Foarte pe scurt adevarul despre conflictul din jurul noului Stat Islamic (ISIS)

Statul Islamic sau ISIS cum il stie toata lumea format in regiunea dintre Siria si Irak este organizat si format de catre agentia americana CIA. Scopul acestei organizatii sau mai bine zis a CIA-ului a fost de a dezintegra si de a forma un nou conflict major in zona araba.

isis

De ce aveau nevoie de un nou conflict?

Foarte simplu, in primul rand pentru a-si prelungi americanii influenta si controlul asupara campurilor peroliere din Irak. Va aduceti probabil aminte cum Obama cand a devenit presedinte a promis ca va scoate toate trupele stationate in Irak, lucru pe care treptat a inceput sa-l faca dupa ce a fost ales. A luat chiar si premiul Nobel pentru pace pentru actiunile sale.

De ce era importat pentru Obama, sau mai bine spus pentru papusarii lui, sa faca acest lucru?

Tocmai pentru a parea in fata opiniei publice ca intentile lor sunt dintre cele mai bune. Opinia publica este foarte importanta, pentru ca au nevoie de sustinerea lor, iar pentru a manipula si a prosti marea masa de oameni nu este un lucru foarte usor de facut, trebuie sa creezi un motiv foarte serios si foarte credibil pentru a incepe o actiune de mari proportii.

Asa ca odata cu retragerea trupelor, CIA a format si a antrent o noua grupare care deriva din vechea organizatie Al Qaeda, cu scopul clar de crea un nou conflict, in urma caruia SUA sa poata trimita din nou trupele in zona si de a prelua din nou controlul petrolului si sa fie si acoperiti in fata marelui pubic.

In al doilea rand, au dorit cu orice pret sa ajunga si in Siria, tara in care au creat deja o mare instabilitate si in urma careia s-a ajuns la un conflict intern, care dureaza deja de cativa ani buni. Acest conflict avand ca scop inlaturarea presedintelui Bashar al-Assad,.

Ce interese are SUA in Siria?

Pai are si inca foarte multe, Siria este si ea foarte bogata in petrol si inca ceva, are deschidere foarte mare la Leviatan, la zona cea mai bogata in gaze naturale din Mediterana, vezi masacrul din Gaza al Israelului, conflict iscat tocmai pentru ca Palestina prin pozitia strategica are si ea dreptul la resursele Leviatanului.

SUA, sau mai exact spus, Chevronul si Exxonul conduse de papusari, au sperat ca il va putea elibera din functie pe Bashar al-Assad si sa puna un presedinte marioneta, gen Basescu, si sa poata puna mana pe petrol si pe gaze, pe redevente de nimic, de 2, 3%. Lucru pe care insa nu au reusit sa-l realizeze, asa ca acum este momentul perfect pentru a invada si Siria si a forta detronarea presedintelui sirian.

De ce este momentul perfect?

Pai acum sunt acoperiti in intregime in fata opiniei publice, pentru aceasta noua invazie, iar lupta impotriva „teroristilor” ISIS este o cauza foarte „nobila”, si combinat cu inscenarile din serialul decapitarilor, nu poate crea o cauza mai „dreapta”.

Asa fac mereu americanii, se folosesc de unii, iar cand nu mai au nevoie ii inlatura in diferite feluri , acelasi lucru se va intampla si in acest caz. ISIS chiar crezand ca vor putea realiza ceva, nu ca as fi de acord cu actiunile ISIS, dar pana la urma si ei sunt doar niste marionete, iar pe papusari nu-i intereseaza pierderile si suferintele omenesti atata timp cat isi ating scopurile.

Publicitate

9 gânduri despre &8222;Foarte pe scurt adevarul despre conflictul din jurul noului Stat Islamic (ISIS)&8221;

  1. Daca Isis a fost create de americani de ce acum le dau lovituri importante sau ii inarmeaza pe kurzii irakieni pentru ca fundamentalistii sa nu-si extinda teritoriul?E o fractura logica!Ignorati bestialitatea islamista care a dus la mii de crime!Islamistii ii omoara si pe musulmanii ceilalti,le-au aruncat in aer si moscheile.Aia ar trebui lichidati fara mila asa cum nici ei nu au.

  2. Marius,
    Ei creaza , ei desfac , ei incita la revolte , (CIA) ei fac atentate care , apoi le atribuie cui vor , ei invart lumea cum vor , mint , manipuleaza masele , stapanind bogatiile lumii , folosesc multime de bani , ca sa corupa pe oricine sau sa santajeze , daca nu merge altfel .
    Sunt liberi sa fabrice tot felul de grupari pe care le numesc intr-un anume fel , cu anumit scop , apoi le desfiinteaza atunci cand scopul a fost atins .

  3. ATAT TIMP CAT TARILE SUNT CONDUSE DE CETATENII AI TARILOR RESPECTIVE SI NU DE CETATENII DE NATONALITATE (DE ETNIE A TARII RESPECTIVE), ACESTEA VOR FI JEFUITE, FURATE. ATATTIMP CAT FUNCTIONEAZA CIA SI MOSSADUL PRECUM SI ALTE ORGANIZATII SECRETE CARE ACTIONEAZA DIN UMBRA, TOATE TARILE VOR AVEA DE SUFERIT IN CONTINUARE. NICI O TARA NU MAI ARE CONDUCATOR DIN RANDUL OAMENILOR DE NATIONALITATE A TARILOR RESPECTIVE, TOTI SUNT NUMAI DE CETATENIE A TARII PE CARE O CONDUC. ACESTI CETAENI AI TARILOR PE CAR LE CONDUC, AU PUS MANA SI PE TOATE BANCILE, PETROL, GAZ,CURENT ELECTRIC, IN ASA FEL INCAT STATUL NU MAI ARE NIMIC, CEEA CE FACE CA STATUL SA DEVINA AXPLOATATTORUL CETATENILOR BUGETARI SI NU NUMAI., PENTRU BANI LA BUGET. DE CE SUNTEMI EXPLOATATI DE STAT, PENTRU CA SI PRIM-MINISTRII SUNT TOT CETATENI AI TUTUROR TARILOR DE PE GLOB.

  4. Daca crestinismul nu deraia de la linia verticalitatii, nu se ajungea la aceste vremuri. Dumnezeu le ingaduie pt. imoralitatea crestina prezenta pe tot globul in ziua de azi. Cam toata planeta a devenit o Sodoma, deci unde este crestinul cel adevarat precum se crede, incat Dumnezeu ingaduie sa vina asupra tuturor vremuri grele, cu boli incurabile, suferinte si fara pace sufleteasca?

    Eu sunt crestina ortodoxa, insa nu am vazut pana la cei 56 de ani ai mei femei si barbati musulmani (de ex.), drogati, beti si nici care sa practice sexul liber si prostitutia. Practic sunt cazuri rare si in celelate religii, insa la crestini imoralitatea detine locul de frunte, ceea ce atrage atentia si privirile tuturor celorlate popoare necrestine, asupra noastra. Pt. imoralitate Dumnezeu nu ne va ocroti nici pe unii si va ingadui sa fim condusi de cei care ne tot atrag atentia ca traim o viata imorala si contra vointei Lui Dumnezeu. Cine trimite ispitele prin ajutorul mass-mediei mai ales, nu traieste o viata imorala la vedere niciodata, insa se bucura cand o fac crestinii in mod special!!! (AMS)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s