Bogdan Diaconu, președintele Partidului România Unită: NE-AM SATURAT DE EUROPA!

Ne-am săturat să ne tot bage Europa pe gât ba imigranți musulmani, de care nu e în stare nici ea să se păzească, ba legi tâmpe pe care dacă le aplici ai șansa să dai faliment. Mai nou, Europa ne bagă pe gât și Guvernul, din care trebuie să facă parte atât marionetele Comisiei Europene, cât și foștii angajați ai FMI.

Un politician român se revoltă: Ne-am săturat de Europa necreștină, birocratică, corporatistă și musulmană! Europa ne bagă pe gât acum și Guvernul, din care trebuie să facă parte marionetele CE și foștii angajați FMI!

Ne-am săturat să ne spună Europa ce să mâncăm și cât, cu riscul ca premierul desemnat prin grija aceleiași Europe să ne pună pe masă organisme modificate genetic, așa cum a încercat și atunci când era ministru al Agriculturii. Pentru Europa, mâncarea țăranilor noștri nu e bună, nici laptele muls cu mâna, nici agricultura simplă și curată. Nu,  totul trebuie să fie făcut de mașini și de firme străine, e mai bine să ne hrănim cu compuși chimici, cu mâncare industrializată și să ne dăm toți banii la supermarketuri ca să îmbogățim multinaționalele în timp ce țăranii ne mor de foame!

Ne-am săturat să ne învețe Europa care sunt drepturile infractorilor, minorităților, homosexualilor, pedofililor, musulmanilor, în timp ce noi, românii, nu mai avem decât dreptul să murim în tăcere.

Ne-am săturat de Europa multiculturală care a dus la atentate și la pierderea identității națiunilor, a rădăcinilor creștine și a normalității familiei. Ne-am săturat de Uniunea Europeană care a devenit Uniunea Asiatică, Africană și Musulmană.

Ne-am săturat de comisarii de la Bruxelles pe care nu-i alege nimeni, pe care nu-i iubește nimeni, care nu reprezintă pe nimeni și care fac doar jocurile lobbiștilor reprezentând industrii de miliarde de euro. Și care, mai nou, ne impun și nouă un prim-ministru după chipul și asemănarea lor. România a mai trecut prin experiența comisarilor sovietici. Acum, comisarii europeni le-au luat locul și dau directive la fel de aberante și de anti-naționale ca și cei dintâi.

Ne-am săturat de fariseismul Europei care vorbește de drepturi egale și de piață deschisă pentru toți în timp ce românii au devenit chiriași în propria lor țară, dați afară de pe pământurile lor, jefuiți de resursele lor ca în cel mai negru Ev Mediu.

Ne-am săturat să fim iobagii Europei, să stăm cu mâna întinsă de parcă Europa ne-ar fi dat vreodată ceva fără să ne ia însutit în schimb și înainte, și după.

Ne-am săturat de Europa necreștină, birocratică, corporatistă și, mai nou, și musulmană pentru că nu știu ce calcule aberante și-au făcut Merkel și susținătorii ei de la Bruxelles că musulmanii vor întineri populația și vor aduce mai mult profit pentru că vor lucra mai ieftin. Deocamdată, musulmanii radicali răresc populația, făcând astfel ce știu ei mai bine, și aduc profit doar pompelor funebre. Dar nimeni din Europa nu-și asumă responsabilitatea pentru a fi permis ca așa ceva să se întâmple!

Ne-am săturat de pretențiile și sclifoselile Europei, de fițele ei de damă scumpă dată cu parfum peste mizeriile pe care ni le impune cu titlul de civilizație. Ne-am săturat de Europa și de superioritatea ei colonială, de aerele comisarilor, de sfaturile lor prin care ne învață cum să ne supunem mai bine și cum să le aducem mai mult profit. Ne vrem România înapoi! – stiripesurse.ro

Mesajul este unul cat se poate de corect, din pacate romanii s-au mai pacalit odata, iara de data aceasta poate mai rau decat la revolutie. Dar daca incerci sa le spui adevarul, parca o iau razna, te fac nebun, ca nu stii despre ce vorbesti, ca actuala conducere vrea binele tarii, ca trebuie sa le dam o sansa. Incredibil, deci majoritatea romanilor ori sunt super naivi, ori sunt masochisti. Imi pare rau sa folosesc teremeni asa duri, dar vorba, lui Bogdan Diaconu, NE-M SATURAT!

Urmariti va rog si:

LOVITURA DE STAT A REUSIT! SOROS A DEVENIT OFICIAL NOUL PREMIER AL ROMANIEI!

43 de gânduri despre &8222;Bogdan Diaconu, președintele Partidului România Unită: NE-AM SATURAT DE EUROPA!&8221;

  1. Nu europa propriu zis este de vina si cei care se in ,,capul trebii” dirijati din umbra de sionisti precum rotchild si soros, si intrun fel neo mai facem si noi cu mina noastra. Si apropo de multinationale , ar trebui sa procedam si noi precum grecii care leau falimentat pe dea rindul

    • Sunt de acord cu absolut tot ce spune acest domn;absolut tot ce fac cei de la conducerea uniunii europene este pt. binele lor nu al oamenilor( cel mai bun ex.sunt firmele farmaceutice)totul are un scop f. precis :imprumutul>falimentul;imbogatirea in continuare a celor ce vor sa instaureze ” noua ordine mondiala ” si a clanului si apropiatilor bildenberg

  2. Dacă cineva îşi bate joc de mine, o face pentru că poate şi pentru că are de cine-şi bate joc, iar pentru asta singurul vinovat sunt eu! Dacă UE ne face şi ne drege, ne face şi ne drege pentru că poate şi pentru că are cui să-i facă şi să-i dreagă! I-aţi auzit pe polonezi, cehi, croaţi, sloveni, slovaci că dau vina pe UE că le face şi le drege? Nu! Atunci, rezultă că lichelele şi secăturile trebuiesc căutate printre noi, nu la UE sau aiurea!

