LOVITURA DE STAT A REUSIT! SOROS A DEVENIT OFICIAL NOUL PREMIER AL ROMANIEI!

Nu mai am nici o indoiala, incendiul de la Club Colectiv a fost premediat. Tot ce s-a intamplat acolo a fost o actiune de tip steag fals prin care Soros a preluat in totalitate fraiele puterii in Romania. Licuricii trebuiau neaparat sa se asigure ca Romania va fi de partea Statelor Unite in viitoarea conflagratie mondiala. Au reusit, multimea a fost prostita mai rau ca la revolutie. Media romaneasca, una dintre cela mai mizerabile prese din Europa si-a facut pe deplin din nou datoria manipuland si ducand protestele in directia dorita.

 

Cele doua mari idei pe care s-au bazat licuricii cand au data lovitura:

  1. Partidele politice existente sunt in totalitate corupte si romanii trebuie sa scape cu orice pret de ele.
  2. Departarea tinerilor de Biserica Ortodoxa, institutia cu cea mai mare credibilitate in randul romanilor si singura capabila sa-i tina pe romani uniti.

Multi dintre dumneavoastra cred ca ati observant ca oricine a incercat sa strige Jos Iohannis sau sa il cinsteasca pe Dumnezeu in pietele unde s-au tinut protestele, au fost din start maziliti. Grupurile foarte bine organizate prin ONG-urile lui George Soros si cu puternica sustinere a presei centrale, s-au transformat in liderii protestatarilor. Profitand de lipsa de coeziune si de idei clare a ceea ce isi doresc romanii ca alternative la actualul sistem si actuala clasa politica, licuricilor le-a fost foarte usor sa preaia controlul si sa-i manipuleze pe romani, ducandu-i exact unde au vrut ei si facandu-i sa creada pe bietii romani dezorientati, ca Iohannis este solutia si in el trebuie avuta toata speranta. Iohannis, care este un doar un papitoi care face doar ce i se dicteaza din spatele cortinei.

Da, dragi romani, nu numai ca nu ne-am luat tara inapoi, ci am instrainat-o si mai mult, de acum. Sub aceasta masca a guvernului tehnocrat, Romania va deveni nici mai mult, nici mai putin, decat o mare colonie si o viitoare carne de tun in iminentul conflict global care bate la usa.

Si sa nu ma intelegeti gresit, nimeni nu plange dupa Ponta,  sau dupa clasa politica de la revolutie incoace, toti sunt nistre mizerii corupte care au distrus tara si au adus-o in ultimul hal, dar ceea ce se intampla acum, este cireasa de pe tort, s-a pierdut suvernaitatea tarii total si asta este foarte grav.

Despre Guvernul Tehnocrat

Tehnocratii nu sunt alesi prin vot, popular, ci numiti de către SUA,UE, FMI, Comisia Trilaterala, Club Bilderberg. Aceste persoane nu mai reprezinta cu nimic statul roman, nu mai negociază cu FMI şi UE, măsurile economice, ci doar le aplică direct, fiind supusi in totalitate directivelor venite de la acestia.

Cateva dintre masurile pe care eu le consider ca vor fi luate dupa instaurarea guvernului marioneta:

  • Vanzarea gazelor si petrolului  Romaniei fara redevente.
  • Vanzarea drepturilor de exploatare aurului si celorlalte metale rare de la Rosia Montana
  • Vanzarea Hidroelectrica, Posta, CFR, Portul s.a.m.d.
  • Inchidera minelor si centralelor pe carbune din Hunedoara si Judetul Gorj
  • Intarirea si dezvlotarea bazelor NATO de pe teritoriul Romaniei.
  • Campanie impotriva Rusiei si de promovarea a viitorului razboi.
  • Continuarea campaniei de discreditare a Bisericii Ortodoxe Romane, aici intrand si eliminarea orei de religie din scoli.
  • Introducerea orelor de educatie sexuala in scoli.
  • Promovarea drepturilor persoanelor LGBT(Lesbiene, Homosexuali, Bsexuali, Transexuali), Geroge Soros, militand prin ONG-urile sale foarte puternic in aceasta directie in toate tarile unde si-a bagat coada.
  • Punerea in aplicare a legilor recent votate(Legea AntiLegionara, Legea Defaimarii Sociale, Legea Big Brother, Vaccinarea obligatorie).
  • Cultivarea in masa a Organismelor Modificate Genetic
  • Acceptarea tuturor cotelor de imigranti impuse Romaniei de catre UE

Ati crezut ca pana acum, a fost dictatura in Romania? Nu dragi romani, ceea ce va urma va fi dictatura.

Despre premierul Dacian Ciolos

Si acum cateva cuvinte si despre noul premier technocrat al Romaniei, iesit parca de nicaieri: Dacian Ciolos a fost ministrul agricuturii in cabinetul lui Tariceanu intre 5 August 2007 si 22 Decembrie 2008 si de asemnea, Comisar European pentru Agricultura si Dezvoltarea Rurala intre 9 Februaie 2010 si 1 Noiembrie 2014.

Acest personaj, este membru intr-un ONG numit „Friends of Europe”, este un ONG de tip „Think Tank” – adica un ONG de tip „Grup de Ganditori”,  dedicat pregatirii „Viitorului Luminos al Europei” si instaurarii „Noii Ordini Mondiale” sponsorizat de numeni altul decat de George Soros.

Presedintele organizatiei „Friends of Europe” este Étienne Davignon, actualmente membru in consiliul de Conducere al Grupului Bilderberg si fost presedinte al Grupului Bilderberg(fluierul.ro).

Si sa nu uitam, fostul comisar european Dacian Ciolos, isi datoreaza, de asemenea, cariera si ascensiunea politica companiei Monsanto, el fiind artizanul introducerii cu forta pe gatul romanilor a Organismele Modificate Genetic si a Codex Alimentarius.

Cam asta este ceea ce ne astepata si din pacate, cu mare durere in suflet o spun, dar acesta este adevarul, moartea romanilor din Colectiv, la fel ca si a celor din ’89  nu a ajutat cu nimic Romania, din contra a dus la punerea lablor pe tara a ocultei si la insclavirea poporului roman.

