Florin Chilian: Ponta are dreptate. Cineva a vrut si a “aranjat”ca tragedia de la Colectiv sa se petreaca

Artistul Florin Chilian a postat pe contul Facebook și pe www.chilian.ro următoarele detalii interesante:

„Ponta are dreptate. Cineva a vrut si a “aranjat”ca tragedia de la Colectiv sa se petreaca. Poate ca nu vroiau sa fie atat de multe victime. Poate ca “experimentul” le-a scapat de sub control, dar acolo la Colectiv a fost o mana criminala iar serviciile secrete stiau asta.

“Cei care doreau schimbarea guvernului erau dispuși și la propriu, dar și la figurat să calce pe cadavre. Eu sunt un om construit altfel și nu cred că merită să ții de o funcție călcând peste cadavre. Alții au considerat că merită acest lucru” – Victor Ponta 22 decembrie 2015

Mai multi oameni din serviciile secrete mi-au confirmat asta in cele cateva saptamani care au trecut. Intr-una dintre ocazii nici macar nu era o discutie privata. Eram mai multi oameni acolo si toti am avut o reatie de groaza.

Eu il cunosc altfel pe Ponta. L-am sunat o data pentru a-l ruga sa ma ajute cu o problema legata de un orfelinat. Raspunsul lui instantaneu a fost: Da Florin, te ajut. Desi in perioada respectiva era extrem de prins cu un congres al partidului, intre zeci de invitati din strainatate si din tara, a reusit sa-si faca timp 5 minute pentru mine si ne-am intalnit pe un hol al hotelului Mariott din Bucuresti.

Si pe Crin Antonescu il cunosc altfel. Ponta intelesese in 5 minute care erau nevoile orfelinatului si a fost 100% pentru a ajuta. Cu Crin Antonescu a fost altfel. Un an intreg am incercat sa ma intalnesc cu el…. N-am reusit. In cele din urma i-am trimis documentatia pe email dar proiectul care tinea acum numai de ministerele PNL a inghetat acolo, pe holurile ministerelor detinute de PNL… Presupun ca intrucat nu era rost de nici o spaga nu era de interes pentru PNL. La cateva luni cucoanele din minister la care se blocase si  proiectul meu legat de orfelinat, au fost arestate pentru ca luasera spaga…

Va spun toate astea nu pentru a cautiona vre-o eventuala decizie sau fapta de coruptie de care poate fi acuzat Ponta ci pentru ca, macar putin de tot, stiu cum judeca.

Cunosc multi politicieni. Pe si mai multi dintre ei ii detest sincer si nici unul dintre ei nu poate spune vreodata ca le-am cerut sprijinul sau ajutorul pentru mine personal, niciodata. Prea putini se gandesc altundeva decat la propriul buzunar.

Am stat si am urmarit cu furie si neputinta desfasurarea evenimentelor legate de Clubul Colectiv

Am vazut tragedia de la Colectiv de la televizor si am incercat sa ajut atat cat am putut si cu ce am putut de la trimiterea stirilor de la cei care fusesera martori acolo catre redactiile de stiri ale televiziunilor, pana la mesaje personale intre cei care nu se puteau regasi in acel vacarm si la reluarea apelurilor de a ajuta catre cei ce puteau acorda acel ajutor.

N-am inteles multe lucruri atunci in noptea aceea.

Nu era sange pentru transfuzii in spitale. Apeluri disperate pentru a merge la centrele de donare si imediat apare Banicioiu care zice ca au sange… Nu-s medic dar am carnet de donator de sange de cativa ani si niciodata, dar niciodata nu am auzit pe cineva de la centru de donare sa se planga de faptul ca este prea mult sange. Niciodata!

Apare Ministrul Gabriel Oprea si – atentie pentru ca este extrem de important! – Ministru de Interne Gabriel Oprea declara COD ROSU!

