurselor subsolului. Sună bine democrația nu..??? Aceste cifre, culmea au fost calculate de către americani…

Dacă Obama se decide să trimită ajutor militar letal pentru ucraineni, rușii vor anihila orice astfel de tentativă. Vor continua să ia și mai multe măsuri de-a lungul drumului spre al treilea război mondial, iar acesta este un război în care Statele Unite sunt complet nepregătite. SUA va fi zdrobită de propriul orgoliu, nu de rachete sau război.

Cum rușii construiesc buncăre subterane gigantice, care acoperă 400 de mile pătrate, elita își planifică evadarea din America prin achiziționarea de piste, ferme și adăposturi subterane în număr record prin Noua Zeelandă sau insule îndepărtate din oceanul planetar. In timp ce pregătirile pentru război nuclear se intensifică, publicului i se spune că nu mai e niciun pericol.

De-a lungul ultimilor ani, oamenii bogați din toată America și-au echipat casele cu sisteme futuriste de securitate ,,high-tech” care merg mult dincolo de portretizarea din filmele recente de la Hollywood, cum ar fi “The Purge“. Vorbim despre buncăre de securitate cu propriile lor surse durabile de hrană și apă, pasaje ascunse care duc la apartamente de panică, detectoare de căldură termice care pot detecta dacă cineva se ascunde până la 15 kilometri distanță. Cele mai multe dintre aceste măsuri de securitate nu vor fi niciodată necesare, probabil, pentru acești psihopați egotici dacă ar renunța la planurile lor de dominare planetară.

O mulțime de oameni ultra-bogați se pregătesc în liniște să ,,părăsească” scena prezentului atunci când vine momentul. Ei cumpără proprietăți în țări îndepărtate și buncăre subterane. De fapt, un insider proeminent la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elveția, spunea că :”Oameni foarte puternici ne spun că sunt speriați” iar el a șocat audiența când a dezvăluit că el știe: “…manageri de fonduri speculative din întreaga lume, care cumpără aerodromuri și ferme în locuri precum Noua Zeelandă“. Deci, ce știu ei? De ce sunt atât de mulți super-bogați ce se pregătesc să-și părăsească brusc locațiile? Dacă elita lumii începe pregătirea pentru apocalipsă, este un semn îngrijorător? Iar acum elita pare a se pregăti în liniște pentru un dezastru cum nu a fost niciodată înainte. – mt.com

Explicatiile pot fi multe pentru construirea acestor adaposturi subterane, cutremure, revolte sociale de nestavilit in urma unui posibil crash financiar global, razboi mondial cu arme nucleare, dar ideea e ca ceva major este pe cale sa se intample, iar acesti papusari stiu exact pentru ca fie ei le produc, fie au niste informatii pe care noi nu le avem, daca este vorba de cauze naturale.

Pentru a intelege mai bine de ce acesti satanisti isi fac buncare, urmariti va rog subiectele de la categoriile: Al treilea razboi mondial, Criza economica.

Publicitate

9 gânduri despre &8222;Elitele lumii si Buncarele lor de lux&8221;

 1. francisc nu sta nici el locului, http://www.glasulstramosesc.ro/blog/francisc_satanicus_il_va_proclama_pe_lucifer_ca_dumnezeu_al_noii_religii_mondiale_pe_23_septembrie_2016/2016-08-24-152, dupa cum stim un eveniment similar va avea loc in assisi italia unde vor fi prezenti majoritatea liderilor religiosi si cam tot in acelas timp, cica se vor ,,ruga” pt pace, team pus un link si vizavi de acest eveniment din assisi frate admin dar daca vrei il pun iarasi

 2. off-topic:

  Muftiul Cultului Musulman din România a ales să-și facă lucrarea de doctorat la Facultatea de Teologie Constanța, cu binecuvântarea Arhiepiscopului Tomisului: Milostenia este, și în ortodoxie și în islam, fapta cea mai plăcută lui Dumnezeu
  http://www.activenews.ro/stiri-social/Muftiul-Cultului-Musulman-din-Romania-a-ales-sa-si-faca-lucrarea-de-doctorat-la-Facultatea-de-Teologie-Constanta-cu-binecuvantarea-Arhiepiscopului-Tomisului-Milostenia-este-si-in-ortodoxie-si-in-islam-fapta-cea-mai-placuta-lui-Dumnezeu-136009

 3. on-topic:

  Luca 23:28-31 (in special versetul 30!!)