Pentru a intelege mai detaliu, de ce am ajuns in aceasta situatie, cititi va rog si articolul: Cititi cu mare atentie si luati seama!!! Material complet despre distrugerea Romaniei dupa 1989

Iar daca nu stiti inca cine este George Soros si ce-i poate pielea, urmariti va rog subiectele de la categoria: George Soros

184 de gânduri despre &8222;LOVITURA DE STAT A REUSIT! SOROS A DEVENIT OFICIAL NOUL PREMIER AL ROMANIEI!&8221;

    • propaganda e ce fac televiziunile si presa centrala, nu un amarat de blog, daca alta logica nu ai si esti orb, macar dupa logica asta sa mergi prietene.

      • prietene daca ti-ai facut un blog e dreptul tau sa scrii ce vrei in el, fie ca ai dreptate fie ca nu, dar accepta si parerile altora de a nu-ti da dreptate.

  1. Nu pricepeam de ce pe FB un ziarist o tot dadea cu iesirea in strada, schimbarea guvernului, multe postari instigatoare, etc inca dupa moartea motociclistului.

  2. In cea mai mare parte rationamentul este corect. Din pacate Romania a fost vanduta de la instaurarea lui Basescu si chiar mai inainte (de voie, de nevoie nici nu mai conteaza). Acum se fac doar acordajele fine pentru a prelua puterea in totalitate. Este un fenomen care se petrece la nivele global. Tarile mai mici cu popoare cretinoide (romanii exceleaza la acest capitol) sunt colonizate printr-o forma moderna care creaza iluzia de independenta dar de fapt cand stai sa te gandesti putin, constati ca nu mai esti stapan pe nimic.
    Guvernele tarilor puternice care executa asimilarea sun la randul lor, controlate de corporatii si anumite grupuri cu influenta mondiala.
    Nu, nu este teoria conspiratiei este doar o deductie logica pe care orice om cu un gram de bun simt o poate face. Nu stiu daca a sesizat cineva insa cu ocazia isteriei colective indusa de „baieti”, pentru prima data a fost atacata biserica. Este fara precedent. Probabil ca este ultimul pilon de care se mai agata romanii pana la a renunta complet. Eu, agnostic fiind (dar cred ca fiecare om are dreptul sa creada in ce sau cine doreste) am ajuns sa iau apararea bisericii. Daca biserica nu se trezeste si nu se modernizeaza rapid, nu isi adapteze conceptele si modul de raportare la tinerele generatii, in 2-3 ani nu cred ca va mai reprezenta mare lucru…din pacate.

    • Pai in ultima parte ai spus perfect treaba cu biserica. Romanii o ataca pentru ca „guvernarea” bisericii a devenit corupta si opulenta pe fata. Sunt multi care nu au bani de o paine si pe net se tot vehiculeaza… ironic poze cu vehicole conduse de popi. Conducerea bisericii isi merita atentia negativa pentru ca s-au increzut ca pot face de toate si toti vom crede ca slujitorii domnului sunt cei mai buni. Biserica trebuie sa se trezeasca si sa inteleaga nevoile tinerilor. Sa fie mai „cool” si mai atractiva, sa rezoneze mai bine cu lumea. Eu sunt ateu si unul dintre motivele pentru care am renuntat la biserica a fost tocmai faza cu statul in genunchi si pupatul mainilor preotului and shit. Nu ingenunchez pentru nimeni, cu atat mai putin in fata unui om care nu a facut decat sa invete vro 2 ani cateva citate si prostii dintr-o carte. Mi-as dori ca biserica sa imi aduca pace si intelegere in suflet, dar pana nu se reformeaza, pe mine si oameni ca mine, biserica nu are cum sa ii aduca aproape.

      • Puterea a fost preluata usor-usor de masoni, care s-au infiltrat si in Biserica, pentru ca Biserica era ultimul bastion nationalist si trebuia compromisa si distrusa cu orice pret. Ce nu s-a reusit in cei 50 de ani de asa-zis comunism, se face acum printr-o manipulare fara precedent, utilizand, dupa cum se vede orice mijloace, inclusiv crima, sub masca unor accidente, pentru a-i dezorienta si dezbina total pe romani, iar planul merge mai departe, cu largul concurs al unor naivi care nu au cum sa inteleaga adevarul, decat cand e, deja, prea tarziu.
        Preotii care sunt aproape de popor si spun, cand pot, adevaruri deranjante, sunt imediat maziliti(caterisiti) si inlocuiti cu popi ”cuminti”, adica promoveaza politica oficiala a BOR, care e condusa de masoni, incepand cu inaltpreamasonul daniel.
        Sa nu va faceti iluzia ca daca era ponta presedinte, lucrurile ar fi stat altfel. Cei care fac jocurile au grija ca, intotdeauna, cei care au sanse sa ajunga in functii de inalti demnitari sa fie de-ai ”casei”, eliminand din fasa orice posibila surpriza.
        Singura exceptie a fost Vadim Tudor si, amintiti-va cu cata furie l-a atacat toata media intre cele doua tururi la alegerile din 2000, preferandu-l pe ion iliescu, desi stim toti ce hram poarta acesta.

    • Draga Marian, daca inca nu stiai, BOR este de mult penetrata de masoni, insusi prea(ne)fericitul Daniel fiind mason declarat. Este si motivul pentru care BOR nu reactioneaza, iar acei preoti care au indraznit sa critice conducerea BOR pentru tradare, au fost caterisiti.Sigur ca presa, mai ales cea centrala, nu spune nimic despre toate acestea, pentru ca dupa lovitura de stat din ’89, controlul presei a fost unul dintre primele obiective si dupa cum se vede, a fost realizat cu succes deplin. Ceea ce se petrece acum e doar (inca) un pas in preluarea totala a controlului in Romania. Iar vanzarea Romaniei a inceput cu lovitura de stat din ’89, nu pe vremea lui Basescu si toti cei care s-au perindat in functiile de premieri ai Romaniei dar si presedintii de dupa ’89 sunt, fara exceptie, tradatori, vanduti de mult ocultei mondiale.
      Nu m-am lamurit, inca, ce rol are Ciolos si guvernul lui ”tehnocrat”, asta ramane de vazul, dar intrebarea de 100 de puncte este ce vom face noi, romanii! Ne vom lasa in continuare manipulati de politicieni corupti si ong-uri sau vom avea capacitatea sa punem piciorul in prag?