Acest Cod rosu la o institutie militarizata cum este Ministerul de interne inseamna ca trebuiau sa se ia obligatoriu cateva masuri speciale cu ar fi interventia imediata a unitatilor special antrenate in razboiul chimic ale SRI, izolarea zonei si decontaminarea celor ajunsi acolo de la primul ranit la medic, infirmiere, locatarii din zona si pana la ultimul sofer de pe masinile de interventie ale pompierilor dar nu numai atat. Inca multe alte masuri trebuiau sa intre in viguare automat la instituirea acelui “Cod Rosu”

Stupoare insa: Apare medicul Raed Arafat si schimba ordinul ministrului, seful lui direct din “Cod Rosu” in “Planu Rosu”. Acest “Plan Rosu” al IGSU insemna cu totul si cu totul altceva decat Cod Rosu si nici acest plan rosu nu a fost executat de catre Arafat.

Insubordonare?! Refuzul de a executa un ordin direct?! – Am sa revin cu detalii. *

“Era momentul în care trebuia să demisionez. Din multe motive, dar unul singur pe care îl pot rezuma într-o frază care nu a fost rostită de mine, ci de altcineva. A spus aşa: “A trebuit să moară oameni ca să schimbăm Guvernul ăsta”. Cei care doreau schimbarea guvernului erau dispuși și la propriu, dar și la figurat să calce pe cadavre. Eu sunt un om construit altfel și nu cred că merită să ții de o funcție călcând peste cadavre. Alții au considerat că merită acest lucru” – Victor Ponta.

Serviciile secrete stiau cu exactitate data la care Guvernul Ponta va cadea inainte cu o luna de tragedia de la Colectiv!

“A trebuit să moară oameni ca să schimbăm Guvernul ăsta”. Klaus Iohannis 1 noiembrie 2015

*COD ROSU:

Acidul cianhidric este gaz de lupta folosit in razboi! Acidul cianhidric este catalogat drept gaz toxic de luptă prin Convenţia privind interzicerea dezvoltării, producerii, stocării şi folosirii armelor chimice şi precum si a distrugerii acestora, convenţie deschisă spre semnare la Paris în 1993. În domeniul militar, acest acid este considerat STL cu acțiune generală, din cauza gradului mărit de toxicitate și efectului letal imediat (cu ajutorul acidului cianhidric se pot realiza încărcături mixte incendiar-STL, care pot avea acțiune atât incendiară cât și toxică, mai ales că sub acțiunea căldurii și a undei de șoc, aburii de acid cianhidric sunt transportați de aer cu rapiditate putând fi inhalați de către persoanele care NU AU FOST AFECTATE DE EFECTUL INCENDIAR!). Deci el insusi, singur, este GAZ DE RAZBOI (gaz de lupta, 300 mg / metru cub de aer, timp de 10 minute = Doza Letala pentru om!). Amestecul de acid cianhidric, acid clorhidric si acid sulfuric (gasit in cadavrele de la Colectiv) este ARMA CHIMICA, asa cum o defineste atat Conventia de la Geneva si Tratatul de la Paris, cat si SERVICIUL ROMAN DE INFORMATII! Cazul Colectiv, asa cum il defineste si Centrul de Operare Anti-terorista din SRI – si conform si raportului TESAT – este TERORISM CHIMIC (din categoria terorism CBRN)! De asemenea: ANCEX defineste armele chimice ca fiind orice substanta chimica toxica şi precursorii ei care pot cauza moartea! Toti cei care ne-am specializat (atat in mediul militar cat si din cel al serviciilor secrete) in antiterorism CBRN, va putem da definitiaTerorismul CBRN: inseamna “folosirea violenţei, utilizând armele nucleare, biologice, CHIMICE şi radiologice sub diferite forme şi prin intermediul diferitelor mijloace, în locuri populate, cu scopul de a ucide cât mai mulţi oameni într-un timp cât mai scurt, pentru a crea panicăşi derută, a înfricoşa, a induce şi menţine o stare de teroare în rândul populaţiei vizate şi a atrage atenţia mass media şi opiniei publice internaţionale!”.