  28. Isus S-a intors spre ele si a zis: „Fiice ale Ierusalimului, nu Ma plangeti pe Mine; ci plangeti-va pe voi inseva si pe copiii vostri.
  29. Caci iata vor veni zile, cand se va zice: „Ferice de cele sterpe, ferice de pantecele care n-au nascut si de tatele care n-au alaptat!”
  30. Atunci vor incepe sa zica muntilor: „Cadeti peste noi!”, si dealurilor: „Acoperiti-ne!”
  31. Caci daca se fac aceste lucruri copacului verde, ce se va face celui uscat?”

  • cristian frate, ai grija la blogul acela chipurile ,,theologie patristica” este un blog mincinos, am observat ca le cam place sa improaste cu noroi, ca si cei de la r.i.c este un blog aservit, incepuse si ei cu minciuni vizavi de ierotheos vlahos vizavi de celebrele laude iar cand am scormonit pe mai multe bloguri grecesti mai ales pe http://www.romfea.gr cat si pe http://www.orthodoxostypos.gr dar si pe altele nici vorba despre asa ceva, lasatii sa se scalde in laturile lor

   • Nu citesc acele bloguri… Nici nu am auzit de ele. Eu spuneam de versetul 30, de cum vor striga unii sa-i acopere muntii …sau sa se ascunda in buncare – dar tot inutil se vor ascunde pentru ca de Dumnezeu nimeni nu se poate ascunde nicaieri!

