„Vreau o tara ca afara!” Sala de sport Planet Fitness a anulat calitatea de membru al unei femei după ce s-a plâns ca un transgender a folosit vestiarul femeilor

Sala de sport Planet Fitness a anulat calitatea de membru al unei femei după ce s-a plâns ca un transgender a folosit vestiarul femeilor.

Planet Fitness Bans Woman From Gym For Complaining About Transgender in Locker Room

Ce inseamna spurcaciunea numita transgender?

Transgender este un o categorie care cuprinde toate persoanele a caror identitate de gen (sentimentul propriei masculinitati sau feminitati) sau expresie de gen difera de cea asociata in mod obisnuit cu sexul lor biologic. Multe dintre persoanele transgender traiesc uneori sau permanent ca membri ai genului opus. In general, orice persoana a carei identitate, aspect sau comportament iese din normele conventionale de gen poate fi descrisa ca transgender. Cu toate acestea, nu orice persoana al carei aspect sau purtare nu se conformeaza tiparelor de gen se va identifica drept transgender.

Sa vedem si o imagine, o mai stiti pe femeia cu barba de la euro vision?

Conchita_Wurst,_ESC2014_Meet_&_Greet_08_(crop)

Adica aceasi „femeie” pe care parlamentarul Remus Cernea, nimeni altul decat unul dintre cei mai mari contestatari ai orei de religie, o invita la un moment dat sa vina in Romania

Revenind la subiect, cei care conduc sala au spus ca „femeia”, Midland, Michigan, rezidenta in Yvette Cormier este o persoana transgender, identificat ca femeie și acesti membrii ar putea folosi orice vestiar care este corespunzator cu „identitatea personala de gen.”

„Politica de non-discriminare a identitatii de gen stipuleaza ca membrii salii, pot folosi toate facilitățile salii de gimnastică bazat pe auto-declararea identitatatii lor de gen” McCall Gosselin, directorul de relații publice pentru Planet Fitness, a declarat: „Modul în care acest membru și-a exprimat îngrijorarea cu privire la politica de comportament, face ca conducerea clubului Midland sa o considere necorespunzătoare și perturbatore fata ceilalti membri, fiind o încălcare a acordului de membru și,ca rezultat a fost exclusa.”

Cormier a declarat că incidentul a început pe 28 februarie, când a fost surprinsa de către persoana transgender în vestiarul femeilor.

„Am ramas blocata, pentru că un barbat stătea acolo”, a spus Cormier. „M-am speriat si ma interbam, oare ce cauta un barbat aici?”

Ea a mai precizat ca un angajat i-a spus că individul se identifică ca fiind femeie.

După ce Cormier a spus si altor membri de sex feminin despre persoana transgender, ea a primit un telefon de la sediul central al corporației, susținând ca nu a respectat politica „fara prejudecati” a salii de sport și a întrebat-o dacă va continua sa mai spuna si altor femei despre incident, la care ea a raspuns afirmativ.

Atunci reprezentantul corporativ i-a spus ca va fi data afara.

„Am impreisa ca este un fel de act unilateral”, a spus Cormier, adăugând că Planet Fitness ar trebui să ofere vestiare separate pentru persoanele transgender. „Mă simt ca și cum eu sunt cea care este pedepsita”.

Un incident similar a avut loc în 2013, când studentele de la Florența High School din Colorado au fost amenințate de actiuni discrimatorii si pline de ură, după ce s-au plâns ca au fost hărțuite de un transsexual în baie fetelor.

Oficialii Scolii s-au declarat ferm de partea elevului transgender și au sugerat fetelor sa-i permita accesul la toate toaletele, a raportat CBN News.

Ca răspuns, Institutul Pacific de Justiție a trimis o scrisoare scolii avertizeazănd-o, ca au pus drepturile transsexualilor deasupra intimitatatii studenților de sex feminin.

„Noi nu vom sta degeaba si sa lasam ca 99,7% dintre studenții noștri sa își piarda drepturile de inimitate și de libera exprimare, pentru doar cei 0,3% din populație care sunt confuzi in legatura cu genul lor”, s-a declarat in scrisoare. – infowars.com

Urmariti va rog si:

Un gând despre &8222;„Vreau o tara ca afara!” Sala de sport Planet Fitness a anulat calitatea de membru al unei femei după ce s-a plâns ca un transgender a folosit vestiarul femeilor&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s