Formația Taxi, alături de alti 33 de anti-români, au compus o melodie împotriva Catedralei Mântuirii Neamului

Singura problemă a României este Catedrala Mânturii Neamului. Nu corupția generalizată care a secat România de peste 25 de ani, nu scăderea demografică, nu legile de tip Big Brother, nu impozitele mărite an de an, nu pensiile speciale ale aleșilor, nu retrocedările dubioase de miliarde de euro, nu stadioane construite pentru nimeni în mai toată țara. Nu, problema României este Catedrala Mânturii Neamului. Toate frustrările unora s-au adunat în această construcție ridicată în bună parte cu fonduri proprii sau donații.

Anti români

Ultimul exemplu vine de la trupa Taxi. Formația a lansat piesa ”Despre smerenie”, care se dorește a fi un manifest împotriva Catedralei Mântuirii Neamului. Celor de trupa Taxi li s-au alăturat 33 de persoane din lumea muzicii, a teatrului și literaturii, care cântă refrenul: Dan Bittman, Cornel Ilie, Monica Anghel, Virgil Ianțu, Andi Vasluianu, Dorina Chiriac, Ștefan Bănică Jr., Robin Proca, Andi Moisescu, Dani Oțil, Paula Chirilă, Horia Moculescu, Toni Grecu, Irina-Margareta Nistor, Dan Byron, Teo Trandafir, Oreste Teodorescu, Pavel Bartoș, Ada Milea, Călin Goia, Mircea Cărtărescu, Horia Vîrlan, Guess Who, Laura Lavric, Andreea Esca, Răzvan Simion, Alexandru Andrieș, Emilia Popescu, Grigore Leșe, Mircea Baniciu, Alexandra Ungureanu, Oana Pellea și Victor Rebengiuc.

Poate că Andreea Esca, de exemplu, ar putea să compună o melodie despre scutirile de taxe și impozite de miliarde pe care Guvernul Năstase le-a acordat Pro TV, locul să de muncă de 20 de ani. Răzvan Simion și Dani Oțil ar putea foarte bine să iasă în Piața Universității și să cânte despre Dan Voiculescu, cel care are de dat statului numai din afacerea ICA 60 de milioane de euro. Nu vorbim aici de conturile lui Nicolae Ceaușescu.

Nici Ștefan Bănică jr. nu stă bine. Numele său a fost vehiculat recent într-un scandal de evaziune fiscală, alături de fosta sa soție, Andreea Marin.

Pe când însă un cântec împotriva uriașei moschei care se va ridica la București? – activenews.ro

Eu as mai aduga:

Pe când însă un cântec împotriva uriașei cladiri masonice care va fi construita in Bucuresti

Pe când însă un cântec împotriva cipurilor?

Pe când însă un cântec împotriva vaccinarii obigatorii?

Pe când însă un cântec împotriva vanzarilor de terenuri catre straini?

Pe când însă un cântec împotriva exploatarii resuselor Romaniei de catre straini?

Pe când însă un cântec împotriva restrictionarii libertatii de exprimare?

Pe când însă un cântec împotriva casatoriilor persoanelor de acelasi sex?

Pe când însă un cântec împotriva Chemtrails?

Pe când însă un cântec împotriva corporatiilor care ne exploateaza in cel mai josnic mod posibil?

Pe când însă un cântec împotriva avorturilor?

Pe când însă un cântec pentru apararea neamului romanesc si valorilor sale, care tare mai sunt incercate in aceste vremuri?

Pe când însă un cântec împotriva ecumensimului?

Pe când însă un cântec împotriva cotelor de imigranti obligatorii?

Pe când însă un cântec împotriva mizeriei din spitale si lipsei de cadre specializate?

Pe când însă un cântec împotriva taierii padurilor tarii?

Pe când însă un cântec împotriva acestui sistem corupt, care a dus tara de rapa in ultimii 26 de ani?

Pe când însă un cântec împotriva iudeo-masonilor care conduc Romania?

etc.

