O scurta descriere a modului in care Illuminati a ajuns sa controleze intreaga planeta

În anul 1773, în casa baronului Mayer Amschel Rotschild situată pe o stradă evreiască din Frankfurt, s-au întâlnit 12 evrei bogaţi, mari cămătari ai vremii. Ei şi-au propus, nici mai mult, nici mai puţin decât gestionarea averilor lumii, în urma unui program cu bătaie lungă de mai bine de… 225 de ani!

    În anul 1773, în casa baronului Mayer Amschel Rotschild situată pe o stradă evreiască din Frankfurt, s-au întâlnit […]

Mai mult decât atât, cei 12 îşi propuneau ca lumea să fie condusă de un guvern mondial cu capitala la Ierusalim şi toată povestea asta să fie realizată cu preţul a trei războaie mondiale.

Printr-o tradiţie ce ţine de istoria lojilor masonice, cei 12 şi urmaşii lor de astăzi care gestionează averile lumii şi-au spus iluminaţi.

Unul dintre materialele scrise de cei 12 se numeşte Protocoalele Înţelepţilor Sionului. Elaborat în 1773, acest document a fost secret până în anul 1901 când, descoperit din întâmplare de către profesorul rus S. Nilus a fost publicat şi ulterior tradus în engleză de către Victor Marsden. Un exemplar se află şi acum la British Museum din Londra.

Destul de amănunţit, materialul prezintă strategii pentru: controlul finanţelor lumii, controlul presei, controlul asupra credinţei, manipularea informaţiei, coruperea, discreditarea şi chiar suprimarea fizică a celor ce se împotrivesc, controlul politicii, elaborarea războaielor (aducătoare de venituri importante), controlul educaţiei, controlul lojilor masonice.

Un alt document redactat de cei 12 este Noul Testament Diabolic, cunoscut de asemenea publicului datorită unei pure întâmplări din 1785: curierul care transporta documentul a fost trăsnit şi materialele au ajuns în mâna poliţiei. Mult asemănător în ideologie, documentul poate fi o oglindă a lumii de astăzi:

„Primul secret privind felul în care se poate manipula societatea este supremaţia asupra opiniei publice. Prin aceasta se poate semăna între oameni atâta sciziune, îndoială şi păreri contradictorii încât ei nu se vor mai descurca în zăpăceala colectivă… Al doilea secret este de a pune în mişcare toate slăbiciunile şi defectele omeneşti, patimile, greşelile până ce oamenii nu se mai pot înţelege între ei… Prin invidie, ură, discordie şi război, prin foamete, lipsuri şi molime, toate popoarele vor fi atât de slăbite, încât nu vor şti cum să iasă din impas, decât dacă se supun voinţei noastre, a Iluminaţilor. Un stat care este epuizat de prefaceri sau conflicte interne va fi, în orice caz, o pradă uşoară pentru noi. Vom obişnui popoarele să ia aparenţele drept momeală adevărată, să se mulţumească cu superficialităţi, să alerge numai după plăceri, să se epuizeze căutând mereu ceva nou, pentru ca în sfârşit să asculte de noi, Iluminaţii. Iar noi vom răsplăti masele cu venituri adecvate pentru supunerea lor….

Prin şarlatanii şi vorbe goale, oamenii trebuie sustraşi pentru ca să nu se poată gândi cu mintea proprie. Oratorii politicii instruiţi de Iluminaţi trebuie să bată atâta monedă pe conceptele de «democraţie» şi «libertate», încât oamenii să fie dezgustaţi de discursuri politice de orice natură ar fi ele. Ideologia Iluminaţilor însă, trebuie să fie inoculată necontenit. Masele sunt oarbe, nesocotite şi lipsite de critică. Dominaţia mondială se obţine numai pe căi ocolite, prin subminarea selectivă a libertăţilor, prin legi, prin ordine a electoratului, prin presă, prin educaţie şi metode de învăţământ, dar mai ales sub stricta ţinere în secret a activităţilor noastre.

Guvernele trebuie hărţuite până când, de dragul liniştii, să fie dispuse să cedeze puterea. Vom aţâţa în Europa contradicţii individuale și naționale, rasiale și religioase, astfel ca statele să nu mai găsească punţi de înţelegere între ele. Preşedinţii de stat vor fi aleşi de noi, din rândul celor ce ne dau ascultare. Fiecare dintre ei să aibă câte un punct negru, vulnerabil în trecut, pentru ca să putem exercita presiuni asupra lor, spre a putea da legilor sensul dorit de noi şi pentru a putea modifica constituţia. Vom corupe înalţii funcţionari ca să sporească datoriile externe ale statului spre a deveni sclavii datornici ai băncilor noastre. Vom provoca crize economice prin speculaţii la bursă, pentru a distruge puterea monedei…

Societatea spre care tindem trebuie să fie alcătuită, în afară de noi, dintr-o mână de milionari ce depind de noi, din poliţie şi soldaţi, iar în rest, din cetăţeni lipsiţi de avere. Prin introducerea dreptului de vot general şi individual, vom instaura supremaţia absolută a maselor. Prin propagarea dreptului de a dispune de sine însuşi a fiecărui individ, vom diminua importanţa familiei şi valoarea ei educativă. Printr-o educaţie bazată pe principii false, ideologii mincinoase, vom face ca tineretul să fie indus în eroare, uşor de condus şi depravat.

Întemeierea cât mai multor organizaţii cu nume diferite, ademenirea cât mai multora în loji publice au ca scop să le arunce la cât mai mulţi nisip în ochi.

