Arabii iau cu asalt poligoanele de tragere din Romania, unde se antrenează cu arme letale!!!

Un roman din Arad, Pop Sebastian, pasionat de tir sportiv, a trăit in aceste zile o experiența terifiantă, in Timișoara, care l-a marcat destul de tare. Atât de tare încât a povestit si prietenilor, pe Facebook cu lux de amanunte ce s-a întâmplat. Înarmați-va cu cel mult 4 minute din timpul dumneavoastră și citiți povestea sa cutremurătoare. Vă va pune pe gânduri, având in vedere ultimele atentate din Europa.

M-am mai enervat eu pe multe chestii în ultima vreme dar pe asta trebuie sa v-o povestesc neaparat……Fusăi la tir aseară în Timișoara impreuna cu Robert Fundeanu. Nu la camioane (TIR),la poligon de tir unde tragi cu arma letala într-o țintă, asistat de un instructor. Demult vroiam sa merg dar tot timpul intervenea câte ceva asa că, ieri am sunat pentru o programare și am găsit doua locuri de la 21:45.

Am ajuns la clădirea de lângă Iulius Mall puțin înainte de ora stabilita și am parcat în curte cumincior. Clădirea trebuie sa fi fost ceva depozit sau fabrica ceaușista pentru ca tradiționalul lift de marfa (nefunctional) strajuia o fosta rampa de încărcare care te ducea cu gândul inapoi în timp în anii 80-90.

Urmarind indicatoarele, am ajuns la etajul trei în fata unei uși metalice cu vizor care se deschide doar pe dinauntru, de deasupra căreia ne urmarea o camera de luat vederi cu infrarosu. Sun și după câteva secunde ni se deschide. Un tip foarte amabil ne poftește înauntru și ne recomanda o cafea sau ceva răcoritor pana ne înregistrează documentele.
În interior cred ca erau sase mese rotunde cu cate 5-6 scaune, câteva încălzitoare cu gaz și o mulțime de materiale și regulamente despre arme de foc.

Am ales repede o revista de pe masa despre Glock și o răsfoiam cu mare interes așteptând cu ceva emoție prima tragere cu muniție reala. Nu,nu am făcut armata în uniforma statului, am facut-o mai târziu, dupa facultate, la Coca-Cola în costum. Am parcurs procedurile de înregistrare și pregătirea teoretica.Intre timp zona de tragere s-a eliberat și a venit rândul nostru.

Ca arma de tragere am ales un Glock 34, arma de 9 mm, un fel Glock 17 dar cu țeavă mai lunga. Este una din cele mai bune arme de tir. Mi-a plăcut simplitatea și claritatea explicațiilor instructorului atât despre arma cat și despre REGULI, un profesionist în adevăratul sens al cuvântului.

Căștile pe urechi, primul glonț pe țeava, iau linia de ochire…BUUM! A fost secunda în care mi-am dat seama ca filmele sunt povesti, mi-am dat seama ca cel mai important lucru poate fi la un moment dat doar atat…de care parte a țevii stai.Am cerut permisiunea sa ne facem câteva poze ca doar avem telefoane tari și trebuia sa ne lăudăm și noi pe unde am fost și ce am făcut, ca toți băieții când dau de ceva „jucarie” noua.

Am tras fiecare câte 30 de gloanțe și la final cu țintele în mana, foarte mândri am ieșit din poligon în sala,sa stam cuminți la o masa, sa fumam o țigara și evident sa împărtășim experientele.

Trecem în sala…si în drum spre masa noastră din capăt vedem la o alta, în așteptare, următorul grup, patru de data asta. I-am auzit vorbind și în lumina nu foarte puternica am văzut niște ochi care ne priveau realmente cu ura ,studiind în același timp țintele pe care noi le purtam foarte mandri. Cei patru erau ARABI.
Ne-am așezat la masa amândoi, am înghețat efectiv. Arabi în Romania, la ora 22:40 se antrenează cu arme letale în poligon!!!! Trebe ca s-a văzut ceva grav pe fata noastră de vreme ce indivizii nu ne-au mai aruncat nici măcar o privire înainte de a intra sa tragă însoțiți de celalalt instructor. Ei bine, ne-am cam speriat! Si pe buna dreptate zic eu. Instructorul, vizibil neliniștit, si-a cerut scuze dar trebuia sa intre în poligon sa nu-l lase singur pe colegul lui cu noii clienții. Am plecat și în drum spre casa ne-a luat durerea de cap instant pe amândoi.

După o vreme, încă șocați, am început sa rememoram câteva detalii: grupul de dinaintea noastră erau defapt tot arabi, doua femei și patru bărbați, instructorul nostru era înarmat în permanenta (lucru de care ne-am dat seama când am văzut tocul ieșind discret de sub geaca).