  3. Lichelele si secaturile nu trebuie sa le mai cautam printre noi , ca stim care sunt !
    Trebuiesc doar starpite de la radacina , pana la ultimul tradator , dar cum , cand , cine s-o faca ?
    Deja a trecut un sfert de secol in care au facut tot ce au putut sa distruga Romania si Poporul Roman .
    Cat sa mai treaca , ca acesti paraziti sa fie starpiti si pedepsiti pentru genocidul economic si uman de care sunt vinovati ?
    Bogdan Diaconul , a facut o analiza sau un „raport ” catre tara cum nu se poate mai buna , in ce stadiul se afla Romania in acest moment si rolul Uraciunii Europene , casa a satanei , in distrugerea intregului Continent si nu numai al tarii noastre . Aici a spus totul si tot ce a spus , a mers la sufletul napastuit al romanului adevarat si asta consoleaza intr-un fel starea sufleteasca a omului de rand , cel mai afectat si fara speranta , faptul ca mai sunt aparatori patrioti curajosi si care infrunta minciunile , propaganda si manipularea create de oculta satanista din UE , Mossad si SUA , ca lumea sa cunoasca adevarata fata a acestora . Dar cati constientizeaza acest adevar ?
    Daca doctrina acestui partid , se identifica cu ceea ce este expus in aceasta analiza mai mult decat reala , cred ca ne-am dori sa prospere , sa-si creeze aderenti , sa fie puternic , sa candideze si romanii sa deschida ochii cel putin in al noualea ceas , daca pana in prezent au dormit somnul mortii .
    Dumnezeu sa ajute adevaratii PATRIOTI , romani cu suflet de roman adevarat , luptator precum bravii Domnitori , cu care ne mandrim si-i cinstim .

  4. Draga VT, nu stiu cit ai citit din interpelarile si comentariile lui Bogdan Diaconu in sfera politica. Este un tip mult prea instinctiv si direct, iar in politica este foarte greu sa reusesti sub forma asta. El are o serie de programe politice pe care doreste sa le deruleze, care pot fi oricind contrate si chiar eliminate, pentru ca cei ce o vor face se vor prevala de democratie, de dreptul la determinare, de dreptul la viata si asa mai departe. Bogdan este un tip care, pentru binele sau mai binele tarii, pe care el il gindeste, este in stare sa dea in tot ce este in jurul lui, ceea ce nu functioneaza in politica. El este impotriva ungurilor dar solutiile lui sint radicale. Este impotriva tiganilor, dar solutiile sint radicale si asa mai departe. Acum este impotriva UE. Fara discutie ca nu ne convine tratamentul UE fata de noi, dar asta nu inseamna ca nu putem fi inteligenti si sa gasim cai de sah mat pentru ei, in plan diplomatic. Un manager politic trebuie sa stie sau sa gindeasca modalitatile de a intoarce pierderea in cistig. In politica un lucru este clar, cind te lansezi in declaratii si anume ca trebuie sa sti sa le faci in asa fel incit lucrurile dorite, in strategia ta, sa se intimple. Deci este vital aspectul anticipativ si evident perversitatea strict necesara in politica internationala. Facind valuri ce pot fi usor stavilite, nu este solutie. Politica este stiinta prin care imposibilul poate si trebuie sa devina posibil, este o stiinta interdisciplinara si cu mare impact in toate sferele vietii. Deci sa nu cadem in greseala de a nu intelege ca personalitatea politica se construieste in ani multi si se poate darima in secunde. Un bun politician, acum, trebuie sa creeze mecanisme prin care sa atraga atentia si sa ii faca pe cei de la UE sa se scarpine pe chelie cind iau o decizie, sa ii faca sa inteleaga faptul ca exista solutii care le pot pune in pericol cariera si nu formule de genul: Ne-am saturat!
    Hai sa o mai gindim cind vrem ceva, sa invatam in primul rind ce putem cere si daca este viabil, sa stim cum sa o facem si sa anticipam ce putem primii pentru a avea resursele pentru urmatorul pas.
    Asta este opinia mea si cred ca disperarea pe care o arata el in orice interviu, nu face decit sa aduca in fata jocul UE si sa ii scoata pe ei in eivdenta, fara ca problemele sa fie rezolvate. Cu respect. http://www.alternativaromaniei.com

    • Foarte corect! Dar avem noi ceea ce în mod normal/occidental se înţelege prin termenul de „politician”? Nenorocirea României este aceea că ea nu are politicieni de doctrină, ci, cu foarte rare excepţii, doar poliicieni de interes.În plus, la noi, cei care se apucă de politică sunt, în marea lor majoritate, indivizi care nu sunt în stare de altceva. Prin urmare, nu trebuie să ne mire faptul că ajung miniştri foşti tractorişti şi chelneri, ori foşti căpitani, care împărţeau izmene şi bocanci soldaţilor şi care au ajuns peste noapte generali de cele mai multe stele, preşedinţi de camere parlamentare – foşti lăcătuşi mecanici de CFR, secretari de stat şi parlamentari – foste educatoare, foşti şoferi, fierari-betonişti, vânzători de butelii, aprozarişti, grataragii, felceri, ciobani etc.
      „În politică, prostia nu este un handicap!” – de la Napoleon Bonaparte citire. Nimic mai adevărat, la noi! Aşa se face că politicienii români formează, în marea lor majoritate, o specie umană degenerată care a înlocuit fapta cu vorba. Proşti şi inculţi cum sunt cei mai mulţi politicieni români, o singură faptă ştiu s-o facă „bine”; SĂ FURE! Problema este că ei nu ne-au picat din cer, nici nu au venit din alte zări ale Pământului, nu! – ei sunt românaşi de-ai noştri! Mai mult: EI SUNT CREAŢIA NOASTRĂ! Căci FIECARE POPOR îŞI ARE CONDUCĂTORII PE CARE ŞI-I MERITĂ!” (Karl Marx).

    • adrian1989, ne-am cam saturat de atata diplomatie, am vazut unde am ajuns cu ea. Cel mai bun exemplu este Orban, premierul Ungariei, care nu numai ca a zis, dar a si luat masuri radicale si bine a mai facut.

      • Să înţeleg că-l admiraţi pe Orban (al Ungariei)? Înseamnă că admiraţi şi poziţia lui faţă de România? Orban nu e decât un extremist cretin, iar dacă dvs. credeţi că-n Ungaria curge numai lapte şi miere, vă înşelaţi amarnic. Suntem în UE şi în NATO, vrem – nu vrem suntem aliaţi cu SUA – şi să n-aveţi impresia că eu aş „ţine” cu ei, ehei, câte li s-ar putea reproşa! – şi se găseşte un dobitoc ca Orban să facă declaraţii antiamericane şi proruse! Et-aşa, na! De bun ce este (după dvs.)!

      • Eu nu ma refer la relatia cu Romania, ma refer la ce face pentru tara lui, nu e un extremist cretin de nici un fel. Cum ia unul masuri in favoarea proprilor cetateni si in defavoarea marilor gangsteri, gata e extremist si cretin.

