Cum se poate vizualiza totusi Blog-ul Vremuritulburi.com dupa ce a fost restrictionat de Sistem!

Pentru cei interesati, site-ul Vremuritulburi.com poate fi vizualizat in continuare folosind browserul Tor sau Opera activand functia VPN.

Pentru windows se poate face download de pe:  https://www.torproject.org/, iar pe telefoane si tablete se poate face download din App Store-urile lor fie Android sau OS X.

Sau: https://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&tl=ro&u=https://vremuritulburi.com

Sau: Puteți accesa: Panoul de control \ Toate elementele panoului de control \ Centrul de rețea și partajare se pune DNS: 8.8.8.8 (setari manuale cu ip, etc). Serverele de DNS sunt foarte îngrijite în legătură cu numele domeniului și IP-ul gazdelor. Serverul DNS 8.8.8.8 ea lui google. 

Multumesc Cititorulului Petrus pentru ajutor!

Succes!

7 gânduri despre &8222;Cum se poate vizualiza totusi Blog-ul Vremuritulburi.com dupa ce a fost restrictionat de Sistem!&8221;

  1. Sau daca la setari pentru win10 se acceseaza: Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Centre se pune DNS: 8.8.8.8 (setari manuale cu ip, etc). Serverele de DNS sunt cele care fac legatura intre numele domeniului si IP-ul hostului. Serverul DNS 8.8.8.8 e a lui google.

    • Merge cu opera daca se activeaza VPN-ul gratuit.
      Pe computer se da click pe O din stanga sus, se alege Settings, iar pe pagina care se deschide, sus in stanga, e o caseta unde scrie Search settings. Acolo se scrie vpn si apoi se cauta. Apare setarea de VPN care se activeaza (e un buton). Apoi merg majoritatea siterurilor blocate. Inclusiv pe telefoanele mobile merge VPN gratis nelimitat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s