      • Foarte de acord cu ionisus. În mare parte ai pus punctul pe i şi te felicit că ai ochii deschişi frate. Ce vreau eu să completez este să răspund la întrebarea ta: „Ce vom face noi românii ? Vom pune piciorul în prag ?” Niciodată nu se va (putea) întâmpla asta, deoarece nu mai e cine. Cei mai mulţi români de vârstă 30-45 ani care mai au vreo câteva principii şi au un cuvânt de spus, au plecat afară. În ţară am rămas puţini care să mai muncească, majoritari sunt bătrâni pensionari, care agonizează deja propria soartă, în faţa unui sistem foarte puternic care le râde în nas. Mai sunt copiii care sărmanii cresc ca nişte orfani şi copii din flori, nefericiţi şi fără un viitor sigur, fără bucurie, fără dragoste, ci cuplaţi la aparatele digitale menite să-i distrugă. Deci nu se va pune piciorul în prag. Asta trebuia în 89 când era un pic schema mai simplă. Acuma sistemul despre care ai pomenit tu are tentaculele înfipte bine în gâtul românilor. Ne rămâne doar consolarea sau consternarea în faţa unui viitor sumbru.
        Ceea ce spun în continuare însă, este o realitate pe care mulţi o vor respinge. Nu este un scenariu de film, ci pur şi simplu, aşa va fi. Viitorul va cunoaşte următoarele direcţii:
        1. Lumea întreagă va intra în globalizare şi asta o va face chiar maşinăria masonică, iezuită, şi grupurile oculte, Bildenberg şi toată familia lor.
        2. Biserica ortodoxă „va îngenunchia” curând în faţa „sugestiilor venite de la Vatican”, care şi ele au substrat masonic
        3. Războaie vor fi peste tot, deoarece acolo unde nu se acceptă „calea paşnică” se va recurge la forţă.
        4. Economia lumii va fi gestionată de la un singur microfon şi un haos se va instala peste tot.
        5. Se va instaura o singură religie, care va avea o faţă impusă de Vatican, dar în spatele perdelei va sta Noua Ordine Mondială.
        6. Tot pământul va fi monitorizat prin cipul implantat şi orice om care va avea alte preferinţe va fi dat la o parte.
        7. Lucrurile vor degenera la extrem, omenirea va intra într-un haos total, o psihoză generală, iar oamenii vor fi pur şi simplu manipulaţi de cei despre care a vorbit domnul ionisus mai înainte.
        8. Şi ceea ce nu a scris nimeni până aici, spun eu acum: EVENIMENTELE CARE SE DERULEAZĂ PE PĂMÂNT NU SUNT DELOC O NOUTATE ŞI NICI SURPRIZĂ PENTRU CEI CARE CRED CEEA CE SCRIE BIBLIA. ÎN CURÂND EVENIMENTUL PLANETAR AL REÎNTOARCERII LUI ISUS HRISTOS PE PĂMÂNT VA AVEA LOC, ŞI REVENIREA SA VA PUNE CAPĂT CONSECINŢELOR PĂCATULUI PENTRU TOTDEAUNA. Dumnezeu să fie cu noi toţi !

      • Sunt de acord cu toate argumentele spuse(scrise ) mai sus,doar cu unul singur „NU”. Ca trebuie sa asteptam cumintei si cu revolta doar in suflet revenirea Domnului nostru Iisus sa ne salveze.Va veni,dupa prezicerile Bibliei,insa noi trebuie sa-i pregatim venirea ,refuzand prin orice mijloace aceasta diabolica politica de la cercurile oculte .De prea mult timp ne lamentam ,doar ,si ne plangem cu lacrimi amare soarta. Oare nu mai avem capacitatile necesare sa ne opunem manipularilor? Ce am facut noi,acestia ce ne exprimam acum parerile in timpul (sa luam ca exemplu ultima manifestare manipulata) mitingurilor de dupa Colectiv? Am stat frumusel pe „”facebuk”,am p
        ostat plini de revolte generate de sentimente nobile si atat.N-am iesit sa tinem piept manipulatorilor.Daca in strada erau mai multi din cei care simt si cunosc adevarul,nimeni n-ar fi putut fura nimic de la nimeni.Lipseste masa critica care poate cu adevarat sa se opuna.De ce ? Sa ramanem in minte cu aceasta intrebare si daca ne-a mai ramas „sange in instalatie” sa raspundem la ea cand va fi cazul ,asa cum trebuie.

    • Marian, frumos, elegant, cat de cat, doar ca ,, doar o deductie logica pe care orice om (cu un gram de minte) o poate face. Cat despre biserica, parca face tot posibilul sa-i indeparteze pe oameni, cu tot felul de iesiri neortodoxe in presa, sau cu o sumedenie de demnitari bisericesti care au pierdut calea credintei afisandu-se care cai de care cu trene lungi sau masini luxoase. Cred ca si in sanul bisericii ( a conducerii, ma gandesc ) ar trebui sa se produca niste schimbari profunde de mentalitate si de relatii cu societatea. In rest comentariul dvs, EXCELENT.

    • România a început să fie vândută pe bucăți mari din vremea când iliescu a preluat puterea !!!vezi privatizări pe un euro!!!!a industriei române ,privatizarea resurselor naturale!!!!!!!,inclusiv masei lemnoase!!!!!!trecerea în nume propriu a rezervației unice în europa biosferei deltei Dunării! !!!Adrian Năstase !!!!!

  3. Tipul care a scris articolul ori este idiot ori il plange pe Ponta. Cand o sa incetatii cu mizerii de genul asta? Daca vreti schimbare incepeti cu voi.Masmedia si Guvernul au terminat tara asta. Sa nu uitam ca TVR la revolutie instiga populati la violenta visau teroristi sa nu uitam ca au murit tineri nevinovati care nu aveau nici o treaba cu lovitura voastra de stat.

    • Nu plange nimeni dupa Ponta, nu ai inteles, nimic. Toti sunt niste corupti din 89 pan acum, care au distrus tara. Dar ceea ce se intampl acum, este cireasa de pe tort.