Sentimentul nostru a fost inițial de frica, văzând ochii ălora am simțit pericolul fizic. Când ai motocicleta și treci de primii 4000 kilometri ajungi sa simți fizic pericolul în trafic. Cunoscătorii știu bine despre ce vorbesc.M-am simțit la fel dar la intensitate ori 10.
Deci! Din 12 clienți după ora 21, 10 erau arabi care se antrenează în poligon, la mine în țara, cu arma letala!

Vorbind cu instructorul, am aflat ca în ULTIMELE DOUA LUNI, 80% din clienți sunt arabi. Evident ca știu și „organele” noastre abilitate.Trebuie sa precizez ca e destul de plin la ei și greu poți sa-ti faci programare zi pe zi.

Nu știu dacă realizați ce va povestesc eu aici dar lucrurile nu stau chiar roz. Acum doua săptămâni am fost în Serbia via Ungaria și am văzut celebrul gard al lui Orban la graniță. Văzând arabii încolonați la linii de tragere mi-am dat seama ca acel gard, acel soldat înarmat pana-n dinți care păzește frontiera nu e deloc exagerare!Sunt singurii care au înțeles ca se întâmplă și fac ceva.

Am un mesaj pentru ziariștii manipulatori ,pentru cei cu „pacea mondiala” și pentru prietenii mei:

În timp ce multi din băieții noștri se penseaza, isi descopera /aranjează barbile și frezele în așteptarea ciclului menstrual, în timp ce multi plâng de necazul refugiaților și ziariștii se întrec în păreri care mai de care pro și contra emigrație,i n timp ce primarul orașului meu CHEAMA ! CERE! …EMIGRANTI PENTRU ARAD…..arabii stau incolonati, barbati și femei, în poligon de tir cu arma letala și se antrenează cum sa va facă gauri în pantalonii strech și bufanti!!!

Prin urmare, de săptămâna viitoare, angajații mei vor avea sesiuni lunare de team building la poligon. Eu personal ma las de fumat și de vreme ce un glonț costa 1 leu pot sa trag lunar cel puțin 500.M-a prins, mi-am descoperit o nou pasiune și clar ma apuc de tir sportiv.De ce? Pentru ca e legal și e pe banii mei mai fraților!De aia!

Un polițist roman trage pe luna maxim 10 cartușe ca nu avem bani,un arab,la mine în tara,trage 50 la doua zile. In timp ce polițistul care trebuie sa ma apere și sa se apere trage din an în paști cu o arma de 400 de lei, „studentul străin ” se antrenează cu una de 900 , EURO. Deci nu avem sa dam un leu pentru un glonț tras de polițist dar avem 200 , pentru un metru de bordura rutiera???!!!!

Ma întreb, „studentii” aia chiar si-au descoperit pasiunile toți deodată și nu mai pot dormi noaptea dacă nu trag cu arma?!Poate îmi răspundeți voi.

Unii nu o sa citiți pana la capăt,alții veți spune ca exagerez. Eu va spun ca am văzut privirea ălora și nu am fost singurul, am văzut ce fac și de mâine știu ce fac eu.Ii rog încă o data pe iubitorii păcii mondiale, pacifistii ,integratorii de emigranți musulmani sa se abțină de la comentarii,fara sa doresc sa ii jignesc într-un fel….stiu ce vorbesc,am fost acolo,am vazut! Pentru cei care totuși insista în păreri și în continuare au ochelari de cal, le comunic ca le respect părerea da mai am un mesaj :F..K OFF!!!Sper ca am fost destul de coerent cu toate ca încă sunt marcat de aventura.

Ar mai fi multe de spus dar cred ca e destul. Thank you!I Love you!” – infoalert.ro

14 gânduri despre &8222;Arabii iau cu asalt poligoanele de tragere din Romania, unde se antrenează cu arme letale!!!&8221;

  1. mihai,
    Stirea este cu alt subiect decat biserica:) Nu ai citit-o asai? Altfel aveai un punct de vedere si comentai si tu parerea ta in legatura cu arabii astia.

    • da prietene drag ai dreptate tu, dar subiectul respectiv tot la musulmani face referire, pt ca ceea ce se petrece acolo si in alte parti sar putea sa se intample si la noi, iar in ceea ce priveste acesti migranti arabi ei nu au venit de capul lor ci adusi tarasi grabis, ba si platiti sa se napusteasca asupra europei, deci vina este al papusarilor soros, rotckild e.t.c, Acum trebuie sa privim cu ingrijorare la alegerile parlamentare din vara ca este ft. posibil sa ne pricopsim si noi cu vreo unul de talia lui tipras, pai daca acolo cu toata opozitia unor ierarhi precum: i.p.s.Ambrozie de Kalavria, i.p.s Serafim de Pireu s.a., pai imagineazati ca la noi un astfel de individ are munca super usurata, pt. ca incepand de la streza la teofan sau de la andreicut la danutz din deal sunt oameni ai sistemului, nu vreau sa judec,[ma rog e treaba fiecarui ce face, cum asi asterne asa doarme], dar hai sa fim realisti si sa vedem ce se petrece sub privirile noastre, ultimile exemple fiind cum patriarhia de la bucuresti sia dat acordul pt constructia moschei la bucuresti [cel putin asa reiesea din declaratia purtatorului de cuvant b.o.r], iar la iasi un preot ce slujea la maternitatea elena doamna fiind caterisit [motivul fiid acela ca era antiecumenist, antiavort, antivaccinuri si anticipuri], Acum ce o vrea BUNUL DUMNEZEU

