Incredibil!!! Evreul Naumovici Ponta a vandut pe sest dreptul de exploatare al aurului de la Rovina, Judetul Hunedoara pe urmatorii 20 ani!!!

ALERTĂ. Guvernul PONTA a dat pe ȘEST licență pentru aurul din munții Apuseni, pentru 20 de ani. Guvernul Ponta a dat pe șest licență pentru exploatarea zăcămintelor de aur la 20 de km de Roșia Montană pentru Carpathian Gold.

Firma a obţinut din partea ANRM licenţă de exploatare a aurului de la Rovina, la 20 de kilometri de Roşia Montană, pe o perioadă de 20 de ani, prin intermediul subsidiarei Samax România, a anunţat compania canadiană.

Este pentru prima oară când România acordă o licenţă pentru exploatarea metalelor fără implicarea unei companii de stat, se arată într-un comunicat al Carpathian Gold.

Zăcământul de la Rovina conţine cantităţi importante de aur şi cupru, respectiv 120 de tone de aur şi 100.000 de tone de cupru, declara în 2013 prefectul judeţului Hunedoara, Sorin Vasilescu.

Mining Watch România condamnă Guvernul României pentru acordarea licenţei de exploatare a cuprului şi aurului pentru zăcământul Rovina, arătând că proiectul este o nouă Roşia Montană şi un nou pas în transformarea Munţilor Apuseni într-o imensă carieră de suprafaţă. – hotinfo.ro

Iata ca dupa exploatarea aurului de la Certej efectuata tot de o firma canadiana condusa de evrei, tot in judetul Hunedoara si tot de o firma canadiana condusa de aceasi evrei, se deschide o noua exploatare de aur sau mai bine spus un nou jaf asupra tarii noastre, cu largul concurs al guvernului condus tot de un evreu, Naumovici Ponta.

Iar de data asta au gasit metoda cum sa le dea aurul la straini fara scandal public, adica metoda pe sest si prin surprindere. In timp ce romanii sunt manipulati de catre mass media prin tot felul de diversiuni cu scandaluri neinteresante gen Udrea, Basescu si alti nenorociti, conducatorii pe la spate „isi fac treaba” pentru care sunt acolo in fata.

Nu e demirare ca Ponta inca nu a fost atins de scandalurile de coruptie in care sunt implicati mai toti de la el din partid cat si din familie, atata timp cat le face pe plac evreilor lui, totul este in regula.

Cand aurul in viitorul apropiat va fi principala bogatie a unui stat, bogatie care va da suvernaitatea si independenta statelor, avand in vedere ca monedele principale vor intra in colaps curand, noi il dam gratis la papusari.

Dupa ce se va incepe explotarea si de la Rovina, va urma si cea efectiv de la Rosia Montana si gata, Romania si-a instrainat toate bogatiile pe care le mai aveam. Vom fi in totalitate doar simpli locutori a unei tari care nu ne mai apartine.

Dumnezeu cu mila!

Urmriti va rog si:

Publicitate

30 de gânduri despre &8222;Incredibil!!! Evreul Naumovici Ponta a vandut pe sest dreptul de exploatare al aurului de la Rovina, Judetul Hunedoara pe urmatorii 20 ani!!!&8221;

 1. In primul CER PE ACEASTA CALE A SE RASPUNDE LA CELE DOUA INTREBARI PE CARE LE AM PUS CATEVA ZILE IN URMA …
  DE CE S AU FACUT rugaciuni in comun cu anglicanii in catedrala patriarhala stiind ca acest fapt este impotriva SFINTELOR CANOANE
  SI A DOUA INTREBARE
  DE CE ASTAZI ESTE CALCAT IN PICIOARE STEAGUL BIZANTULUI VULTURUL BICEFAL CARE POARTA COROANA IMPARATEASCA CU CRUCEA ASEZATA

  Rog vt sa dati un rapuns asezat potrivit
  SFINTELOR CANOANE
  SUNTETI IN BUCURESTI MERGETI SI CERETI RAPUNS
  De ce asemenea blasfemii
  Iar de nu
  ATUNCI SUNTETI asemenea lupi in piei de oaie ..
  stiut lucru sa fie pentru toti crestinii orthodocsi care inca nu s au lepadat de CELE SFINTE si de HRISTOS ESTE ORTHODOX
  Nu vreau a lua parte la asemenea blasfemii ce se petrec astazi in BISERICA ORTHODOXA ROMANA
  LUATI BINE AMINTE
  Nu va jucati cu focul
  Din suflet va rog nu va jucati cu FOCUL URGIEI DUMNEZEIESTI
  AMIN.