  4. Ba voi astea care sunteti atotstiutori si mari filozofi ce faceti cind lumea striga jos guvernul si oricine mai vrem noi sa plece ? Daca tot cunoasteti voi oameni asa bine mergeti nene acolo si faceti propuneri sau macar spunetine si noua ca poate chiar va sustinem

  5. Poate ca este asa, poate ca nu, este o parere. Oricum imi pare genul de om care indiferent de rezultat ar fi gasit o conspiratie aferenta in spate si ar fi scris in consecinta. Ca sunt interese meschine care transcend autoritatile din aceasta tara si din oricare alta, asta e clar. Nu e mare lucru de facut in aceasta privinta, daca esti un politician, om de stat, presedinte etc tot ce poti sa faci e sa obtii cat se poate de mult pentru tara ta. Asa a fost mereu, si pe vremea lui Decebal si a lui Mircea cel Batran si a lui Mihai Viteazu, Cuza, Carol I, Ceausescu si cine mai vrei. Mereu au existat interese externe potrivnice. Cat de bine au reusit sa iasa din respectivele situatii, cat de patrioti, priceputi etc au fost fiecare va decide istoria. In cei priveste pe actualii cred ca e putin cam devreme sa dam verdicte. Daca tot esti crestin ia aminte la ce a spus Isus, nu judeca ca sa nu fii judecat si cu aceiasi judecata cu care judeci tot cu aia o sa fii judecat…

  6. Interesant. Sunt unii „postaci” așa de informați încât se poate spune că serviciile abilitate nu-și mai au rostul. Interesant este și faptul că și unele televiziuni preiau asemenea știri și într-un mod mai direct sau voalat caută să creeze senzație.Oameni buni, nu vă lăsați înșelați, discerneți ce citiți,ce auziți sau ce vedeți.

  7. Marian ,
    Biserica nu poate sa se modernizeze , nu stiu ce intelegi prin a se moderniza Biserica si nici nu se poate da dupa generatiile moderne , pentru ca Biserica Ortodoxa nu este o institutie pamanteana pur si simplu , care poate fi schimbata dupa moftul unor unora sau altora , Biserica este Insusi Hristos , iar Hristos este acelasi precum si Legea care a lasat-o intregii omeniri este neschimbata . Biserica Ortodoxa functioneaza dupa Canoane , ceea ce inseamna ca nu se poate modifica niciun cuvant din Lege sau sensul unui cuvant , altfel ar cadea in erezie si nu ar mai fi Biserica Ortodoxa .
    Biserica nu-i guvernul Romaniei , care se schima sau schimba legile si Constitutia , dupa cum bate vantul .
    De aceea Patriarhul cu atat mai mult si niciun preot nu avea ce sa caute la un club satanist , indiferent de nenorocirea produsa acolo , pentru ca unde este satana , niciodata nu va fi Duhul lui Dumnezeu acolo .
    Ar fi o blasfemie de neiertat pentru BOR si o erezie . In acel local de noapte , era slavit Lucifer ., iar Biserica este Hristos .
    Orice incuiat la minte stie lucrul acesta . Toata mascarada impotriva Bisericii a fost declansata de diversionisti manevrati de oculta .

    • Biserica Ortodoxa trebuie sa se modernizeze asa cum s-a intamplat si cu Biserica Catolica.

      Canoanele nu trebuiesc puse mai presus de iubirea lui Dumnezeu pentru oameni!

      Ai fi in stare sa mergi in fata parintilor copiilor care au murit in acel club sa le spui ce ai scris mai sus, ca erau satanisti si toate lucrurile astea?
      Daca esti o persoana cu adevatat crestina, cum poti sa fii capabila de asemenea rautati?

      Dumnezeu este Iubire

    • Mai oamenilor sunteti departe rau de tot de realitate. Sunteti o turma de oi manipulata maxim prin religie de cativa barbosi imbracati in straie aurite. Nu mai traim in evul mediu si ca urmare pupatul mainilor, taratul in genunchi sau in patru labe, schimbul de saliva si microbi prin pupatul tablourilor din biserica, marturisirea „pacatelor” sub sutana unui popa mai pacatos decat oricine, etc, au cam devenit ridicole.
      Adevarul este foarte simplu. Toata prostimea din Romania care nu are destula forta psihica si inteligenta ca sa ia viata in piept si sa accepte responsabilitatea propriei vieti se ascunde in zeitati imaginare si basme scrise prin carti „sfinte”. Treziti-va pentru ca nu o sa va pice nimic din cer. Daca vreti pace o puteti gasi in sanul naturii sau langa persoana potrivita. Nu mai fiti habotnici si nu mai incercati sa convertiti pe toate lumea la religia voastra medievala. Va comportati ca un trib de salbatici si va lasati manipulati cu prea mare usurinta de cativa popi jegosi care va jupoaie de bani. Religia este pentru aborigeni si nu pentru europeni.
      Acum sa vedetei potop de injurii si acuzatii la adresa mea.
      Intoleranta este mama religiei.

      • Draga Adi, intre CREDINTA si RELIGIE, e totusi o diferenta. daca inca nu ai inteles-o, e regretabil, dar mai ai timp. Primul lucru, care te-ar putea lumina, oarecum, este sa traduci, corect, cuvantul religie. E doar o recomandare, nu mi-o lua in nume de rau.
        Ca in Biserica sunt si preoti care nu au treaba cu Dumnezeu, e posibil, dar si in Politie si in Justitie sunt multi corupti si incompetenti, desi aceste institutii ar trebui sa fie bastioane ale dreptatii. Nu poti blama o intreaga institutie pentru ca unii, intentionat, o discrediteaza.Am explicat mai sus, motivele.

