Video. Steven Anderson ridica mai multe intrebari logice despre Holocaust

Lasand la o  parte faptul ca autorul este baptist, avem parte de o demonstratie extraordinara si foarte logica ca Holocausul asa cum ne este prezentat oficial, este o mare exagerare.

Cum ne prezinta si autorul, nimeni nu neaga ca evreii au avut de suferit in timpul celui de al doilea razboi mondial, dar nu la scara la care ne este prezentat si nici in modul in care ni s-a inoculat de atata vreme. Tot ce conteaza este adevarul pur istoric.

Urmariti va rog ce spune si Bishopul Richard Nelson Williamson despre celebrele camere de gazare:

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Video. Steven Anderson ridica mai multe intrebari logice despre Holocaust&8221;

  1. Fostul director al muzeului Auschwitz a declarat in 1994 ca acele „camere de gazare” au fost construite de armata rosie dupa razboi.

  2. Raportul Leuchter din 1988, in care se dovedea stiintific ca in camerele de gazare aratate turistilor nu se putea gaza nici macar un singur om a pus pe jar lobby-ul evreiesc, care isi vedea demolat tot esafodajul de minciuni. Leuchter era atunci cea mai mare autoritate in materie de camere de gazare, pentru ca proiectase asemenea instalatii in SUA, in statele unde se mai practicau executii prin gazare.
    A fost momentul cand a inceput ofensiva „adevarului evreiesc impus prin lege”.
    Adevarata cifra a victimelor a fost aflata de istoricul englez David Irving, cel care s-a dus la Moscova in 1991 in perioada tulbure a dezintegrarii URSS-ului, a reusit sa capete acces la arhive si a gasit acolo toate documentele confiscare de armata rosie din lagare. Numarul real de victime este de cateva zeci de ori mai mic, cele mai multe aflandu-si sfarsitul la finalul razboiului cand Germania era bombardata metru cu metru de aliati si toate caile de aprovizionare erau distruse.
    Pentru curajul sau de a publica datele aflate din surse directe, Irving a fost arestat in timp ce tranzita Austria, sub acuzatia unui discurs tinut cu peste 15 ani in urma!!! Si aruncat in inchisoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s