Video. Israel in Media vs Realitate

Despre masacrul provocat de Israel in Gaza anul trecut, puteti citi mai multe la categoria:Palestina

Iar alte subiecte interesante despre felul in care  elita mondiala si media manipuleaza marea masa de oameni, puteti citi la categoria: Manipulare

4 gânduri despre &8222;Video. Israel in Media vs Realitate&8221;

  1. Cata prostie se poate vedea la tembeliziunile romanesti , in aceste zile , nu s-a vazut nici intr-o mie de ani in toata lumea !!!
    Prostie fara margini , minciuna si manipulare , o adunatura de neghiobi care dezbat ceea ce au savarsit stapanii lor care le platesc bani grei sa minta poporul .
    Ti se face greata ca de la ceva extrem de spurcat , cand deschizi din intamplare un canal tv romanesc si le vezi mutrele tampite !
    Oare ce inseamna acel mars de solidaritate din Franta ? Mars pentru ce ? Pentru activitatea papusarilor care va urma ? Sa-i intrebe unde vor mai da urmatoarea lovitura ?

  2. Atata ar trebui, sa se gaseasca ac si pt.cojocul lor…de fapt nu vor scapa ( dar cand vezi asemenea specimene incepe sangele sa fiarba). Atunci,ai da navala peste ei cu mic cu mare ca sa vada si astia cum e…daca nici atunci nu se cumintesc ( singura solutie viabila e sa-i inchidem iar zavorul sa rugineasca incat sa nu exista sanse ca vor mai scapa astia). A, mai fi si alte solutii ( acuma prin mintea mea se intrevad),care metoda ar da rezultate intr-un timp scurt!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s