  8. Dragul meu VT, sint de acord cu tine in mai toate privintele si punctele de vedere exprimate. Sint de acord cu ideea de lovitura de stat data de un grup de afara prin exponenti lui din tara, sint de acord cu prapadul care il fac grupuri de interese in Romania, total detasate de intersul national.
    Imi place cum scri si numai cine nu scrie nu realizeaza ca, pentru a face acest lucru, trebuie sa citesti, sa constati prin prisma unor cunostiinte, sa pui in pagina o traire, un sentiment legat de fenomen si sa incerci sa faci audienta sa inteleaga punctul tau de vedere.
    Respect credinta ta ortodoxa si cred ca noi toti trebuie sa procedam in tot ce facem, in concordanta cu spiritul crestin. Eu sint crestin, merg la biserica si aprind o luminare pentru mortii si vii pe care ii respect in mod deosebit, cu durere ca unii nu mai sint linga mine si satisfactia ca am mereu de invatat si sint in preajma celorlalti.
    Nu respect preotii actuali, chiar daca provin din familie de preoti pe generatii, dar am anumite ratiuni care stau la baza lipsei de respect.
    Dar am si unele rezerve in ceea ce priveste abordarea supra crestina din anumite articole ale tale. Vezi tu, religia a ramas aceasi, personajele divine sint aceleasi, comportamentul lor si pildele au ramas aceleasi, rezonanta lor sentimentala a ramas aceasi, fetele lor zugravite pe cupolele interioare si peretii externi ai bisericilor au ramas la fel…
    Dar, comportamentul preotilor s-a schimbat radical, ei au devenit in zilele noastre, oameni de afaceri, mai ales in capitalism, unde banul este in centrul oricarei activitati si ei nu au putut scapa tentatiei.
    Imi aduc aminte cu placere de bunicul meu, care a fost un preot cu nume mare in biserica romana ortodoxa si care avea mai multe parohii sub supravegherea lui. Acel om preda latina in scoli si licee, preda istoria, geografia, limba si literatura romana, asista la orele de dirigentie ale claselor si indruma parintii GRATUIT si din timpul lui liber si chiar… in judetul Arges, arbitra meciuri de fotbal, fiind un sustinator al fotbalului si handbalului, iar deciziile lui nu erau contestate niciodata.
    Dupa opinia mea asta inseamna un lider religios, un un om a carui credinta este in Dumnezeu in ideea de a face ceea ce EL isi doreste pentru enoriasi si credinciosi.
    Eu am fost crescut in atmosfera aceea si am stat in strana mai mult decit multi citittori ai paginii, cu siguranta. Dar in acest moment, il respect pe Dumnezeu, insa m-am indepartat de popii afaceristi si nu discut si nici nu vreau sa imi dea vreun sftat, daca nu prezinta o atitudine acida la adresa BOR si conducerii.
    Este incalificabil ce fac ei si crede-ma ca fac asta nu numai in tara… Se fac popi la apelul bocancilor cu spaga data la Chicago si crede-ma ca stiu ce spun si stiu si sumele care sint in joc, isi dau parohii pe interese materiale, se imbata ca prostii, apeleaza la fonduri guvernamentale aici in Canada, se bat in biserica si fac cele mai josnice magarii posibile in numele credintei.
    Acesti „oameni sfinti” au creat pleiada de critici care se perinda aici nimeni nu ii poate contra, decit tot popii. Deci, de aceea eu cred ca in spiritul credintei crestine, este momentul ca tu si altii, sa ii criticati pe popi si sa le aduceti aminte ca lumea se adresa lor cu apelativl „Parinte”, sa cereti sa vi se raspunda, sa intrebati de ce tineretul nu este in biserici, de ce cultele neo protestante aduna romani in numar enorm(eu nu sint adeptul lor si nu voi fi niciodata), de ce aceste culte, pot crea in bisericile lor din SUA si Canada, clase de invatarea limbii romane,istoriei Romaniei, geografiei, francezei, pentru copii, in subsolurile amenajate ale bisericilor lor, iar preotii ortodocsi nu o pot face, de ce pastorii baptisti si penticostali pot merge la spitale si avea discutii cu consumatorii de droguri si de alcool si preotii ortodocsi nu o fac aici in Canada si crede-ma, ca din ce in ce mai multe familii romane sint „decimate” de droguri, divorturi dureroase si multe altele.
    Deci, hai sa dam in acesti preoti, cu dragostea noastra fata de Dumnezeu. In respect pentru semenii nostri, pe care trebuie sa ii atragem in discutii si sa dovedim ceea ce deocamdata, cu pacat, preotii nu pot face.
    Cu respect fata de munca ta si te asigur ca voi citii in continuare articolele tale, asa cum faci si tu cu pagina mea si voi fi alaturi de tine. Dar hai sa aratam oamenilor ca sintem cu ei si impotriva mizeriilor politice zioniste comandate, care maninca vlaga acestei tari, care ne este draga la toti.

    Sa ai o zi minunata si Dumnezeu sa te ajute in tot ceea ce faci si sa iti dea sanatate!

    Adrian Cosereanu
    http://www.alternativaromaniei.com

    • Adrian, numele meu este Marius şi sunt preot ortodox. Eu cred că generalizarea şi mai ales absolutizarea problemei vredniciei preoților de astăzi este injustă: nici bunicul tău (tot respectul pentru astfel de oameni) nu era o regulă în rândul preoților de atunci, cum nici cei asemenea sfinție sale de azi nu sunt chiar reguli. Dar, totuşi, sunt şi preoți şi călugări care fac adevărate minuni pentru cei oropsiți.

  9. Ma bucur ca Romania mai are o sansa sa devina o tara Europeana si sa iasa din grupul tarilor comuniste manipulate de Rusia.Daca asta ai vrut sa spui e ok.Sigur insa tu esti un adept al Rusiei.In lume nu poti fi o tara singura.Decat cu cei corupti din PSD care nu-si vedeau decat interesele personale mai bine o tara democratica care sa poata prospera, care sa urmeze calea Germaniei, Franta, Anglia.Vrei sa fi cu rusii te poti duce sa locuiesti la Moscova.Pe cand va fi alipita Basarabia? Atunci sa vezi ce bazdaganie vei mai scrie ….In 25 de ani romanii au ajuns sa traiasca de azi pe maine. Daca este asa cum scrii tu sigur asta se va schimba…

