Despre mijloacele de razboi electronic rusesti terestre, navale si aeriene, aduse in Siria

Scris de Valentin Vasilescu, analist militar, fost comandant adjunct al Aeroportului Otopeni. 

Rusia stia de la bun început ca sistemele de supraveghere aeriana si cosmica ale NATO sunt în masura sa monitorizeze întreaga activitate a avioanelor militare ruse bazate în Siria.

http://images3.kurir.rs/

Prin avioanele de cercetare americane RC135, cele britanice Sentinel R1, aeronavele AWACS si dronele ( avioanele de cercetare fara pilot ) Predator, dislocate la granitele Siriei, se puteau intercepta : traficul radio în retelele rusesti, numarul si tipul aeronavelor, traiectul de zbor, tipul de arme folosite, tintele vizate din rîndul gruparilor rebelile si locatia lor. Mai ales ca multe din gruparile rebele din Siria sunt înarmate si sprijinite de SUA si exista posibilitatea avertizarii lor în timp operativ.

http://www.rave.com/

Mass media a prezentat pe larg tipurile de bombardiere rusesti care actioneaza în Siria, armamentul cu care sunt dotate si rezultatele loviturilor lor aeriene. Cele mai sofisticate ”arme secrete” ale rusilor, cele cu ajutorul carora au cîstigat suprematia, în ceea ce priveste razboiul radio-electronic ( Electronic warfare -EW), au ramas învaluite în mister. Învaluit în mister a ramas si redutabilul sistem rusesc de culegere si prelucrare a informatiilor. Ambele categorii de arme constiuind complexul automatizat C4I ( Comanda, Control, Comunicatii, Computere, Informatii si Interoperabilitate ) pe care rusi si l-au creat în Siria. Cu ajutorul caruia identifica tintele de bombardat, le repartizeaza pe tipuri de aeronave si totodata împiedica NATO sa descopere ceva din modul de operare al rusilor. În abesenta unui minim de informatii, NATO nu poate declansa contramasuri electronice ( ECM ) eficiente împotriva rusilor în Siria.

http://www.shephardmedia.com/

Mijloacele de razboi electronic rusesti terestre, navale si aeriene aduse în teatrul de actiuni militare din Siria permit monitorizarea întregului spectru electromagnetic pentru a localiza emitatoarele inamicului si a le bruia. Razboiul electronic s-a extins în zilele noastre de la bruiajul comunicatiilor, la bruiajul radarelor si a mijloacelor electrono-optice de supraveghere. Echipamentele moderne generînd contramasuri inclusiv în spectrul vizibil, infrarosu sau laser, utilizat de mijloacele de supraveghere electrono-optice aeriene sau cosmice ( IMINT ) ale concurentilor Rusiei în anihilarea ISIS. Pentru a-si proteja dispozitivul de mijloacele de cercetare ale NATO, rusii au dislocat în Siria, mai multe sisteme Krasukha-4. Avioanele rusesti Su-24, Su- 25, Su-34 au fost echipate cu containerele de bruiaj SAP-518/ SPS-171 si elicopterele Mi-8AMTSh cu Richag-AV.  La acestea s-a adaugat nava Priazovye( din clasa Vishnya ), apartinînd Flotei ruse a Marii Negre care a fost dislocata în marea Mediterana, în apropierea coastei siriene. Nava fiind specializata în bruiaj si în culegerea de informatii de tip SIGINT si COMINT ( interceptarea tuturor retelelor de comunicatii ).

http://defence-blog.com/

Krasukha-4 este un echipament de banda larga mobil, montat pe sasiu 8×8 de tip BAZ-6910-022, care bruiaza radarele de supraveghere de pe satelitii militari, radarele bazate pe sol, cele aeriene de tip AWACS si cele montate pe avioane fara pilot ( drone ). Krasukha-4 este singurul sistem capabil de a bruia satelitii de spionaj americani din familia Lacrosse / Onyx. Acesti sateliti evolueaza pe orbita terestra joasa si sunt dotati cu echipament SAR (Synthetic Aperture Radar) care le permite sa penetreze atît stratul de nori, cât si solul terestru sau peretii cladirilor, având o rezolutie de 20 cm.

