Exterminarea populatiei prin tehnologia 5G

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut recent o serie de declaraţii referitoare la tehnologia militară 5G, astfel miercuri el a precizat că abordarea acesteia trebuie să se facă şi din punct de vedere al securităţii naţionale, şi al securităţii NATO.

 Cuvinte destul de pompoase ţinând cont că până recent toată lumea a trăit fără 5G, dar preşedintele Iohannis nu s-a oprit aici, el a conferit acestei tehnologii conotaţii existenţiale. Mai au puţin şi ne vor spune că nu putem trăi fără 5G, fapt care nu l-au spus pana acuma nici la 1G, nici la 2G, nici la 3G, nici la 4G.

Declaraţia preşedintelui:

Această chestiune a fost abordată de unii dintre participanţii la discuţie şi devine din ce în ce mai clar că trebuie să legăm abordarea tehnologiei 5G şi din punct de vedere al securităţii naţionale, deci, implicit, şi din punctul de vedere al securităţii NATO.

 Este un proces care nu este finalizat prin decizie, dar faptul că mereu se reia discuţia arată că această preocupare există şi ea este una reală. Odată ce introducem 5G, această chestiune devine vitală, fiindcă 5G nu înseamnă o telefonie mai performantă sau un smartphone mai performant. 5G este gândit să intre în toate sferele vieţii cotidiene, vieţii de stat, comunicării între cetăţean şi instituţii, între instituţii, până la urmă, şi între lucruri. Este ceea ce se numeşte Internetul Lucrurilor. Şi, atunci, impactul, evident, va fi şi pe securitate naţională şi trebuie să ţinem cont de aceste lucruri” Sursa Aici: G4 Media

Ce nu se spune?

Prima chestie care trebuie calificată de la bun început este că pentru această tehnologie nu exista studii, iar companiile care o propun nici nu doresc să facă asemenea studii în viitor. Într-o audiere în Senatul U.S. senatorul american Richard Blumenthal îi întreabă propun această tehnologie 5G despre studiile independente care au fost făcute sau care sunt în desfăşurare.

 Răspunsul este şocant, nu exista studii, companiile de telecomunicaţii nu au alocat nici o sumă de bani pentru studii, iar în viitor apropiat nu se pregătesc asemenea studii.

Această stare de fapt a dus la apariţia ipotezei foarte plauzibile că de fapt experimentul se va face pe noi. Nu este prima oare când „experţi” şi companii au practicat o asemenea tactică de a arunca un produs pe piaţa iar apoi să vadă ce efect are asupra populaţiei.

S-a mai întâmplat în trecut …

Pate cel mai cunoscut exemplu este Radium un element extrem de radioactiv descoperit deMarie Curie şi soţul ei în 1898, care în scurt timp a devenit un element extrem de larg folosit, aproape „indispensabil”. Radium era folosit în ciocolată, apă de băut, pastă de dinţi, ceasuri, supozitoare, cosmetice, vitamine, chiar pastile pentru potență. Afacerea s-a prăbuşit când s-a descoperit că este foarte letal.

Pasta de dinti

Nu este singurul exemplu cosmeticele începutului secolului 19 până la mijlocul secolului 20 cuprindeau diverse elemente extrem de toxice. Astfel arsenicul era folosit pentru tratarea pielii, pudrele de față aveau plumb, rujul avea mercur, iar o reclamă din 1950 se laudă că produsele lor cosmetice sunt radioactive. Mai mult compania respectivă promitea să testeze autenticitatea produselor sale cu un detector de radiaţi Geiger Muller.

Aceeaşi poveste s-a repetat cu azbestul care ajunsese să fie încorporat în aproape orice, până s-a descoperit că provoacă azbestoza, mercurul care era folosit ca medicament sau ţevile de plumb care erau folosite pentru a transporta apă.

Toate aceste triste experienţe ale umanităţii au un lucru în comun, au fost aruncate pe piaţa fără să existe studii. Tehnologia 5G este o radiaţie de mică intensitate, astea înseamă ca releele care o retransmit vor trebui să fie extrem de dese. Vom avea un asemenea dispozitiv în faţa casei, unul în spate, unul în partea dreaptă, unul în partea stângă, cu toate acestea această tehnologie nu va putea niciodată să depăşească fibra optică. Tehnologia 5G nu poate funcţiona end-to-end, ci într-un final semnalul va ajunge la un modem conectat la un cablu cu fibră optică, cablu de acelaşi tip ca şi modelul care se regăseşte în casele fiecăruia dintre noi.

