Un fost SOLDAT din MARINA AMERICANA rosteste ADEVARUL despre situatia din SIRIA

Sa urmarim ce declara cu ani in urma si papusarul Henry Kissinger: Predictiile socante facute de SIONISTUL Henry Kissinger despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL incep sa se advereasca!

Urmariti va rog si:

Iar pentru a intelege si mai bine aspectele descrise mai sus, urmariti va rog cu mare atentie subiectele de la categoriile: Al treilea razboi mondial, Criza economica si Siria

4 gânduri despre &8222;Un fost SOLDAT din MARINA AMERICANA rosteste ADEVARUL despre situatia din SIRIA&8221;

 1. Ca la sah:
  Turcia face o mutare fatala fata de Rusia si cîstiga Germania

  În 2009, Vladimir Putin a facut României o oferta uluitoare, anume sa ia locul Ucrainei si sa vînda ea Europei gazul rusesc. Ceea ce însemna ca România putea cîstiga anual cîteva sute de milioane USD, din tranzitul gazelor rusesti. Presedintele Traian Basescu a refuzat oferta pentru realizarea gazoductului South Stream care pornea de la portul Anapa, de pe litoralul rusesc si traversa Marea Neagra, ajungînd în România. România îsi asigura 75 % din necesarul de gaze pe plan intern, numai ca firma OMV din Austria, este cea care exploateaza gazul românesc. România mai miza si pe descoperirea si exploatarea unor zacaminte importante în Marea Neagra care sa completeze restul de 25 %, pe care le importa din Rusia. Numai ca incompetenta si coruptia guvernantilor români, a facut ca România sa nu devina cel mai important hub al gazelor europene, iar zacamintele românesti din Marea Neagra sa ajunga, pîna la urma, în posesia companiei rusesti Lukoil.
  http://www.ziaruldegarda.ro/turcia-face-o-mutare-fatala-fata-de-rusia-si-cistiga-germania/

  100,000 Troops: “Secret, Non-Negotiable Plan” To Start War With U.S., Saudi & Turkish Troops
  http://www.shtfplan.com/headline-news/100000-troops-secret-non-negotiable-plan-to-start-war-with-u-s-saudi-turkish-troops_12122015

 2. Ma intreb daca acest fost soldat din marina Americana mai este in viata,sau poate SATANISTILOR nu le mai pasa ca lumea cunoaste adevarul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s