In cazul Colectiv vorbim despre atat o arma chimica (acid cianhidric, acid clorhidric, acid sulfuric – “coctail” descoperit prin arderea in laborator al unei probe de burete expandat luat din clubul mortii de catre biochimistii Catedrei de Chimie din cadrul Politehnicii Bucuresti) cat si despre folosirea unui gaz clasic de lupta (acidul cianhidric), care a fost letal pentru victime, asa cum au aratat autopsiile de la IML! In consecinta vorbim despre un ATAC TERORIST cu arma neconventionala (chimica) si despre RAZBOI (folosire de gaz de lupta clasic!). Cred ca a venit timpul ca domnul Raed Arafat, singurul RESPONSABIL, prin fisa postului (secretar de stat in MI, cu post de EXECUTIE in situatii de urgenta si ANTI-TERORISM) sa explice acestui popor si, mai ales, procurorilor DIICOT (procurori cu competente in Siguranta Nationala) DE CE nu a dus la indeplinire ORDINUL dat de Ministru si DE CE si CU CE SCOP domnul Raed Arafat a incalcat cu buna stiinta Codul Rosu. prin fisa postului si prin schema operativa fiind SINGURUL care trebuia sa il puna in aplicare? Daca l-ar fi pus, acum nu mai murea nimeni dintre cei raniti in EXPLOZIA de la Colectiv si nici sute de oameni care au venit in seara aceea in contact cu ranitii nu ar fi acum CONTAMINATI!” – soim.ro

De la inceput mi s-a parut suspect tot ce s-a petrecut acolo, atat din punct de vedere al anchetelor foarte sumare, cat si din punct de vedere al felului in care s-a intervenit pentru a fi salvati cei din interior. Iar ceea ce s-a petrecut dupa, cu schimbarea brusca a regimului ales, cu unul impus de Soros, nu a facut decat sa imi intareasca ideea de mana criminala.

Daca se va confirma la un moment dat si oficial acest lucru nu stiu, dar pentru mine lucrurile sunt clare, tragedia din Colectiv este un fel de 9/11 Septembrie 2001, varianta romanesca.

Si sa nu fiu inteles gresit, ceea ce am declarant nu are nici o legatura cu Ponta, ci pur si simplu lucrurile se leaga intre ele, trebuie sa fii orb sa nu vezi acest lucru.

Publicitate

10 gânduri despre &8222;Florin Chilian: Ponta are dreptate. Cineva a vrut si a “aranjat”ca tragedia de la Colectiv sa se petreaca&8221;

 1. ponta escroc ca de obicei : “Cei care doreau schimbarea guvernului erau dispuși și la propriu, dar și la figurat să calce pe cadavre. Eu sunt un om construit altfel și nu cred că merită să ții de o funcție călcând peste cadavre. Alții au considerat că merită acest lucru” – Victor Ponta 22 decembrie 2015

  pai daca nu voia sa calce pe cadavre fie evita tregedia din functia ce o avea ( era prim ministru, avea internele, serviciile, armata, etc ) fie isi dadea demisia inainte si evita astfel tragedia.

  asa tragedia s-a produs, el si-a dat demisia de nevoie si nicidecum benevol si acum face pe eroul.
  este evident ca nu a fost accident, unii au primit chiar si avertismente.
  mai degraba a fost sacrificiu ritualic iar partea cu demisia a fost bonus, era programata pentru mai tarziu si a fost devansata.
  iohannis, procurorii, sefii din isu, politie, servicii au impins ancheta si concluziile spre accident, neglijenta.
  sunt intemeiate suspiciunile de complicitate, musamalizare

  • Interventia mi se pare lipsita de logica. Poti preveni daca sti ce urmeaza sa se produca. Dupa ce s-a produs un fapt, cateva zeci de minute ar fi timpul celor mai rapide masuri reparatorii posibile (cazul unui eveniment neprevazut) pentru a salva o situatie (care s-a produs de fapt pe durata a catorva zeci de secunde).

