Albumul lui Cedry2k, „România Furată” a fost in sfârsit lansat – Rapper-ul Cedry2k și Haarp Cord au concertat îmbrăcați în tricourile care au fost interzise recent de Institutul „Elie Wiesel”.

„România Furată” este albumul ce urma să fie lansat pe 31 octombrie în Club Colectiv. În noaptea de vineri 30 octombrie 2015 clubul din fosta hală a fabricii Pionierul era mistuit de flăcări în timpul concertului trupei „Goodbye to Gravity”.

După patru luni, pe 28 februarie a avut loc lansarea albumului, în Club Control din București.

Cedry2k, dar și alți artiști ce au concertat în Club Control au purtat tricouri cu chipul poetului Radu Gyr. Tricouri asemănătoare au fost retrase de la vânzare de magazinul „Legende Vii”, după ce Institutul „Elie Wiesel” i-a acuzat pe administratori de încălcarea legii 217/2015.

Mai mult, unul din administratorii magazinului este urmărit penal pentru încălcarea articolului 5 din Legea amintită.

Motto-ul magazinului, identic cu titlul poeziei scrise de Radu Gyr, „Ne vom întoarce într-o zi”, a fost considerat instigator de către Institutul „Elie Wiesel” și a fost și el retras.

În concert, Cedry2k a intepretat cântecul „Ridică-te Gheorghe, Ridică-te Ioane”, pe versurile poeziei omonime a aceluiași poet. – activenews.ro

Sa ne amintim in baza care legi este cercetat penal administratorul siteu-lui, „Legende Vii”:

Academia Catavencu despre Legea Antilegionara: „Tembelă și antidemocratică… Florian este capul unui grup de tovarăși care a orchestrat această lege bolșevică”

Incredibil ce a ajuns tara asta! Un cititor, mi-a semnalat un link cu emisiunea lui Rares Bogdan, „Jocuri de putere„, in care se discuta in principal, despre efectele legii AntiLegionare prin care Institutul evreiesc Ellie Wiesel, ne impune noua romanilor, in propria noastra tara, pe cine sa cinstim si pe cine nu, care ne sunt valorile noastre si care nu. Asa de sclavi am ajuns dragi romani adormiti!!!

Pai in primul rand institutul asta mizerabil nici nu ar trebui sa existe, daramite sa te mai si subordonezi la ce spun liderii lor. Dar au avut grija aceasi etnie, ca sa mai bage parlamentul Romaniei o lege, care sa vina in completarea primei legi si anume Legea Defaimarii, prin care daca cumva si ii acuzi pe acesti profitori de minciuni si de abuzuri si cumva scapi de condamnarea primei legi, sa te ingroape cu aceasta lege.

Oare constinta neamului romanesc se va mai trezi vreodata? Oare ne vom mai putea ridica vreodata deasupra statului de sclav si ne vom lua destinele in propriile maini? Pentru ca daca acest lucru nu se va intampla cat de curand, chiar daca suntem cel mai vechi popor consemnat de pe lumea asta, e posibil sa ajungem sa disparem pentru totdeauna.

Dumnezeu cu mila!

Publicitate

6 gânduri despre &8222;Albumul lui Cedry2k, „România Furată” a fost in sfârsit lansat – Rapper-ul Cedry2k și Haarp Cord au concertat îmbrăcați în tricourile care au fost interzise recent de Institutul „Elie Wiesel”.&8221;

 1. http://www.activenews.ro/stiri-sanatate/GRAV-O-investigatie-independenta-acuza-Ministerul-Sanatatii-de-musamalizarea-cauzelor-reale-ale-mortii-celor-trei-copii-din-Arges-Se-incearca-punerea-deceselor-in-carca-personalului-medical-din-Pitesti-sau-a-unor-bacterii-fictive-130553

  ActiveNews a intrat în posesia unei investigații realizate de Asociația pentru Protecția Consumatorilor, care, analizând informațiile apărute până acum, dar și aducând altele noi, acuză Ministerul Sănătății de mușamalizarea adevăratelor cauze care au dus la decesele celor trei copii.

 2. Trebuie dati afara din tara toti astia din neamul lui e l i e w i s e l impreuna cu calaii tarii si ai neamului romanesc care sunt multumiti de tinichelele primate pentru a da legi impotriva poporului roman.

 3. Frate drag mie imi place sa mai urmaresc cate o data cum merg oameni pe strada,de multe or ma minunez cat de mare e Dumnezeu si cum a putut sa creeze o multitudine de gesturi si mimici total diferite la fiecare persoana in parte.Dar stii ce am mai vazut de ceva timp incoace,capete plecate,.Capete plecate de jugul vieti de grija zilei de maine de probleme zilnice de la o persoana la alta,pentru ca si cei bogati au griji si probleme,mai ales grija banilor cum sa faca mai multi si sa nui piarda pe cei care ii are.Oamenilor de rand li sa pus in fata ochilor lipsa grijei de maine,saracia,iar aceste persoane pur si simplu nu au cum sa se trezeasca pentru ca tot ce vad in fata e cum sa aiba grija ce sa puna pe masa sau cum sa le asigure copiilor lor un viitor dpdv material cat de cat acceptabil,e ca si capastrul ce se pune pe capul calului si are la ochii acele protectoare sa nu vada stanga sau dreapta numa inainte.Si asta se datoreaza lipsei de credinta,nui condamn sau sub nici o forma nu insinuez ca eu sunt mai presus,feresca Bunu Dumnezeu,ci spun cea ce observ.Si mai e o problema legata de aceasta trezire,asa cum noi venim cu varianta noastra de trezire si anume dragsotea pentru tara ,pentru biserica,asa si slugile raului vin cu variantele lor de trezire( suntem finte create de extraterestri,suntem iluminati,ca pamantul trece din a 4a in a 5 a dimensiune cozmogonica si mai stiu eu cate si mai cate baliverne ).Acestea din urma prind mai mult la cei tineri care inca nu au gustat inca deplin grijile vietii.Omul nu constientizeaza ca rezolvarea problemelor sale e defapt Hristos,dragostea de neam si de biserica.Dar nadajduiesc ca e asa cum a spus monahul Teodot „Inca nu ia ajuns cutitu la os romanului”.
  Doamne ajuta

  • Mie imi pare ca nici oase nu mai are romanul, e ca o trestie in vant, suflata in toate partile, plecata pana la pamant. Sper insa, din tot sufletul sa ma insel, dar istoria, cel putin recenta, nu imi da mari sperante. Numai si numai Bunul Dumnezeu mai poate trezi acest neam, dar acolo unde omul nu cauta si nu bate, nici Dumnezeu nu vine.

 4. acesti vesnici venetici cu comportament de pui de cuc incita la violenta.De cand s-au nascut pana mor n-au liniste. Milcoveanu care a fost o buna perioada de timp chiar de la infiintare secretarul organizatiei de tineret legionare, a accentuat ca aceasta organizatie a fost constituita tocmai ca reactie la fanatismul evreiesc.
  Uitati-va ce se intampla in Israel si nu numai acum ci de la infiintarea acestui stat.GENOCID.
  Nu exista voci in parlament care sa le interzica obraznicia?
  Nu exista nimeni care sa organizeze oreactie ferma fata de acesti criminali?
  astept infricosata judecata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s