DICTATURA A REVENIT!!! La ordinul lui Marcel Vela s-au dezactivat pana acum 13 site-uri pe motiv de știri false despre COVID-19!

De la instituirea stării de urgență pe teritoriul României, ANCOM a blocat accesul la un număr de 12 site-uri, la solicitarea Ministerului Afacerilor Interne. Motivele invocate sunt că pe respectivele site-uri s-au publicat teorii ale conspirației și știri false despre epidemia de coronavirus, cu informații menite să inducă panică.

Site-urile care nu mai pot fi accesate sunt:

romania-veche.ro

justitiarul.ro

bn-news-romania.info

veghepatriei.wordpress.com

vremuritulburi.com

bpnews.ro

genocid.ro

r.news-romania24h.xyz

news-romania24.xyz

blacktopics.wordpress.com

cohortaurbana.ro

breackingnews.xyz

„Conform atribuțiilor care îi revin prin art. 54 din din Anexa nr. 1 „Măsuri de primă urgență cu aplicabilitate directă” la Decretul nr. 195 din 16 martie 2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212 din 16.03.2020, ANCOM pune în aplicare toate solicitările Ministerului Afacerilor Interne care intră în sfera sa de competență, respectiv măsurile de înlăturare sau limitare a accesului la conţinutul ştirilor false cu privire la evoluția COVID-19 și la măsurile de protecție și prevenire.

Deciziile adresate furnizorilor de servicii de găzduire, respectiv furnizorilor de conținut sau, după caz, furnizorilor de rețele de comunicații electronice destinate publicului, pentru restricționarea accesului utilizatorilor la astfel de conținut, sunt comunicate prin afișarea pe pagina de internet a ANCOM și, suplimentar, transmise acestora prin mijloacele de comunicare electronică.

Deciziile pentru restricționarea accesului utilizatorilor la anumite site-uri sunt comunicate furnizorilor de rețele de comunicații electronice la puncte fixe și mobile și prin intermediul aplicației prevăzute în Decizia președintelui ANCOM nr. 336/2013 privind mijloacele și modalitatea de transmitere de către furnizori a unor documente, date sau informații către Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, cu modificările și completările ulterioare. Acești furnizori sunt rugați să își verifice frecvent adresele de email atașate aplicației.

ANCOM comunică măsurile dispuse și prin toate mijloacele de comunicare la distanță identificate în mediul public (de exemplu: fax, e-mail, telefon), iar furnizorii de servicii de găzduire și furnizorii de conținut sunt rugați să își actualizeze informațiile de contact publice și să verifice frecvent mijloacele de comunicare de care dispun”, potrivit ANCOM. – stiripesurse.ro

Siteul Ortodoxinfo.ro deasemenea suspendat, fiind al 13-lea in aceasta situatie!

Dragi cititori, nu se poate asa ceva, ni se baga efectiv pumnul in gura, ni se ia dreptul la libera exprimare! Nu am primit nici macar un singur avertisment in prealabil, cu toate ca nici asta nu era ok, dar sa zici ca ai fost atentionat sau ceva, NIMIC! Adica, ei detin adevarul si ii blocam pe toti care au alte pareri?!? Dar pana cand mai acceptam asa ceva? Unde sunt drepturile omului? Cu ce drept hotarasc ei ce e corect si ce nu???

Urmariti va rog ce spune si razboiulinformational.ro despre cum Constitutaia Romaniei este practic calcata in picioare:

Conform decretului prezidenţial în România urma să fie limitate următoarele drepturi:

a) libera circulație; b) dreptul la viață intimă, familială și privată; c) inviolabilitatea domiciliului; d) dreptul la învățătură;e) libertatea întrunirilor; f) dreptul de proprietate privată; g) dreptul la grevă; h) libertatea economică.

Din câte se poate vedea dreptul la libera exprimare nu este menţionat expres, acest drept fiind garantat de Constituţie la Art. 30 unde se prevede în mod expres că cenzura este interzisă şinici o publicaţie nu poate fi suprimată.

Mai mult decretului 195/2020 prin care s-a instituit starea de urgenţă ar contravine Art. 53 respectiv Art. 73 – paragraf 3 – litera (g) din Constituţie, care precizează că în astfel de cazuri parlamentul este cel care decide prin LEGE limitarea unor drepturi. Deja sunt prea multe voci în spaţiul public care afirmă aceste lucruri.