    • Ceea ce trebuie sa intelegi Liviule, este ca pe glob a avut loc o schimbare majora, atit economic cit si politic. A spune ca nu dorim o relatie favorabila cu Rusia, este un act sinucigas, atit politic, economic cit si religios, daca tinem cont ca si ei sint crestini ortodocsi ca si noi. A spune ca vrem sa mergem in totalitate cu vestul, este o mare eroare, avind in vedere ca absolut toti cei ce merg cu ei au falimentat sau au ajuns sa traiasca in mizerie. Daca discutam de necesitatea unei baze enrgetice pentru Romania si complexul ei economic, eu cred ca trebuie sa luam in seama in mod serios relatia cu Rusia. In alta ordine de idei, tu trebuie sa intelegi ca atunci cind am fost „ancorati” la CAER si Rusia conducea gruparea economica, niciodata, niciodata, Rusia nu a facut tirguri de locuri de munca pentru a acapara forta de munca bine pregatita din Romania, in timp ce acest vest mizerabil a lasat Romania pustiita la nivelul fortei de munca pregatita, fara de care discutam inutil de investitii si tehnologie sau de valoare adaugata a unor produse ce ar trebui prin vinzare la export sa aduca sumele de bani necesare bugetului tari si derularii cheltuielilor publice. Mai gindeste-o si nu traii din povesti, intr-o perioada cind Germania se inchina la Rusia…. http://www.alternativaromaniei.com

  10. Corect ar fi sa emitem pareri abia dupa un timp acordat acestui guvern. Teoriile conspirationiste nu fac altceva decat sa alimenteze ura romanilor impotriva romanilor. Cat despre Ponta – a facut si lucruri bune si lucruri mai putin bune. Vom vedea ce vor face cei ce au venit. Pe mine nu ma manipuleaza nici presa, nici ONG-urile, nimeni. Pana acum nu am iesit in strada dar va garantez ca daca acest guvern isi va bate joc de Romania si de romani, motivand orice, voi fi printre primii care vor iesi in strada pentru ca in general rabdarea romanului are o limita iar cand explodeaza mamaliga vor iesi in strada si cei de stanga si cei de dreapta si cei fara apartenenta politica si atunci sa te tii!

  11. Niste intrebari, si rationamente : Sa zicem ca e adevarat tot ce scrie aici, dar atunci vrei sa zici ca era mai bine cu sistemul corupt, cu politicieni care nu le pasa de educatie, sanatate, cultura, etc. Si daca acum suntem prin absurd „pe mana lui Soros” si teoria conspiratiei e adevarata, e tot mai bine ca pe mana unor corupti notorii … Din cate stiu eu in zeci de ani de comunism si post comunism dupa aceea , si dupa cum se subintelege din teoria ta, nu eram deci pe mana deavolilor astia (soros, bildemberg, etc.) , dar era bine?!??? Traiam bine? Daca Ciolos este el mana „satanei” cum scrieti aici, inseamna ca el fiind comisar european , implicit a pus mana si pe Europa si o distruge. E Europa distrusa? Ba chiar cele mai multe tari o duc bine, oricum mult mai bine decat Rusia, si alte tari de acolo….

    • radu, iarta-ma ca spun dar rationamentul tau lasa mult de dorit, tot raul care s-a intamplat in tara de la revolutie incoace se datoreaza intr-adevar politicenilor corupti, dar cine i-a corrupt? Pentru ca nu exista corupti fara corupatori. Iar cei care i-au corupt nu sunt nimeni decat instrumentele oculte si nu e nici o teorie a conspiratiei. Acum insa au eliminat si ultima piedica cei de afara, pentru ca nu vor mai avea nevoie nici sa corupa si inainte mai dadeau chiar si de unii politiceni care un pic acolo, cat de cat mai negociau si in intersul tarii, acum vor putea prada tara dupa bunul lor plac. Iar daca te uiti cine e Ciolos si pe cine propune in ministere vei vedea ca sunt toti fosti oameni ai lui Basescu, care au activat in perioada lui. Basescu in opinia mea este cel mai mare pervers care l-a dat politica romaneasca, stie sa manipuleze intr-un stil incredibil si este tot odata protejatul numarul 1 a celor de afara. Nu o sa-l vezi niciodata ca e anchetat serios de justitie. Nici nu vreau sa ma gandesc ce favoruri le-au facut licuricilor de afara in perioada cat a activat ca presedinte de are asa o imunitate. Dar radu, ca sa realizezi aceste lucruri trebuie sa te uiti mai departe decat de ceea ce iti prezinta media centrala. Presa noastra este una dintre cele mai mizerabile si mai vandute din Europa, ca sa stii si tu.

  12. Inca nu inteleg care ar fi problema desfintarii orelor de religie din scoli. Pana la urma, credinta nu se invata intr-o ora pe saptamana, in banca, invatand cantece bisericesti si ascultand povesti deloc educationale. FIecare e liber sa-si aleaga propria credinta, problema noastra este ca nu am invatat sa acceptam alegerile altora si sa intelegem ca ele nu ne afecteaza in niciun fel. Introducerea educatiei sexuale evident ca se contrazice cu dogmele propovaduite de biserica, si de aici revenim la punctul in care vorbeam despre lipsa acceptarii in societate, din orice punct de vedere. Acelasi lucru se aplica si pentru comunitatea LGBT. Insa cea mai grava dintre ele mi se pare cea cu vaccinarile. Si, desi pare elitist, mi-e greu sa cred ca putina lume din afara sistemului medical a inteles cu adevarat importanta lor pentru societate si dezvoltare. Dar se pare ca noi nu vrem prin niciun mijloc sa evoluam, ne simtim ofensati de orice ineptie, nu stim sa apreciem lucrurile cu adevarat important, si apoi ne plangem soarta….

    • Ora de religie este optionala, daca tie ti se pare ca nu invata nimic bun copii tai, nu trebuie sa-i inscrii la acea ora, dar iti dau un sfat, folosind cuvantul Mantuitorului:
      În ceasul acela, s-au apropiat ucenicii de Iisus şi I-au zis: Cine, oare, este mai mare în împărăţia cerurilor?
      2. Şi chemând la Sine un prunc, l-a pus în mijlocul lor,
      3. Şi a zis: Adevărat zic vouă: De nu vă veţi întoarce şi nu veţi fi precum pruncii, nu veţi intra în împărăţia cerurilor.
      4. Deci cine se va smeri pe sine ca pruncul acesta, acela este cel mai mare în împărăţia cerurilor.
      5. Şi cine va primi un prunc ca acesta în numele Meu, pe Mine Mă primeşte.
      6. Iar cine va sminti pe unul dintr-aceştia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară şi să fie afundat în adâncul mării.
      7. Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala.

