Razboiul total, perfid, invizibil si hibrid care se duce impotriva Romaniei si poporului roman

Razboiul total, perfid, invizibil si hibrid impotriva romanilor.

„Nici dracu’ nu stie cine-s inamicii” „Indemnaţi poporul sa nu se-nconvoaie/ Tara-i ravasita – nu avem armata/ Ne-am ales ca « pretini » lupi in piei de oaie/ Flacara dreptatii moare revoltata […] Indemnaţi poporul sa nu se-nconvoaie/ Ne-am vandut pamantul – ne rad veneticii/ Cei ce conduc lumea  ne-mping in razboaie/ Nici dracu’ nu stie cine-s inamicii…”. (Virgil Ciuca) „Rasism”, „antisemitism”, „discriminare” si catuse la gura!

Cand aud vorbindu-se de „democratie”, „reforma”, „discriminare” si de „algoritm politic” (rog luati nota de ghilimele), imi vine sa pun mana pe arma, dar nu am permis. Care democratie, care libertate a cuvantului, care reforma?

Vreme de un sfert de veac aceste cuvinte de magie neagra nu au facut altceva decat sa mascheze coruptia, jaful, abuzul, incompetenta, tradarea – promovate ca politici de stat -, si in mod cu totul special, lupta potentatilor, a „elitelor” hamesite impotriva propriului popor si trecerea sub control total a acestuia.

Atacuri marsave asupra limbii, credintei si valorilor Neamului Romanesc Polirom Natiunea socialista.

Politica identitatii in epoca de aur 35.955 RON Libertatea de exprimare este o lozinca de parada, pentru că O.U.G. 31/2002 si institutiile inchizitoriale – Consiliul National pentru Combaterea Discriminării (C.N.C.D.) si Institutul National (? – n.a.) pentru Studierea Holocaustului din Romania – „Elie Wiesel” (I.N.S.H.R.-E.W.) ne pun catuse la gura.

Daca cineva reactioneaza atunci cand haitele unor tigani dezlantuiti pe strada ne polueaza auzul cu „dialoguri” zgomotoase, ne agreseaza cu comportamente antisociale sau ne fura putinii bani din buzunar, se cheama ca facem rasism, discriminare. Infractorilor le este permis sa fie agresivi, sa ne injure pe tiganeste, iar fortele de ordine se prefac ca nu vad, nu aud, nu inteleg. Cand un evreu comite infractiuni si este prins cu „ocaua mica”, instantaneu, acuzatorul este acuzat de „antisemitism” si transformat din acuzator in acuzat. Se vorbeste de nediscriminare, dar anumite etnii au locuri „rezervate” – făra vreun examen sau test -, la institutiile scolare ale statului roman, in dauna celorlalti, dar asta nu se defineste ca discriminare pozitiva, ci „integrare sociala”. Desi ne aflam in Romania, nu ne putem cinsti eroii asa cum merita si cum ne dorim, fara avizul institutiilor inchizitoriale. Sictir! Pardon de expresie! Cititi si: Boicotati presa antiromaneasca!

Retraim anii ’50 ai secolului trecut!

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (C.N.C.D.) – un fel de Inchizitie contemporana – vede si aude doar ce vrea. Deunazi, publicistul Ionut Tene a fos citat de Istvan Haller, directorul C.N.C.D., sa fie prezent la inceputul lunii martie, la sediul institutiei pentru declaratii privind o asa-numita discriminare religioasa sau etnica a presedintelui Klaus Iohannis[1], de fapt pentru ca a indraznit sa-si exprime liber opinia despre prestatia noului sef al statului roman.

Aviz amatorilor! Cineva intreaba: „cumva faptul ca Iohannis e neamt si lutheran ne interzice sa-l criticam? Cum ramane cu libertatea presei, atat de necesara intr-un stat ce se pretinde democrat?

Daca astazi un editorialist trebuie sa raspunda in fata unei inchizitii moderne pentru articolele sale, maine pot urma alti jurnalisti ce au opinii cu care nu sunt de acord politicienii”[2]. S-a vorbit un sfertde veac de reforma si privatizare, dar s-a furat „fara frontiere”. Se vorbeste de democratie si „respectarea drepturilor omului”, dar se aplica (oficial sau „discret”) legi restrictive dupa tiparul „Big Brother”.

