Felicitari fetelor! Naţionala feminină de handbal a României a cucerit medaliile de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca

Naţionala feminină de handbal a României a cucerit medaliile de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca, duminică, la Herning, după ce a învins Polonia cu scorul de 31-22 (15-8), în finala mică a competiţiei.

**România a câştigat bronzul, la CM de handbal.** Joc excepțional, 31-22, cu Polonia

România a făcut un meci perfect şi nu a lăsat adversarei nicio şansă, lăsând în urmă un mic regret că fost atât de aproape de o calificare în finală.

România a ocupat locul 10 la ediţia precedentă a Campionatului Mondial, în 2013, în Serbia, România, singura echipă care a participat la toate ediţiile Campionatului Mondial, începând cu 1957, mai avea în palmares o medalie de aur (1962) şi două de argint (1973, 2005), pe lângă cele două titluri mondiale în aer liber (1956, 1960).

De remarcat că la CM 2013, România a fost învinsă în optimi de Polonia (tot cu antrenorul Kim Rasmussen pe bancă), scor 31-29 (13-17), la Novi Sad.

Performanţa României la Mondialul din Danemarca a fost întărită şi de titlul de golgheteră a competiţiei obţinut de Cristina Neagu, cu 63 de goluri. – digisport.ro

Un gând despre &8222;Felicitari fetelor! Naţionala feminină de handbal a României a cucerit medaliile de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca&8221;

  1. In sfarsit nu mai avem vesti halucinante si apocaliptice.
    In sfarsit lumea nu se mai sfarseste astazi si acum.

    Domnul si Dumnezeul nostru si Mantuitorul Iisus Hristos sa aduca acestor fete ce reprezinta Romania cele mai frumoase si binecuvantate sarbatori.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s