Regizorul filmului Gray State, David Crowley a fost ucis impreuna cu sotia si fiica sa pentru tupeul de a face cunoscut ceea ce e pe cale sa devina America

Un regizor independent și familia sa au fost găsiți morți într-o casă din Minnesota, week-end-ul trecut, iar mass-media descrie ca ar fi aparent „crima si sinucidere.”

gray-state-crowley

Sâmbătă, un vecin a alertat autoritățile după ce a văzut corpurile neînsuflețite ale scriitorului David Crowley în vârstă de 29 de ani, producător de film și veteran de armata, soția sa Komel, de 28 ani și fiica lor Rani în vârstă de 5 ani, intinse pe jos in casa lor din Apple Valley.

Vecinul Collin Prochno a observat ca nu si-au ridicat niste pachete care erau așezate la ușa familiei de cateva săptămâni. Prochno spune că după ce a sunat la ușă, s-a uitat pe fereastră și „a văzut trei corpuri intinse pe jos cu un pistol negru lângă ei”, potrivit agentiei de stiri KARE11.

Nu se stie exact de cât timp erau acolo corpurile celor trei, dar vecinii bănuie ca ar fi murit cândva în vacanța de Crăciun.

Numeroase agenții de aplicare a legii investighează cauzele deceselor, dar poliția nu a dat inca nici o declartie oficiala. Acestiau au relatat doar ca mortile celor trei ar fi „suspecte”, notează Daily Mail.

Vecinii spun ca nu au luat act de lipsa familiei, dar spun că il văzusera anterior pe Crowley în curtea lui jucandu-se cu fiica sa.

Deși foarte putine detalii ale cazului au fost  făcute publice, unele ziare ca Star Tribune, il scot pe Crowley responsabil si asta doar din cauza ca ultima data s-a tuns foarte scurt,  încărcand niste poze cu noua frizura pe retelele de socializare și pentru că „a început sa poarte uniforma de armata”.

Este de adăugat la împrejurările suspecte din jurul decesului controversat a lui Crowley, cel mai recent proiect al sau, intitulat Gray State, un film extrem, produs independent care prezinta un stat polițienesc brutal, instaurarea legii martiale, impunerea identificarii biometrice, o stare de supraveghere continua  și trupe de șoc FEMA care aduna dezidenti in taberele lor.

Unul dintre actorii care apare într-un tailer al productiei Gray State, Charles Hubbell, a declarat pentru ziarul Pioneer despre Crowley ca fiind un tip echilibrat și preocupat pentru a reuși.

„Părea mai degraba un tip cu picioarele pe pământ și concentrat, decât unul haotic care sa faca asa ceva”, adescris Hubbell . „Tot timpul cat am lucrat cu el nu sugera nimic ca ar fi un tip agresiv sau haotic sau ciudat sau anormal. Era unul dintre acei oameni in mainile caruia ti-ai incredinta viata, un om foarte hotarat sa reușească. ”

Compania Indiegogo care i-a sustinut financiar proeiectul, în octombrie 2012 a mentionat ca suma pentru pre-productia filmului se ridica la 61.332 dolari.”

Crowley, de asemenea, lucra la un film intitulat Gray State: The Rise „, un documentar despre frumusețea libertatatii umane in detrimentul opresiunii, sclaviei, și tiraniei”, potrivit cu pagina de Facebook a filmului. Un mesaj care a apraut pe pagina de ieri deplangea pierderea regizorului său:

gray-s

Cu mare tristete si regret va anuntam ca fondatorul, regizorul si scriitorul productiei Gray State, David Crowley si familia sa au decedat. Va rog sa va rugati pentru ei.

Va vom tine la curent cu ce va urma, dar aceasta pagina va inceta pentru un timp, datorita faptului ca proiectul Gray State este incert pentru moment…va rog sa ne intelegeti pentru ca suntem cu totii intr-o stare totala de soc din cauza pierderii prietenului nostru drag.

Regizorul filmul Gray State, David Crowley si co-producatorul sau Danny Mason au dat un interviu la emisiunea lui Alex Jones in Septembrie 2012. – thedaiysheeple.com

Urmariti va rog si: Video. Traiesc americanii intr-o societate libera?

 

Publicitate

12 gânduri despre &8222;Regizorul filmului Gray State, David Crowley a fost ucis impreuna cu sotia si fiica sa pentru tupeul de a face cunoscut ceea ce e pe cale sa devina America&8221;

  1. Saa mai zica acareva ca AMERICANII nu ne copiaza la capitolu sinucideri. Cazul e foarte asemanator cu al GEN. MILEA numai ca aici avem 3 cadavre.

  2. Saracii bietii oameni , cum au fost si acestia „sinucisi” ca si multi altii care au spus ce gandesc .
    Sistemul antihristic nu-si permite sa treaca cu vederea declaratii publice sau luari de pozitie impotriva lor criminalii si trec la atac .

    • Angela, nu stiu ce zic unii si altii, daca e omul cuiva sau a altcuiva, pana una alta a prezentat niste chestii foarte interesante, pe care nimeni nu le-a mai prezentat. Bohemian Groves, interviu cu Alain Russo, unul dintre cei mai mari luptatori antisistem american, despre Bilderberg, dezvaluiri o grama despre 9/11 care se dovedesc foarte adevarate, a dat informatii din punct de vedere financiar in contextul crizei care s-au dovedit foarte adevarte, a dezvaluit agende ale elitelor care la fel s-au dovedit foarte reale si multe altele. Cand ai devenit cineva intr-un anumit domeniu e inevitabil sa nu apara si tot felul de acuze, denigrari si atacuri la persoana, toate acestea pentru ca iti faci dusmani si incepi sa deranjezi. Si chiar daca ar fi omul nu stiu cui, cat timp spune lucruri interesante si reale este de urmarit, chiar si de la elite poti sa afli de multe ori adevarul, important este sa sti sa selectezi si sa filtrezi informatia. Doamne ajuta!

    • Bohemian Groves sunt chestii expirate? E singurul care a vorbit despre asta. Interviul cu Alain Russo e chestie expirata? Chestii fnanciare foarte bine documentate legate de colapsul economic iminent e o chestie generala si expirata? Nu cred. Si ti-am explicat si de ar fi nu stiu cu cine, atata timp cat spune lucruri interesante si reale pe care altii nu le vorbesc mie imi capteaza atentia. Important e sa culegem ce spune bine, ca vorbeste si chestii despre care poate avem alte pareri, el nefiind in duhul ortodoxiei, asta e altceva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s