Generalul Chelaru: „Rusia vrea sa ne dea tezaurul inapoi si noi nu vrem sa-l luam”

Urmariti va rog si:

Adevarul despre Regii Romaniei, asa zis Germani

6 gânduri despre &8222;Generalul Chelaru: „Rusia vrea sa ne dea tezaurul inapoi si noi nu vrem sa-l luam”&8221;

  1. Ortpdoxia este mai amenintata azi ca niciodata:

  2. Nesimtirea acestor CRIMINALI ai acestei tari ca macovei,mru,isarescu si se stiu EI care mai sunt,trebuie sa le RETRAGEM CETATENIA DE ROMAN si sa-i trimetem acolo de unde-si castiga painea prin uciderea NATIEI NOASTRE DE RAMANI.
    BLESTEME SI FOC SA CADA PE VOI TOTI-SATANISTILOR-!

    • Numai prostii..pana acum nimic din ce s-a postat pe siteul acesta nu s-a adeverit si oricum chiar daca ar fi o lupta la nivel mondial pe fata sau ascuns impotriva crestinilor, totusi nu cred ca este terifiant. Este ceva ce tine de credinta si asa ceva nu poate sa iti rapeasca nimeni, doar daca esti slab si te dai cu sistemul doar ca sa traiesti un pic mai bine sau mai simplu, esti crestin de forma, ca te-ai nascut intr-o tara crestina. Dar repet, apsolut nimic nu s-a adeverit din toate presupunerile si dezbaterile din ultimii 2 ani postate chiar aici pe site. Timpul binenteles ca v-a da dreptate …si adevarul v-a fi realitate. Dar pana atunci, multa apa v-a mai curge pe Dunare…

  3. Cred ca nu mai avem nevoie de niciun tezaur , TEZAURUL de care avem nevoie este CREDINTA DREAPTA ORTODOXA , rugaciune mai intensa ca niciodata , nadejde la mila nemarginita a lui Dumnezeu pentru noi.

  4. Mi-am adus aminte ca am citit pe un site ca TEZAURUL nostru ar fi fost dat cand Germaniei,cand Statelor unite,cand Frantei,pana la urma este la Putin?Probabil ca tradatorii nostril n-au cazut la pace cui sa-l faca „CADOU”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s