  5. Asa cum au stiut sacalii sa puna gheara pe Romania , sa-i distruga Industria , sa fure totul intr-un timp asa de scurt , imediat dupa ’89 , tot asa trebuie actionat , repede , ferm , fara menanjamente , fara nicio diplomatie ci asa , dupa cum ei au procedat ocupand Romania in mod agresiv tot asa s-o luam inapoi .
    Ce diplomatie , ce perversitate ? Nu exista diplomatie cu niste talhari care nu au folosit nicio diplomatie cand au jefuit la drumul mare intr-un timp record , tot ce s-a construit in Romania fara ajutorul Europei .
    Au jefuit-o si o jefuiesc in continuare fara nicio teama .
    „Diplomatia ” de a da jos Guvernul mafiot supus pradatorilor , in frunte cu Iohannis , inlocuit imediat cu un guvern de specialisti patrioti , sau cu o dictatura militara , daca nu se poate altfel , pana se gasesc oameni capabili, apoi nationalizarea tuturor bogatiilor , confiscarea averilor ilicite , afara cu companiile straine din tara , iesirea din UE si NATO , apoi pedepsirea tradatorilor .

  6. – E doar începutul…
    http://bit.ly/1WTOk1F

    – Franța moare, dar stânga nu se predă!
    http://bit.ly/1O9WTOm

    – Libera imigrație, aproape o asimilare forțată?
    http://bit.ly/1kWQ4pF

    – Marine Le Pen: Fundamentalismul islamic trebuie distrus. Musulmanii radicali trebuie expulzaţi
    http://bit.ly/1StVpzs

    – Simona Niculescu: ,,De ce am plecat din Paris să vin tocmai în vârf de deal: uitaţi-vă la televizor!”
    http://bit.ly/1N4SKyc

    – Reacție de la Chișinău după atacul terorist de la Paris: Cine este de vină? Șefii serviciilor secrete sau cei care au cufundat Europa în toleranță și multiculturalism?
    http://bit.ly/1QEHFU7

    – Informatii socante: Serviciile secrete franceze au fost AVERTIZATE, insa nu au facut mai NIMIC
    http://bit.ly/1NUgow5

    – Apel din partea serviciului SECRET al Germaniei, dupa atentatele de la Paris: „Este posibil sa vina si TERORISTII”
    http://bit.ly/1MPKAmS

    Vin „Tehnocratii”!
    – Miniștrii lui Cioloș: Marius Raul Bostan, de la Guvernul Mugur Isărescu, la Telekom, via Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare
    http://bit.ly/1RWTAuW

    – Miniștrii lui Cioloș: Costin Borc, românul pus de francezi la conducerea Lafarge
    http://bit.ly/1WTPSbW

    – GUVERNUL SOROS. VASILE DANCU DESEMNAT MINISTRUL DEZVOLTARII REGIONALE AL GERMANIEI IN BALCANI. Dancu „Sper că politicienii români vor înțelege că Germania este căpitanul de echipă al proiectului Europei unite”. Ambasada Germaniei tocmai l-a decorat
    PUPINCURISTUL GERMANIEI, VASILE DANCU – A FOST DESEMNAT CA MINISTRUL DEZVOLTARII REGIONALE AL GERMANIEI IN REGIUNEA „ROMANIA” SI IN HINTERLANDUL BALCANILOR DE NORD
    http://bit.ly/1OLSSTA

  7. Un astfel de discurs este absolut neesar uneori. Politica inseamna si transarea directa a unei probleme,inseamna si razboi,nu numai pupaturi de mana si miorlaieli diplomatice de foame pentru cateva firimituri ipotetice……)))))))

  8. Vin „Tehnocratii”!
    – PRIETENA LUI MACOVEI – Cristina Guseth, directoarea Freedom House, ONG finantat de miliardarul George Soros, este propusa de premierul Dacian Ciolos la Ministerul Justitiei. Cooptata in Fundatia Soros in 1990, Cristina Guseth este o apropiata a ex-ministresei Monica Macovei. In 2005, Freedom House a primit 40.000 euro de la Ministerul Justitiei condus de Macovei, pentru un audit folosit la decapitarea PNA. Nominalizarea a provocat consternare printre magistrati
    http://bit.ly/1Yc4As5

    – Miniștrii lui Cioloș: Cristina Guseth, noul ministru al Justiției, și-a început cariera la Fundația Soros, alături de consiliera lui Klaus Iohannis
    http://bit.ly/1kyksqF

    – Miniștrii lui Cioloș. Petre Tobă, un inginer în construcţii devenit șef peste Poliţia Română
    http://bit.ly/1RXf0YP

    – Miniștrii lui Cioloș: Andrei Baciu a fost medic într-un spital din… Franţa. Legături cu Cristian Bușoi
    http://bit.ly/1kXijnW

    – GUVERNUL SOROS. Andrei Baciu – numit Ministrul Sanatatii in guvernul Ciolos/Soros. Un neica nimeni in chiloti, un ONG-ist care si-a terminat facultatea de medicina doar acum 4 ani, în 2011 și nu e clar dacă si-a terminat rezidențiatul.
    http://bit.ly/1LgFA9Y

    – GUVERNUL SOROS. BORG COLLECTIVE. Costin Grigore BORC seful multinationalei Lafarge din România numit Ministrul Economiei. MINISTRUL MULTINATIONALELOR VA NEGOCIA CU MULTINATIONELE. Ce Redevente vom mai avea? Si cum ne vor vinde ce a mai ramas?
    http://bit.ly/1HRKgTo

    – Ministrii lui Cioloș: Adrian Curaj, fostul șef al Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică și deținător a PATRU mașini, noul șef al Educație
    http://bit.ly/1MQ0pKg

    – Detalii despre fiecare ministru din echipa lui Ciolos. Cu ce s-au ocupat
    http://bit.ly/1PJ5jhr

    Subiectul zilei:
    – Cel putin TREI FRANCEZI printre autorii atentatelor de la Paris
    http://bit.ly/1Oag4aV

    – Francezii au ales liber sa accepte terorismul – le respect alegerea
    http://bit.ly/1SS2lHw

    – Friday the 13th Massacre: False Flag Operation Designed to Sequester and ‘Quarantine’ the NWO Climate Conference in Paris
    http://stateofthenation2012.com/?p=25430

  9. Dl.Diaconu,toti ne-am saturat dar nimeni nu face nimic pentru a inlatura Gunoaiele de la conducere si de pe alaturi.V-ati gandit sa renuntati la partide si la parlament,l-ati contactat pe dnl. Primo,acela cu MERITOCRATIA si cu CONSTITUTIA MERITOCRATA?,banui ca nu din moment ce sunteti PRESEDINTE al UNUI PARTID.Asa ca nu mai plangeti si nu cautati laude pentru articol.Lumea cu judecata simte situatia pe pielea ei de 26 de ani,nu vorbim de manipulatii la votare ,aceea sunt pe alta lume.RENUNTATI LA PARTID!