  13. Mai bine de partea americanilor ,ca rușii ne-au exploatat destul,biserica ortodoxa trebuie sa se reformeze sa vina in sprijinul săracilor si al tinerilor nu sa-i blameze si sa-si etaleze opulenta.

  14. biserica este o institutie si are reguli de ordine interioara.
    Credinta este o experienta pur personala care este bine sa ramana personala, caci este imposibil a fi transmisa prin vorbe.
    Cat despre cei care uneltesc impotriva Gradinii Maicii Domnului, nu trebuie sa ne facem noi griji/Singura noastra grija este sa ne facem placuti lui Dumnezeu facand binele.

  15. eu nu inteleg nimic din articolul asta. Tara e pe butuci de 26 de ani?!? Ca acum vine altul care e problema? Un articol din ala ca sa fie jalnic. Cred ca poporul roman sufera de un singur lucru: Prostie. Altfel nu imi explic ce atata conspiratie, teorie si presupuneri in aceasta combinatie. Pana la urma sa nu imi spui tu mie ca Ponta, Basescu, Tariceanu au fost patrioti pana in piept cand au vandut sau au vrut sa vanda Rosia Montana si Platoul Maritim al Marii Negre pe biscuiti.

  16. În acest moment pe Antena 3 un parlamentar care probabil a citit acest articol, susține această idee. Este penibil. Mare este grădina lui Dumnezeu.

      • vt,mulțumesc pentru apreciere. Ți-am citit și celelalte răspunsuri pe care le-ai dat. Nu ești cu ni meni de acord, ești cel mai deștept. Bravo !

      • Nu pot sa fiu de accord cu ceva ce nu ma reprezinta. Sa ma schimb ca sa fac pe plac altora? Iar eu vin cu argumente cand afirm ceva, nu arunc doar vorbe.

      • În urma argumentelor interlocutorilor persoana respectivă era penibilă. Eu am prezentat o situație de fapt iar dumneavoastră mă jigniți. Ar fi interesante dezbaterile pe seama unor articole în care oamenii să-și spună părerea însă din păcate apar unii nerușinați care îți taie tot elanul.

      • Domnule vt, mai vedeți o dată afirmația mea. Este clar faptul că nu stați bine înțelegerea. Puteți spune în continuare orice. Nu are rost să mai continui discuția cu dumneavoastră.

  17. Sfantul Ardealului ? . Stii ce inseamna si de unde vine cuvantul ? . Sigur , nu stii .
    Ardeal ? ,din Latina . Teritoriu inalt- Podisul Transilvaniei de ude curg apaele Somesurilor, al Crisurilor si Muresului ,prin Tisa si Dunare in Marea Neagra.( podis inalt de 5-600 m. fata de Marea Neagra)
    Zona unde Parintele Boca a fost cunoscut ,este Transilvania. ( pamant de peste Paduri – Trans si Silva -aceleas surse )

    • Multumim de completari, dar Transilvaniei i se mai spune si Ardeal, ma refer strict ca zona geografica, de aceea ne si numim ardeleni, spun ne ca si eu sunt din zona. Iar denumirea nu de mine a fost data, daca te simti tu mai bine, poti sa-i spui parintelui Sfantul Transivaniei, cu toate ca este Sfantul tuturor romanilor si nu numai.

  18. decat sa tot presupunem, mai bn am veni cu idei despre cum sa iesim din rahat.fiecare da cu presupusul si ne invartim in jurul cozii..ca or fi masoni,teutoni,sorosisti…nu e imp…impeste faptul ca nimeni nu vine cu ceva concret.america a luat Biblia si a facut legi sau amendamente -1500 si ce sa vezi: s-au ridicat .deci,postati idei,trimiteti guvernantilor idei si metode de iesii din rahatul in care suntem.iesitul in strada nu-si are rostul pana cad avem ce pune in fata…idei,metode, lucruri concrete.pana atuni hai sa nu ne mai lamentam cu ce a fost ce este…sa lasam la o parte vesnica polemica a tinuturilor:,,eu sunt ardelea,eu..oltean ..etc,,suntem toti Romani!ROMANI DIN TOATA LUMEA UNITI-VA!

  19. bravo!Avem nevoie de oameni mai multi ca sa ne batem cu propaganda mincinoasa de la tv dar orice cuvant menit sa raspandeasca adevarul valoreaza enorm.Daca stam cu mainile in san si avem impresia ca suntem prea mici pentru schimbare atunci ne meritam soarta.Inca odata multumesc pentru acest articol.

  20. Si pana acum de ce sa tacut si nu sa scos la iveala toate astea ptr ce le scoateti acum cand este prea tarziu inseamna ca masmedia si-a batut joc si isi bate joc in continuare de ROMANIA face doar valva asta trebuia facuta la momentul potrivit nu acum cand santeti toti corupti va-ti vandut ptr un pumn de bani de harti fara valoare NU AVETI NICI UN PIC DE VALOARE IN VOI cei din mas media santeti niste vanzatori de TARA SI NEAM va-ti vandut DIAVOLULUI s-a ardeti in IAD JEGURILOR a-ti reusit sa ingenuncheati poporul ROMANESC !!!!

  21. In curand presedintele nostru si guvernul lui vor da socoteala civilizatiei Extraterane incartiruita in muntii Bucegi.Nimeni nu se va atinge de Romania.Au incercat in 26 iulie 2010 Israelienii si au fost pedepsiti exemplar pt indrazneala de a incerca atacarea bazei Alcoro-Vegane din Varful Gutanu.Romania va fi condusa in curand de Ei.Toate poparele lumii vor veni sa isi prezinte scuzele pt indrazneala si genogidul pe care l-au aplicat poprului Romin.Stiu credeti ca pare de domeniul Stiintific-o fantasticului dar nu este .2016 este anul dezvaluirilor.

