PEDEPSE MAI MULT DECAT HILARE in cazul MICROSOFT– Pentru spagi de 11 milioane euro, inculpatii au primit pedepse de doar pana la 3 ani inchisoare!

Tinand cont ca inculpatii au executat cate 6 luni de arest si au varste inaintate, Dorin Cocos, Gheorghe Stefan „Pinalti” si Gabriel Sandu vor intra la inchisoare doar ca sa iasa pe liberare conditionata. Nicolae Dumitru „Niro” a luat cu suspendare. Pedepsele sunt dovada unei clemente nejustificate (Minuta).

Lotul-Microsoft-trimis-în-judecată

Iata dovada ca personajele corupte din jurul lui Traian Basescu vor ramane in libertate, desi au furat zeci de milioane de euro. Inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat, joi 24 martie 2016, sentinta in celebrul dosar „Microsoft”. Iar pedepsele dispuse fata de inculpatii Dorin Cocos, Gheorghe Stefan „Pinalti”, Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru „Niro” sunt ridicol de mici, menite sa acopere doar perioada de arest preventiv, dupa care infractorii sa ramana in libertate.

Astfel, trei dintre cei patru incullpati au primit pana la 3 ani de inchisoare cu executare, in timp ce altul a luat cu suspendare. Pedepsele dispuse sunt urmatoarele:

Dorin Cocos2 ani de inchisoare cu executare

Gabriel Sandu2 ani de inchisoare cu executare

Ghorghe Stefan „Pinalti”3 ani de inchisoare cu executare

Nicolae Dumitru „Niro”1 an si 6 luni de inchisoare cu suspendare

De asemenea, Inalta Curte – prin hotararea pronuntata, care nu este definitiva – a dispus si confiscarea sumei de 11 milioane de euro.

Practic, tinand cont ca au efecutat cateva luni de arest preventiv si arest la domiciliu, Dorin Cocos, Gabriel Sandu si Gheorghe Stefan nu vor fi decat in trecere prin penitenciar. Ei vor intra la inchisoare doar ca sa iasa pe liberare conditionata. In ceea ce-l priveste pe „Niro”, acesta nici macar nu va intra, desigur daca sentinta va fi mentinuta si in apel.

Spre comparatie cu acesti indivizi carora li se imputa furtul a 11 milioane de euro, de-a lungul timpului au existat cazuri in care inculpati cu spagi incomparabil mai mici, chiar si de cateva sute de euro, au primit pedepse mult mai aspre, de 4, 5 sau 6 ani de inchisoare cu executare. Diferenta a fost insa ca cei din urma nu au facut parte din camarila lui Traian Basescu. Autor: George Tarata

Urmariti va rog si:

Totul despre distrugerea sistematica a Romaniei, puteti citi la categoria: Distrugerea Romaniei

Publicitate

5 gânduri despre &8222;PEDEPSE MAI MULT DECAT HILARE in cazul MICROSOFT– Pentru spagi de 11 milioane euro, inculpatii au primit pedepse de doar pana la 3 ani inchisoare!&8221;

  1. De ce va mai mirati oameni buni,tara a fost JEFUITA,ECONOMIA DOISTRUSA,ati vazut pe cineva la inchisoare pentru aceste atrocitati?Cum poate sa fie condamnat cineva intr-o frauda de 11 milioane la care au pus umarul si pitecantropi din afara.Nu le-am luat maul cand a trebuit acum n-avem decat sa ne vaicarim si asta facem de 26 de ani.

  2. Parerea mea:recuperare integrala a prejudiciului si pedepse cu suspendare care sa duca la interzicerea ocuparii de posturi in sectorul privat;nu sunt de acord sa le platesc din buzunar sejurul la puscarie.

  3. Bine, evident… ca ne asteptam ca dupa cateva luni de zile, de „detentie” (in ceva inchisori DE LUX), „infractorii” sa inceapa brusc sa se simta rau, sa aiba probleme de sanatate… si incetisor-incetisor sa ajunga eliberati, ca… asa e viata asta, grea si cu probleme etc.! (gen Oprescu de exemplu)

    Stiu pe cineva care spunea (in mod satiric!) ca si inchisoare asta …pentru spagi si afaceri ilegale pana la urma ESTE O AFACERE! Adica stai 2-3 ani dupa gratii (DACA ii stai si pe aia) dar macar stii ca te-ai asigurat pentru tot restul vietii, pe tine si eventual si generatia de dupa tine: copiii, poate chiar si nepotii!

  4. justitia din Romania s-a impuscat singura in picior. Decit asemenea pedepse, mai bine nu-i mai condamna deloc. Dar rusinea maxima e ca la un prejudiciu de peste 60 de milioanede euro, sa ceri restituirea a doar 11 milioane, este pur si simplu o legalizare a furturilor. Diferenta probabil ca a fost bagata in campanii, iar acolo daca scormonesti….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s