Fibra sau 5G ?

 Tehnologia 5G se laudă că va putea duce până la 10Gb pe secundă (2b in prezent) în timp ce cablul de fibră optică de ultima generaţie poate duce 255TB pe secundă (100Tb practic). Este calculat că printr-un singur cablu de fibră optică ar putea fi transferată toată informaţia de pe internet în câteva minute.

Vezi acest articol: 255Tbps: World’s fastest network could carry all of the internet’s traffic on a single fiber

Argumente cusute cu ață alba

  Astfel majoritatea argumentelor se prăbuşesc, dacă vrei un frigider inteligent care să facă singur comanda la aprozar îl conectez pur şi simplu la cablu optic. Un asemenea cablu nu are cum să nu existe în orice spital, instituţie publică sau militară, bancă sau universitate.

 Povestea maşinilor inteligente se prăbuşeşte în perspectiva dezvoltării A.I. (Artificial Intelligence), adică inteligenta artificială care prin intermediu unor senzori să îşi poată crea o hartă 3D a spaţiului înconjurător iar apoi să poată lua decizii autonome. O maşină A.I. precum celebra KITT din filmul Knight Rider (1982) nu ar avea nevoie de internet de mare viteză. Cel mult de o conexiune stabilă la GPS şi de destul spaţiu RAM să stocheze permanent o imagine 3D a drumului pe care se deplasează (deja exista drone care fac asta).

Motive de îngrijorare

  Sceptici ne spun că adevăratul scopt al tehnologiei 5G este unul militar, inclusiv că ne-ar putea produce anumite stării, îmbolnăvire sau deces la comandă. Motive suficient să cerem studii care să ne asigure că lucrurile nu stau aşa, cei care produc această tehnologie ridică din umeri şi spun că nu au studii şi nici nu vor să facă.

  Specialişti ne spun că frecventă folosită este foarte apropiată de frecvenţă corpului uman iar rezultatele pe termen lung nu pot fi estimate fără studii independente de specialitate. Concret este faptul că tehnologia 5G ne aruncă într-un ocean de frecvenţe care vor veni din toate direcţiile. Mai mult noi ca utilizatori nu vom simţi o mărire a vitezei de trafic a internetului pe mobil mai mare de 20%.

În final specialişti în 5G ne spun că singura utilitate practică va fi o viteză a internetului puţin mai mare pe mobil, nu foarte mare ca nu ar putea duce telefonul. Oricum pe un telefon mobil nu ai de ce să descarci filme de zeci de GB, deoarece rezoluția ecranului nu poate duce atâta si practic diferența nu ar fi sesizabila. Dacă vrei filme HD poţi să le descarci acasă la calculatorul conectat la cablu.

Oricum e cel puțin ciudata ca toți liderii lumii au devenit dintr-o data interesați de posibilitatea noastră de a vedea filme HD in autobuz.

Articolu nostru precedent despre 5G: Protest în București împotriva antenelor 5G

Consultare Publică 5G

Procesul de consultare publică

Proiectul Deciziei care propune modificarea prevederilor Deciziei președintelui Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații nr. 353/2015 privind procedura de acordare a drepturilor de utilizare a frecvenţelor radio poate fi consultat aici.

Persoanele interesate sunt invitate să formuleze şi să transmită observaţii şi propuneri până la data de 10.12.2019, pe adresa sediului central al ANCOM (Str. Delea Nouă nr.2, sector 3, Bucureşti), direct la Registratură sau prin intermediul direcţiilor regionale ale Autorităţii.

Observaţiile pot fi transmise şi prin fax la numărul: +40 372 845 402 sau prin e-mail pe adresa consultare@ancom.org.ro.

Mai multe informații despre dezbatere, [(AICI)]

razboiulinformational.ro

Urmariti va rog si:

Video. Despre pericolele noii tehnologii 5G!!!

Filmul BIRD BOX este despre TEHNOLOGIA 5G, CONTROLUL MINTII si SINUCIDERE IN MASA

Urmariti va rog de asemenea cu mare atentie si urmatoarea postare:

ATENTIE MARE! Agenda Micro-Ciparii si Cipurile RFID sunt în curs de implementare

cat si celelalte subiecte de la categoria: Cipuri

Publicitate

10 gânduri despre &8222;Exterminarea populatiei prin tehnologia 5G&8221;

 1. Este posibil ca tehnologia 5G sa aibă menirea de a interacționea strâns cu nanotehnologia existenta deja în corpul nostru? Tocmai în vederea controlului absolut asupra ființei umane.