Patriotismul, nationalismul, au ajuns nu doar notiuni „demonetizate”, ci au fost etichetate ca „extremiste”. In România! La altii, de pilda, in Marea Britanie, in Spania, in Italia, in Franta… se poate si nimeni nu-i condamna. Exemplu tipic de discriminare internationala, dar ei sunt occidentali! Prin jungla internetului circula o fraza care trimite la meditatie. Nu cunosc autorul, dar reflecta fidel realitatea si demonstreaza „discriminarea crasa” din Romania:

„Oare ce inţelege un strain care vine in tara si aude ca pe presedinte il cheama Iohannis, pe seful serviciului de informatii Hellvig, pe seful institutiei anticoruptie Kovesi, pe seful de la situatii de urgenta Raed Arafat, iar pe directorul de la C.N.C.D., Istvan Haller?”. No comment!

Marsrutizarea Romaniei

Dupa ce au distrus si au vandut economia si pamanturile Tarii, dupa ce au anihilat Armata Romaniei, iar prin drogul numit televiziune au indobitocit populatia Romaniei, mercenarii au trecut la executarea fazei de atac direct asupra educatiei, a culturii generale si chiar a limbii romane. Ba, mai mult, Rozalia Biro, propusa de U.D.M.R. ca ministru al Culturii, isi trecuse in C.V. limba romana ca limba straina. Straina o fi pentru domnia sa, care a mai aruncat pe gura si „inteligenta” emanatie cu „copiii bipezi”.

Rand pe rand, din programa scolara pre-universitara au fost eliminati „inconvenabilii” reprezentanti ai culturii autohtone. Orele de educaţie fizică aproape ca nu mai exista, dar se introduc si se promovează anormalitatile si ororile sexuale, ideea casatoriilor intre indivizi de acelasi sex, la pachet cu cresterea si educarea unor copii, in ideea desfiintarii familiei traditionale. „Istoria Romanilor” a fost reformulata si re-scrisa ca „Istorie”. A fost introdusa, ca un apendice, „Istoria Holocaustului”. Urmasul alogenilor Dionis si Odarca Patapievici – dublii agenti ai GeStaPo si N.K.V.D. in anii ultimei conflagratii mondiale, antiromanul declarat Horia Roman Patapievici l-a numit pe Eminescu „cadavrul din debaraua” romanilor.

Recent, un mercenar din mass-media l-a acuzat – cu „forme fara fond” – pe Mihail Sadoveanu ca ar fi condamnat oameni la moarte. Luceafarul poeziei romanesti este pus din nou la zid: „de data aceasta intr-un autentic tuci tiganesc, inovatie Pleso-Patapu-Liiceano-Cartareasca. […] O ruda de-a regilor Cioaba, un oarecare Catalin-minune, a fost pus ca semnatura pe o «carte» anti-Eminescu, laudata de toti tampii din trena impostorilor numiti. […] Din ancheta culturala, publicata de Tribuna si Ziariştii Online rezulta ca «autorul Humanitas», Catalin Cioaba, nu numai ca nu si-a scris cartea publicata de patronul sau, Gaby Liiceanu, dar nici macar nu a citit-o!”[3]

Distrugerea valorilor romanesti

Cand citim sau auzim cuvantul „razboi” ne gandim la bombe, avioane, tancuri… insa astazi se poarta „razboiul hibrid”, ale carui lovituri sunt generate cu sprijinul serviciilor speciale, aflate deasupra legii.

De-a lungul intregii sale istorii, Romania a stat in bataia vanturilor, la intretaierea drumurilor marilor imperii, care au folosit-o, fie ca teren de lupta, fie ca trambulina pentru experimente si salturi spectaculoase. Poporul roman, unul dintre cele mai vechi de pe continentul european, nu este cu nimic inferior altor popoare ale lumii si, in pofida tuturor vicisitudinilor si tradarilor a rezistat intemperiilor si vremurilor aprige.