    • Cu tot respectul pentru dvs. Anca, şi cu toată lehamitea faţă de politicienii noştrii vreau să vă spun că ceea ce propuneţi dvs. (fără partide!) este o utopie. Toţi, într-un fel sau altul, facem politică – o simplă discuţie cu partenerul de viaţă, seara, la şi după cină, cu privire la ceea ce avem de făcut a doua zi, înseamnă că facem politică – şi avem nevoie de partide pentru o politică mare, la scară naţională. Problema nu sunt partidele, ci cei care le populează şi care, în marea lor majoritate sunt inculţi, imorali, incompetenţi, oportunişti/trădători şi hoţi cât cuprinde!

      • Nu e nici o utopie fara politiceni, asta incearca sa insufle sistemul asta ticalosit. Se poate foarte bine fara politiceni.

      • prea bine zici, chircutz, daca spui ca marea majoritate a partidelor e compusa din inculti imorali si tradatori, e de bun simt sa renuntam la ele si sa ne descurcam fara politicieni si partide, paaaana cand va aparea primul partid curat si cinstit, daca ar fi posibil asa ceva, dar deocamdata partidele nu fac nici o selectie de genul asta la inregistrarea membrilor, asa ca fara ele deocamdata

  10. Si dracu stie a spune si a recunoaste pe Fiul lui DUMNEZEU ” ce ai venit IISUSE sa ne chinuiesti mai devreme ” dar tot drac ramine ucigal ar Cruce

    FAPTE nu vorbe
    Patriotismul nu inseamna numai polologhie in timp ce caravana trece iar la noi se petrece …
    Voi nu intelegeti un lucru esential anume acela ” cu dracu nu stai la discutii …”
    Ca altminteri iti iei povara iadului in spate fara a sti si fara a avea habar
    ” raul trebuie taiat de la radacina ” dar cati oare astazi din romani botezati crestin orthodox taie raul de la radacina ?
    Ca a ajuns sarman popor vandut si inrobit sa numai stie a discerne Binele de rau
    Pentru ca raul s a cocotat in varful movilei ,al gramezii iar oamenii precum robii i se inchina prin blestemul iadului ce si l au luat asupra lor
    Imi spuneti de politica… spurcaciune mare este politica si in toate institutiile si in Biserica este si a manjit suflete alese
    Atat timp ca Romania este in troaca porcilor cu nume de ue si nato iar romanii slugaresc precum nebunii fara minte aceasta troaca bucurandu se cu roscovele si laturile stricate ce mai cad din cand in cand de la masa spurcaciuni cum oare sa fie Bine pentru Romania ?
    Nu este bine….
    si nu va fi bine pina cand romanii vor invata ca nu este bine a te ospata dela masa spurcaciunii si a sta cu dracu la discutie
    Atunci vor invata cu adevarat sa se inchine la DUMNEZEU si in Sfanta Sa Biserica pentru Binecuvantare Sfanta si Dumnezeiasca pe acest pamint
    Tiate acestea pt ca Lupta mare este intre Bine si rau si in aceasta Lupta patriotismul nu este de ajuns ci trebuie saai si arfmele adevarate de izbanda asupra raului
    Nu va amagiti cu cele ale desertaciunii ca toate acestea vor pieri ganditi va atat la HRISTOS si suflet pt ca fiara este pe pamint si cernere mare este ca multi se leapada de HRISTOS si robi ai satanei se fac prin slujirea spurcaciunii cu numar de 666 pe acte si apoi vor vrea si pe mana dreapta
    Sa Stam Bine si sa luam aminte
    Cu noi este DUMNEZEU
    Amin.

  11. chircutz,
    Daca ar fi toti politicienii Europei precum Orban al Ungariei in ceea ce priveste patriotismul acestui politician pentru tara lui , ar fi o mare minune . Orban , singurul din Europa care nu se lasa scuipat in ochi de imperialistii SUA si NATO , ca asta sunt acestia , niste imperialisti odiosi care vor sa impuna politicile lor imperialiste , pe tot Globul . Faptul ca tine cu Rusia , este un motiv in plus sa fie apreciat din o mie de motive . Nu amestecam aici , faptul ca ungurii extremisti , ataca Romania cu tot felul de diversiuni , vor autonomie sau stat in stat , vor si iara vor , dar de ce vor ???
    Pentru ca li se permite . Daca am avea si noi un Orban , acesti maghiari diversionisti , nu AR MAI VREA NIMIC !!!
    Orban si-a inchis granitele , nu permite aceasta batjocura marca SUA-Merkel-UE , de a-si islamiza cu ISIS , Ungaria . Tine la natia lui , ce e rau in asta ?
    Romania ce politicieni are ? Niste papusi marca Soros !

  12. Dl.chircutz.iertati-ma va rog dar dvs.cu ce partid sunteti afiliat,chiar nu realizati ca nu se mai poate avea incredere in aceste „clocitori”de rau?De 26 de ani sunt pe”palmaresul’acestei tari o multime de partide si gastile vor sa se mute unde pot fura mai usor,chiar nu ati observant?,sunteti multumit cu asemenea conducere?
    Nu mi-ati spus nimic de CONSTITUTIA MERITOCRATA,ce obiectii aveti.
    De fapt nu stiu de ce va mai intreb daca spuneti ca fara partide este o „utopie”
    Mai ganditi-va si nu incercati sa fiti impotriva destinului acestei tari.