Ce usor se dau de gol acesti tradator de neam si tara! Din pacate nu stiu daca romanul e atat de inteligent incat sa discearna aceste lucruri, pentru ca „de nu ne vom pazi Ortodoxia, ne vom pierde si neamul. Aceasta  a fost cheia danuirii neamului romanesc”. – Sfantul Parinte Justin Parvu.

Si am spus acest citat pentru ca, nu Catedrala in sine ii deranjeaza pe acesti oameni, ci dreapta credinta ortodoxa a acestui neam, care dainuie de 2000 de ani. Iar papusarii stiu ca, atata timp cat Ortodoxia exista in Romania, exista si Dumnezeu, iar ei nu vor puta distruge acest neam si acesta tara, indiferet cat ar fura si ar nenorocii.

Mizeria de melodie o puteti asculta aici:

https://www.youtube.com/watch?v=HSg2qfYkB8I

Publicitate

38 de gânduri despre &8222;Formația Taxi, alături de alti 33 de anti-români, au compus o melodie împotriva Catedralei Mântuirii Neamului&8221;

 1. Numai uitandu-va la figurile lor va puteti da seama ca sunt niste NEICA NIMENI,deci ce pot face acesti paraziti sa huzureasca decat sa-i linga …….botinele unuia ca soros sau chiar soros in persoana,care asemenea specimene nu au decat intentia de a DESFIINTA aceasta TARA si POPOR.

 2. Pe cand un cantec impotriva mega-moscheei,a muzeului holocaustului ,etc.?
  Astia cred ca Hristos trebuie sa fie smerit…Dumnezeu ESTE smerit pt. ca se smereste pe sine prin chenoza,Dar asta nu inseamna ca trebuie sa-L smereasca oamenii.
  Cand prostia isi da mana cu rautatea si cu autosuficienta ies niste mutanti de felul celor prezentati in pozele de mai sus…

 3. Niste inculti !!!!! Nu stiu decat tralala , bla, bla , bla , si iar tralala , etc . Cozile de topor ale Romaniei , nu dau doi bani pe „cultura’ lor si nici pe ei ca persoane !!!!!!!
  Sa le fie rusine de multimea de crestini ortodocsi ce ocupa 86% din populatia Romaniei !
  Pleava societatii , platiti sa latre impotriva Romaniei pentru ca , cei multi sunt jigniti de ei si acestia sunt Romania !!!!!!!!!!!!!!
  Ce-a ajuns Romania in 26 de ani de jaf , asta nu stiti sa cantati ??????Mascaricilor !

   • Ce bine ca nu traim pe vremea inchizitiei!Un crestin ca tine cred ca ar fi mana cereasca pentru inchizitori. Ar veni denunturile unul dupa altul si ar arde rugurile zi si noapte!

 4. PAI CE-AR FI SA II SABOTAM SI NOI ATUNCI CAND APAR LA TV SAU IN SPECTACOLE MUTATI PE ALT POST TV SAU PLECATI DE LA SPECTACOLELE IN CARE APAR EI.SUNT CONVINS CA MARE PARTE DI EI PESTE90% NU SUNT ROMANI DECAT CU CETATENIA. LUPTAND CU DUMNEZEU VA TREBUI SA LUPTATI SI CU ROMANII PUR SANGE

 5. Vai de steaua lor, cintareti de la gara de nord. Sa ne intarim in credinta ca vin vremuri grele. Falicitari VT pentru website . Doamne ajuta !

 6. Sataniștii se adună să muște din ființa ortodoxiei românești. Nu vor izbuti. Ei latră, noi trebuie să fim vigilenți. Trebuie să apărăm catedrala.

 7. Frati crestini, haideti sa vedem ce spune Dumnezeu in Scripturi:

  > Faptele Apostolilor, cap. 17:
  24. Dumnezeu, Care a facut lumea si toate cele ce sunt in ea, Acesta fiind Domnul cerului si al pamantului, nu locuieste in temple facute de maini,
  25. Nici nu este slujit de maini omenesti, ca si cum ar avea nevoie de ceva, El dand tuturor viata si suflare si toate.