Poporul roman a dat civilizatiei cele dintai semne ale scrierii, a inventat stiloul, l-a „nascut” pe Iorga, pe Enescu si Grigorescu, pe Celibidache si Eliade, pe Ion Antonescu, pe Henri Coanda si Ana Aslan, pe Conta, Tutea, Brancusi, Palade… si pe alti „uriasi” ai umanitatii: Paulescu a daruit omenirii insulina, Victor Babes, vaccinul antirabic. Imun la vaccinul ultim amintit, un comentator intr-ale hartiilor fosnitoare emise de fabricile de parale, dupa un consum excesiv de suc de cucuta, a luat-o birjareste pe aratură, erijandu-se in filosof, lingvist si chiar in profet, in fapt, fiind doar un mercenar lipsit de scrupule.

Perle ale „Intelepciunii lui Solomon”

Zilele trecute, o distinsa personalitate contemporana mi-a semnalat existenta, intr-un cotidian naţional, a unui articol cu titlul interogativ: „Ne permitem limba romana?”, autor fiind un comentator pe teme financiare la Jurnalul.ro. Intrigat de intrebarea-titlu, am cautat textul, insa accesul la „Intelepciunea lui Solomon” cioplita in piatra articolului nu mai este accesibil. Este posibil ca după ce au luat cunostinta de enormitatile insirate ca margelele pe ata proasta si de reactiile cititorilor, redactia portalului sa fi procedat la evacuarea „debuseului” incriminat. Tardiv! Raul fusese deja comis chiar, in prima zi a primaverii calendaristice! O fi vreun „Martisor” sui generis! Am reusit sa mai gasesc totusi o „urma”, un fragment preluat si republicat, undeva in spaţiul virtual[4].

In cele ce urmeaza reproduc cateva „perle” elucubrante, extrase ale „Intelepciunii lui Solomon”, un fel de „exercitii superficiale, de istorie contrafactuala” (l-am citat chiar pe autor): „Ne permitem limba romana? Limba noastra-i o comoară. Invatam asta inca din clasa I. […] trebuie sa ne intrebam si daca limba noastra materna nu e cumva paguboasa pentru noi (paguboasă pentru noi este revelatia idioata a dumneavoastra, domnule I.B. – n.a.).

Sa ne intrebam care sunt costurile – economice si nu numai – ale faptului ca avem o limba materna latina, cu o structura gramaticala si topica complicata si care ne consuma mult timp, sa o invatam si sa o utilizam (de gramatica limbii germane o avea cunostinta, domnul filosof-filolog de cafenea? De scrierea etimologica si gramatica limbii franceze o fi auzit, stimabilul? Dar de ciudateniile limbii engleze? – n.a.). In loc sa ne bucuram de pragmatismul, functionalitatea si «ergonomia» comunicationala a limbii engleze (Fericiti cei saraci cu duhul![5] – n.a.). Vrem, nu vrem, timpul inseamna bani.

E foarte posibil ca […] invatarea limbii romane sa fie pura pierdere de timp […]. Filosofi, istorici si antropologi s-au intrebat de-a lungul timpului daca nu cumva ne era mai bine sa fim altceva decat suntem. […] Aceste intrebari raman […] exercitii superficiale, de istorie contrafactuala…”şi da-i si lupta… Semnatarul acestor enormitati, impardonabile si inadmisibile atacuri asupra limbii si credinţei neamului romanesc, continua sa debiteze alte filosofii emise la carciuma din mahala: „nu cumva ne era mai bine sa fim altceva decat suntem. […] daca nu cumva am fi fost un popor mai bine organizat si mai eficient daca am fi fost catolici sau protestanti in loc de ortodocsi”.

Doresc sa ii adresez o singura intrebare, retorica, desigur: Mister I.B., nu cumva era mai bine pentru noi, daca nu v-ati fi nascut? Daca parintii ilustrei dumneavoastra personalitati au gresit dandu-va viata, noi, ceilalti n-avem nicio vina. Nu va putem ingadui alienatia, dar fiindca slujiti interesele altora, nu ale romanilor, bine-ar fi sa va strangeti degraba catrafusele si sa va angajati la „Canal 4”, in Anglia. – glasul.info

Dar toate aceste nenorocii nu sunt intamplatoare, totul a fost regizat din timp, iar „regizorii” care au decis destinele Romaniei post-decembriste, au stiut din istorie ca cei mai multi dintre cei care au avut puterea in Romania, au fost mai mereu oameni meschini, egoisiti, lipsiti de orice sentiment patriotic, numai buni pentru a-si duce la bun sfarsit agenda satanista.