 2. Oare serviciile secrete şi Klaus Iohannis i-au obligat pe cei trei patroni de club-hrubă să înghesuiească — repetat — acolo, sute de persoane, cam toate în stare euforică, deşi spaţiul amenajat ca vai de lume era autorizat pentru 80? Precis aceiaşi l-au chemat pe delicatul Eric Danielsson cu trupa sa WATAIN să facă ritualuri satanice în club COLECTIV, dar şi în hruba asemănătoarte DAOS din Timişoara! Aaaa, anul trecut în postul Paştilor, când s-au petrecut înălţătoarele evenimente artistice era altcineva la Cotroceni? Nu-i nimic, sunt mulţi ameţiţii, care încurcă sezonul cu fasonul, având probleme de memorie, logică etc., prin urmare înghit orice foarte lesne. Oare repertoriul satanist şi ‘religia’ respectivă tot în Bucureşti or fi fost întemeiate, iar suedezii cu pricina au plagiat totul? Au fost gândite afişele cu flăcări ce mistuie un motociclist, cu şarpele-dragon aşijderea, ca şi programul de Haloween promis de organizatori, de asemenea, în Palatul Prezidenţial şi în birourile serviciilor? Tot vinovaţii de serviciu invocaţi de dl. Chilian au aprins artificiil, în 30 octombrie, într-un spaţiu în care cu greu se mai putea respira, din câte s-a înţeles? Cei peste 400 de spectatori au fost duşi cu forţa de servicii şi Preşedinţie la COLECTIV? Cum au scris destui oameni cu mintea limpede, ce fel de arhitecţi, ingineri etc. erau spectatorii şi organizatorii care au acceptat să se îngrămădească într-un demisol cu unică intrare-ieşire? Aberant!

 3. Florin Chilian are dreptate.” COLECTIV” este 11septembrie romanesc. Chiolhanis continua politica lui Basescu de vinzator de tara..In ziua de azi orice nemernicie a devenit posibila. Minciuna , santajul,,, .si multe lucruri pe care o minte normala nici macar nu si le imagineaza,. sint astazi lucruri curente si trebuie o gindire extrem de profunda pentru a realiza cacee se petrece, pentru a separa binele de rau, lumina de intuneric.. Asa cum decurg lucrurile , draga Viorica ( generatie facebook), adica 90% din oamenii acestei tari nu inteleg ce se intimpla in jurul lor, eu cred ca o sa raminem curind fara tara.Este numai o parere, nici eu , ca nimeni altcineva nu detinem adevarul absolut, si m-as bucura ca parerea mea sa fie complet gresita.

