Vice.com mai usor cu atacurile asupra site-ului Vremuritulburi.com si catalogarile jignitoare si total nefondate!!!

E o obisnuinta in Romania zilei de azi sa ataci oameni fara sa-i cunosti. Acest site Vice.com nu face exceptie, cei care administreaza acest site, site care cica este impotriva stirilor false, sau fake news cum mai sunt cunoscute publicului larg, de fapt chiar asta face, imprastie fake news-uri atacand siteurile fluierul.ro si vremuritulburi.com de obscuritate si probabil apartenente catre cineva datorita faptului ca nu ne dezvaluim identitatile.

Mai jos rdau cateva din cele publicate de acest site:

Fluierul.ro: „Deci, cum e cu Soroș? Vă finanțează?”

Primul pe lista site-urilor acuzate de manipulare și dezinformare este fluierul.ro. Dacă ai curaj să intri aici, pregătește-te. Subiectele preferate sunt: Soroș, UE e dușman, SUA e dușman , Soroș, Jos Kovesi, Soroș, Jos DNA, Soroș, Soroș, Soroș.

Cum pe site nu există niciun număr de contact sau email, le-am scris celor de la fluierul.ro pe pagina lor de Facebook, într-un mesaj privat. Ce a urmat a fost o conversație halucinantă, cu un domn (sau doamnă) care îmi repeta obsesiv să demonstrez că sunt cine spuneam că sunt, adică SĂ MĂ LEGITIMEZ (scriu așa că simțeam că urlă la mine), dar refuza o convorbire telefonică sau o întâlnire față în față, la care mi-ar fi văzut legitimația și chiar și buletinul, dacă dorea. A, și, evident, restul discuției a fost despre… Soroș. Mă întreba din când în când: „Deci cum e cu Soroș? Vă finanțează? (…) Care sunt sursele dvs. de finanțare? (…) Ziarul dvs. face parte din rețeaua progresistă Obama-Hillary-Soros.”

Păzea, vin vremuritulburi.com

În ciuda insistențelor (l-am invitat chiar la redacție), să vadă cum arată un bârlog de soroșiști, omul de la fluierul.ro a refuzat să ne întâlnim și să-și dezvăluie identitatea, dar îmi tot repeta robotic:  „N-am mai văzut așa ceva, un jurnalist care să nu vrea să se legitimeze!” Ca și cum vorbeam cu un zid, cu un troll sau cu un om cu mari probleme de înțelegere a limbii române. Sau care se prefăcea că nu înțelege.

Refuzul ăsta mi-a amintit de explicația unui alt administrator de site obscur, vremuritulburi.com (ăla care a scris că la Colectiv focul ar fi fost pus intenționat), când un cititor l-a întrebat de ce nu își face publică identitatea.

„Nu este vorba nici de lașitate, nici de smerenie, sunt doar un om simplu care încerc așa cum pot să îi fac pe oameni să vadă viața și din alte unghiuri. Nu e important cum mă cheamă, e importantă lucrarea mea. Iar lucrarea mea ca să dureze, am considerat deocamdată că e mai bine să o fac în acest fel. Dar va veni un timp, care se pare că se apropie tot mai rapid, când toți care vom fi pe aceași (sic!)  lungime de undă (cititori ai acestul blog cât și a altora care au același viziuni) vom ajunge să ne cunoaștem, și nu pe internet ci față în față și vom forma adevărate grupuri de rezistență, pentru ca în acele zile, aceasta va fi singura metodă de supraviețuire în fața prigoanei care ne așteaptă… Mulțumesc pentru aprecieri! Doamne ajută!”

Într-adevăr, Doamne ajută! – vice.com

Intregul articol il puteti citi aici.

Dragi administratori de la Vice.com,  cum va permiteti sa ma insultati si sa faceti presupuneri despre o persoana pe care nu o cunoasteti? Daca eu prefer sa scriu sub anonimat este treaba mea, daca nu va convine e problema dumneavoastra, dar va rog un pic de respect, daca despre consideratie nici nu poate fi vorba.

Eu nu fac parte din nici o organizatie sau nu am vreo apartenenta catre cineva, ce prezint pe site sunt ideile mele si lucruri in care cred. Tot ce prezint, e explicat logic cu foarte multe argumente, as dori daca tot ma atacati, sa o faceti in acelasi mod, adica prezentand contra-argumente.

Ma atacati in legatura cu articolele despre Colectiv:

Florin CHILIAN: Sangele copiilor morti in „Colectiv” este si va ramane mereu pe mainile tale Klaus Iohannis

Florin Chilian: Ponta are dreptate. Cineva a vrut si a “aranjat”ca tragedia de la Colectiv sa se petreaca

Crima cu premeditare in Club Colectiv? Demonstratie: Buretii care imbracau peretii CLUBULUI COLECTIV nu se puteau aprinde de la scantei niciodata!

Bacteriile secrete din spitalele din Bucuresti care i-au omorat pe tinerii arsi in Colectiv

TERORISM CHIMIC LA COLECTIV – Cum bine am anticipat imediat dupa tragedie, totul a fost pregatit dinainte!

articole considerate de dumneavoastra fake news, pe langa faptul ca stirea dumenavoastra este trunchiata si scoasa din context, dragi atacatori, va rog sa observati ca aceste precizari facut de mine, vin in urma unor prezentari logice, de asemenea in articolele de mai sus redau si parerile altor oameni publici care au acelasi punct de vedere. Deci mai usor cu denigrarile si mai usor cu aprecierile despre cine imprastie stiri false.

Eu pe acest site nu m-am legat niciodata de cineva de pe alte siteuri de acest gen, respect munca si credintele fiecaruia, va rog sa o faceti si dumneavoastra.

Publicitate

Un gând despre &8222;Vice.com mai usor cu atacurile asupra site-ului Vremuritulburi.com si catalogarile jignitoare si total nefondate!!!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s