Se pregateste Arabia Saudita sa invadeze Siria?

Arabia Saudită isi maseaza sute de mii de soldați, în timp ce efectuează cele mai mari exercitii militare effectuate vreodata.

Este aceasta pregătire facuta pentru a invada Siria, sau doar o imensa cacealma? Premierul rus a avertizat recent că o asemenea măsură ar putea declanșa un nou război mondial.

Alte stiri despre razboiul din Siria, gasiti la categoria: Siria

Publicitate

6 gânduri despre &8222;Se pregateste Arabia Saudita sa invadeze Siria?&8221;

  1. Cu ani in urma am cunoscut in Romania un doctor stomatolog iranian , care m-a tratat. In discutiile cu el am inteles cred eu bine cum se impart taberele. Turcii, Arabia Saudita, Emiratele Unite sunt suuniti , adica arabi. Iranienii , Siria si o mare parte din Irak sunt siiti si se ofenseaza tare daca le zici arabi. Se dusmanesc de moarte.In liceu doctorul a fost voluntar pe front si era o onoare pentru el sa moara mergand in primul rand ca sanitar , la cules raniti pentru a proteja cadrele medicale mai in varsta sa nu calce pe mine antipersonal. In vedeam sclipirile din ochi cand vorbea de Iran cu multa dragoste.Nu le este frica de moarte. Lumea islamica asa divizata pentru noi , este o mare necunoscuta. Ei nu consuma alcool, nu au vicii asa de evidente de ordin sexual, cel putin nu afisate in public. Daca incepe razboiul masiv in lumea lor ,e prapad. Toata lumea sta linistita ,nicio problema . Totul este OK. Sunt altii care gandesc ,oamenii grei ,strategi,filozofi,politicieni,iluminati etc. Astia ne vor ucide.

  2. Cu toate astea , fanatismul lor fara limite este inspaimantator , iar aceste tari precum Arabia Saudita (unde se decapiteaza oamenii ca pe gaini , mai abitir ca acum 600 de ani ) , Turcia , Emiratele Unite si Qatarul , sunt cele mai de temut state din lumea musulmana , iar legile din aceste state , pedepsele pentru oamenii condamnati pentru nimic , sunt dintre cele mai odioase , cum nici in Antichitate si nici in Evul Mediu , nu erau . Acolo nu exista asa trambitata „democratie” care nu are nimic in comun cu libertatea individului si cu liberatea de expresie , gandire etc , nu exista asa zis Dreptul omului , la fel de trambitata in lume , acolo exista doar barbarismul secolului 21 . Cei care urla cu aceste drepturi ale omului in lume
    (SUA ), de ce permit astfel de legi inumane , in lume ? Pe langa faptul ca permit , le si incurajeaza si cu aceste state se afla in cele mai bune relatii internationale de colaborare in orice domeniu . Iar terorismul musulman isi are radacinile din aceste state .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s