Imagini foarte clare din SATELIT care demonstreaza ca avionul Maleizian Boeing MH17 a fost doborât de un AVION MILITAR UCRAINEAN și nu de o racheta trasa de pe sol

Experții ruși sustin ca avionul Maleizian Boeing MH17 a fost doborât de un avion militar ucrainean și nu de o racheta trasa de pe sol.
Aceasta ipoteza urmeaza dupa ce am vazut „scurgeri” de  imagini din satelit, care arată o rachetă trasa direct spre avionul de pasageri, si difuzate de principalul radiodifuzor de stat a Rusiei.
S-a susținut că imaginile spațiale au provenit de la un satelit britanic sau american.

Russian Channel 1 has released satellite images which suggest Malaysian Boeing MH17 (top of picture) was shot down by a Ukrainian warplane (bottom left)

Televiziunea rusă Canal 1 a lansat imagini din satelit care sugerează ca avionul malaiezian Boeing MH17 (partea de sus a imaginii) a fost doborât de un avion militar ucrainean (stanga jos)

Zborul de la Amsterdam la Kuala Lumpur a trecut peste regiunea de conflict când a dispărut de pe radar.
Un total de 283 de pasageri, inclusiv 80 de copii, și 15 membri ai echipajului au fost uciși.

Prezentatorul TV Mihail Leontiev a susținut că sursa misterioasa care a furnizat imaginiile  demonstreaza ca „un avion de vânătoare Mig-29 trage in avionul de pasageri Boeing”.
Occidentul a sugerat în repetate rânduri ca avionul a fost doborât de rebelii pro-Moscova, folosind un sistem rusesc de rachete BUK.

It was claimed that the mysterious source who provided the images concluded they showed 'how a Mig-29 fighter plane (pictured) destroys the Boeing passenger plane'

S-a afirmat că sursa misterioasa care a furnizat imaginile au arătat „cum un avion de vânătoare Mig-29((foto)) ataca avionul de pasageri Boeing”

A total of 283 passengers, including 80 children, and 15 crew members were killed after MH17 was shot down

Un total de 283 de pasageri, inclusiv 80 de copii, și 15 membri ai echipajului au fost uciși.

Rusia a susținut ca un avion neidentificat a fost vazut în apropiere in momentul accidentului și că Ucraina și Occidentul au mușamalizate acest fapt.
Prezentatorul televiziunii din Kremlin, a declarat: „Astăzi avem toate motivele să presupunem că un act criminal a fost comis de către cei care au distrus în mod deliberat avionul. Iar cei care ascund cinic aceste lucruri, au informația completă. ”
Imaginile au fost prezentate chiar înainte ca liderii occidentali, inclusiv David Cameron sa-l confrunte pe Vladimir Putin in legatura cu accidentul la un summit în Australia.
Channel One a afirmat: „Avem la dispozitie imagini senzaționale, care au fost făcute de catre un satelit spion străin, captand ultimele secunde ale avionului MH17.”

Ivan Adrievskiy, vice president of Russian Engineers Union, suggested the image was taken by an American or British satellite

Ivan Adrievskiy, vice-presedintele Uniunii Inginerilor Rusi, a sugerat ca imaginea a fost captata de un satelit american sau britanic

An 'expert' called George Bilt was cited as saying the Boeing was shot out of the sky in 'a classic fighter jet attack from the rear'

Un „expert” pe nume George Bilt a fost citat spunand ca avionul Boeing a fost mitraliat din cer într-un „atac clasic de la spate, de catre un avion de vânătoare”

S-a raportat oficial ca o rachetă BUK este cauza tragediei.
„Pe scurt, se pare ca nu a existat nici o racheta BUK lansata de la sol. Au fost zeci de mii de profesioniști cat și martori amatori, și nimeni nu a înregistrat vreo racheta, „a afirmat Leontiev.
Ivan Adrievskiy, vice-presedintele Uniunii Inginerilor Rusi, a declarat: „Vedem o fotografie făcută din spațiu dintr-o orbită joasă. De obicei, astfel de imagini sunt facute cu scopul recunoașterii in general a aerului și a solului.
„Coordonatele fotografiei ne face sa presupunem că imaginea a fost captata de catre un satelit american sau britanic.
„Am studiat această imagine în detaliu și nu am găsit nici un semn ca ar fi falsa.”

The flight from Amsterdam to Kuala Lumpur was travelling over the conflict-hit region when it disappeared from radar 

The burning wreckage of the passenger flight after it crashed near the town of Shaktarsk, in rebel-held east Ukraine

Resturile avionului de pasageri, care inca mai ardeau după ce s-a prăbușit în apropierea orașului Shaktarsk

Vladimir Putin a acuzat ucrainenii de „bombardarea în mod constant” a locului unde s-a prabusit avionul MH17, totul pe fondul preocuparilor Occidentului in legatura cu întăririle militare masive destinate pentru a susține forțele rebele pro-Moscova.
Cel puțin 21 de camioane, șase tancuri și 14 tunuri obuziere s-au observat traversand teritoriul fortelor rebele spre Donetsk, în timp ce locuitorii au raportat un convoi de 12 camioane militare nemarcate.
Ucraina susține că ultimele zile au sesizat o creștere uriașă în tehnologie militara, militarii de carieră și puști de asalt AK-74 dotate cu laser si care se îndreaptă din Rusia spre Donetsk. – dailymail.co.uk/

Pentru a intelege care a fost scopul distrugerii acestui avion, urmariti va rog articolul:

Coincidente sau scenarii bine pregatite?

Sa vedem ce au spus si expertii olandezi despre ce s-a intamplat cu avionul MH17:

A venit si dovada care confirma ca avionul MH17 a fost doborat de ucrainieni

Urmariti si o ipoteza socanta, dar bine documentata:

BOMBA! E posibil ca zborul MH17 sa fi fost de fapt zborul disparut MH – 370???

Sa urmarim de asemnea ce face si vestul dupa pactul de incetare a focului de la Minsk:

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Imagini foarte clare din SATELIT care demonstreaza ca avionul Maleizian Boeing MH17 a fost doborât de un AVION MILITAR UCRAINEAN și nu de o racheta trasa de pe sol&8221;

  1. Dovezile sunt clare , iar acuzatorii occidentului au amutit , au dat uitarii acel dezastru in care au ucis cu sange rece multime de oameni nevinovati . Aceasta tactica criminala de genocid asupra omenirii au folosit-o ani si ani SUA , ca sa invinovateasca o tara si apoi sa declanseze razboaie , revolte , anarhie , dezordine sociala care culmineaza cu invazia .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s