Video. Iran lanseaza videoclipuri de propagandă in care militanții lor ii ucid pe Trump și Netanyahu!

Iran Releases Insane Propaganda Video Of Militants Killing Trump & Netanyahu

Agenția de știri a Iranului, Fars News, a lansat vineri un videoclip de propagandă amenințător în care sunt asasinati președintele Trump, secretarul de stat Mike Pompeo și premierul israelian Benjamin Netanyahu.

Videoclipul începe cu iranienii care afla despre moartea recentă a generalului Qasem Soleimani si revoltati discuta despre represaliilor care vor urma si cine ar trebui să fie principalele lor tinte.

„Mergem dupa peștele cel mare. Un pește putred de sus pana jos ”, spune un lider iranian, în timp ce imaginile cu Trump, Pompeo și Netanyahu apar pe fundal.

În continuare, un grup de militanți iranieni decid că este timpul să lovească, iar partea de sus a clădirii Capitolului din SUA se vede cum explodeaza după ce a fost lovita de un RPG.

Țipete puternice pot fi auzite în timp ce iranienii iau cu asalt Casa Albă, armele tragând și, în cele din urmă se vad trupurile neinsufletite a lui Trump, Pompeo și Netanyahu.

„Răzbunarea severă îi așteaptă pe criminalii ale căror mâini necurate sunt patate de sângele său”, textul din videoclip arată cum militanții stau peste trupul mort al lui Trump.

Această filmare ciudată, violentă, vine la doar o săptămână după ce Iranul și America au fost la un pas de razboi. – infowars.com

Urmariti va rog si:

Sa ne asteptam la un nou STEAG FALS ca cel din 9/11 Septembrie 2001?

Publicitate

4 gânduri despre &8222;Video. Iran lanseaza videoclipuri de propagandă in care militanții lor ii ucid pe Trump și Netanyahu!&8221;

  1. Trãdãtori americani holocau$tizati, ocupã si omoarã numai „dictatori” arabi si niciodatã criminali-dictatori comunisti, ca banditi Castro din Cuba, Ortega din Nicaragua, Maduro din Venezuela si alti! Nui de mirare cã derbedei „democrati” americani aliati „tãtucului” Stalin si comunismul global îsi aparã tovarãsi comunisti pãna azi! Noi în Romãnia am asteptat 45 de ani ca timpiti cã sã vinã acesti americani sã ne „elibereze”! Tot din cauzã asta comunismul nu a fost judecat întrun Tribunal International, si nici nu va fi pentru cã americani si Occidentul „civilizat” îsi apãra aliatul lor comunist din al doilea rãzboi!

  2. Incepe sa se consolideze aripa durilor in Iran, adica acei ofiteri de rang inalt instruiti si „crescuti” de generalul Soleimani, de-a lungul anilor, in cadrul Garzii Revolutionare. Cu siguranta, in timp, dupa ce apele se vor mai linisti, acestia vor avea in vizor figuri importante din cadrul fortelor armate americane din regiune. Din nou, cimitirul Arlington va deveni neincapator! Mai adaugam si rebelii houti din Yemen (aliatii de nadejde ai iranienilor) care vor mai aplica o lovitura decisiva, de aceasta data, Arabiei Saudite prin stoparea definitiva a productiei lor de petrol, de care beneficiaza strict doar SUA. Si sa-i vad atunci pe americani, daca mai mai au chef sa intarate lumea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s