Organizatia Templul Satanic a dezvelit statuia lui Baphomet. Localnicii s-au revoltat: „Satana nu poate sta niciunde” în Detroit

Zeci de protestatari s-au adunat în Detroit pentru a protesta împotriva ceremoniei de dezvelire a statuii reprezentand pe Baphomet, statuie comandata de organizatia satanista Templul Satanic. Când statuia lui satan a fost in sfarsit dezvelita, satanistii au ovaționat-o cu „Hail Satan!”

© http://thesatanictempledetroit.com

Templul Satanic a păstrat secreta locația unde s-a facut dezvelirea imensului monument până în ultimul moment, doar reprezentantii cultului au stiut exact primind informatia prin e-mail. Grupul a primit amenințări de la protestatarii, ca vor arunca statuia în aer sau i se va da foc, relateaza Raw Story.

Embedded image permalink

„Aceasta dezvelire nu se va întâmpla în orașul Detroit a declarat presei la protestul de sâmbătă,” Episcopul Corletta Vaughn de la Catedrala Duhul Sfânt din Detroit . „Sunt aici pentru a sta împotriva acestei creaturi în orașul Detroit. Nu permitem sa transformam orașul nostru intr-unul de sataniști. Este un spirit violent care se misca în oraș și se infiltreaza in acest loc. Noi il vom alunga din Dodge. ”

Embedded image permalink

„Satana nu are nici un loc în acest oraș, sau orice alt oras”, a adăugat. James Bluford un alt protestatar din Rochester Hills,

Fotografiile prezentate de presa ii arata pe protestatari purtand tricouri cu inscriptia  „Iisus.”

Pe site-ul organizatiei Templul Satanic se specifica ca statuia „este destinata să completeze și sa fie un contrast la monumentul Cele Zece Porunci care se află deja in fata la Oklahoma State Capitol.”

Purtătorul de cuvânt al templului, Lucien Greaves, a explicat într-o declarație la începutul acestui an, că monumentul va servi „ca un far de asteptare pentru compasiune și empatie între toate creaturile vii.” El a adăugat că va avea, de asemenea si un anumit „scop funcțional” – „. Oamenii de toate varstele vor putea sta in poala lui satan pentru inspirație și contemplație”.

Deși statuia lui Baphomet a fost inițial menită să stea alături de monumentul Zece Porunci în Oklahoma, Curtea Suprema de stat a decis la începutul acestei luni că statuia nu poate sta in acel loc, pe motiv că o proprietate a guvernului nu poate fi teren pentru dispute religioase. – rt.com

Cat mai sunt inca oameni in America care stau impotriva satanistilor care conduc destinele tarii mai este o sansa pentru ei, din pacate insa numarul lor este tot mai mic. Si nu stiu de ce imi de impresia ca Statele Unite se asemana tot mai mult cu Sodoma si Gomora.

Pe langa acesti dezaxati care isi cer tot mai mult drepturile, mai sunt si celelate manifestari, care sunt casatoriile intre persoanele de aceleasi sexe, de acum legale, manifestari specifice oraselor distruse de foc si pucioasa, impreuna poate cele mai mari spurcaciuni inaintea lui Dumnezeu, lucruri care nu vor ramane indiferente in fata Domnului. De nu ar fi manastirile si bisericile ortodoxe, multe dintre ele ridicate la vointa speciala a lui Dumnezeu prin monahi veniti special din Muntele Athos, nu ar mai ramane probabil piatra pe piatra din aceasta tara si ar pierde Domnul pe toti locuitorii tarii.

Dar Domnul nu vrea pierderea pacatosilor si chiar daca un suflet va mai putea fi salvat, Domnul va lupta pentru sufletul acela. Dar va fi vai si amari de cei care nu se vor lepada de aceste spurcaciuni si chiar si de cei care cred ca pot fi si cu mamona si cu Dumnezeu, Sodoma si Gomora va fi o ploaie de vara in comparatie cu ce va urma.

Urmariti va rog si:

Publicitate

8 gânduri despre &8222;Organizatia Templul Satanic a dezvelit statuia lui Baphomet. Localnicii s-au revoltat: „Satana nu poate sta niciunde” în Detroit&8221;

  1. Statuia satanei ar trebui sa sara in aer , cat de repede , daca sunt proteste cu adevarat impotriva satanismului . Altfel vor impanzi toate orasele Americii cu chipul diavolului si nimeni nu se va putea impotrivi .

  2. Cred ca de aici se va accentua „LEGEA MARTIALA”si in rest e usor de inteles,pentru ca sunt putini oameni care au facut demonstratie.Sunt prea manipulati,spalati pe creier,au fost adusi in situatia de a nu mai fi capabili sa judece ei singuri.Papusarii si-au atins scopul.
    Cu parere de rau pentru oameni,dar aceasta tara se va distruge si trebuie sa fie asa pentru ca si-au batut joc de Dumnezeu,n-au nicio recunostinta pentru ce le-a oferit Dumnezeu.

  3. I s-a dat putere să dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei să vorbească și să facă să fie omorâți toți cei ce nu se vor închina icoanei fiarei.

  4. Ma bucur ca au ajuns si in Romania stiri despre actiunile Templului Satanist. Pacat ca nu este analizata intentia acestor indivizi pe care o puteti gasi clar exprimata pe site-ul lor. Oamenii nu vor sa raneasca pe nimeni. Nu ma credeti? Cercetati.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s