    • 1. Am fost ţărănist şi monarhist şi am rămas doar monarhist după apropierea PNŢCD de PDL. Da, sunt de acord cu dvs. că la noi partidele de după 1989 au ajuns să întruchipeze răul cel mai rău! Dar fără politică nu poate exista nicio societate omenească! Arătaţi-mi dvs. o ţară civilizată, nu o dictatură, care să existe fără politică! Nici măcar călugării de pe Muntele Athos nu vieţuiesc în lipsa unei „politici” proprii, specifice! Nu învinuiţi partidele ca şi construcţii politice care au ca scop câştigarea puterii prin sufragiu popular, democratic („calitatea” celor care votează este „o altă mâncare de peşte”) şi administrea treburilor ţării în conformitate cu orienterea politică specifică, ci pe cei care le „populează”. Nenorocirea României este că nu are politicieni de doctrină, ci, cu foarte rare excepţii, doar politicieni de interes. Dvs. credeţi că Biserica Ortodoxă, ca instituţie, este de vină că avem un arhiepiscop şpăgar şi lacom de bani ca Teodosie al Tomisului? Sau că tot Biserica Ortodoxă este de vină că un nemernic de preot a refuzat să facă o slujbă de înmormântare fiindcă familia nu a avut bani ca să-l plătească? Iertaţi-mă, dar cultura dvs. în general şi cea politică în special este extrem de precară. Sunteţi exact ca bebelucul de Băsescu, care (deh, cacofonia este inevitabilă aici!) în loc s-o ascundă de ochii lumii pe mezina lui semianalfabetă, a ţinut morţiş s-o vâre cu anasâna în politică şi s-o vadă europarlamentat ca să ne facă de râsul întregii Europe! De ce? Pentru că, la rândul lui este de o incutură crasă, bag mâna-n foc că procletul n-a citit o carte de literatură în viaţa lui!
      2. Există o… „constituţie meritocratică”? Cine a elaborat-o? Sper că nu cineva cu „competenţa” dvs.! Serios, acum – ce-i aia „constituţie meritocratică”? Orice om normal la cap va considera… normal ca să facă ceea ce ştie cel mai bine să facă, ceea ce a învăţat să facă, să depună munca pentru care s-a pregăit. Eu am studiat chimia, specializându-mă în „chimia fizică a macromoleculelor” şi toată viaţa mea am lucrat în cercetare, anume m-am ocupat de „perfecţionarea tehnologiilor de fabricaţie ale policlorurii de vinil-suspensie şi polimerilor sulfidici lichizi”. Cum să fi făcut altceva decât ceea ce mă pregătisem să fac? Aş fi putut eu pilota un avion? În niciun caz! Numai unui idiot trebuie să-i spui tot timpul să facă doar ce ştie, ce se pricepe să facă! Asta trebuie prevăzut în constituţie? O constituţie este bună sau rea, depinde de situaţiile istorico-sociale de la un moment dat, iar o astfel de prevedere ar fi absolut ridicolă. Apoi, cu o astfel de prevedere, s-ar fi recunoscut faptul că la noi există prostul, execrabilul, de neimaginatul etc. obicei ca un individ să se „amestece unde nu-i fierbe oala”! Aşa am recunoaşte că suntem un popor de idioţi! Ceea ce statistic vorbind – nici nu este prea departe de adevăr, căci, de exemplu ce popor cu scaun la cap ar alege să fie condus de un criminal (Ion iliescu), ori de un bembeluc beţiv, curvar şi hoţ (Traian Băsescu)? Ei, bine, poporul român a făcut-o! Şi, culmea – nu doar o dată!!! Cum dracu’ să nu strig: „Ţară de lichele, ţară de secături, cu excepţiile de rigoare, mult prea puţine însă pentru a schimba ceva şi care nu fac decât să confirme regula!”?
      Pe de altă parte, competenţa nu este suficientă pentru a mă asigura că un individ îşi va face cum trebuie treaba pentru care s-a pregătit, fiindcă tot acel individ poate avea un caracter execrabil şi, cel mai adesea, va fura şi va înşela cât cuprinde. Ce, Adrian Năstase era un tip incult şi incompetent? Nu! Dar s-a dovedit a fi iniţiatorul şi apoi constructorul unui sistem mafiot sub pulpana criminalului de Ion Iliescu, sistem mafiot „perfecţionat” ulterior de o groază de lichele şi secături politice!
      3. Tocmai dvs., care susţineţi o enormitate, o aberaţie, în fine – o mare prostie – căci enormitate/aberaţie/prostie este să credeţi că o ţară poate exista în afara a două tipuri de politici, interne şi externe, pe care cine să le facă dacă nu partidele politice? – mă îndemnaţi să mă mai gândesc? Sau mai bine spus: cum să gândesc? Ca dvs.? Nu, mulţumesc, nu „servesc”!

      • Da, am câteva greşeli, aşa mi se întâmplă când văd atâta prostie în jurul meu, devin nervos şi mai „mănânc” câte o literă! Am făcut această precizare pentru a preveni acuzaţia că nu aş ştii să scriu în limba maternă.

  13. Auzi dle Chircuz mai sus in comentariu pe care l am scris am ca spurcaciune mare este in politica …de cuvantul masoni ai auzit ? Nu ai auzit de aceste scarnavii si serpi ai iadului care colcaie peste Romania cu nume de iudeo masoni, securisti si jidani care ingroapa Romania pe fiece zi din calendar care trece ?
    Daca nu ai auzit pina acuma si daca nu ai avut ochi si urechi sa vezi sau sa auzi …desteapta te romane din somnul cel de moarte ,in care te adancira barbarii de tirani striga imnul la cei surzi muti si orbi acest imn parca scos de peste veacuri

    In momentul cand vor fi executati la zid toti cu nume de spurcaciune pe frunte adica slugi ale fiarei sau congregatia iudeo masonice ue si nato ,toti acesti masoni , iudeo masoni , vrajitori , jidani care au condus si conduc Romania declarand fatis moarte acestei Tari pentru ca i au pregatit ingroparea …..abia atunci dupa starpirea nelegiurii si nelegiuitorului voi mai crede in discutia bilaterala numita politica …pina atunci lupta dreapta pe fata cu tot ce inseamna spurcaciune si la foc cu spurcaciunea care vrea a aduce uraciunea pustiirii prste tot pamintul si nu este bine …
    Mai tin sa iti spun si acestea, poporul care isi ingroapa sau reneaga trecutul blestemat este prin Neamul Sau de a retrai trecutul ingropat caci roata timpului nu merge doar inainte poate sa mearga si inapoi …chiar de acolo unde vrajmasul potrivnic CRUCII si neamurile pagane au tesut urzeala mortii asupra acestei Tari numita si aratata de Sfintii Parinti ca fiind BOUL cu o mare corvoada in spate pusa samavolnic de rauvoitori
    ” Ce ti dotesc eu tie Dulce Romanie
    Scapa cat mai iute de masonerie …” spunea poetul crestin orthodox Corneliu Vadim Tudor Dumnezeu Sa l Odiheasdca
    si asemeni spun
    Iar de nu
    Blestemul Neamului Roman Cel Sfant va ajunge pe cei care traiesc pe acest pamint precum blestemul parintilor asupra copilului neascultator care cu defaima si ocara a risipit mostenirea cea Sfanta ,parinteasca in dat primita cu nume de Romania
    Amin.

    • 1. Da, am auzit! Şi nu numai că am auzit, ci mai ştiu şi câte ceva despre ea! Ce vă face să credeţi că n-am auzit?
      2. Citind textul dvs., am realizat că nu este nicio deosebire între gândirea dvs. şi gândirea unui islamist jihadist care este gata să se arunce în aer şi să ia cu el cât mai multe vieţi de… „necredincioşi”. Aşa cum „puneţi problema”, niciodată nu vom fi în sare să le ţinem piept masonilor! Şi ştiţi de ce? Pentru că masonii nu sunt deloc proşti pentru a fi „învinşi” prin „metodele” pe care dvs. le… „propuneţi”!
      Da, noi, românii, suntem foarte „dăştepţi”, ne pricepem la toate (şi la nimic, în realitate), noi le ştim pe toate, nu ezităm a ne da cu părerea despre orice, oricum, oricând şi într-o totală necunoştinţă de cauză! Ţara noastră are prea mulţi „dăştepţi”, când de fapt, avem nevoie disperată de inteligenţi!

