Dr Plotkin recunoaste ca a contribuit la crearea si testarea de vaccinuri din fetusuri umane

Urmariti va rog si celelalte subiecte de la catgoriile: COVID 19 si Vaccinuri

6 gânduri despre &8222;Dr Plotkin recunoaste ca a contribuit la crearea si testarea de vaccinuri din fetusuri umane&8221;

 1. Chestiunea vaccinurilor și a vaccinării este foarte complicată, Domnule Mihai Teodorescu. Din moment ce ați realizat versiunea românească a acestui interviu, bănuiesc că sunteți de mult sensibil la problema Medicinii în general, vaccinarea neffind o practică medicală ci pur și simplu, pentru adevărații cunoscători, una de natură banditească, tâlhărească, financiară, nu în ultimul rând vrăjitorească!
  Bineînțeles, atoate-neștiutorii dătători de lecții, ziariștii proaspăt alfabrutizați, politicarzii trădători și criminali când aud de așa ceva, zâmbesc din toate cutele idioției și prezervatizării lor cerebrale, dobândite cu eforturi bovine multiple și bani grei, uneori, căci prostia crasă nu vine de la Dumnezeu ci de oamenii care INTRĂ BOI LA UNIVERSITATE ȘI IES DE ACOLO VACI ! Ba chiar mai răi decât simpaticele Vaci, care au ochi foarte frumoși, sunt blânde și ne răsfață cu laptele și feciorii lor, pe noi.. Pe noi care am uitat de datoria de a lăsa în urmă feciorii și fecioarele noastre, de oameni, de aparținători la o etnie, la o rasă, căci rasele există, rasismul, anti-rasismul și alte „isme ” fiind niște tâmpenii cu care suntem prezervatizați cerebralicește, pentru a nu spune spiritualicește.
  Cazul Doctorului Plotkin este destul de rar și poate fi considerat excepțional. De aceea ar trebui să știm mai multe, despre împrejurările interviului, publicațiile mai semnificative ale acestui Plotkin, stăpânii pentru care a lucrat și poate încă mai luicrează, ce părere are despre legătura dintre vaccinuri și autism, etc.
  M-ar interesa, de exemplu, cine a clasificat chestiunea aceasta la domeniul, ca să spun așa „Satanism, vaccinuri, viruși „. Cel ce a clasificat astfel interviul Dr. Plotkin este pe lungimea ocultă de undă, pe care o ating și eu, vorbind despre vaccinare și falsa medicină criminală și oficială în termeni de vrăjitorie…
  Chestiunile acestea nu pot fi discutate aici, fără să ne cunoaștem, deși sănătatea, vaccinarea sau nevaccinarea ne privesc pe toți. Nu neapărat însă deopotrivă! Pe unii, aceste lucruri ne privesc mai pround, pe alții foarte superficial, aproape deloc.
  Oana Popescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s