În SUEDIA, tara cu cei mai multi atei, MII de oameni își implantează SEMNUL FIAREI sub piele!

Ei spun că așa își simplifică viața. Mii de suedezi au microcipuri implantate sub piele, pentru a nu mai fi nevoiți să aibă asupra lor carduri, acte de identitate și chiar bilete de tren.

Ce ne așteaptă? În Suedia, MII de oameni își implantează microcipuri sub piele

Aproximativ 3.000 de persoane din Suedia au decis în ultimii trei ani să-și introducă sub piele un microcip – la fel de mic precum un bob de orez, informează agenția France-Presse. Tehnologia a fost folosită pentru prima dată în țară în 2015.

Implanturile de microcipuri au contribuit deja la înlocuirea unor elemente necsare în viața lor de zi cu zi. Astfel, microcipul pe care  Ulrika Celsing  îl are în corp, mai precis în mână, a înlocuit cardul de acces la sala de gimnastică și cardul de serviciu. Când ajunge la locul de muncă, femeia în vârstă de 28 de ani își întinde mâna lângă o cutie mică și scrie rapid un cod înainte ca ușile să se deschidă, comentează AFP.

Anul trecut, Căile Ferate suedeze au demarat programul de scanare a mâinilor pasagerilor cu cipuri biometrice pentru a verifica biletele cumpărate.

„O înțepătură ușoară”

Procedura implantării cipurilor este similară cu cea a unui piercing și implică o seringă care introduce cipul în mâna persoanei. Tânăra Ulrika Celsing, care recurs la această metodă, a declarat pentru AFP că a simțit doar o „înțepătură ușoară”.

Dar implantarea cipurilor ar putea provoca infecții sau reacții în sistemul imunitar al organismului, a declarat Ben Libbertton, microbiolog la laboratorul MAX IV din sudul Suediei, pentru AFP.

El susține și că datele colectate prin implantarea cipurilor sunt prea limitate pentru ca utilizatorii să se teamă de hackeri sau de o supraveghere în masă.

Așa numitul „Biohacking” –  folosirea unor instrumente și soluții rapide (shortcut-uri) bazate pe știință, pentru a-ți „hackui” propria biologie este însă în creștere, deoarece tot mai mulți oameni încep să utilizeze tehnologie la purtător, cum ar fi ceasurile Apple și Fitits.

În urmă cu aproximativ patru ani, grupul suedez de Biohacking, Bionyfiken, a început să organizeze „partide de implant” – în care grupuri de persoane au fost invitate să-și introducă cipuri în mâinile lor – în țări precum SUA, Marea Britanie, Franța, Germania și Mexic.

De asemenea, zeci de angajați de la o companie americană din Wisconsin au fost de acord să-și introducă în mâini microcipuri, pe care le-ar putea folosi pentru a cumpăra gustări, pentru a se conecta la calculatoare sau pentru a folosi xeroxul.

Suedezii par însă mai dispuși decât orice altă nație să încerce tehnologia cipării organismului.

Cu o populație de 10 milioane de locuitori, Suedia este mult mai dispusă să împărtășească detalii personale, care sunt stocate de sistemul de securitate socială al țării și sunt disponibile tuturor. Potrivit AFP, suedezii își pot afla unii altora salariile printr-un simplu apel la autoritățile fiscale. Mulți dintre ei nu cred că tehnologia microcipării este suficient de avansată pentru a fi ținta hackerilor. – activenews.ro

Asadar, priviti cum se leaga lucrurile Suedia, tara cu cei mai multi atei, totodata prima tara care e aproape sa renunte la banii cash si tara unde cei mai multi oameni sunt microcipati.

Altfel spus, ateii care nu cunosc Sfanta Scriptura si nici nu vor sa o cunoasca, sunt de fapt chiar primii care implinesc profetia din Apocalipsa lui Ioan, primesc de bunavoie semnul fiarei, ceea ce-i va face sa depinda 100% de el, nemaiputand de acum inainte sa cumpere sau sa vanda nimic fara de acest semn.

Sigur acesta este primul pas, elitele globale, care stiu exact aceste lucruri, fiind toti in slujba celui rau, lucreaza din greu ca aceste lucruri incet, incet sa fie implementate la nivel global.

Pasii fiind clari, distrugerea crestinilor, eliminarea banilor cash si apoi implantul.

Urmariti va rog si:

O femeie descrie efectele implantului cu cip impotriva vointei sale si chinurile pe care acestea le provoaca

Urmariti va rog de asemenea cu mare atentie si urmatoarea postare:

ATENTIE MARE! Agenda Micro-Ciparii si Cipurile RFID sunt în curs de implementare

cat si celelalte subiecte de la categoria: Cipuri

Publicitate

Un gând despre &8222;În SUEDIA, tara cu cei mai multi atei, MII de oameni își implantează SEMNUL FIAREI sub piele!&8221;

  1. Din Vikingi de altãdata, azi avem „suedezi” curisti cu parade gay iar musulmani ocupa Suedia! Încã vre-o 25 de ani si Suedia va fi o tarã musulmana, dar si fãrã curisti si fãrã parade gay! Pãi atunci sã mai vinã musulmani cã sã facã o curãtenie radicalã cu Sharia lor, pentru cã acesti degenerati putrezi si caricãturi de „suedezi” îsi meritã soartã sã fie trimis în înfernul lui Satan!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: