Video. Martori care au participat la ritualurile satanice in care au fost ucisi copii de catre Papa Francisc!

Urmariti va rog si :

5 gânduri despre &8222;Video. Martori care au participat la ritualurile satanice in care au fost ucisi copii de catre Papa Francisc!&8221;

 1. exemplu mai mult decat sugestiv nom versus fnom. a venit vremea pentru a fi promovat un singur conducator al intregii lumi_nom, asa ca cei care au condus lumea pana acum trebuiesc inlaturati_fnom. totusi urat din partea lui (a iluminatului suprem) ca a ales sa-si inlature slugile credincioase asa, discreditandu-le. putea sa le spuna sa-si dea demisia, dar banuiesc ca au marait in front. inca odata se vede ca satan nu are prieteni, ci numai slugi, pe care le sacrifica atunci cand nu-i mai folosesc.

 2. NU URMATI SPIRITUL MALEFIC AL LUI CHARLIE HEDBO,VA ROG DIN SUFLET,INCETATI ,NU MAI FITI IRESPONSABILI ! ,de ce faceti jocul dezbinatorilor si invrajbitorilor religiilor adica faceti jocul ATEILOR ? Chiar nu vedeti ca sunteti manipulati sa NU serviti , ADEVARUL IERTARII PERPETUA CERUT DE NOUL TESTAMENT ,ci lucrarea setanei ateiste care inventeaza povesti,, cutremurartoare” de vandut ziarele si ,,stirile” lor adica barfele lor satanice impotriva celor ce mai au putina credinta in Dumnezeu ? Frate Arthur Hiripan , si alti nebuni ai lui Charlie Hedbo,ziaristul francez,ucis de musulmani,pe buna dreptate ,sunteti iresponsabili,nu va dati seama ce face-ti, ii ajutati pe ATEI ,sa distruga crestinismul,sa aduca iadul anarhiei pe pamant ! Treziti-va urgent ,toti cei ce se inchina ,,dumnezeului barfei ” Opriti aceste asazise ,,false marturii,Nu vedeti ca acel asazis ,,tribunal” e din Brussel,capitala ATEISMULUI European,ajutati de Ateii din S.U.A ,finantati cine stie ce ,,ATEI ISLAMICI,,OPRITI-VA FRATILOR,POSTACI,NU FITI ATEI,RAMANETI CRESTINI,NU DEVENITI CRETINI,scavii diavolului barfei antichriste folosita de massmedia antichrista si platita de cine stie ce ATEI poate chiar din alte religii,ca sa distruga crestinismul !

  • Acei martori din video nu au interese cand vorbesc despre astfel de lucruri. Cei care le fac nu au nici o treaba cu Crestinismul, tot vaticanul este putred si plin de sange de nevinovati si nu de ieri de azi, ci de secole. Nu inseamna ca toti care sunt la Bruxelle sunt atei si oameni fara morala si constinta. Citeste articolele de la categoria https://vremuritulburi.wordpress.com/category/catolicism/. Cat despre celelalte personalitati, nu au nici o treba cu Dmunezeu, si nu sunt atei, ci stanaisti. Mai multe detalii gaseesti la categoria https://vremuritulburi.wordpress.com/category/illuminati/. Singura Biserica adevarta in care se gaseste Duhul Sfant si care este totodata si trupul Domnului Nostru Iisus Hristos, este Biserica Ortodoxa, restul sunt doar putregaiuri, decazute de la dreapa credinta.

 3. D-le Iordache Aurel, insusi Dumnezeu i-a spus lui Moise, cand acesta il ruga staruitor sa ii ierte si sa nu-i piarda pe oameni fiindca incepusera sa ucida animale, ceea ce la inceput nu le era permis, ca:”daca oamenii au inceput sa ucida animale, intr-o buna zi vor ucide si oameni!”- ceea ce de mult se intampla.

  Duhul omenesc, spiritul, este mort la marea majoritate a celor care se cred vii si nemuritori prin cele ce savarsesc si enumerate mai sus, insa ce pot sa ii ceri unui duh mort, cand nici Dumnezeu nu-i poate invia daca lor li se pare ca sunt vii? Un duh mort nu cunoaste nici iertarea, nici iubirea si nici mila, atribute care apartin numai la tot duhul cel viu…

  Ritualurile care se practicau din antichitate, cu sacrificii de copii mai ales, nu au incetat in realitate niciodata, (chiar daca nu credet aceasta), insa Dumnezeu este cel care scoate incetul cu incetul adevarul la lumina. nu este barfoteca precum credeti…

  „Cand credem ca nu mai e nimic de facut, atunci sa ne rugam cu toti mai mult si mai mult, pt. ca puterea rugaciunii va schimba fata lumii!” De aceea ne spune si Mantuitorul ca la aceste vremuri sa” privegheati si va rugati continuu!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s