 4. Parere personala si c-am dura .Dar realitatea e ca si SAREA PA CARNE:
  Razboiul a inceput ,dar e alt tip da razboi (ca afara …bre!!)
  -Orientul Mijlociu (Siria,Libia,Egipt,Yemen,Irak ,da mai goimilor si Irak nu e pace,Israel ,Iordan si Palestina cu Liban prin gruparile militare Hamas si Hezbollah).
  -Europa -Rusia cu Ucraina si Basarabia (in curand)-razboi numit deocamdata HIBRID (babeste si ptr toti -niste omuleti fara insemne ,dar foarte antrenati si dotati ptr omor(trupe speciale sau specnaz cum le numesc unii) ,,gresesc ” tara si mai trec granita din cand in cand p’an alte tari vecine,iar la un moment dat o parte a tarii victime ori e anexata de ,,proprietarul” omuletilor ori e federalizata precum va fi Ucraina deocamdata.
  -Asia e mai indepartata fata de TV-urile care ne relateaza toate fenomenele de pe glob si mai ales nu sunt CENZURATE de ceva MONDIAL -precum ORGANIZATIA MONDIALA A PRESEI probabil si LIBERE cu vreo sucursala si pa la BRUSEL bre.Dar tot mai simtim pulsul celei mai numeroase populatii de pe Terra ,care obligatoriu trebuie ,,zadarata” de fel de fel de INCHIPUIRI fabricate de Jidanii Sionisti ,precum Japonia si Corea de Nord si sora ei ( nu a Jidanilor de la Samsung) Corea de Sud.
  -PS -In Europa va iesi un Haos si din interior prin MANAREA ca pe vite (sub diferite pretexte) a MUSULMANILOR ,care de cand Jidanii lui Lucifer le-au facut Coranul si le-au creat religie ( Allah e Lucifer ptr saracii arabi) ii plimba pe pamant si ii foloseste doar ptr omoruri.
  Esential nu e sa gandim tehnic =asta e ceea ce vor Papusarii sa facem =SA NE PIERDEM TOT TIMPUL IN DETALII.America nu va trebui sa castige un razboi .Vladimir Putin face parte sigur din planul lor malefic de INROBIRE si CIPUIRE TOTALA a lumii.Asta chiar daca el e constient ( doar si numai Hristos Dumnezeu poate sa trezeasca pa cineva la REALITATE si nu vreun drac) sau daca nu e.Eu cred ca toate vor deraia dupa ALEGERILE DIN ACEASTA TOAMNA DIN SUA SI TARA PRIETENA RUSIA.Daca in Rusia se stie cine iese conducator ( doar un accident stupid ar rasturna situatia) in America probabil vor instala pa EVA=Cllinton HILARA(ca doar femeia = barbat…ha!ha!ha!).
  Cred ca America are cea mai mare putere militara de pe glob astazi si doar Papusarii lasa impresia ca nu e asa ptr a creste in ,,ORGOLIU=MANDRIE=CADEREA LUI…L” si la alte natii ,precum Rusia ,China si mai nou Turcia sau Iran.Papusarii vor folosi Sua ca si pa Germania ,doar atat cat au nevoie.Sua e condusa total de Sionisti dementi.Sa nu picam in prostia in care vor ei sa cadem: cine mai face razboi astazi ? …oricum apesi pa un buton…sunt aliati si avem drepturi…va trebui un pretext-ca la Sarajevo,Pearl Harbor …etc…da cine e nebun … pai noi oricum nu avem cu nimeni nimic…etc .Oricum razboiul incepe prima data la propriu dupa ce se transporta miliardele de tone de PLUMB si alte material rare de omor a omenirii in zonele din jurul pretinsului dusman.Iar acest razboi majoritatea Goimilor il asteapta de la Televizor sau de la,, Marele Lider’’ iohan werner.Ma ,pai mamaligarul tarii de aia vrea avion gen AIR FORCE ONE sa plece si el spre un mini bunker.Razboiul asta se vede ca e doar si numai de distrugere a oamenilor fara nimic clar sau patriotic.E ptr progres ,multicultural si demoncratic.Daca va fi si pa teritoriul Romaniei probabil putini vom putea reactiona,iar cei mai multi vor crede ca e vreun exercitiu sau vreo vacanta ptr ei gen paintball.Si ptr cultura generala a unora ,Al 2-lea Mondial a inceput la propriu pa 1 septembrie 1939 ora 5 dimineata cu o prima salba de tun de pe un bombardier german direct in plin oras- Danzing.Daca Rusii vor repeta un scenariu ca si in Ucraina ,noi romanii suntem obligati sa luam pozitie si iata ca daca vrem sau nu …vom fi obligati sa vrem cu toate drepturile noastre de mari cetateni europeni si evoluati.Intelegeti de ce Werner ne-a fost scos de catre PRESA libera si bagat intre ochi ,iar noi din NAIVITATE i-am ascultat pa inteleptii de la Tv si l-am facut lider ,dar el nu e lider ca l-am ajutat sau votat noi ci e ca ….altcineva ….a facut ce-a vrut cu noi cei multi si cei care suntem POPORUL SI STATUL ha!ha!ha!Cine e acel altcineva? Cei care astazi debarca ARMAMENT SI BALISTICA in pamantul unui mare si mai ales super smerit si total credincios popor al lui Dumnezeu ( dupa parerile lor personale) si anume poporul din totdeauna prieten =poporul american.America poate fi trantita ca si putere din interiorprin razboi civil,caci doar toti au avut drepturi ,inclusiv la armament.Dar noi sa ne uitam in ograda noastra si vom vedea aceasta conducere excrementara a Romaniei.Aia centrala e total straina si total controlata =are alte directive ,iar aia locala e …e… analfabeta si semianalfabeta .Adica nu trebuie sa ne bazam pa ei deloc.Daca cei cu lovele cred ca vor pleca pa insule imediat se inseala amarnic . Cand va incepe macelul si haosul nimeni nu mai are DREPTURI ci toti sunt supusi mortii si chinurilor.Oricum toti liderii vorbesc de pace inclusive PAPOIUL cel spurcat dar noi mergem spre razboi.
  TOTUL DE PE PAMANT E CONTROLAT SI PLANUIT IN MICI DETALII.JIDANII AU SPURCAT PLANETA LA ORDINUL SI SUB CONDUCEREA LUI LUCIFER INSUSI.
  Doamne fereste-ne de varsare de sange!!

 5. Pregatiri inutile ! Daca vrea Dumnezeu se poate prabusi intreg muntele in cateva secunde inghitind totul . Iar despre aprovizionarea cu mancare in cantitati mari si stocate nu rezolva problema in cazul cand oamenii vor fi nevoiti sa-si paraseasca locuintele in cazul unui razboi , refugiindu-se fiecare pe unde poate . Va avea grija Dumnezeu de cei credinciosi si rabdatori .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s