Actorul Shang Tsung cunoscut pentru filmul Mortal Kombat, s-a botezat ortodox în Rusia

Sufletul lui Cary-Hiroyuki Tagawa, cel mai bine cunoscut pentru rolul răului vrăjitor Shang Tsung din filmul Mortal Kombat, a fost capturat de către Rusia se pare că a decis să fie botezat în Biserica Ortodoxă.

Tagawa, un actor american de origine japoneză, care au luat parte la un nou film rusesc numit The Priest-San, a decis să renunțe la credința lui și a devenit un adevărat urmaș al învățăturilor ortodoxe a lui Isus Hristos, rapoartează Interfax.

Vestea s-a raspandit prin intermediul Facebook si a fost postata de catre unul dintre colegii săi, Ivan Okhlobystin, un actor și o figura religioasa proeminentă din Rusia. El a distribuit o fotografie cu Tagawa in care apare cu o cruce mare la gat, probabil surprinsă în timpul filmărilor, nu departe de Moscova.

12241601_963004517106580_3843135349234975189_n

„Sunt fericit să spun că după o analiză profundă și temeinică Cary Tagawa, care a jucat rolul unui preot ortodox japonez în noul nostru film The Priestsan, va primi Taina Sfântului Botez.

E greu de inteles esenta Ortodoxiei Rusesti Când am venit prima dată Rusia am avut foarte puțin timp pentru a intelege personajul din film. Așa că am vizitat o serie de catedrale rusești în Yaroslavl și Rostov. Pur și simplu fiind în interiorul lor, a avut un efect foarte puternic asupra mea „, a declarat într-un interviu Tagawa pentru Kinopoisk.ru în 2013, atunci când a filmat în Rusia.

12227110_963477977059234_67693992883616326

Cary-Hiroyuki Tagawa a primit ca nume de botez, numele Sfantului Pantelimon, a scris Okhlobystin pe pagina sa de Facebook.

Tagawa si-a exprimat, de asemenea intenția de a deveni cetățean rus, la o conferință de presă, în conformitate cu site-ul de știri ortodoxe, pravmir.ru.

Nu merg după noua tendinta „, a spus el, cel mai probabil aluzie la boxer-ul american Roy Jones Jr și actorul francez Gerard Depardieu. Mi-am urmat inima. Nu există decizii ușoare, fie în America sau oriunde altundeva în lume. Aceasta va fi o nouă provocare pentru mine.

Filmul, care în curând va aparea pe ecranele din Rusia, spune povestea unui preot japonez, care lasă Japonia din cauza războaielor  provocate de Yakuza și se indreaptă spre un mic oraș din Rusia, pentru a ajuta localniciilupte cu corupția larg răspândită. Filmul este cel mai mare proiect al celor de la Studioul de Filme „Ortodoxe”. – rt.com

Alte povesti minunate despre oameni convertiti la Sfanta Ortodoxie, puteti afla citind articolele de mai jos:

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Actorul Shang Tsung cunoscut pentru filmul Mortal Kombat, s-a botezat ortodox în Rusia&8221;

  1. Am cunoscut si eu un japonez care s-a casatorit cu o romanca pe care o cunosteam , au facut nunta aici , japonezul s-a botezat la ortodocsi intr-o frumoasa manastire din Iasi (Golia) primind numele Marian .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s