Care au fost consecintele masurilor de razboi radioelectronic aplicate de rusi în Siria ? Echipamentul Krasukha-4 dispus pe baza aeriana  ruseasca Hmeymim ( guvernoratul Latakia ) creaza un scut de invizibilitate pentru obiectele din aer si de la sol cu o raza de 300 km. Krasukha-4 fiind capabila sa ”orbeasca” radarele de descoperire si dirijare ale rachetelor AA MIM-104 Patriot, amplasate la granitele Turciei si radarele avioanelor de vînatoare F-16 C turcesti, decolate de la baza aeriana Incirlik, concurînd la crearea unei ”no fly zone” deasupra Siriei. Baza aeriana Incirlik este dispusa lînga orasul Adana, la 140 km nord de Latakia.

http://reseauinternational.net/

Sub protectia Krasukha-4 si altor sisteme de bruiaj, zecile de aeronave rusesti n-au fost detectate de NATO pe timpul zborului si aterizarii în Siria, ci la cîteva zile dupa ce ajunsesera pe baza aeriana Hmeymim.

Cum au ajuns aeronavele de lupta rusesti în Siria, nedepistate de nimeni ?

Tot ca urmare a masurilor de razboi radioelectronic aplicate de rusi, rebelii islamisti ”moderati” bine informati de SUA începînd din 2013, despre toate miscarile armatei siriene, n-au mai avut date despre concentrarea în secret a trupelor siriene, pe directiile Latakia-Idleb ( la nod de Latakia ), Latakia- Hama ( la est de Latakia ) si Latakia-Homs.

http://www.orangesmile.com/

Ceea ce a permis armatei siriene, sprijinite de bombardierele rusesti, declansarea de actiuni ofensive cu blindate pentru a prelua sub control, de la rebeli, segmentul Idleb- Hama- Homs, al autostrazii M5. Cea care leaga Aleppo de Damasc.

Ofensiva de amploare a armatei nationale siriene

Reamintesc ca în Siria, armata rusa si-a creat si un sistem de cercetare-lovire, în cadrul caruia culegerea si prelucrarea informatiilor este stratificata pe mai multe niveluri. Primul nivel de asigurare cu informatii are ca beneficiar unitatile de securitate a  bazelor de încartiruire a trupelor rusesti din Siria ( aeroportul Latakia si portul Tartus ). El este asigurat de cîte 4-6 mini avioane si elicoptere fara pilot ( UAV ) ultrausoare, silentioase, avînd motor electric si o raza de actiune de pîna la 30 km, de tip ZALA.

Pentru descoperirea obiectivelor misiunilor de bombardament la distanta medie, se utilizeaza 36 de avioane fara pilot de tip Yakovlev Pchela-1T si Orlan-10, iar pentru supravegherea întregului teritoriu al Siriei, se folosesc avioane de cercetare fara pilot Dozor 600 sau Altius, similare celor americane MQ-1B Predator.

Tot pentru supravegherea întregului teritoriu al Siriei au mai fost dislocate si avioanele de cercetare ELINT, de tip Il-20M1, echipate cu radarul Kvalat-2, care descopera aeronave, vehicule terestre si piese de artilerie pâna la o distanta de 300 km. Avionul Il-20M1mai are echipamente pentru interceptarea si bruierea tuturor comunicatiilor militare, radarelor si telefoniei mobile, similare aparatura foto de înalta rezolutie (A-87P).

Tot adevarul despre situatia din Siria, il puteti urmari citind subiectele de la categoria: Siria

17 gânduri despre &8222;Despre mijloacele de razboi electronic rusesti terestre, navale si aeriene, aduse in Siria&8221;

  1. off-topic:
    A aparut ieri un articol pe Saccsiv in legatura cu „Agenda 2030” si am facut un comentariu acolo pe care am sa-l postez integral si aici. Cred ca sunt anumite lucruri pe care multi oameni nu le cunosc si ar fi bine sa afle de ele.
    Articol:
    https://saccsiv.wordpress.com/2015/10/12/agenda-2030-lumea-antihristului/

    Comentariu:
    „O zic de ani de zile, dar trebuie repetat si pentru cei mai incepatori: NOUA ORDINE MONDIALA va fi de stanga. Socialista, sa-i zicem, chiar daca n-o vor numi astfel. Un comunism pentru mase, la varf insa fiind fix cine trebuie.”