   • Canoanele sunt insuflate de Dumnezeu dupa ce sfintii lui Dumnezeu au postit si s-au rugat indelungat, iar Biblia este scrisa in aceasi maniera. Numai sectarii invata altceva.

 2. Lăsa Ponta ca e bine asa, in stilul asta sigur ne vom trezi si noi romani la realitate si at sa vedem unde te ascunzi …..;

 3. VREMURI TULBURI DAR SI MINTI OMENESTI TULBURI !
  CARE ESTE SURSA DE INFORMARE DOMNILOR ? CA ORICARE SURSA MAI INTAI TREBUIE SA FIE CREDIBILA ! CE GARANTIE AVEM CA DUMNEAVOSTRA SUNTETI CEI CE AU DESCOPERIT ADEVARUL SI NU SUNTETI NISTE IMPOSTORI ! CINE ANUME GARANTEAZA CA SUNTETI CEIA CE PRETINDE-TI ! EVREUL NAUMOVICI PONTA,DE UNDE L-ATI SCOS ? CE AVETI CU EVREII SI CU ACEST NAUMOVICI ? TONELE DE AUR CINE LE-A DESCOPERIT SI CE DOCUMENTE EXISTA ! CINE DIN GUVERNUL DEMISIONAR A SEMNAT ACEST ACT DE „VANZARE PE 20 DE ANI”? SI ASA FIIND ,TREBUIA ORGANIZAT UN REFERENDUM ,PENTRU A VA CERE PAREREA ? DEMONSTRATI CA DORITI BINELE POPORULUI SI AL TARII PRIN ACEASTA „DEMASCARE”!

   • Ce este aceea „Binele tarii”? Eu cred ca este o mare prostie. Nimeni nu vrea binele, decat al lui isusi…Asa ca mai usor cu expresii fandosiste.

   • dn, poate tu vrei doar binele tau, cred ca de asta si este tara asta unde este, ca majoritatea gandesc ca si tine.. Vai si amar de voi…

 4. Fratilor,voi nu intelegeti…sunteti incapatanati fratilor 🙂
  Smerenia poporului pe care majoritatea o interpreteaza ca indiferenta va duce la mantuirea lui.
  Retineti ca TOTI conducatorii Romaniei ne sunt dati de Hristos Domnul,deci sunt unsi in fata Lui.

  Daca Domnul ar fi vrut ca romanii sa aiba conducatori curati care sa munceasca in sprijinul lor fiti convinsi ca asa s-ar fi intamplat.
  Noi TREBUIE sa ne intoarcem la Hristos,TREBUIE sa luptam cu noi si sa ne curatim mintea-sufletul-trupul ptr ca Dumnezeu sa ne rasplateasca.

  Faptul ca urlam ca suntem crestini,orthodocsi si ne manifestam ca in grota nu tine loc de dragoste si toleranta,valori promovate de Domnul Iisus Hristos si apoi de apostoli si de sfinti.

  Asta e drumul pe care trebuie sa pasim,nu altul…drumul intoarcerii la Hristos prin practicarea clipa de clipa a tuturor virtutilor cu care Mantuitorul Iisus Hristos ne-a incredintat ca si noi le putem avea.

  Matei,cap 17

  Căci adevărat grăiesc vouă: Dacă veţi avea credinţă în voi cât un grăunte de muştar, veţi zice muntelui acestuia: Mută-te de aici dincolo, şi se va muta; şi nimic nu va fi vouă cu neputinţă.
  Dar acest neam de demoni nu iese decât numai cu rugăciune şi cu post.

   • @vt,eu asa ma știu. Ai alte informații ce nu le cunosc? 🙂
    Ma refer aici la cei ce instiga.
    Dumnezeu e Pace,nu răzbunare și nici răutate.Dacă vrei un răspuns direct,îl găsești în prima postare (primul comentariu).

 5. Pe vremuri astia erau impuscati pentru tradare.Sa speram ca romanii se vor trezi inainte sa ramana fara tara. Hotti astia o vand la cine le pica fara pic de rusine

 6. Eu personal cunclud din cele citite mai sus ca toate necazurile si suferintele prin care trece poporul roman se datoreaza evreilor si biciclistilor…
  Daca te intrebi cumva de ce biciclistilor?… Eu te intreb, de ce evreilor?…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s