De ce se grabesc americanii si europenii la razboi. Moscova dorește să scape de plățile în dolari și euro în comerțul cu petrol cu Turcia și Iran

Ministrul rus al Energiei, Aleksandr Novak, a declarat că țara are în vedere o opțiune de plată pentru petrol în monedele naționale, în special cu Turcia și Iranul.

Moscow wants to get rid of dollar & euro payments in oil trade with Turkey and Iran

Potrivit lui, ambele țări sunt interesate, dar există și o chestiune de conversie a monedelor și utilizarea lor ulterioară. „Există o înțelegere comună prin care trebuie să ne îndreptăm spre utilizarea monedelor noastre naționale. Este nevoie de acest lucru”, a spus Novak.

El a explicat: „Aceasta privește atât Turcia, cât și Iranul – avem în vedere o opțiune de plată în monedele naționale cu ei. Acest lucru necesită anumite ajustări în sectoarele financiar, economic și bancar. ”

Anul trecut, băncile centrale din Iran și Turcia au semnat un acord privind utilizarea valutelor locale în comerț. Țările vizează îmbunătățirea legăturilor economice și facilitarea comerțului bilateral, precum și eliminarea dolarului american și a monedei euro.
Teheranul, care a încercat mult timp să treacă la comerțul non-dolar, a semnat acorduri cu mai multe țări. În prezent se află în discuții cu Rusia cu privire la utilizarea monedelor naționale.

În timpul întâlnirii cu președintele rus Vladimir Putin în noiembrie, liderul suprem al Iranului, Ali Khamenei, a declarat că cel mai bun mod de a combate sancțiunile SUA împotriva celor două țări, au fost eforturile comune de a renunta la moneda americană în comerțul bilateral. El i-a transmis președintelui Putin că prin utilizarea unor metode cum ar fi eliminarea dolarului și înlocuirea lui cu monedele naționale în tranzacțiile dintre două sau mai multe părți, i-ar putea „izola pe americani”. – rt.com

Dragi cititori, va explicam in trecut cum americanii dupa ce nu au mai avut moneda contrabalansata in aur si au inceput sa decada puternic economic, au dat lovitura cu petrodolarul si in felul acesta au reusit sa se slaveze  si sa-si continue dominatia, chiar daca moneda lor este sustinuta doar artificial. Dar odata ce lucrurile s-ar schimba si petrodolarul ar disparea colapsul american ar fi cu adevarat dezastros.

Sa le pui la americani pretul la benzina ca la noi, ar insemna o inflatie imensa, imposibil de controlat, mai ales ca America are datorii imense, peste 20 de trilioane de dolari.

De asta americanii i-au capcit si pe Irakieni, si pe Egipteni, si pe Libieni, si pe oricine a incercat sa schimbe moneda de tranzactie a petrolului. Disperarea este imensa in acest moment, daca Rusia si tarile mentionate in articol isi duc planul la bun sfarsit, inseamna sfarsitul imperiului american.

Urmariti va rog si:

ADIO PETRODOLAR. Dupa ce Rusia a aceptat sa tranzactioneze petrolul in Yuani, rusii au devenit principalii exportatori de petrol catre China

SUA in metastaza din punct de vedere economic si social, iar presa din Romania manipuleaza cu nerusinare cum ca ar fi in continuare cel mai puternic stat si un exemplu de urmat!

6 gânduri despre &8222;De ce se grabesc americanii si europenii la razboi. Moscova dorește să scape de plățile în dolari și euro în comerțul cu petrol cu Turcia și Iran&8221;

    • Da, exact, asta grabeste razboiul, pe langa noua ordine mondiala totala care se vrea implementata. Cu America in colaps economic, e foarte greu sa mai sustii tu un razboi credibil la nivel planetar.

      • frate. de ce confundam capra cu varza? cele enumerate nu sunt motive ci sint mijloace. motivele sunt ca cei ce pot utiliza dupa bunul lor plac aceste mijloace (si care sunt mai presus de orice valuta, pt. ca in background ei au stabilit.o si ei o produc si sunt mai presus de orice regim, pt. ca in background ei l.au dirijat si care, in consecinta, detin toate valorile materiale, indiferent ca se cheama SUA, UK, Rusia, China etc) au hotarat (adica au primit ordin) sa porneasca ww3, care este poarta de intrare a „tovarasului”. si nici macar acesta nu este principalul motiv, pt. ca ” dihania” nu ar fi dat acest ordin (celor cinci colaboratori directi ai sai, pentarhiei_cum i.a denumit par. Elpidios), daca nu i.ar fi ingaduit Dumnezeu. dar, Dumnezeu, nu a ingaduit aceasta pt. ca asa a vrut EL, ci pt. ca, datorita gradului de indobitocire la care a ajuns omul, nu mai are rost sa tina lumea asta. deci, frate, motivul ( pt. ca e unul singur), pt. care ww3 are verde, e ca omenirea a depasit pragul ce.l desparte pe om (de unde se mai putea intoarce la Dumnezeu), de dobitoc (de unde nu se mai poate intoarce). p.s. ww3 = www = 666 (asta am inventat.o eu) = poarta prin care antihrist intra in lume (asta au spus.o sf. parinti).

  1. Eu stiu ca toate aceste fac parte din planul divin, dar eu incerc sa prezint pas cu pas, ce se intampla, conectat la realitatile actuale si care in final duc spre finalul acestui plan.

    • frate … eu stiam ca stii (i.ti urmaresc blogul inca de la inceput, dar aveam alt nickname), insa am scris cele de mai sus pt. cei ce mai citesc, pt. ca am vazut pe la comentariile de pe diverse bloguri afirmatii de genul … Putin e cel mai inteligent, Trump gandeste ca un copil si tot felul de ineptii care dovedesc ca f. multi nu stiu pe ce lume traiesc. te rog sa ma ierti daca am fost mai dur, dar cand ma ia valu’, ma dau si eu „mare teolog”. HRISTOS A INVIAT

Lasă un comentariu