    „Agenda” asta nu e noua de loc, echiar foarte veche. Bineinteles ca un sistem TOTALITAR nu poate sa fie decat 100% COMUNIST. Dupa cum spunea si Vladimir Ilici Ulianov(Lenin):
    – THE GOAL OF SOCIALISM IS COMMUNISM!

    Cartea „The Naked Communist” (1958) de W. Cleon Skousen descrie cum stau mai exact lucrurile cu comunismul si mai ales „planul modern” al comunistilor care a inceput sa fie implementat din 1953 si contine 45 de pasi. (cap 12, „The Future Task – Current Communist Goals” p.260)

    ––––––>
    (atentie la cele scrise cu majuscule)
    1. U.S. acceptance of coexistence as the only alternative to atomic war.

    2. U.S. willingness to capitulate in preference to engaging in atomic war.

    3. Develop the illusion that total disarmament by the United States would be a demonstration of moral strength.

    4. PERMIT FREE TRADE BETWEEN ALL NATIONS regardless of Communist affiliation and regardless of whether or not items could be used for war.

    5. Extension of long-term loans to Russia and Soviet Satellites.

    6. Provide American aid to all nations regardless of Communist domination.

    7. Grant recognition of Red China. Admission of Red China to the U.N.

    8. Set up East and West Germany as separate states in spite of Khrushchev’s promise in 1955 to settle the Germany question by free elections under supervision of the U.N.

    9. Prolong the conferences to ban atomic tests because the U.S. has agreed to suspend tests as long as negotiations are in progress.

    10. Allow all Soviet satellites individual representation in the U.N.

    11. PROMOTE THE U.N. AS THE ONLY HOPE FOR MANKIND. IF ITS CHARTER IS REWRITTEN, DEMAND THAT IT BE SET UP AS ONE-WORLD GOVERNMENT WITH ITS OWN INDEPENDENT ARMED FORCES. (Some Communist leaders believe the world can be taken over as easily by the U.N. as by Moscow. Sometimes these two centers compete with each other as they are now doing in the Congo.)

    12. RESIST ANY ATTEMPT TO OUTLAW THE COMMUNIST PARTY.

    13. Do away with all loyalty oaths.

    14. Continue giving Russia access to the U.S. Patent office.

    15. CAPTURE ONE OR BOTH OF THE POLITICAL PARTIES in the United States.

    16. USE TECHNICAL DECISIONS OF THE COURTS TO WEAKEN BASIC american INSTITUTIONS BY CLAIMING THEIR ACTIVITIES VIOLATE CIVIL RIGHTS.

    17. GET CONTROL OF THE SCHOOLS. USE THEM AS TRANSMISSION BELTS FOR SOCIALISM AND CURRENT COMMUNIST PROPAGANDA. SOFTEN THE CURRICULUM. GET CONTROL OF TEACHERS’ ASSOCIATIONS. PUT THE PARTY LINE IN TEXTBOOKS.

    18. Gain control of all student newspapers.

    19. Use student riots to foment public protests against programs or organizations which are under Communist attack.

    20. INFILTRATE THE PRESS. GET CONTROL OF BOOK-REVIEW ASSIGNMENTS, EDITORIAL WRITING, AND POLICY-MAKING POSITIONS.

    21. GAIN CONTROL OF KEY POSITIONS IN RADIO, TV AND MOTION PICTURES.

    22. Continue discrediting American culture by DEGRADING ALL FORMS OF ARTISTIC EXPRESSION. An American Communist cell was told to „ELIMINATE ALL GOOD SCULPTURE FROM PARKS AND BUILDINGS, SUBSTITUTE SHAPELESS, AWKWARD AND MEANINGLESS FORMS.”

    23. CONTROL ART CRITICS AND DIRECTORS OF ART MUSEUMS. „OUR PLAN IS TO PROMOTE UGLINESS, REPULSIVE MEANINGLESS ART.”

    24. ELIMINATE ALL LAWS GOVERNING OBSCENITY BY CALLING THEM „CENSORSHIP” AND A VIOLATION OF FREE SPEECH AND FREE PRESS.

    25. BREAK DOWN CULTURAL STANDARDS OF MORALITY BY PROMOTING PORNOGRAPHY AND OBSCENITY IN BOOKS, MAGAZINES, MOTION PICTURES, RADIO AND TV.