Iar romanii au fost manipulati si prostiti de o presa la fel de corupta, reusind performanta, ca intr-un sfert de secol sa stearga din sufeletele majoritatii romanilor, orice sentiment patriotic, insclavindu-i si bagandu-i intr-o stare de letargie totala, din care, imi este tare teama ca va fi foarte greu sa mai iasa.

Pentru a intelege mai in detaliu cum s-a ajuns aici, urmariti va rog si:

Cititi cu mare atentie si luati seama!!! Material complet despre distrugerea Romaniei dupa 1989

Publicitate

17 gânduri despre &8222;Razboiul total, perfid, invizibil si hibrid care se duce impotriva Romaniei si poporului roman&8221;

 1. O stire aparuta recent cu un politist din hunedoara ce voia sasi apere familia a impuscat niste interlopi in cap , daca vreun cititor de pe blog care este din zona stie ceva ar face bine sa infirme sau sa confirme, deoarece presa jegoasa din romania tace malc sau le este frica ca se aprinde scanteia. Acel politist nu a facut altceva decat sasi apere familia care ai era haituita

 2. Daca am ajuns asa vremuri in care nimeni nu protejeaza populatia si nu mai ai siguranta zilei de maine din cauza talhariilor care sunt promovate de talharii de la putere , nu ne ramane nimic de facut decat sa ne procuram cate o pusca si sa actionam cand suntem in pericol !!!
  Te aperi de hoti , infractori , „refugiati” s.a.m.d.

  • Nu-i tocmai Protv cel care sa planga de milă romanilor dupa ce 20 de ani a spalat creierele romanilor si a facut apologia sexismului, dezmatului, prostituatelor si mediatizarea manelismului, gaona după violuri, etc. E postul evreilor lui Lauder care au terfelit istoria si idealurile romanilor.

 3. Nu mai merge asa,TOATA LUMEA SA SE UNESCA SI SA PROCEDEZE ASA CUM A PROCEDAT AMARATUL DE POLITIST.Sa-i ia la rand pe toti nu numai pe tigani dar si JUSTITIA,PARLAMENTUL,PM si evident PAMPALAUL ASTA DE IOHANNIS,Sa nu mai vorbim de alde LIICEANU,PATA PE VECI A CULTURII NOASTRE-patapievici-,BASESCU CARE L_A PREMIAT,si toti care s-au cocotat s-au au fost pusi in functiile cheie ca KOVESI,HELLVIG,ARAFAT si toti care denigreaza limba si poporul roman,toti care vor sa ne puna calusul in gura.Deci toti acesti straini au fost pusi in fruntea tarii pentru a o distruge ,de accea au si organizat LOVITURA DE STAT,ii incurca Ceausescu sa ocupe tara.Acum alta nenorocire”SFINXUL”COTROPITORII vor sa distruga toata istoria noastra si la suprafata.Dar ma intreb cine este acest PROPRIETAR al acestui SFINX,cum de-si permite sa distruga asa o istorie?Dar am gasit pe internet ca acest MONUMENT SFINXUl este in stransa legatura cu PIRAMIDELE,oare ce urmaresc,ce este ascuns in pantecele SFINXULUI si vor sa detina?,ca nu se mai satura,sta-le-ar in gat.CURAJ ROMANI,NU MAI AVEM O ALTA SANSA,ASTIA NU SE LASA PANA NU NE EXTIRPA.

 4. Eu nu cred ca vor putea muta Sfinxul si nici nu li se va permite sa ciunteasca Bucegii , pentru ca acesti munti sacri , sunt protejati de o forta Divina . Vor pati asa cum au patit-o , cei din elicopterul evreiesc (6 militari israelieni si un militar roman , Dumnezeu sa-l ierte )cand au survolat muntii Bucegi si „Cineva” i-a trantit cu o forta mai presus de mintea noastra in prapastie , iar de atunci , nici ca au mai indraznit .
  Au trecut de atunci 5 ani (26 iulie 2010).Eu nu cred ca vor putea duce la indeplinire mutarea Sfinxului , iar daca vor indrazni , vom auzi de multe nenorociri care se vor rasfrange asupra indivizilor in cauza .

