BILDERBERG 2015: ELITELE SE PREGATESC PENTRU DEVASTAREA NUCLEARA SI ECONOMICA CARE SE ANUNTA

Membrii grupului Bilderberg isi construiesc buncăre private pentru a se adaposti de ce va urma.

Grupul Bilderberg se va intruni intre 9 si14 Iunie in munții Austriei la hotelul Interalpen.

Bilderberg 2015: Elites Prepare For Nuclear, Economic Devastation

Oare câti dintre acesti raspandaci de tiranie la nivel global, vor discuta despre buncărele lor de milioane de dolari in care se vor ascunde ca sobolanii în timp ce planurile lor diabolice vor fi dezlănțuite asupra maselor de naivi?

Urmariti va rog si:

Video. Intrunirea Bilderberg care se va tine anul acesta in Austria, va fi una cum nu a mai fost pana acum

Publicitate

10 gânduri despre &8222;BILDERBERG 2015: ELITELE SE PREGATESC PENTRU DEVASTAREA NUCLEARA SI ECONOMICA CARE SE ANUNTA&8221;

 1. Am mai citit acum cateva luni de zile, pe Yahoo.ro un fel de stire preluata de prin nu stiu ce ziar care vorbea despre buncare private CA SI MODA PRINTRE VEDETELE DE LA HOLLYWOOD!! Sigur ca stirea incerca sa prezinte… ca si cum ar spune „ce ciudati sunt astia, parca au innebunit degeaba si se asteapta la sfarsitul lumii si hai sa radem de ei”. Poate ca… nu sunt chiar asa nebuni si nu chiar degeaba! Ma gandesc ca vedetele de la Hollywood, ca si politicienii, iau parte la tot felul de intalniri secrete si oculte si… de-asta sunt la curent cu planurile ocultilor! La urma urmei vedetele invata masele de oameni MODA: cum sa se imbrace, cum sa vorbeasca (urat, injurand etc.), cum sa se nesupuna copiii fata de parinti (sub pretextul „independentei”, gen „sunt mare, fac ce vreau”) si nu in ultimul rand CUM SA SE INDEPARTEZE DE DUMNEZEU SI SA SE INCHINE SATANEI, cautand voia satanei (curvie, droguri, pacate de orice fel)! Personal cred ca vedetele sunt „evanghelistii satanei” (cu „s” mic)!!

  Dar, daca astia isi fac toti buncare si se pregatesc si se incred in ciment si beton care sa-i apere de orice va fi sa fie, noi restul vom pieri la mana lor, ucisi de bombele lor sau de radiatii? Chiar vor reusi OARE sa ucida 6,5 miliarde de oameni?? Adica ii va lasa Dumnezeu sa faca toate astea, asa cum ei isi planuiesc? Nu as crede… Le va fi ingaduit sa faca rau, sa omoare multi, dar nu cat vor ei!! Si nu ne vor ucide chiar pe toti!! Iar dincolo de asta, sa ne temem nu de cei ce ucid trupul ci de Cel ce are puterea sa arunce in iad sufletul!! (Matei 10:28) Dumnezeu este mai Mare decat satana pe care ei il venereaza!! Iar Dumnezeu nu ne lasa si nu ne abandoneaza! (cat timp nu-L abandonam noi pe EL)

  • Ai citit Biblia ? „Mortii vor iesi din morminte”

   Ai vazut cate filme cu zombi a scos Hollywood-ul ? Oare de ce ?

   Si in Star Trek, in anii 80 , capitanul Picard comunica cu o tableta. Da, o tableta similara cu cele din ziua de azi. Evenimentele ce vor veni sunt prezise prin filme. Cine are ochi si MINTE, intelege, cine nu , devine ingrasamant pentru viermii din pamant.

 2. În ultima vreme nu a mai avut loc niciun eveniment major în lume, care să ne afecteze în mod semnificativ. O fi linistea dinaintea furtunii?
  Ceva major se va întâmpla în lume în perioada următoare?Pe siteurile straine si unele romanesti am gasit aceasta idee.Voi ce spuneti?
  http://lisahavennews.net/2015/05/21/alex-jones-something-big-is-about-to-happen-dont-miss-this-critical-alert/

  http://beforeitsnews.com/chemtrails/2015/06/its-about-mass-extinction-event-coming-2015-jade-helm-update-videos-2449794.html

  100.000 de antilope au murit în Kazahstan! Cine face experimente ascunse cu virusuri mortale pe animale?
  http://www.csmonitor.com/Science/2015/0531/Why-have-121-000-antelopes-in-Kazakhstan-suddenly-dropped-dead-video

 3. Eu nu cred ca in buncare vor fi in siguranta cand mania lui Dumnezeu se va napusti asupra acestor criminali mondiali diabolici , se va cutremura pamantul in asa hal , incat se vor scufunda direct in fundul Pamantului , acolo unde este si iadul , cu tot cu buncare . Se trag sa se adaposteasca in pamant , pentru ca pamantul ii asteapta . Noi , daca ne vom ruga la Dumnezeu , vom scapa fiecare pe unde se va afla , stie Domnul neputinta si saracia noastra si stie bine si ce au facut si fac inca acesti satanisti cu oamenii .

 4. Semeţia inimii tale te-a înşelat! El, care are sălaş în văgăunile stâncilor şi odihna pe vârfuri, zice în inima sa: «Cine mă va coborî pe pământ?»*

  «Dacă te vei înălţa ca vulturul şi-ţi vei face cuibul tău printre stele, şi de acolo te voi da jos», zice Domnul.*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s