    26. PRESENT HOMOSEXUALITY, DEGENERACY AND PROMISCUITY AS „NORMAL, NATURAL, AND HEALTHY.”

    27. INFILTRATE THE CHURCHES AND REPLACE REVEALED RELIGION WITH „SOCIAL” RELIGION. DISCREDIT THE BIBLE AND EMPHASIZE THE NEED FOR INTELLECTUAL MATURITY WHICH DOES NOT NEED A „RELIGIOUS CRUTCH.”

    28. ELIMINATE PRAYER OR ANY PHASE OF RELIGIOUS EXPRESSION IN THE SCHOOLS ON THE GROUND THAT IT VIOLATES THE PRINCIPLE OF „SEPARATION OF CHURCH AND STATE.”

    29. Discredit the American Constitution by calling it inadequate, old fashioned, out of step with modern needs, a hindrance to cooperation between nations on a world-wide basis.

    30. Discredit the American founding fathers. Present them as selfish aristocrats who had no concern for the „common man.”

    31. Belittle all forms of American culture and discourage the teaching of American history on the ground that it was only a minor part of „the big picture.” Give more emphasis to Russian history since the Communists took over.

    32. SUPPORT ANY SOCIALIST MOVEMENT TO GIVE CENTRALIZED CONTROL OVER ANY PART OF THE CULTURE, EDUCATION, SOCIAL AGENCIES, WELFARE PROGRAMS, MENTAL HEALTH CLINICS, ETC.

    33. Eliminate all laws or procedures which interfere with the operation of the Communist apparatus.

    34. Eliminate the House Committee on Un-American Activities.

    35. Discredit and eventually dismantle the FBI.

    36. INFILTRATE AND GAIN CONTROL OF MORE UNIONS.

    37. INFILTRATE AND GAIN CONTROL OF BIG BUSINESS.

    38. TRANSFER SOME OF THE POWERS OF ARREST FROM THE POLICE TO SOCIAL AGENCIES. TREAT ALL BEHAVIORAL PROBLEMS AS PSYCHIATRIC DISORDERS WHICH NO ONE BUT PSYCHIATRISTS CAN UNDERSTAND OR TREAT.

    39. DOMINATE THE PSYCHIATRIC PROFESSION AND USE MENTAL HEALTH LAWS AS A MEANS OF GAINING COERCIVE CONTROL OVER THOSE WHO OPPOSE COMMUNIST GOALS.

    40. DISCREDIT THE FAMILY AS AN INSTITUTION. ENCOURAGE PROMISCUITY AND EASY DIVORCE.

    41. EMPHASIZE THE NEED TO RAISE CHILDREN AWAY FROM THE NEGATIVE INFLUENCE OF PARENTS. ATTRIBUTE PREJUDICES, MENTAL BLOCKS AND RETARDING OF CHILDREN TO SUPPRESSIVE INFLUENCE OF PARENTS.

    42. CREATE THE IMPRESSION THAT VIOLENCE AND INSURRECTION ARE LEGITIMATE ASPECTS OF the American TRADITION; that students and special-interest groups should rise up and use „united force” to solve economic, political or social problems.

    43. OVERTHROW ALL COLONIAL GOVERNMENTS BEFORE NATIVE POPULATIONS ARE READY FOR SELF-GOVERNMENT.

    44. Internationalize the Panama Canal.

    45. Repeal the Connally Reservation so the U.S. cannot prevent the World Court from seizing jurisdiction over domestic problems. GIVE THE WORLD COURT JURISDICTION OVER NATIONS AND INDIVIDUALS ALIKE.