  > Faptele Apostolilor, cap. 7:
  48. Dar Cel Preainalt nu locuieste in temple facute de maini, precum zice proorocul:
  49. „Cerul este tronul Meu si pamantul asternut picioarelor Mele. Ce casa Imi veti zidi Mie? – zice Domnul – sau care este locul odihnei Mele?
  50. Nu mana Mea a facut toate acestea?”

  >Isaia, cap. 66:
  1. Asa zice Domnul: „Cerul este scaunul Meu si pamantul asternut picioarelor Mele! Ce fel de casa Imi veti zidi voi si ce loc de odihna pentru Mine?”
  2. „Toate acestea mana Mea le-a facut si sunt ale Mele, zice Domnul. Spre unii ca acestia Imi indrept privirea Mea: spre cei smeriti, cu duhul umilit si care tremura la cuvantul Meu!
  3. Cel ce junghie un bou si in acelasi timp omoara un om, cel ce jertfeste o oaie si in acelasi timp rupe gatul unui caine, cel ce aduce prinos si in acelasi timp aduce sange de porc, cel ce aduce jertfa de tamaie si in acelasi timp se inchina la idoli, – toti acestia si-au ales cai nelegiuite si in uraciunile lor traieste sufletul lor.

  Sa ne rugam la Bunul si Singurul Dumnezeu sa aiba mila de Romania si noi sa ne intoarcem de la pacate si sa ne indreptam inima catre El. Nu prin ura di dusmanie, ci prin dragoste si staruinta in rugaciune pentru mantuirea noastra, prin credinta in Singurul Sau Fiu, cu putere de la Sfantul Duh..

  Doamne ajuta-ne si ai mila de tara Romaneasca.

  • Mai Daniel,tu esti sectar,mai!…Din ce (in)secta faci parte,mai? Tu crezi ca , imediat ce s-a pogogorat din Cer si s-a intrupat, Dumnezeu s-a apucat sa dicteze Scriptura?! Mai exista si sfanta TRADITIE ,mai!!!!
   Nu mai umbla cu prostii sa sucesti mintile unora care poate mai intra sinceri pe aici,ca s-ar putea sa se supere Doamne-Doamne si sa te zguduie putin,auzi!?

  • Sunt 250 de zei pe lumea asta(sau poate mai multi)dar numai al tau are dreptate.in legatura cu articolul sunt institutii abilitate care pot acuza si inculpa pe cine incalca legea.voua chiar vi se pare corect ca eu care sunt de alta religie sau ateu sa platesc pentru o cladire milioane de euro cand noi murim in spitale,nu mai avem scoli,ni se vinde pamantul???inainte sa sariti toti ca arsii,pentru ca ve-ti sari o idee va spun,benefica ptr toti romanii.banii pentru catedrala sa se investeasca in agricultura.

 8. Mesaj postat pe Youtube>
  Poate nu faceati cantecul daca si gandeati putin…
  1. Cam toti dintre voi aveti bani si va laudati cu ce lucruri scumpe sau de lux aveti. Atunci Dumnezeu, care este Creatorul a totul, nu merita lux si frumusete? Doar voi??? Important nu este lemnul sau marmura, ci, in primul rand, DRAGOSTEA si FAPTUIREA BUNA. Dumnezeu poate fi si intr-o biserica mica, dar si in una mare. Ambele I se potrivesc!
  2. Da, este adevarat, adesea un preot cu har poate fi ajutat de Dumnezeu ca in mica lui bisericuta sa te simti ca in Rai. Insa poate fi si o bisericuta mica, de lemn, in care preotul si enoraisii sa nu se preocupe de Dumnezeu si sa nu Il simti…
  3. Ce ati spune daca ceea ce ati afirmat in acest clip vi s-ar aplica si voua? Uite, in Timisoara au aparut niste cantareti care canta din vioara, din chitara, din voce sau din saxofon. Canta sublim si inclin sa cred ca sunt mai buni ca voi, care preferati spatiile mari (o salisoara Polivalenta, ceva stadioane) si sunteti aplaudati de multi.
  Poate …talentul i-a preferat pe ei!
  Si, a apropos de smerenie. Eu studiez invatatura crestina de 20 de ani si sunt abia la inceput. Oare voi, care inca nici nu ati citit Vechiul Testament, nu s-ar cadea sa aveti NITICA SMERENIE sa nu va dati cu parerea cu aroganta intr-o problema foarte importanta si complexa, despre care vorbiti doar intre doua beri? Paaote .. ar fi bine sa invatati ce inseamna ortodoxia…

 9. Maine 11 aprilie, ora 16, la Palatul Cotroceni va fi miting pro-Românie Creştină, anti-moschee. La România TV.
  Dacă vă simțiți Români, veniți!