Prin metodele expuse, naţiunile vor fi silite să cedeze Iluminaţilor dominaţia lumii. Noul guvern mondial va trebui să apară ca patronul şi binefăcătorul popoarelor. Dacă un popor se opune, trebuie mobilizaţi vecinii şi instigaţi la o acţiune armată.” – justitiarul.ro

Alte multe informatii deosebit de interesante despre aceasta societate satanica, puteti gasi la categoria: Illuminati

Publicitate

4 gânduri despre &8222;O scurta descriere a modului in care Illuminati a ajuns sa controleze intreaga planeta&8221;

 1. „Nota noastra:”

  „Analiza semnata de Tapalaga este doar pretins echilibrata. Desi incepe, strategic, criticand maniera in care SRI a profitat de atentatele teroriste de la Bruxelles, sensul ”recomandarilor” lui DT merg exact in sensul intaririi actiunii abuzive a serviciilor si a altor institutii de forta.

  Daca statul e slab si macinat de coruptie, atunci actiunea de ”curatire” nu apartine, de fapt, statului, ci e condusa de para-institutii care au parghii de control din exteriorul acestuia. Portretul robot al acestei institutii de DNA, care deja se dispenseaza si de ajutorul SRI in ceea ce priveste interceptarile.

  Foarte sugestiva este si mentalitatea care razbate din randurile lui Tapalaga si care, cel mai probabil, apartine si celor care instrumenteaza astfel de para-institutii. Astfel, romanul este, in opinia lor, un acefal, incapabil sa aiba un minim discernamant, spirit critic, victima sigura a propagandei ruse sau a acelui tip de mesaj mediatic in masa pe care aceste grupari il considera filo-rus.

  Este o conceptie profund jignitoare si profund nedemocratica, anti-liberala: suntem, adica, europeni, occidentali, doar daca suntem pusi in camasa de forta a institutiilor extraordinare, supra-statale, inchizitoriale, penale.

  Bineinteles, dusmanul interior care trebuie reprimat este cel ”sublimat ortodox”, adica toti cei care, intr-un fel sau altul, dintr-un motiv sau altul (nuantele nu ii intereseaza pe acesti noi bolsevici in spirit), se revendica de la identitatea religioasa crestin-ortodoxa, chit ca nu achieseaza la propaganda neoconservatoare, anti-imigranti, reinventata strategic in zilele noastre.

  Solutia? ”Curatenia”, adica epurarea, si ”eliminarea”, adica …eliminarea (!) surselor (deocamdata a celor cu audienta de masa) celor etichetati drept ”propaganda rusa”. Actiuni in forta care, repetam, nu au nimic occidental si liberal in ele. Singurele precedente ale unor astfel de actiuni se gasesc in regimurile naziste si bolsevice.

  Altfel, desigur, nu mai conteaza ca oricum aceste ”pericole” sunt supralicitate, exagerate intentionat, prezentate intr-un sens apocaliptic si, in plus, facandu-se total abstractie de faptul ca o buna parte din fantosele radicalizarii locale sunt creatii ale acelorasi servicii secrete…

  Concluzia este ca atentatele teroriste sunt un capital atat e pretios pentru restructurarea profunda a societatilor europene incat ele sunt mult prea importante pentru a fi, de fapt, prevenite si oprite. O arata si modalitatea cel putin ciudata in care serviciile secrete occidentale si politienesti au operat in aceste cazuri, cu un soi de laisser-faire, laisser-passer care este… cum este si arata cum arata: a neputinta cel putin partial voluntara.

  Populatia europeana este prea “conservatoare” in privinta drepturilor civile si a limitarii marjei de actiune a institutiilor de forta. Tocmai de aceea e nevoie de mai mult capital “terorist”, acolo, pentru a provoca schimbari irevesibile in structura puterii acelor societati, in deprivarea de drepturi si in acordarea unor atributii cvasi-nelimitate serviciilor si altor institutii politienesti. Care, de altfel, le vor folosi nu impotriva “teroristilor”, ci impotriva populatiei civile obisnuite.

  La noi lucrurile se fac mai fara perdea, mai fara jena. Dupa SRI, si procuratura s-a grabit sa sara impotriva terorismului, iar acum guvernul vrea sa profite de ocazie pentru a propulsa, din nou, legile interceptarilor…

  Asadar, terorismul este un capital social si politic de care cauta sa profite cei care vor sa ne bage in camasile de forta ale noii lumi.”

  Integral: http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2016/03/26/atacurile-teroriste-capital-nepretuit-pentru-institutiile-de-tip-politienesc-care-vor-sa-ne-bage-in-camasile-de-forta-ale-noii-lumi-toleranta-dubioasa-a-serviciilor-secrete-belgiene-tapalaga-instiga/

 2. Prima incercare de globalizare a avut loc in GENEZA, cand cu Turnul Babel (dupa modelul caruia este construit Parlamentul European de azi)! De atunci si pana azi au fost nenumarate incercari, toate prin sabie si razboaie! Au fost imperii care s-au ridicat si apoi au disparut, au fost imparati si dictatori care s-au visat un fel de presedinti ai lumii sau imparati ai lumii (duh anticristic; de exemplu Hitler). Ceea ce nu s-a incercat pana azi a fost cucerirea lumii prin mijloace financiare, prin bani si politica de culise!! Poate ca asta este singura diferenta intre cei din aceasta postare si restul de domnitori si imperii din istorie…

  • dar de unde stii tu cum arata turnul babel ??? ma indoiesc ca exista imagini cu el sau vreo descriere suficient de clara .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s