    If the student will read the reports of Congressional hearings together with available books by ex-Communists, he will find all of these Communist objectives described in detail. Furthermore, he will come to understand how many well-meaning citizens have become involved in pushing forward the Communist program without realizing it. They became converted to Communist objectives because they accepted superficial Communist slogans. Soon they were thinking precisely the way the Communists wanted them to think. Let us examine some of these problems at closer range.
    ––––––>

    Cartea poate fi descarcata de aici:
    http://www.fileshare.ro/e31969549

    de vazut:
    – AGENDA Grinding America Down

    – Indoctrinate U. Marxism on Campus

    – CULTURAL MARXISM: The Corruption of America

    – Educarea Obedientei

    – The War on Kids

    – Școala secolului XXI. Educația sexuală

    – La Educación Prohibida

    – Modern American School system & American education destroyed children

  2. SUHOI 24,34 FAC LEGEA IN sIRIA SI NU NUMAI;
    Su-34 a fost printre primele modele de avione de lupta deplasate de Rusia in Siria. Moscova sustine ca NATO nu are avioane care poseda asemenea caracteristici tactice si tehnice.
    Greutatea maxima de decolare: aproximativ 39 de tone, viteza maxima la altitudine mare-1900km/h, viteza maxima in apropierea solului-1400km/h, intervalul maxim de zbor cu capacitatea combustibilului inter-4000km, cu alimentare in aer nu are nici o limita.
    http://www.aktual24.ro/tancul-zburator-vezi-cum-actioneaza-su-34-avionul-cu-care-rusia-face-prapad-in-siria-video/
    Mai tineti minte episodul?
    Distrugătorul american USS Donald Cook făcut KO de către un Sukhoi – 24 rusesc în Marea Neagră
    http://burebista2012.blogspot.ro/2014/11/o-dovada-concludenta-ca-rusia-nu.html

    Rusia dă ultimatum României din cauza scutului antirachetă de la Deveselu
    http://www.ziuaveche.ro/international/geopolitica/rusia-da-un-ultimatum-romaniei-din-cauza-scutului-antiracheta-271395.html/

    Scriitorul (mason fost sef al MLR) român Eugen Chirovici, „senzație” în The Guardian: Romanul „Cartea Oglinzilor”, o adevarată lovitură editorială
    http://www.b1.ro/stiri/eveniment/scriitorul-roman-eugen-chirovici-senzatie-in-the-guardian-romanul-cartea-oglinzilor-o-adevarata-lovitura-editoriala-internationala-127424.html

    • „Va fi marxism si comunism in lume? Pai ce este rau in asta ?”

      Marxism si comunism sa servesti tu si familia ta de ratati muritori de foame care vor sa fure si sa traiasaca pe spatele altora. Ai sa manainci pe paine tot pachetul: stat politienesc, abuzuri din partea „institutiilor statului”, „multiculturalism”, „diversitate”, drepturi LGBT, etc.

      Oamenii ca tine cu IQ subunitar nu inteleg nimic din ce se intampla in jurul lor. Legile Antonescu, Big Brother, Dragnea, vacinarile obligatorii, etc pregatesc terenul pentru ceea ce le place nevertebratelor ca tine: marxism si comunism, adica stat totalitar format din doua clase sociale: muncitorii sau „talpa tarii”, adica sclavii, care vor trage ca boul la jug si vor imparti in mod „egal” o coaja de paine si conducatorii, elita care vor trai ca belferii fara sa miste un deget, asa cum s-a intamplat si in perioada 1945-1989.
      Ghici din ce clasa sociala vei face tu parte comunistule?

      In mod evident nu intelegi o boaba de engleza ca daca ai fi inteles dupa ce ai fi citit postarea mea de mai sus ai fi realizat ca anumite lucruri nu sunt in regula, ba chiar sunt foarte grave.

      Vezi poate pricepi ceva din obiceiurile si deprinderile prietenilor tai comunisti:
      – Ce mâncau românii pe vremea lui Ceauşescu: o jumătate de pâine pe zi, un litru de ulei, un kilogram de zahăr pe lună şi pui de mărimea porumbeilor
      http://bit.ly/1k2uNe0

      – „Experimentul Pitesti”, iadul care i-a ingrozit chiar si pe sefii PCR. Detinutii erau obligati sa isi tortureze prietenii
      http://bit.ly/1PrjGaf

