Stapanii Romaniei. O imagine pe intelesul tuturor

Cine conduce cu adevărat România

sua israel ue

În prezent România este condusă de nişte marionete dirijate de la Washington, Bruxelles si Tel Aviv. Ţara este masiv îndatorată la FMI şi bănci occidentale, iar politica şi măsurile economice ale guvernului sunt dictate de FMI/BM/CE. Bogăţiile ţării sunt exploatate masiv de multinaţionale din Vest. Mass-media oficiale sunt aservite şi fac propagada pro SUA/UE/NATO.Generaţiile tinere sunt sub influenţa totală a culturii pop americane. Mai toată lumea vorbeşte romgleza. Pe teritoriul României sunt amplasate baze militare americane.

Oamenii nu înţeleg că soluţia nu este schimbarea lui Ponta, Băsescu, Isărescu, venirea la putere a partidului X sau Y etc. Soluţia ca să trăim mai bine este să ne câştigăm independenţa faţă de UE, SUA şi finanţa occidentală. Până nu vom face asta nu se va schimba nimic în bine. Nu achitarea datoriilor înseamnă independenţă, dimpotrivă. Independenţă înseamnă ieşirea din sistemul financiar occidental controlat de americani, ieşirea din UE şi ieşirea de sub influenţa politico-conomică, culturală, propagandistică şi subversivă a SUA.” – facebook.com

Urmariti va rog si:

cat si alte imagini sugestive la categoria: Poze sugestive

Publicitate

6 gânduri despre &8222;Stapanii Romaniei. O imagine pe intelesul tuturor&8221;

 1. Da , dar cine sa ne scoata din casele satanei ?
  Ca de bagat stim cine ne-a bagat . Mai intai trebuie sa aiba loc o revolutie adevarata , sustinuta de oameni patrioti adevarati romani , nationalizarea a tot ce este vandut strainilor , toate resursele si bogatiile date sa revina statului roman , adica poporului , toate companiile straine care au capusat Romania sa-si ia talpasita si sa plece de unde au venit , apoi , vom fi liberi ca pasarea cerului .
  Dar , toate astea nu vor fi , pentru ca traim in vremurile hotilor , nemernicilor si antihristilor asa cum este scris in Apocalipsa .Asa ingaduie Dumnezeu , pana cand ii va prabusi pentru a-i osandi pe veci .
  Stim ca tot Occidentul este la picioarele satanei .SUA , UE si NATO sunt in slujba lui Lucifer si lupta sa acapareze toata populatia Globului . Toate bogatiile de pe Pamant nu valoreaza cat valoreaza un singur SUFLET !

 2. Dreptate ai, dar nu putem fi independeti decat prin forta, sau prin nemunca.
  Prin forta se poate dar greu, dar prin nemunca este mai simplu.
  Nu mergem la serviciu 2 zile si daca guvernanti nu fac ce vrem noi, mai prelungim cu 2 zile.

  Cati dintre noi au curajul sau posibilitatea asta ?

 3. Bogatiile tarii sunt exploatate de cine are bani si influenta. Exista si companii rusesti care au facut prapad pe la noi. Faptul ca unii ne jefuiesc (vestul) mai mult, nu ii face pe ceilalti (estul) mai buni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s