      P. S. 1: Fiindcă aţi adus vorba de C. V. Tudor (Dumnezeu să-l ierte!): o singură dată am fost şi eu de acord cu el, anume, atunci când a spus: „FIBRA TRĂDĂRII FACE PARTE DIN DIN CONSTITUŢIA FIZICĂ A POPORULUI ROMÂN! TOŢI MARII CONDUCĂTORI AI ROMÂNILOR AU PIERIT PRIN TRĂDARE!”. V-aţi pus vreodată problema că, poate, mulţi dintre cei cu care relaţionaţi zilnic, îi cunoaşteţi sau îi consideraţi prieteni sunt în realitate masoni? Eu am avut această… revelaţie în urmă cu câţiva ani şi de atunci sunt foarte atent la ceea ce spun şi fac unii şi alţii, arareori m-am înşelat în privinţa cuiva cu care am avut de-a face. „Pentru ca răul să triumfe, este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic!” – a spus o personalitate al cărei nume nu mi-l amintesc, pe moment. Cred că, dacă tot te-ai hotărât să faci ceva pentru a contribui cât de cât la îndreptarea lucrurilor, fă-o inteligent, nu prosteşte, căci este o mare prostie din partea cuiva să-şi spună că duşmanul lui este prost şi că este suficient să „dea din meliţă”, de fapt să „bată câmpii”, pentru a-l învinge!
      Regret să vă spun, dar textul dvs. dezlânat şi extremist chiar, îmi indică faptul că oameni ca dvs. este mai bine să nu facă nimic, fiindcă dacă se apucă să facă şi să dreagă, mai mult ar dăuna!
      P. S. 2: Vă rog să observaţi că eu nu v-am luat „la per-tu” (când am scris „Cred că… etc.” am făcut-o adresându-mă la general, să nu cumva s-o luaţi altfel!), iar suficienţa dvs. (în sensul că aveţi o foarte bună părere despre dvs.) îmi arată că sunteţi o persoană pe care nu se poate conta, la o adică! Invocaţi cu habotnicie credinţa, dar bag mâna-n foc că dvs. aţi face parte dintre cei care ar ieşi fuguţa afară din biserică în cazul în care doi terorişti cu automate ar pătrunde acolo şi i-ar ameninţa pe cei prezenţi la slujbă spunându-le: „Cine este dispus să încaseze un glonţ pentru Hristos, să rămână! Restul – să iasă afară!”.
      Ce să vă fac, „fiecare pasăre pe limba ei piere” şi „dacă tăceaţi, filozof rămâneaţi”!

  14. Dl.chircutz,
    Nu exista in lume partide , oricum s-ar numi ele , ca sa fie devotate poporului , cu atat mai mult in aceasta biata Romanie de acum si de dinainte de perioada Comunismului .
    Imi amintesc ce discutau bunicii mei „la gura sobei” , seara , cand isi aminteau de pataniile lor atunci cand erau pe front in timpul razboiului , desi noi, nu pricepeam mare lucru . Printre altele , ne povestea si despre Partide . Bunicul meu dinspre mama , ne spunea asa : „Nu este bine sa fii inscris in niciun partid , daca vrei sa traiesti , atunci cand se schimba regimul „, atat de periculoase erau partidele istorice din Romania , in perioada Interbelica si nu numai . Am ascultat multe marturii de acest gen , in care oamenii povesteau ca taranistii si liberalii , erau cu bate la sectiile de votare si amenintau alegatorii , ca daca au votat cu celalalt , ii cotonogeau in bataie , lucru care se intampla adesea , cand veneai de la vot cu hainele rupte si cu ciomege in cap . Mai mult , in sectiile de votare , erau fisuri sau gauri , pe unde se putea pandi , cu cine votezi , apoi iti primeai „plata ” la iesire . Zeci si zeci de astfel de marturii am auzit desi eram in scoala primara , tot am inteles despre ce era vorba si ne prapadeam de ras cand auzeam asemenea nazdravanii .
    Dupa „89 , cand eram mai maturi sa zic asa , auzind de formarea acestor partide , taranesc si liberal , mi-am amintit de aceste povestiri reale de fapt , ale bunicilor mei si a altora din sat .
    Din punctul meu de vedere , toate partidele sunt niste capuse infecte atrase in politica , o sursa sigura de imbogatire mai ales cand se schimba puterea dupa caderea guvernelor , loviturilor de stat , astfel creindu-se viduri de putere si toate lichelele se aduna sa faca partide , asa cum s-a intamplat in Romania post-decembrista . Pentru a ruina o tara , e nevoie de multe partide , pentru a putea face coalitii santajabile , (tu imi dai mie , eu iti dau tie , exemplu UDMR) , unde-s multi , puterea creste , pentru ei insa .
    Intr-o perioada in Romania erau deja pe piata politica , vreo 20 de partide , pana si gay-ul Remus Cernea , avea partidul asa zis Ecologist . Oare ce ar fi ajuns Romania daca acest netuns care ataca Ortodoxia , cu orice ocazie , daca ar fi ajuns sa fi fost votat ca presedinte , ca a avut curajul sa candideze , de sub umbrela acestui partid , iata cum partidele propulseaza toate javrele in fruntea politicului si chiar in Parlamentul Romaniei !!!
    Asa ca , nu-i mai sanatos pentru popor sa nu mai fie partide , sau cel putin sa ne limitam la doar doua ?
    Nici monarhia nu-i o solutie , pentru ca , regimul in monarhie este Totalitar si duce la Dictatura .
    Nu ma pricep prea bine cum ar fi mai benefic pentru Romania , stiu atat ca tara este in prezent colonizata de fortele din afara , condusa asisderea , iar in prezent avem un Guvern impus de la Bruxelles , cu lista de incompetenti deja scrisa cu mult timp in urma si responsabil pentru aceste manevre , este omul Ocultei care se ocupa de Europa , George Soros . Iar asta s-a intamplat pentru ca Romania a fost capusata de cele mai mari lichele tradatoare din toate timpurile incepand cu Iliescu, Roman , Nastase , Mitrea , Basescu , Boc , toate partidele existente la ora actuala nu au ce cauta in Parlamentul Romaniei , o adunatura de penali in frunte cu Iohannis .