      – Sfinţii Închisorilor 1
      http://bit.ly/1hCIX3z

      – Sfinţii Închisorilor 2
      http://bit.ly/1VQi4vR

      – România Irecuperabilă
      http://bit.ly/1MVCWex

      Tu si oamenii ca tine sunteti majoritari in Romania, iar din cauza voastra milioane de romani au plecat si vor mai pleca in continuare.
      Astea sunt caracteristicile voastre de baza:
      – Generația ratată a tatălui meu
      http://bit.ly/1AVN4tE

      – Epilog la articolul „Generația ratată a tatălui meu”
      http://bit.ly/1GxJcXQ

      – Viaţă Ca Vacanţa
      http://bit.ly/1HeoeL0

      – Bem De Ne Stingem
      http://bit.ly/1PrnHvx

      Rezultatul, il stim cu totii. In curand veti ramane singuri. Pensionarii „se duc” in ritm de cha-cha-chau iar tineretul nu stie cum si unde sa fuga mai repede.
      Ia datele oficiale si dubleaza-le:
      – Un sfert din România a emigrat, chiar și în Congo, Guyana, Vietnam, Botswana
      http://bit.ly/1Fx6rSV

  3. Multumim autorului articolului Despre mijloacele de razboi rusesti in Siria…Un articol excelent care ne mai destupa mintea! Acum intelegem, cat de cat, cum avioanele rusesti patrund in Turcia.

  4. Doamne ajuta!
    Cred ca vine vremea-mai curind decit am fi crezut-sa ne rugam,nu sa zicem rugaciuni…Romania este prima tara din vecinatatea Rusiei catre care aceasta ii adreseaza acum,prima amenintare.E clar ca avem toate sansele sa fim atacati.
    Iar politicianii nostri parca inadins ,orbeste, ne imping spre asta.Parca ar fi in serviciul obedient al Rusiei,creind cu sirg un pretext ca sa se ia de noi.Nu mai conteaza de ce o fac.E tirziu…Toate conditiile au fost pregatite pentru…
    Daca pentru acceptarea comunismului au platit cumplit miile -sau zecile de mii?-de Sfinti ai inchisorilor,sa vedem cum vom plati noi tot desfriul si nesimtirea fata de Dumnezeu,inainasi si semeni la care am fost partasi,direct sau indirect,ca nu ne-am rugat cit trebuisi si cum trebuie pentru cei care se aflau in greseala,pacat sau erezie.Am lasat sa se faca raul fara sa reactionam in vreun fel.Acum trebuie sa primim ceea ce meritam.Impreuna,cu totii.
    Pentru cine sa se duca Maica Domnului si sfintii sa ceara cu lacrimi,in genunchi mila si iertare de la Hristos,daca noua nu ne pasa?Mai sta Duhul Sfint peste acest popor care se lasa vindut raului pentru nimic?
    Doar pocainta sincera,rugaciunea din inima si mucenicia ne mai scapa de pieirea de orice fel.
    Iertati-ma,sintem tot neamul in aceasta situatie crepusculara.Sa ne trezim odata caci Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului ci sa se intoarca si sa fie viu.

  5. Asa sa fie.Macar deocamdata.Mi-e teama mai ales pentru cei tineri care ar fi sacrificati in batjocura celor ce hotarasc pentru noi.
    Insa ceea ce am vrut sa spun este ca rana de acum a poporului ortodox roman exista , cu sau fara rusi.Ne apartine.Cred ca o cotropire a noastra de catre Rusia,crizele,musulmanii,ecumenismul,guvernantii care isi bat joc de noi si orice alt rau care ne napastuieste nu sint decit instrumente prin care Dumnezeu ne aduce pe calea mintuirii.Si fara pocainta constienta,rugaciune si jertfa nu se poate sa cistigam iertarea si mintuirea.
    Vreau sa spun ca prea nu am mai avut purtare de grija,trezvie duhovniceasca si ca am cazut in aproape toate pacatele trindaviei si curviei.Am ajuns criminali de copii-si un neam care isi ucide pruncii,nu merita sa aiba viitor.
    Sa ne fereasca Dumnezeu sa se adopte la noi vreo lege favorabila aberatiilor sexuale;nici nu pot sa ma gindesc la pedofilie!Chiar ca m-as ruga sa ne ia Dumnezeu pe noi si pe copii,sa nu li se faca nici un rau.
    Pe scurt-singura cale de izbavire este sa ne intoarcem urgent la Hristos,asa cum erau si faceau strabunii nostri.Asta e salvarea.Singura.
    Doamne ajuta!

