O intrebare de bun simt in legatura cu legea Big Brother

De ce avem nevoie de legea Big Brother si sa avem cartelele preplatite inregistrate nominal, daca in Franta exista acest lucru si cu toate acestea s-a intamplat ce s-a intamplat?

Nu este cumva logic sa concluzionezi ca aceasta lege nu a ajutat cu absolut nimic la asa zisa actiune terorista? Iar daca lucrurile stau asa, de ce este necesara aceasa lege in Romania, tara in care nu a avut parte niciodata de actiuni „teroriste”, in afara bineinteles de jafurile cu acoperire legala pe care le efectueaza statul roman in favoarea corporatiilor pe care eu le consider adevaratele actiuni teroriste, si pentru care nu cred ca ajuta la ceva legea Big Brother?

Repet, deci daca la noi unde nu este legea Big Brother, nu am intampinat astfel de probleme si in Franta unde este deja aceasta lege s-a intamplat, atunci nu e logic ca aceasta lege nu ajuta la nimic?

Dar ei vor pentru altceva,si anume control total, exact ca pe vremea comunistilor, in caz ca vorbesti ce nu le convine sa te poata pune sub acuzare sub diferite pretexte.

5 gânduri despre &8222;O intrebare de bun simt in legatura cu legea Big Brother&8221;

 1. Acum e mai rau ca pe vremea comunistilor , atunci nu exista un control electronic total asupra populatiei ci doar securitatea actiona dupa informatiile unor intrusi in diferite locatii , care dadeau informatii despre anumite persoane suspecte care ar fi contra partidului comunist . Acum controleaza si ce mananci si ce imbraci , tot ce faci in viata de toate zilele , tot individul de pe pamant cu mic cu mare , este pus sub observatie prin cipurile electronice de pe carduri si din telefoanele mobile , iar mai nou , am auzit ca te pot controla si prin televizorul cu plasma .
  A inceput dictatura mondiala a lui antihrist .
  Ceea ce fac ai nostri conducatori cu aceasta lege Big Brother , face parte din dictatura mondiala in Romania impusa de SUA si UE .
  Cred ca multi vom renunta la telefoanele mobile(dintre cei care stiu ce inseamna sa dai datele personale ca sa incarci telefonul , pt ca ti le cere ca sa te controleze , sa asculte convorbirile telefonice ale fiecarui individ si oare cui ii place asta ?) si vom trai fara aceste „jucarii sataniste” , care din pacate
  sunt un mijloc de comunicare rapida cu rudele mai indepartate , cu parintii de prin sate , cu copiii pentru a-i controla la scoala , etc .
  Daca-mi va cere buletinul pentru a-mi reincarca telefonul , din acel moment voi renunta definitiv la telefonul mobil !

 2. ”Dar ei vor pentru altceva,si anume control total, exact ca pe vremea comunistilor, in caz ca vorbesti ce nu le convine sa te poata pune sub acuzare sub diferite pretexte.”
  Niste unii, specialisti pe bune in activitatea de informatii si contrainformatii spun, a ani buni, ca cele mai performante servicii din lume nu pot acoperi DECIT MAXIMUM 30% din problematica specifica.
  Atunci, cum putea Securitatea sa instituie, efectiv, un control total, avind in vedere dotarea tehnica si efectivele de care dispunea(adica avea acelasi numar de cadre, inclusive soferii si personalul de intretinere, cite are acum DOAR UN SINGUR SERVICIU SECRET DINTRE MULTELE EXISTENTE) ?
  Dar eu cred ca nu vreti decit sa continuati manipularea ordinara care a debutat in decembrie 1989, ceea ce nu este nimanui de folos !!!

  • Control total faceau prin o gramada de oameni care lucrau pentru securitate, aflati in toate strucrurile sociale si politice si de care nu se stia oficial, dara care se ocupau in mare parte cu ciripitul. Acum insa cum a afirmat si Maria, pe langa tot felul de agenti mai au si tehnologia electronica necesara prin care pot controla sistemul si oamenii. Manipulare nu cred ca o sa gasesti aici, daca vrei manipuare cauta in presa centrala, acolo sigur vei gasii.

 3. Doamne ajuta!
  Eu si familia mea vom proceda la fel:vom renunta la mobile daca vor pretinde sa ne dam datele personale.Nu sint nici 25 de ani de cind am iesit dintr-o dictatura in care eram toti urmariti.N-am uitat.Televizorul l-am scos de multi ani din viata mea.Ma jignea pe banii mei.Felul de televiziune care se practica la noi este jignitor,diabolic,mincinos,manipulator,vulgar,tendentios, nerespectuos fata de cei care o platesc, pueril,ireverentios,rauvoitor si nu gasesc aproape nimic de bun simt ,demn in ea.

 4. Acte teroriste au avul loc in Romania mai demult. Pe vermea aia nu existau cartele, asa ca nu stiu ce si cum ar fi putut sa monitorizeze. Probabil „securitatea” avea angajati la telegraf.
  http://www.frontpress.ro/2014/12/94-de-ani-de-la-primul-atentat-terorist-din-romania-mare.html

  Franta impreuna cu tarile „dezvoltate”, sunt state comuniste conduse de bolsevici.
  http://balder.org/judea/Hate-Speech-Laws-Immigration-Jewish-Influence-France.php

  Noi am avut o pauza in care bolsevicii incepusera sa se rareasca, dar dupa ce au dat lovitura de stat si au preluat puterea, incepem sa recuperam terenul si sa-i prindem pe „dezvoltati” din urma.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s