    • 1. Dacă nu vă pricepeţi, de ce vă daţi cu părerea?
      2. Citiţi ce i-am răspuns d-nei/d-rei (?) Teodor Stela.
      3. Indicaţi-mi o ţară de pe Pământ, care există fără politică şi fără partide politice, până şi în dictaturi există „partidul unic”! Aaa, că noi, românii, reuşim să pervertim rolul partidelor politice şi să transformăm aproape orice politician într-o lichea şi o secătură, este perfect adevărat şi acesta, îmi vine să cred că este blestemul nostru – al unei naţii care şi-a ucis conducătorul în ziua de Crăciun şi care a ales în fruntea ei un criminal (Ion Iliescu) şi un bembeluc beţiv, curvar şi hoţ (Traian Băsescu)! Şi toţi trei preşedinţii de după 1989 erau (şi sunt încă!) evrei! Bine că măcar actualul este sas! Cine i-o fi pus în aceste demnităţi? Deh, poporu’ suveran…. Aiurea! Poporu’ prostit, ca să nu spun poporu’ prostovan!

      • Si ce daca nu exista partide, nu putem fi prima tara care inoveza in sensul bun al cuvantului? Daca celelate sisteme au esuat peste tot in lume, nu e normal atunci sa incerci altceva? Printre cele mai apropiate de sistemul pe care il vad eu, este Elvetia, unde este democratie participativa si populatia poate vota direct legile statului si e cea mai avansata tara poate din lume.

      • De unde ştiţi dvs. că „celelate sisteme au esuat peste tot in lume”? Dacă acest neadevăr, ca să nu-i zic altcumva, ar fi fost scris de cine ştie ce postac incult, aş mai fi înţeles, dar să vină chiar de la „patronul” acestui blog, chiar nu m-aş fi aşteptat! Ca să fiu în „ton” cu Teoddor Stela, care mă chestiona dacă eu ştiu de…, şi de…, aţi auzit de MANIPULARE? Mai mult – de MANIPULARE PRIN MINCIUNĂ?
        P. S. Aflaţi că şi în Elveţia sunt partide politice! Nu este o altă minciună pe care o „serviţi” credulilor?

      • In toate tarile a esuat treaba cu partidele sau este pe cale sa esueze, incepand cu SUA si terminand cu Franta, Germania, poate in tarile nordice sa fie altfel, pentru ca sunt altfel construiti, dar si pe ei ii ajunge, mai ales dupa ce au deschis granitele, ca sa fie politic corecti. In ceea ce priveste Elvetia, nu am afirmat ca nu sunt partide, am spus ca este cea mai apropiata forma de ceea ce consider eu ca ar fi bine, deci nu imi mai puneti cuvinte in gura. Dar eu consider ca se poate si mai mult decat o democratie participativa. Sa nu ma intelegeti gresit, noul guvern tehnocrat este o mizerie si decat asa ceva mai bine cu politiceni, dar as sustine oricand un sistem bazat pe valori reale.

  15. Starpirea masoneriei , starpirea celor care slujesc pe jidovii blestemati, pe iudeo masoni si inchiderea granitelor …Asta Este solutia pentru a mai dainui romanii de astazi pe acest pamint

    Si dle Chircuz mesajul ce vi l am transmis nu este unul jihadist ci unul foarte transant cu taierea raului de la radacina spre binele celor care stam pe acest pamint caci mai devreme sau mai tarziu mamaliga chiar va exploda si sa va fereasca DUMNEZEU cand va da iama uliu in cotetul gainilor ca nu o sa stiti pe unde o sa scoateti nici capul si nici picioarele

    Si tot ce am spus este legat de invatatura Sfintilor Parinti invatatura crestin orthodoxa ” cu dracu nu stai la discutii ” si asemeni nici cu cei care slujesc pe ” marele arhitect ” sau satana ucigal ar Crucea
    Insa si imnul va indeamna la trezire muribund cu nume de Romania

    desteapta te romane din somnul cel de moarte
    In care adancira barbarii de tirani
    Acum ori nicioadata croieste ti alta soarta
    La care sa se inchine si cruzii tai dusmani

    Amin.

  16. Dl chircuz,
    De ce nu veniti si cu solutii concrete (la nivel declarativ cel putin ), care sa scoata Romania din mocirla in care a fost bagata de 26 de ani ??? Dati-va cu parerea in aceasta privinta , ce trebuie facut ca Romania sa devina o tara libera si prospera ???
    Ce forma de guvernamant ar fi viabila , cine si cum ar trebui sa actioneze ?
    Ca , din tot ce s-a discutat aici , nimic nu-i bun , decat o dictatura militara .

    • Pt. vt, Maria ş a.: Domnule, doamnelor,
      Vreţi soluţii concrete? Primul pas ar fi să ne shimbăm fiecare dintre noi! Abia după ce vom deveni morali, cinstiţi, drepţi, harnici, culţi (inteligenţa nativă trebuie cultivată, altfel ea nu rămâne decât la nivel de deşteptăciune, care la noi, la români, se traduce prin „a fi şmecher”!), serioşi (deocamdată „aflatul în treabă este metodă de lucru la români!” – cf. Petre Ţuţea), competenţi etc., vom putea vorbi de începutul însănătoşrii societăţii româneşti! Căci acum, cei mai mulţi dintre noi nu suntem nici morali, nici cinstiţi, nici frepţi, nici harnici, nici culţi, nici serioşi, nici competenţi etc. Acum „boala o avem în noi: este o înfricoşătoare epidemie de meningită morală!” (Octavian Goga, 1916). Când vom recunoaşte că noi, ca naţie, suntem „bolnavi” şi vom accepta a ne angaja fiecare dintre noi pe drumul greu al însănătoşirii, în primul rând morale – abia atunci vom avea o speranţă pentru un viitor mai bun, măcar pentru copiii noştri şi copiii copiilor noştri.
      P. S. Preşedintele Iohannis a spus o vorbă mare celor din MI şi MJ: „IMPUNEŢI LEGEA!” Da, dar cine s-o impună? Nişte poliţişti şi magistraţi incompetenţi, şpăgari şi hoţi cât încape? Uitaţi-vă şi dvs.: UNDE S-A MAI POMENIT CA DOMENIUL CEL MAI DEZASTRUOS, CEL ÎN CARE S-AU COMIS CELE MAI MARI NEDREPTĂŢI, SĂ FIE ŞI CEL MAI BINE SALARIZAT? Cum care domeniu?JUSTIŢIA – evident! UNDE DRACU’ S-A MAI POMENIT CA ÎNTR-UN STAT PRETINS DE DREPT, CEI DE LA PUTERE SĂ ÎNFIINŢEZE O INSTITUŢIE CARE SĂ AIBĂ UN SINGUR SCOP: JEFUIREA ŞI DEVALIZAREA LEGALĂ A ROMÂNIEI?! Cum care instituţie? ANRP-ul, evident! Etc., etc., etc.,…
      Chiar observaţi că ceva nu este în regulă cu noi la nivel de naţie? Chiar nu observaţi că noi ne tot punem „poalele-n cap” ca ultima curvă ordinară, că în permanenţă ne facem de râs la nivel mondial (EBA – o semianalfabetă – europarlamentar, Becali – un cioban – aşijderea, Danileţ – un papiţoi hermafrodit – membru în CSM etc., etc., chiar nu observaţi că noi, românii, nu am progresat decât împinşi de alţii – în general, străinii pe care-i tot înjurăm – de la spate. Înjurăm copios UE, NATO, SUA – şi credeţi-mă, nu le iau absolut deloc apăratea acestora – dar v-aţi întrebat ce-am fi fost noi acum dacă nu am fi fost în sfera lor de influenţă?
      Am ales să fim conduşi de un criminal şi, culmea – nu doar o dată – iar ei, străinii ne-au impus, după atâţia ani să lămurim odată pentru totdeauna ce a fost la „revoluţie”, ce a fost cu „mineriadele”. În 2004 am publicat un articol care se intitula „Iliescu pleacă pe uşa din dos a istoriei” şi în care îmi exprimam speranţa că lifta comunistă şi criminală, Ion Iliescu, va fi judecat pentru ceea ce a făcut: Iată că am avut dreptate: o facem azi, dar n-o facem fiindcă am devenit noi peste noapte morali, cinstiţi şi drepţi, ci o facem fiindcă ni s-a „pus sula-n coaste” din afară! Aşa că pot spune: ŢARĂ DE LICHELE, ŢARĂ DE SECĂTURI, CU EXCEPŢIILE DE RIGOARE, MULT PREA PUŢINE ÎNSĂ PENTRU A SCHIMBA CEVA! AVEM EXACT CEEA CE MERITĂM!