  • cine poate sti sigur …se tine la secret toata treaba ; un lucru e clar, omul nu a fost proiectat sa functioneze optim intr-un mediu suprasaturat de campuri EM, asta ne va face niste zombie bolnavi

   • Asta spun si eu: KWI face experimente pe romani, prea „naivi” sa anticipeze ce li se poate intampla.
    Mai rau: totul a fost …”gandit” pas cu pas pentru a realiza, in viziunea bolnava a lui KWI, „Romania normala”. Nu cred ca se tine „la secret”: este „pe fatza !”. La cat sprijin are din partea securitatii, marilor puteri, are toate sansele sa-i iasa.

  • Pentru un control mai fin al oamenilor și al acțiunilor acestora. Să faci dintr-un individ oarecare, sănătos fizic, orice ai tu nevoie. Să ai doctori la discreție, specialiști în orice, oriunde – sclavul perfect fără ca cei din jur să își dea seama. Asta înseamnă revoluția industrială 4. 0. Omul încărcat cu algoritmi artificiali. E mai ușor și ieftin de întreținut o viață comparativ cu o mașină (dacă ai tehnologia potrivită de manipulare a acțiunilor oamenilor). E mai ieftin un creier calculator decât un calculator realizat din tot felul de mecanisme (imperfecte). De exemplu, pielea este Sf. Graal al senzorilor (ea se regenerează, e mult mai sensibilă la stimuli etc).
   De-aia se blamează arta și creativitatea în general – că asta te face să nu răspunzi neapărat la comenzi.
   De-asta se blamează rugăciunea și dreapta credință. Acestea dau trezvie și autocontrol.
   Cum adevărul implică adevăr și falsul implică orice, nu mi-e greu să înțeleg de ce avem o societate plină de fals…
   Iat-o în operații estetice, parfumuri, false valori, pilule contraceptive, mâncare cu potențiatori de gust, fețe pictate, standardizare, marketing, mass-media, corectitudine politică, diplomații, zâmbet fals pe față, muzică repetitivă și lipsită de armonie, filme, robotică, plastic cu aspect de materiale naturale (inclusiv în haine) în tot ceea ce ne înconjoară, cursuri de dezvoltare personală, depărtare de cunoașterea naturii, depărtare de ADEVĂR, depăratare de Viață prin înnăbușirea scânteiei divine din noi.
   Toate acestea sunt de plâns. Ce persoană armonioasă ar promova altceva decât Binele, Adevărul și Frumosul? Niciuna.
   Acum e plin Pământul de morți înainte de vreme. Noi, cei care conștientizăm, trebuie să încercăm să îi trezim prin acțiunile noastre…cât mai putem.
   Șiii, în privința atacurilor psihotronice, acestea își pierd din intensitate cu o viață curată pe cât posibil, lipsa de atașamente lumești, curaj în fapte bune, rugăciune, smerenie și seninătate inocentă. Când punem capul pe pernă să adormim ca pruncii. Și apoi fiecare moment este egal, poate fi ultimul în orice clipă, nu mai avem frică, oricâte unde cu diferite frecvențe ne-ar traversa corpurile.

