COLAPSUL ECONOMIC GLOBAL ESTE AICI! INDICELE DOW JONES A CAZUT ASTAZI CU 1065.4 PUNCTE

9 gânduri despre &8222;COLAPSUL ECONOMIC GLOBAL ESTE AICI! INDICELE DOW JONES A CAZUT ASTAZI CU 1065.4 PUNCTE&8221;

 1. „Atentie! Guvernul din umbra al Francmasoneriei urmeaza sa declanseze un crah bursier pe data de 13 Septembrie conform acestei analize incontestabile: i.imgur.com/Vwk8O3t.jpg (Sursa: archive.4plebs.org/pol/thread/49550959/)
  Acest caz este fara precedent si va produce repercusiuni de neimaginat deorece reprezinta finalul unei serii de sapte ani sabatici, Jubileul si coincide cu Luna Insangerata. In secolul trecut patru eclipse totale de luna consecutive au avut loc in doi ani consecutivi cu ocazia sarbatorilor jidovesti de Pesah si Tabernacul in doua imprejurari, intre anii 1948 si 1949 cand statul terorist Israel a fost infiintat si intre anii 1967 si 1968 cand s-a purtat Razboiul de 6 zile permitand jidovilor sa preia controlul complet asupra orasului Ierusalim. Acest fenomen a debutat anul trecut si urmeaza sa se finalizeze cu a patra eclipsa luna viitoare.
  Daca doriti sa purtam o discutie in”

 2. Am rugamintea sa dati niste lamuriri ptr. cei care nu se pricep la economie asa cum sunt si eu, care este influenta caderii bursei internationale ptr. economia romaneasca, ce se poate intampla concret in societatea noastra? Nu vor mai fi bani pt. salarii si pensii, vor exploda preturile la toate produsele sau cum se va repercuta aceasta chestie? Nu toti cunoastem finante-banci…

  • Bune intrebari, tocmai cand ma gandeam sa le pun eu. Nu se va intampla nimic in Romania. In cel mai rau caz se vor devaloriza produsele, daca dolarul scade inseamna ca produsele vor fi mai ieftine, deci nimic rau.

   • Marian vorbesti prostii, daca pica dolarul, nu asta insemna ca se ieftinesc produsele, criza financiara e cu totul si cu totul altceva. In primul rand in timpul crizei, scade foarte tare puterea de cumparare, nu mai exista cerere pe piata, nefiind cerere nu se mai produce, daca nu se mai produce oamenii isi pierd locurile de munca. Daca nu sunt locuri de munca, totul duce la marirea violentelor si a jafurilor, marirea jafurilor si a violentelor creaza haos. Iar din haos se nasc marile conflicte. E bine ca esti optimist, dar situatia nu e grozava deloc.

 3. Oricum pentru cei mai multi , pentru saraci , nu va exista nicio criza pentru ca acestia isi duc viata numai in criza si nu vor fi afectati cu nimic . Bogatii vor avea de suferit intr-adevar , cei obisnuiti sa traiasca in lux , vor muri primii . Poate de aceea si Dumnezeu recomanda saracia , smerenia care face pe om sa se multumeasca cu putin si sa nu ravneasca la bogatiile altuia , iar prin post , omul se obisnuieste cu putin si se intareste in fata lipsurilor .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s