  22. Este „BAZACONIA” luata cu ” copy-paste ” de la Vladimir PUTIN , preluata apoi si de Viktor Orban si de alti ” epigoni ” in mod constient sau INCONSTIENT ! Fostii KGB-isti ( actualii FSB -stii , sau GRU -istii … etc.. ) maestri in ale manipularii si mistificarilor ,le dau ” pe tava ” tuturor acestor ” epigoni ” si pe TZAPUL ISPASITOR ! NU MULT LE-A TREBUIT SA-L GASESASCA ! Un mosulica de 86 de ani , care cica ar „face si desface ” TOUL IN EUROPA SI PE INTREG MAPAMONDUL ! Toti liderii europeni si nu numai( adica si OBAMA si altii ….), i-ar fi „vanduti” si nu asteapta decat ordinele acestui biet batranel , poate si sclerozat saracul de el ,care ….. mai ” debiteaza si el cate ceva …” si unele agentii de presa preiau ce spune mosulica asta si …..FAC MARE TAM-TAM in presa lumii , la ce spune octogenarul de SOROS, de parca ar fi „Marele GURU” de pe Mapamond ! Viktor ORBAN , de exemplu , pare ca S-A TAMPIT DE TOT SAU, I S-A URCAT puterea / dictatura LA CAP ! E adevarat ca are ceva curaj sa -i contrazica pe Junckers , pe Merkel , pe Cameron si pe altii ….. in problema imigratiei si poate chiar se crede ” MARELE CONDUCATOR” DAR NUMAI pentru ca ii sulfla in ceafa „pretenul ” sau VLADIMIR PUTIN , care il „invata si la prostii ” si fara de care EL ar fi un soricel micutz si tacut ! Bineinteles ca Putin a fost primul care a „instaurat ” democratia autentica in RUSIA si a interzis TOATE ” ONG – urile ” care sunt „agenturilii straine ” care „DESTABILIZEAZA” DEMOCRATIA in RUSA ! Citat : Rusia a INTERZIS toate ONG-urile lui Soros: „Pun in pericol SECURITATEA nationala” !!!!! ( vezi mai mult : http://www.aktual24.ro/rusia-a-interzis-toate-ong-urile-lui-soros-pun-in-pericol-securitatea-nationala/ ) ORBAN ,l-a urmat imediat crezandu-se deja in Uniunea Euro – Asiatica …. ! ( Uniunea Euroasiatică este o propunere pentru Belarus, Kazahstan, Kârgâzstan, Rusia, Tadjikistan, precum și pentru alte state ca Ungaria, ……. Mongolia, pentru a aprofunda integrarea economică și politică în aceste țări într-o uniune supranațională.) Multi REIAU PE DIFERITE VOCI prostiile lui Putin, care parca s-a ” dilit ” de tot , si-i pune pe TOTI ” ciracii ” sai sa joace cum le canta EL din balalaica !!!

    • Ada ori esti cu misiune pe aici, ori esti super indoctrinata de Vest si ti-e imposibil sa vezi realitatea. Imi este mila de oaemni ca tine. Dumnezeu sa te lumineze, ca esti in intuneric total!

    • Draga Ada, acum vreo 25 de ani, BAZACONIILE tale, probabil, ar fi fost crezute de multi naivi!
      Acum insa, dupa cate s-au facut si s-au aflat, bazaconii sunt afirmatiile tale si nu cred ca sunt multi pe aici care sa dea doi bani pe asemenea ”informatii”. Trebuie sa fiti tare disperati ca sa aveti asemenea abordari!

  23. Partial adevarat. Daca lipsea mizeria cu „x a pus focul”, era foarte bine. Iar se indeparteaza tara asta de problemele reale. In `89 aveam teroristi, acum avem sorositi. Bun, ca oamenii aia au murit din niste motive extrem de simple, e evident, doar propaganda unor astfel de siteuri sustine altceva (mai lipsea ca autorul acestui articol sa ne vorbeasca si despre garzile patriotice). Acum, ca oamenii lui Soros au preluat puterea, este foarte adevarat. Inclusiv in saptamana cu protestele, 4 dintre cei care s-au intalnit cu Iohannis sunt sorosisti prin excelenta (Liviu Mihaiu). Ca Ciolos e omul lui Soros, e iar adevarat. Ca toti voluntarii de prin Norvegia sunt oamenii lui Soros, iar e adevarat. Dar sa nu confundam lucrurile si sa nu ne indepartam de problemele reale pe care le are tara asta.

  24. Este naiv cine crede că Bilde(r)berg Club este la coada clasamentului! Cei din față au făcut, fac și vor face ce le ordonă Bilde(r)berg Club! Restul este tăcere!

  25. Ar trebui sa faci o comparatie la presupunerile de atunci cu realitatea. Nu prea s-au intamplat…

    „Cateva dintre masurile pe care eu le consider ca vor fi luate dupa instaurarea guvernului marioneta:
    •Vanzarea gazelor si petrolului Romaniei fara redevente.
    •Vanzarea drepturilor de exploatare aurului si celorlalte metale rare de la Rosia Montana
    •Vanzarea Hidroelectrica, Posta, CFR, Portul s.a.m.d.
    •Inchidera minelor si centralelor pe carbune din Hunedoara si Judetul Gorj
    •Intarirea si dezvlotarea bazelor NATO de pe teritoriul Romaniei.
    •Campanie impotriva Rusiei si de promovarea a viitorului razboi.
    •Continuarea campaniei de discreditare a Bisericii Ortodoxe Romane, aici intrand si eliminarea orei de religie din scoli.
    •Introducerea orelor de educatie sexuala in scoli.
    •Promovarea drepturilor persoanelor LGBT(Lesbiene, Homosexuali, Bsexuali, Transexuali), Geroge Soros, militand prin ONG-urile sale foarte puternic in aceasta directie in toate tarile unde si-a bagat coada.
    •Punerea in aplicare a legilor recent votate(Legea AntiLegionara, Legea Defaimarii Sociale, Legea Big Brother, Vaccinarea obligatorie).
    •Cultivarea in masa a Organismelor Modificate Genetic
    •Acceptarea tuturor cotelor de imigranti impuse Romaniei de catre UE”

Lasă un comentariu