Cantareata Ariana Grande ritualuri blasfemitoare prin vanzarea sufletului catre cel rau!!!

Urmarind spre ce se indreapta aceasta lume si cat de pe fata se promoveaza slavirea lui satan, sfarsitul nu este deloc departe dragii mei.

Ce apare in acest clip este deja la ordinea zilei, nu mai e nimic socant, cel rau e in tot si in toate si majoritatii li se pare normal, ba ii mai si batjocuresc pe cei care le tarag atentia despre marele pericol care ne paste acceptand noi si familiile noastre aceste mizerii.

Pentru o mai buna intelegere, urmariti va rog si:

Multe alte dovezi ale satanismului din industria muzicala, gasiti urmarind rubricile: Industria Muzicala si Industria de la Hollywood

Publicitate

4 gânduri despre &8222;Cantareata Ariana Grande ritualuri blasfemitoare prin vanzarea sufletului catre cel rau!!!&8221;

  1. Tu estu dintre cei total fara speranta, ai mereu impresia ca multi postaci ca daca scoti in evidenta satanismul occidental esti rusofi di iubitor de rusi. Cu gandirea asta de gradinita, nici nu ma mir ca ne ducem naiba.

  2. Gabriel, tu esti unul dintre „tinerii frumosi si liberi rezistenti” . „Felicitari” pentru faptul ca ti-o tragi la ochiul maro cu barbatei. Ce sa mai zic ? Am vazut cati curisti exista in Romania : 130.000 si chiar mai bine, toti care au iesit in strada cu miscarea #rezist. WoW! Chiar nu credeam ca exista atatia bulangii si lesbiene in Romania. WoW!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s