Sionistul George Soros: UE trebuie sa accepte cel putin un milion de refugiati in fiecare an, in viitorul apropiat.

UE trebuie sa accepte cel putin un milion de refugiati in fiecare an, in viitorul apropiat. Si, pentru a face asta, trebuie sa imparta povara in mod corect, un principiu pe care o majoritate calificata l-a stabilit in cele din urma la summitul de saptamana trecuta, scrie miliardarul american George Soros într-un text publicat de Project Syndicate.

Este la fel de important sa permita atat statelor, cat si solicitantilor de azil sa-si exprime preferintele, apeland cat mai putin posibil la constrangere. Plasarea refugiatilor acolo unde vor ei sa mearga – si unde sunt doriti – este o conditie esentiala pentru succes, mai afirmă Soros.

UE ar trebui sa isi asume un angajament anual fata de tarile din prima linie de cel putin 8-10 miliarde de euro, diferenta fiind acoperita de Statele Unite si restul lumii. Aceasta suma se poate adauga obligatiunilor pe termen lung emise pentru a sustine solicitantii de azil din Europa, mai spune omul de afaceri american de origine maghiară(originea corectă: iudeo-sionistă). – flux24.ro

Sionistul Papusar George Soros care prin ONG-urile lui este unul dintre principalii artizani ai haosului din Nordul Africii si Orientul Mijlociu si totodata sponsorul principal al majoritatii „refugiatilor” spre Europa, ordona acum tarilor europene ce trebuie sa faca pe mai departe.

Daca Europa se supune acestei creaturi, atunci isi merita soarta pe deplin.

Tot ce trebuie sa stiti despre migratia masiva din ultima vreme, puteti afla citind articolele de la categoria: Criza imigrantilor

Iar daca nu stiti cine este George Soros, urmariti va rog subiectele de la categoria: George Soros

Publicitate

8 gânduri despre &8222;Sionistul George Soros: UE trebuie sa accepte cel putin un milion de refugiati in fiecare an, in viitorul apropiat.&8221;

  1. Dumnezeu sa-l miluiasca cum stie El…Sa ne scape de acest indracit.Ti-e frica sa te uiti mai mult de o frintura de secunda la ochii si la fata lui-Iadul !Cum is ochii,asa-i si duhul care-l poarta.Si vorbele ,la fel.Doamne,te rugam,ai mila de noi!

  2. Eu,aveti dreptate ,are cativa pui si la noi;macovei,ungureanu,craciun -al de se ocupa de demonstratii la ordin,daca nu-s din ordin atunci el e pe post de instigator-,si o multime de „ziaristi”.
    O zi buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s