 4. Florin Chilian spune cateva lucruri despre institutii platite de romani sa apere tara.. Nu numai ca aceste insidioase institutii n-au nici o tangenta cu siguranta nationala,dar ele chiar duc un adevarat razboi subversiv la adresa propriului popor. Ceea ce spune Florin Chilian si multi altii este ca serviciile de securitate romana (sic !) se afla in tabara dusmanilor tarii ,organizand chiar acte teroriste impotriva propriilor cetateni. Astfel se asigura perpetuarea in varful puterii Romaniei a acelor marionete care garanteaza cel mai fanatic si mai extrem statutul de colonie anglo-saxona si(sau)EU . Aceste lucruri nu sunt glume si au implicatii inspaimantatoare pentru milioane de romani,care habar n-au de unde vine feudalismul asta timpuriu si saracia asta generalizata in care se zbate Romania .Cei care judeca,isi iubesc tara si o vor suverana si libera,si au norocul sa se fi nimeriti mai aproape de epicentrul actiunilor serviciilor de securitate romane(?), sunt extrem de putini. Unul este Florin Chilian care in mod cert va fi marcat intreaga viata de aceasta grozavie cutremuratoare, de la Colectiv,in care chiar sefii tarii lui si-a noastra, dau foc unor copii,sa arda de vii,iar dupa ce focul s-a raspandit suficient incat nu mai poate fi stins incep sa strige : „sariti ca coruptia ucide”!!! )))… ! Orice roman normal,rational ,in fata unei astfel de grozavii ar trebui sa fie chinuiti in fiecare zi : o Doamne,dar asa ceva nu se poate ,e o crima impotriva tarii mele,trebuie sa fac ceva ! Ce sa fac Doamne ,cum sa acctionez sa indrept lucrurile? Asta face si Florin Chilian si omul spera ca romanii sa aprecieze macar ca el condamna, dupa propriile puteri ,colaborationismul unor institutii romanesti cu ocupantii economici si militari ai tarii pentru distrugerea si saracirea natiunii pana aproape de exstinctie. Dar ti-ai gasit… !!! Romanii isi iubesc mult prea mult explotatorii straini ,daca acestia sunt europeni si(sau) americani si nu estici,ca cineva sa aprecieze ce spune Florian Chilian. Românii iubesc imperiul anglo-saxon sau(si ) NATO, sau(si) UE,fara rezerva, imperiu care ne-a infometat ,ne-a dezumanizat,ne-a abrutizat si evacuat la fel de afectiv si efectiv ca pe imperiul roman care a exterminat si jefuit Dacia practic pana la extinctie . Romanii ii iubesc pe nemti,pe francezi,pe englezi sau pe americani ca pe niste stapani de sclavi cu legitimitate(sic) ,cu drept natural de-a ne explota si evacua dupa bunul plac.Asta este adevarul ! Romanii nu pot trai fara opresorii vestici si nu vor sa auda de nimic din est,niciodata,never ! Florian Chilian va fi extrem de trist atunci cand semnalul de alarma tras de el va fi receptat ca un pericol pentru intreaga natiune,el devoaland de fapt mecanismul prin care imperiul anglo-saxon si(sau) NATO si(sau) EU,fac „politica pamantului parjolit”in Romania,cu ajutorul unor institutii de securitate romane,direct implicate,ci romanii vor avea reactii in masa i Uitati-va la comentariile de mai sus,sa intelegeti , patru din cinci comentarii iau apararea stapanilor de la apus fara drept de apel… Ce-i de facut? Nimic! Acum, ca sclavi ai vestului ne-am implinit idealul national , ne simtim o natiune fericita ,iar serviciile noastre de securitate stau cu mana pe tragaci ca nici un roman sa nu apuce vre-o functie,oricat de mica,oricat de mare in stat. Suntem atat de devotati sclaviei noastre incat intr-un scenariu ipotetic(de groaza),in care puterea de la rasarit ne-ar dezrobi de vest si ne-ar da Romania noua,romanilor n-am putea trai fara lanturi. Daca ar trebui din nou sa ni se impuna de catre rusi ca romanii sa-si conduca propria tara si nu vesticii si sa ne impuna cumva tot rusii si o totala independente si libertate economica,sociala,politica si culturala ,romanii ar fi cel mai nefericit popor de pe pamant Asa ca Florine sufera pana crapi, 90% din romani si-ar da si viata sa fie ei si urmasii urmasilor lor sclavi ai apusului ….

 5. Peroratia numitului „TROVANT” mi se pare lipsita de logica. Timpul de interventie pentru ceva neprevazut poate fi de cateva zeci de minute in cel mai bun caz. Durata evenimentului de la Colectiv a fost de cateva zeci de secunde. Mai departe au fost consecintele. Probabil va ramane in istorie ca o crima perfecta.

  • aveti dreptate pentru timpul de interventie pentru ceva neprevazut.
   se pare ca la „colectiv” a fost ceva planificat, „se stia” cate ceva, chiar si cativa din club au primit avertizari sa paraseasca imediat incinta cu putin timp inainte de tragedie; banuiesc ca si primul-ministru de atunci stia ceva.
   aparitia fulgeratoare a lui arafat si al lui oprea dau iarasi de banuit; la fel si verdictul lui iohannis „coruptia ucide” dat inainte de orice ancheta.probabil ca si ponta avea o varianta de joc dar nu i-a iesit.
   chiar si derularea anchetei da de banuit, nici o imagine de la camerele de supraveghere, numai ce s-a inregistrat pe telefoane mobile. lipsa de transparenta pentru o ancheta de interes public, miroase rau de tot.
   poate ca Bunul Dumnezeu va face sa apara adevarul si nu va intra in istorie ca o „crima perfecta”.
   ar fi interesant sa-i aflam pe cei care incearca sa-si atinga scopurile prin crime si suferinte de neinchipuit.
   Doamne ajuta !

 6. Sambata trecuta a fost o emisiune pe B1TV,de fapt un film despre un eveniment similar produs in SUA la clubul The Station.
  Evenimentele au decurs identic tot in mijlocul unui concert rock…si tot aceeasi substanta s-a degajat in club.
  Nimeni insa nu si-a dat demisia.

  Va invit sa vedeti filmul,il gasiti pe youtube.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s