Astfel preşedintele decretează starea excepţională şi parlamentul se întruneşte de urgenţă şi stabileşte măsurile, căci noi trăim într-o republică parlamentara şi nu in una prezidenţială ca în Statele Unite. Se pare ca ca Volksgruppenführer Iohannis succesor în drepturi al naziştilor din România nu ştie acest lucru. 

Urmariti va rog subiectele despte care spun ei ca sunt stiri false la categoria COVID 19.

Publicitate

3 gânduri despre &8222;DICTATURA A REVENIT!!! La ordinul lui Marcel Vela s-au dezactivat pana acum 13 site-uri pe motiv de știri false despre COVID-19!&8221;

 1. pai daca suntem in stare de urgenta , isi permit sa faca ce vor. chiar si politistii poa sa-ti intre in casa fara mandat, in perioada starii ! 😐

 2. „Unde sunt drepturile omului?” Sunt suspendate, Romania solicitand la CEDO activarea articolului 15: https://romania.europalibera.org/a/românia-suspendă-drepturile-omului-urmează-scenarii-dure-activarea-art-15-din-cedo-/30500019.ht

  „Dar pana cand mai acceptam asa ceva?” Fara intentia de-a insulta celelalte generatii nascute dupa ’89, dar era de asteptat un astfel de deznodamant! Cu cat eruditia este mai precara si educatia mai subreda, cu atat metodele de manipulare devin mai diversificate, iar aria de constrangere mai solida. Se poate observa cu ce precizie uluitoare, inclusiv temporala, a fost executat planul. Din pacate, procesul este ineluctabil, cata vreme natiunea este dezbinata si nici nu manifesta dorinte de „coagulare”, ori macar „anemice” intentii de respingere ale unor astfel de „practici”.

  „Cu ce drept hotarasc ei ce e corect si ce nu???” – Ei nu hotarasc! N-au inteligenta s-o faca! Ei doar executa ordinele primite. Am mai spus-o si-o repet: nu impartasesc convingerile teoriei conspiratiei, chiar daca nu ma „armonizez” cu nu stiu care „somitati” in domeniu! Je m’en fiche! – vorba francezului. Dar intamplator am citit, acum cateva saptamani, niste declaratii ale guvernatorului newyorkez Andrew Cuomo, considerat unul dintre reprezentantii NWO: https://www.theguardian.com/world/2020/mar/23/cuomo-wins-praise-for-wisdom-amid-coronavirus-crisis-as-trump-blusters
  Comparativ cu politicienii de la noi, individul este mult peste medie. Si-atunci, nu pot sa nu-mi pun intrebarea: cum putem sa le zadarnicim astora planurile, daca n-avem contracandidati pe masura? La fel de „mobilati” intelectual?
  Una peste alta, nimic bun nu ne asteapta! Cat despre solidaritate si rezistenta, romanii sunt departe de conceptele in sine. Care, pana la urma, reflecta realitatea. Si neputinta de-a intreprinde valul de respingere.
  Mai jos ati avut un articol intitulat „Mantuitorul Hristos a salvat de la moarte un grup de 72 de crestini…” E de luat aminte! I-a salvat pentru ca au crezut! Si-au manifestat statornicia in convingerile lor. Cand iti propui sa lupti pentru ceva, atunci o faci! N-astepti la Orban, Johannis si Maica Tereza sa-ti rezolve problemele! Am fost avertizati despre profetii vechi cu privire la timpurile teribile de astazi, de pandemii, de posibile razboaie. Ni s-a dat si o posibila solutie pentru ele. Un mesaj vital, sa-i spun asa. Numai blogul „vremuritulburi” cate are la arhiva… Din majoritatea se desprinde o singura concluzie: uniti vom reusi, divizati vom esua! Daca trebuie sa disparem ca popor pentru a intelege chintesenta acestei fraze, atunci asa sa fie! Asteptam minuni? Miracolele se produc prin intermediul oamenilor cu ajutor divin. Dar prin OAMENI! Nu prin sustinatori obedienti si meschini ai intereselor altora!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s