 10. il arde tare pe satana si pe slujitorii fideli construirea catedralei ! de acea si reactioneaza prin atac perfid mincinos ipocrit impotriva ortodoxiei ! iata unde s-a ajuns dupa atitea „valori” occidentale, sub influenta strainilor, a lupilor ajunsi la stana cu minciuna si viclenie, s-a sjuns ca oile sa se salbaticeasca asemeni lupilor si sa urle in cor cu ei impotriva Maicii Neamului Biserica Ortodoxa, pervertind astfel reactia normala a unor oi normale, domestice, in firea lor, care ar fi trebuit sa zbiere din toate puterile impotriva anormalului, impotriva construirii moscheii mahomedanilor, impotriva asa zisilor „refugiati” (care…sub protectia „parteneriatelor” strategice ussa, cia, ue, nato, sant inarmati, dupa cum insusi sultanul lor erdogan declara, cu minarete, in loc de iatagane, ca stramosii lor invadatori din vremea Sf Vv Stefam cel Mare)impotriva controlului total prin card si cip, impotriva propagandei homosexuale, impotriva acapararii economiei, resurselor, padurilor, pamantului stramosesc de catre straini…..iata rezultatul influentei si „binefacerilor” occidentale de atita amar de ani, de aproape 200 de ani, de cant lupii, strainii, de neamul nostru au adus „legiuiri straine”, au impus o atmosfera publica favorabila plantelor exotice, pentru a croi un stat antinational, anticrestin, pentru ca planta autohtona, ocrotita de Maica ei Biserica Ortodoxa, care a stat de straja Europei timp de 2000 de ani in fata valurilor migratoare, sa fie omorata !

 11. Germanii nu mai au dreptul sa deschida gura in tara lor. S-a terminat demult cu democratia

  http://www.breitbart.com/london/2016/04/07/police-raid-social-media-posts/

  Police in Berlin have raided ten apartments because residents may have posted “anti-migrant” views online.
  Berlin Police completed a large scale raid on internet users Wednesday. The officers ransacked ten separate apartments in the German capital in the suburbs of Spandau, Tempelhof, Marzahn, Hellersdorf and Pankow.

 12. stef,dupa toate atrocitatile create de imigranti in GERMANIA si la alegeri a castigat tot merkel ,oricine poate sa inteleaga ca DEMOCRATIA astora care au planificat sa distruga omenirea este un fals,deci MERKEL a fost impusa in GERMANIA.De zeci de ani de cand s-au mutat turcii in GERMANIA normal ca nu prea mai este o populatie germana,iar generatiilor mai tinere de germani li s-au spalat creierele.Deci daca „nemtii”nu mai sunt „nemti”inseamna ca s-a dus de rapa totul pe lumea asta.

 13. Cu riscul de a fi catalogat drept „antiromân”, nu văd rostul unei construcții de asemenea proporții. Cred că Biserica ar trebui să se implice în viața cetății la nivel personal, individualizat, nu de pe un piedestal intangibil credinciosului de rând. Mie mi-a rămas în suflet biserica din satul bunicilor, cu preotul de o blândețe desăvârșită care ne știa pe toți după nume (inclusiv pe noi, copiii, care veneam acolo doar în vacanțe), care își împăca enoriașii între ei, bucurându-se de încrederea și respectul lor. Un adevărat reper moral al întregii comunități, care a slujit în acea parohie până când Dumnezeu l-a chemat la El, la peste 90 de ani.
  „Tu cu cât te urci mai sus, eu cu-atât te văd mai mic” – Paraziții

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s