  2. Propunere de postare. E putin interesant la ce concluzie a ajuns o tanara, dar pentru aceasta concluzie a calatorit tocmai in Asia, intre NEcrestini, care au ajuns mai morali decat crestinii din Romania! Deasemenea, articolul divulga cam ce fac fetele din Romania pe facebook: „selfie sexy”, primesc „like”-uri atunci cand fac poze in care isi evidentiaza …sanii… si alte lucruri de genul asta, apoi se duc la biserica si se simt credincioase tare (cu buzele rujate, cu decolteuri sau fuste scurte, cu tocuri etc. – da, in biserica!!).

    E interesant ca cea care a postat mesajul… recunoaste indirect ca era neimplinita atunci cand umbla dupa chipul lumii (incercand sa incante privirile barbatilor) dar, cu toate astea, a trebuit sa ajunga tocmai in Asia ca sa inteleaga… ca se poate si altfel si este chiar mai bine (sa traim decent)! (si cat timp a fost in Romania nu s-a putut desprinde de felul lumii)

    http://www.activenews.ro/stiri-diaspora/Mesajul-acestei-tinere-despre-inocenta-pierduta-ar-trebui-citit-de-toate-femeile-din-Romania-Am-descoperit-cat-de-frumos-este-sa-mi-se-spuna-Domnisoara-Maria-si-sa-intalnesc-barbati-care-nu-ma-privesc-cu-pofta-ci-cu-rusine-131998

  3. Oamenii sunt bolnavi si mai imbolnavesc si pe altii… de frica,
    pentru ca frica daca nu e de Dumnezeu, este de la Diavolul.

    singurele cuvinte concrete sunt:
    „am văzut niște ochi care ne priveau realmente cu ura ,studiind în același timp țintele pe care noi le purtam foarte mandri. Cei patru erau ARABI”

    apoi o aducere aminte, poate forţată şi influentata tot de media:

    După o vreme, încă șocați, am început sa rememoram câteva detalii: grupul de dinaintea noastră erau defapt tot arabi, doua femei și patru bărbați……………………….

    in rest supozitii, pareri si ganduri, exact ce e in gandul fiecaruia…razboiul….gandurilor
    adicatelea un articol de 2 pagini de suspiciune, ura si instigare, plus Titlul desprins din
    film, fotografii si tot tacamul.

    Si eu am fost in Ierusalim, mult in mahalale evreiesti si cele arabe. Evreii erau sa ma bata si ma priveau suspiciosi si cu ura, iar arabii palestinieni (pentru ca ma ratacisem) m.au dus, vazandu.ma prima oara si auzind ca sun roman, tocmai in centrul vechi la biserica romaneasca unde eram cazat, pe cheltuiala si timpul lor, dar cu veselie si dragoste.

    PS1. daca nu stiai e plin de arabi si turci inca de peste 30 de ani, in marile orase
    Arad, Constanta, Bucuresti, Brasov etc
    Sunt arabi care muncesc, dau locuri de munca, iubesc Romania si au copii romani, familii mixte, cativa sunt crestini,
    personal cunosc cel putin 20 de arabi (familii, afaceristi, clienti, muncitori la ei in local, hotel, service, spital) si minim 150 de turci romani sau importati. Că doar trăiesc în DOBROGEA de 44 de ani

    PS2. si Paradoxul Provita, in prisma activitatii de voluntariat pe care o intreprind, de cate ori am fost intrebat de viitoare mămici ce medic crestin ginecolog recomand, care sa nu faca avorturi si sa nu oblige la Ecografii si Cezariene, incurajand Nasterea Naturala…… raspunsul mi.a iesit cu greu si cu DURERE ÎN INIMĂ pentru că nu stiu niciunul, cu toate că îi cunosc pe majoritatea.
    Singurii din circa 100 sunt ……
    – FAWAZ si ZAHER ginecologi de peste 20 de ani in judetul Constanta !!!! pentru ca altii români si crestini nu am gasit sa ii incadrez in cerintele medical umane de mai sus. Iar Zaher e singurul care sustine nasterea natural si dupa una sau mai multe cezariene! Poate ca unii ca ei mai merg la tir sportiv, nu doar la moschee, la shaworma sau citesc măscările din tabloide charlie.

    Iertati!
    Leonad Vancu – Asociatia Provita Constanta – pentru copiii nascuti si nenascuti

Lasă un comentariu