 5. INTERMARIUM.

  Ascultaţi cu atenţie ce are de spus Friedman pentru a înţelege cu adevărat cam care sunt realităţile lumii în care trăim. In acest fel veti afla si care este rolul Romaniei si jocul in care trebuie sa joace fortat si dupa cum dicteaza altii:

  Un articol pentru completarea declaratiilor din videoul de mai sus:
  – Doctrina Intermarium
  http://www.thinkagain.ro/doctrina-intermarium/

  De citit: George Friedman – The Next 100 Years. A Forecast for the 21st Century (2009)
  https://en.wikipedia.org/wiki/The_Next_100_Years
  download:
  http://www.fileshare.ro/e31996767

 6. De votam sau nu ticalosii astia nu dau un banut pe el.Votul nu este decat placerea lor sa ne vada cat suntem de idioti sa credem ca ei vor da atentie acestui „ACT DEMOCRATIC”.Toate piedicile care le-au pus acum pentru cei din diaspora(cu buletin completat cu sase luni inainte si trimes,ma mir ca nu cer si foto),si cand primesc votul, este o alta persoana care-l trece in computer.Asta considera ei VOT SECRET?Daca bula asta de iohannis a ajuns presedinte a ajuns pentru ca a fost mare scandal la ambasade, deci public, altfel ii durea pe ei in papuci de ce au votat romanii.Simplu,daca nu scapam de aceste ZDRENTE UMANE n-o sa mai avem tara si o sa umblam cu straita-n bat pe la alte usi,si fara suparare o sa ne batjocoreasca,ca n-am stiut sa ne aparam tara de CIOCOII DEMOCRATI,NE MERITAM SOARTA.TARA ASTA AVEA NEVOIE DE OAMENI CU CREIER NU CU TARATE IN CAP.

 7. Trebuie incendiate toate corturile sau cladirile pregatite pentru acesti teroristi ISIS care se ascund sub masca „refugiatilor”, asa cum au facut suedezii !!!
  Romanii sa iasa in masa cu furci si topoare ca la rascoala din 1907 .
  Nu putem permite ca americanii si sionistii mondiali sa faca din poporul nostru si din Romania , carpa lor de sters la wc . Toate popoarele Europei se opun invaziei controlate de americani pe intregul continent , numai Romania linge talpile Washingtonului .(guvernantii care nu sunt romani) Incendiate locatiile pregatite de cretinii din guvern si iesirea in strada tot poporul !!!
  Doamne scapa-ne de aceste hoarde barbare pe care satana ii impinge spre Europa !

 8. – UE pune presiune pe România să primească mai mulți imigranți o dată cu sezonul rece
  http://bit.ly/1P2NNnT

  – Au venit! Fotografie cu sute de imigranți musulmani aflați în România
  http://bit.ly/1kMy15w

  Fotografiile sunt din Slovenia sau Romania?
  – Refugee crisis: Families could freeze to death after leaders warn EU could ‘fall apart’ if it fails to reach deal
  http://bit.ly/1kMy15w

  – MARȘUL migranților prin Slovenia, în imagini surprinse de o dronă
  http://bit.ly/1N5iBEG

 9. Dumnezeu sa ne scape nu numai de hoardele barbare trimese de merkel dar si de acelea care ne-au invadat sub pretext de aparare impotriva rusilor si evident de hoardele care le avem la conducere de 25-26 de ani.

 10. Dati-le ajutoare,asistenta medicala dar sa fie aceeasi ca pentru romani, poate asa scapam de aceste hoarde de PUTUROSI.Astia n-au lucrat niciodata si voi vreti sa-i puneti la munca in ROMANIA?Sau poate vreti sa le dati functii in PARLAMENT si in GUVERN.
  BLESTEMATI SA FITI VOI ASTIA CARE ACCEPTATI-INCLUD SI PRESA CARE CONTRIBUIE LA INDOBITOCIREA POPULATIEI CU MINCIUNILE LOR- SA LINGETI BOTINELE NEOCONILOR!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s