   • Da, cam așa este. Nu vă pot contrazice. Totuși cred că aveți o viziune poate prea neagră.
    Sunt mai multe aspecte care se leagă între ele.
    Unele sunt legate de comoditatea omului și de dorința lui firească de a-i fi viața mai ușoară și mai frumoasă.
    Altele sunt legate de dorința unora de a stăpâni și controla pe alții. De aceea, va exista mereu tendința spre autocrații, dictaturi, răzmerițe, stăpânire absolută. Cheia oricăror asemenea situații este CONTROLUL – al gândurilor, al faptelor, al întregii vieți dacă se poate. Comuniștii „dădeau” case, slujbe, butelii, etc. De fapt, doar niște nimicuri prin care controlau situația. Toți erau obligați să fie angajați. Rezultatul – salarii mici, uniforme, condiționate doar de semnatul condicii, nu de vreun aport la bunăstarea generală. Locuințe mici, mizere, cutiile de chibrituri. Dar așa controlau, stăpâneau, întreaga populație prin mizerie. Desigur, regulile nu se aplicau și celor de la butoane. Metoda a fost utilizată cu variațiuni cam de toate dictaturile. Sigur că un om creativ, care gândea, reprezenta o frondă pentru sistemul care avea un tipar din care nu prea trebuia să ieși. Altfel, pușcării, lagăre, canal, sau moartea.
    Dar, este normal ca oamenii să-și dorească o viață mai ușoară. Numai că toate avantajele au dezavantaje. Ai telefon cu GPS, se cunoaște cu precizie locul unde ești. Te deranjează alergatul pentru o alimentație mereu proaspătă, mănânci și conservanții. Sunt foarte multe asemenea exemple.
    În ultimii 30 de ani, oamenii au cunoscut progresul comunicațiilor, și-au dat seama de avantajul unei comunicații facile de orice tip. La fel cu de rău e foarte mult loc, și cu binele – e loc de mai mult bine totdeauna.
    5G este o doar o tehnologie care poate transmite mai repede multă informație fără a utiliza o bandă mult mai largă (păstrând numărul canalelor de comunicație existente înghesuite într-un anumit spectru).
    Când acum mai mult de 100 de ani omul a ales curentul electric alternativ, a ales să existe într-un câmp electromagnetic altul decât cel natural. Și comunicațiile presupun asta. Din fericire, intensitatea câmpului scade cu pătratul distantei față de sursă. Adică, valorile câmpului electromagnetic nu sunt foarte nocive. Desigur, n-aș locui într-un apartament deasupra căruia este instalată antena de retransmisie sau sub o linie de înaltă tensiune. Vreau să spun că 5G aduce mai mult avantaje, iar războiul este doar privind furnizorul, chinezii având acum un avantaj tehnologic cert, dar astea sunt avantaje trecătoare.
    În celelalte spuse ale dvs. privind tehnologia și controlul, noi (toți pământenii), prin aleșii noștri, trebuie să facem astfel încât să păstrăm cât mai mult din avantaje, evitând cât mai mult controlul.
    Mă uit cu mare plăcere la un serial Discovery despre unii din Alaska ce au ales traiul în sălbăticie dar, constat că și lor le place să vorbească la telefon. Am călătorit prin Alaska și prin alte locuri asemănătoare și îmi place foarte mult natura / naturalul (de cele mai multe ori foarte spectaculos). Dar, nu pot renunța la avantajul tehnologiei. Și, la urma urmelor, de ce nu ți-ai face viața mai ușoară, dacă se poate. BINELE, ADEVĂRUL, FRUMOSUL nu înseamnă că trebuie s-o duci greu. Și nici o viață mai facilă nu înseamnă să alungi BINELE, ADEVĂRUL, FRUMOSUL.

   • Te intreb retoric: care NOI ? Spui in comentariul tau: „Noi, cei care conștientizăm, trebuie să încercăm să îi trezim prin acțiunile noastre…cât mai putem. Șiii, în privința atacurilor psihotronice, acestea își pierd din intensitate cu o viață curată pe cât posibil, lipsa de atașamente lumești, curaj în fapte bune, rugăciune, smerenie și seninătate inocentă. ” Am invatat si am constatat ca este adevarat ca un fenomen se poate intampla / petrece, numai daca sunt indeplinite anumite conditii. Una, esentiala, este numarul ! Mai ales in privinta fenomenelor sociale, numarul [numit si CRITIC] este determinant. Cred ca ce doresti tu si eu si poate inca vreo trei oameni, este prea mic ! Este greu sa treci de la prostitutie, furt [primele …”meserii” ale omului din cele mai vechi timpuri !] la BINE, ADEVAR, FRUMOS ! Da, putem incerca, dar … Uite eu incerc aici, unde m-am mutat din capitala, intr-un satuc. Ce sa vezi: orice fac, nu e bine. Fac BINELE, mi se raspunde cu RAU. Spun ADEVARUL, mi se ridica pumnul. Caut sa arat FRUMOSUL, se distruge tot ce fac !!! Caut in continuare solutii ! Caut sa REZOLV, nu sa ma vait, dar cum spuneam, nu cred ca fenomenul trezirii la BINE, FRUMOS, ADEVAR, se va petrece in viata mea ! Cu stima si respect !

 2. Ce articol superficial? Fara date, fara nimic concret. Plus ca nu prezinta toate domeniile in care poate fi folosita tehnologia 5G. Posibil ca rusii sa fie in urma cu ea si din acest motiv au dat semnal trollilor sa se impotriveasca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s