SUA. Au inceput opratiunile JADE HELM. Ce nu va spune presa centrala despre aceste operatiuni

Exercițiul militar Jade Helm a început astăzi și deja mass-media se chinuie sa abata atentia de la cele expuse de „conspirationisti”. Toata mass media se concentreze fericiti asupra unora dintre teoriile incredibile care plutesc în jurul actiunii, dar nici o singură agenție nu a discutat despre ceea ce infowars a dezvăluit în urmă cu luni de zile. Nu le veți auzi de la mass-media deoarece acestia sunt complici la diversiuni.

Despre operatiunile Jade Helm puteti afla foarte multe rasfoind categoria: USA 

4 gânduri despre &8222;SUA. Au inceput opratiunile JADE HELM. Ce nu va spune presa centrala despre aceste operatiuni&8221;

  1. Exerciţiul militar masiv “Jade Helm” al Armatei Americane, care a început pe 15 iulie 2015, va vâna “forţele extraterestre nordice” care au invadat statul Texas prin mai multe portaluri interdimensionale!Ieri, 15 iulie 2015, au început o serie de exerciţii militare americane masive, sub numele de cod de “Jade Helm”, care vor avea loc pe teritoriul statelor Texas, New Mexico, Arizona, California, Nevada, Utah şi Colorado, până pe 15 septembrie 2015.CAM LUNGA ACEASTA APLCATIE..
    http://www.lovendal.ro/wp52/exercitiul-militar-masiv-jade-helm-al-armatei-americane-care-a-inceput-pe-15-iulie-2015-va-vana-fortele-extraterestre-nordice-care-au-invadat-statul-texas-prin-mai-multe-portaluri-interdimen/?fb_ref=Default

  2. O stire pe realitatea net , care m-a facut sa ma clatin si sa ametesc ca atunci cand iti da cineva cu o maciuca in cap .
    „Producatorul suedez de mobilier IKEA a cumparat in Romania 36.600 ha de padure in nor-estul si centrul Romaniei .”
    Romania este zilnic jefuita la drumul mare !!!
    Prosti suntem noi toti romanii ca nu ne ducem sa luam cu asalt Parlamentul cu banditii care semneaza zilnic strainilor cate o bucata din tara .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s