  17. Asta inseamna ca cea mai buna forma de guvernare a Romaniei , pentru un popor atat de incuiat la minte , este DICTATURA , o dictatura in folosul Romaniei si nu in folosul fortelor imperialiste straine . Regimul socialist al lui Ceausescu a fost cel mai prosper regim din punct de vedere economic , social , moral , etc .
    Capitalismul salbatic instaurat in Romania post-decembrista , a distrus si a parjolit tara ca si dupa un razboi mondial . Capitalismul , o forma de „exploatare a omului de catre om „, creeaza doua paturi sociale de super-bogati si super-saraci , facand sa dispara clasa mijlocie . Saracii predomina societatea iar bogatii , desi in inferioritate numerica la nivelul unui stat , detin toate bogatiile si puterea , iar populatia este transformata in sclavi . In aceasta stare se afla poporul roman in prezent .
    Problema este ca nu poporul a tradat Romania , asa tampit cum este , ci , banditii care au pus gheara pe putere , in cardasie cu mafia occidentului . Iar acum trebuie mai intai sa ne eliberam de MAFIA OCCIDENTULUI . Dar cum ?,Aici nimeni nu stie sa dea un raspuns concret !!!

  18. TEPES AI TRAGEA IN TEAPA,STEFAN AI BATEA PE CAINI,SI ASA MOLDOVA TOATA ERA PLINA DE ROMANI…SI ATUNCI SOCOLA TOATA ERA PLINA DE NEBUNI…..

  19. VOINTA ESTE UNUL DIN DARURILE OMULUI DE DUMNEZEU LASATE CA OMUL FOLOSIND MINTEA FIINTA CUGETATOARE SI RATIONALA SA NU PLECE CAPUL IN FATA ORICARUI NEAVENIT SI STRAIN DE NEAM CREDINTA SI TARA,CA PASTRIND CE A FOST DIN STRAMOSI DAT NEAMULUI ROMANESC,,SA NU PRIMEASCA ORICE DE LA ORI CINE,OTRAVA IN CHIP DE DOCTORIE,SI MINCIUNA IN CHIP DE ADEVAR,PE DUSMAN IN CHIP DE PRIETEN,..CA SI SATANA ZICE …DOAMNE DOAMNE…DA-MI INGADUINTA PRIN CEEA CE FAC MINCIUNA IN CHIP DE ADEVAR EU ,,ORTODOCSILOR,,DIND EI SA PRIMEASCA ,INCHININDU,SE MIE PRIN SLUGILE MELE CEI CE,MI SLUJESC MIE FII AI MINCIUNII,PRIN SCHIMBARE SA SCHIMBE SI PRIN CALCARE SA CALCE LEGEA DATA DE TINE SI SA MII FAC EU MIE SLUGI PREAPLECATE SI SUPUSE PECETLUIND,UI CU SEMNUL MEU MINCIUNA ,SI ASTFEL PECETLUITI SA FIE DINDU,MISE MIE IN IAD LA JUDECATA VIITOARE.CA PRIN MINCIUNA EU OMORIND,UI SA FIE UN POPOR MORT DIN VIATA ACEASTA,CAZUT DIN DARUL DUHULUI SFINT,DE LA VLADICA PIMA LA OPINCA,DE LA CEL DIN DEAL,UL ..PIN LA CEL DIN VALEA PLINGERII…….POPORUL LIPSIT DE VOINTA POPORUL CEL CAZUT DIN CREDINTA,AJUNS PRECUM SE AFLA POPORUL CE TRECEA DIN PUSTIE IN PAMINTUL FAGADUINTEI ,IAR PLININDU,SE TIMPUL SI RAMININD FARA INPARAT DIN SEMINTIA LUI DAVID SE AFLA SUB STAPINIRE ROMANA….DAR IN FINAL L,AU RASTIGNIT PE HRISTOS……SI ROMANII ASTAZI FARA CONDUCATOR DE NEAM ,,ORTODOX SI NICI MACAR DIN NEAM ,,ERTIC FIIND,,….PRIN DEDUCTIE FIECARE GINDEASCA
    CARUI DUMNEZEU SE INCHINA ROMANII ACUM,PRIN SCHIMBAREA ,,CALENDARULUI,,SI PRIN ACCEPTAREA DE A SCHIMBA ,,ORA,, INNAINTE…CU CINE FAC ,,PASTELE,,,pesah,, SI CARE HRISTOS A INVIAT LA ORA 11??????SALOM PACE SI RAZBOI LUI DUMNEZEU SI ADEVARULUI AMIN. IAR LA PLINIREA VREMII CURVA SI CEI CE S,AU INBATAT CU VINUL CURVIEI EI NEFIIND SCRISI IN CARTEA VIETII LI SE VOR PUNE SEMNUL SATANEI PE FRUNTE SI PE MINA DREAPTA…..(minciuna in locul adevarului satan in locul lui hristos )si astfel jefuiti fiind romanii de tot si de toate…stema tarii nu mai au….o tara sub ocupatie ….dar… qui prod est?…cap fara minte….etc…adevarul te libereaza iar minciiuna te robeste…amin. vrajmasii tai vor linge tarina…. iar MOARTEA SEZIND PE GRUMAZUL LOR…

Lasă un comentariu