  6. Exista o legatura intre Legile Antonescu, Big Brother, Dragnea si posibila introducere a vacinarii obligatorii si educatiei sexuale in scoli? Dar intre vacinarea obligatorie, educatia sexuala (tot obligatorie) si noul statut al profesorului?
    Sa continuam cu nebunia si implementarea statului comunist totalitar:
    – EXCLUSIV Cadrele didactice primesc statut de polițiști/ DOCUMENT
    http://bit.ly/1OB4Zkj

    Sa trimitem copii la scoala sa fie indoctrinati, pardon (re)educati. (Ca la Pitesti?)
    – Educarea Obedientei

    Vom pregati o armata de homosexuali care sa poata fi trimisi la razboi si sa moara pentru apararea Patriei, pardon, pentru apararea averilor hotilor care conduc si pentru apararea averii corporatiilor.
    – HUMAN RESOURCES Social Engineering In The 20th Century
    (despre guverne si armata cateva imagini sugestive de la minutul 1.09.33 – 1.14.02)

  7. Liliana ,
    Daca ne-ar cotropi rusii (pentru ca ai mentionat printre alte „pedepse „de la Dumnezeu si ca vom fi cotropiti de rusi), ar fi mai bine de noi decat sa ramanem cotropiti deja de americani , care ne-au furat totul , de la bogatiile tarii pana la credinta , cultura , patriotism , invatamant , sanatate , armata , si cel mai grav LIBERTATEA !!!
    Rusii daca vor ataca Romania , o vor face pe buna dreptate , datorita conducatorilor „iubiti” ai Romaniei care au umplut orasele tarii cu comandamente militare NATO si SUA in jurul Rusiei , dar mai ales politica anti-ruseasca dusa de politicienii romani , media , s.a.m.d. , fara ca Rusia sa ne deranjeze pe noi cu ceva .
    Pe cine-l mananca pielea , trebuie scarpinat !
    Poporul este complice pentru ca tace si doarme in papuci!

  8. „Nu mai este timp“: Ordinea economică mondială se prăbuşeşte, iar economia lumii s-a apropiat periculos de mult de o nouă recesiune
    Larry Summers, fost secretar al trezoreriei SUA: „Nu mai este timp. Ideea că avansul slab este doar o consecinţă temporară a crizei financiare din 2008 este absurdă. Cele mai recente date sugerează că avansul încetineşte şi în SUA şi că a încetinit deja în Europa şi Japonia. O economie globală care nu mai avansează este una pentru care principalul pericol este recesiunea“
    http://www.zf.ro/zf-24/nu-mai-este-timp-ordinea-economica-mondiala-se-prabuseste-iar-economia-lumii-s-a-apropiat-periculos-de-mult-de-o-noua-recesiune-14831178

    Japonezii fac exercitii militare fara precedent sub nasul Chinei, alaturi de SUA
    Washingtonul face un pas provocator in fata Chinei, invitand Japonia sa se alature ca participant cu drepturi depline exercitiilor militare comune desfasurate de fortele navale americane si indiene in Marea Arabica.
    http://www.business24.ro/international/japonia/japonezii-fac-exercitii-militare-fara-precedent-sub-nasul-chinei-alaturi-de-sua-1564172

    SUA au REFUZAT să-l primească pe premierul rus Dmitri Medvedev pentru NEGOCIERI despre Siria(doar nu-s prosti ei vor RAZBOI)
    http://www.flux24.ro/sua-au-refuzat-sa-l-primeasca-pe-premierul-rus-dmitri-medvedev-pentru-negocieri-despre-siria/
    Rachetele antitanc americane furnizate grupurilor rebele joaca un rol-cheie in luptele impotriva fortelor regimului, sustinute de Rusia, in centrul si nord-vestul Siriei, relateaza AFP, citand informatii primite marti de la insurgenti.
    http://www.aktual24.ro/razboi-fierbinte-sua-rusia-in-siria-rachete-americane-lovesc-tancuri-rusesti-video/

    https://syrianfreepress.wordpress.com/2015/10/14/usa-forces-in-syria/

Lasă un comentariu