Pregatirile pentru constructia Celui de al III-lea Templu de la Ierusalim au intrat in linie dreapta. Un rabin chiar a „profetit”: „Mesia” va veni pana la sfarsitul anului

In asteptarea lui „Mesiah”

„Va voi scoate din mijlocul popoarelor si va voi strange din tarile in care v-am risipit, cu mana tare si cu brat intins si varsandu-Mi urgia.” Ezechiel 20:34

“I will bring you out from the peoples and gather you out of the countries where you are scattered, with a mighty hand and an outstretched arm, and with wrath poured out.” (Ezekiel 20:34 )

Declaratie halucinanta a unui rabin ultra-ortodox: „Mesia va veni pana la sfarsitul anului”

Un important rabin ultra-ortodox a transmis comunitatii un mesaj clar prin care anunta ca in curand Mesia va veni, deoarece sunt multe semne care prevestesc acest lucru.

Rabin Chaim Kanievsky, o somitate a comunitatii evreilor ultra-ortodocsi, a transmis recent un mesaj clar si fara echivoc, 

El a cerut evreilor sa „Aliyah” cat mai curand posibil. „Aliyah”, este verbul ebraic care inseamna „a merge in sus”, si se refera la reintoarcerea evreilor in Israel, actiune care este vazuta ca o profetie avand o mare incarcatura spirituala, care precede venirea lui Mesia.Rabinul Kanievsky a fost prezent in orasul Bnei Brak, unde a prezentat scrierile lui Rabbi Yitzchak Ben Tzvi, care se refera la sfarsitul lumii si la alte profetii conexe.Kanievsky, care este un pilon al comunitatii evreiesti, a declarat ca evreii din afara Israelului trebuie sa revina cat mai repede pe pamanturile lor, iar cei care sunt in tara nu trebuie sa plece, deoarece Mesia va veni in curand.Rabinul Kanievsky a precizat ca venirea lui Mesia va fi la sfarsitul anului in curs. Mai multe persoane au cerut rabinului sa confirme si sa argumenteze aceste declaratii. El a formulat urmatorul raspuns: „In acest an (2015) este anul sabatic si se va incheia pe 29 Elul. In calendarul gregorian, aceasta data cade sambata pe 12 septembrie 2015.”Cei care se ocupa cu interpretarea profetiilor biblice sustin ca luna septembrie a acestui an va fi o luna care va aduce „semne pe cer”. Pe data de 13 septembrie va fi o eclipsa partiala de soare, care coincide cu inceperea „Sarbatorii Trambitelor.”Ca raspuns la apelul rabinului Kanievsky, evreii din Franta au inceput sa soseasca in Israel. Acest impuls este cu siguranta si o reactie la cresterea actiunilor antisemite si violenta islamista din Europa.

Anul trecut peste 7.000 de evrei francezi au revenit in Tara Sfanta. Ministerul de resort asteapta sosirea a inca 3.000 de evrei francezi in aceasta vara, care vor veni cu familiile si copii, pe care doresc sa-i integreze inainte de inceperea anului scolar.

„Mesiah”pe care-l asteapta evreii pentru a-l inscauna in Cel de al lll – lea Templu din Ierusalim.

In opinia mea sunt realizate premisele reconstructiei Templului lui Solomon.Singurul lucru care impiedica reconstructia acestuia,este Moscheea Al-Aqsa(si probabil acel razboi nimicitor care va duce la inscaunarea antihristului).  Acest lucru, este apogeul necredintei si nu al credintei evreilor,ca Mesia a venit.

templier70.blogspot.ro

Iar pentru a fi gata cu toate pe cand va fi ridicat cel de-al Treilea Templu, evreii au inceput deja cu pregatirea ustensilelor necesare templului.

 Vesela si vestimentatia sacra

 

Pregatiri intense pentru cel de-al treilea Templu: Peste 30 milioane de dolari cheltuiti pana in prezent

Au fost fabricate peste 70 de obiecte sacre, conform indicatiilor din Vechiul Testament. Institutul Templului are ca obiectiv principal constructia celui de-al Treilea Templu.
Intre timp, au fost facute progrese in ceea ce priveste ustensilele necesare. Pana acum au fost confectionate printre altele hainele purtate de marele preot, din fire de aur si pieptarul cu pietre pretioase, trompetele de argint, harpe de lemn, tavi pentru a colecta sangele de la jertfe, o cadelnita etc.

In salile de cursuri sunt pregatiti preotii si levitii pentru a practica ritualurile dupa invataturile stravechi, iar noua perdea care separa Sfanta Sfintelor este gata.

Rabbi Chaim Richman, fondatorul Institutului, a declarat ca organizatia a cheltuit peste 30 milioane dolari pina in acest moment. Toate contributiile provin din donatii atat din Israel cat si din strainatate.

Un curent teologic sustine ca in 2018 se va implini un timp profetic: 70 de ani de la infiintarea statului Israel, ceea ce marcheaza sfarsitul unei generatii si inceputul alteia.

Daca toate pregatirile vor fi gata in trei ani, Israelul ar putea relua ritualul sacrificarilor, ceea ce ar insemna „inceputul procesului de aparitie a lui Mesia”. – templier70.blogspot.ro

Cum se specifica si in articol mai ramane un singur lucru care sta in calea constructiei si anume Moscheea Al-Aqsa, un loc foarte important pentru musulamnii din toata lumea. Nu e de mirare ca evreii incerca din rasputeri slabanogirea acestora prin tot felul de mijloace.

Ceea ce ii ingrijoreaza insa pe evrei cel mai tare este ceea ce se prefigureaza deja de ceva vreme si anume recunoastrera statului Palestina de catre ONU, lucru care ar putea ingreuna serios inceperea constructiei.

Un stat suveran e mai greu de calcat in picioare. Ramane de vazut ce mai pun la cale.

Urmariti va rog ce face Israelul cu cei care sunt pro Statul Palestina:

Pure coincidente sau actiuni regizate? Consecinte grave pentru tarile care sustin recunoasterea statului Palestina

Iar daca ne gandim si la profetiile legate de actualul Papa:

cat si la conlucrarile dintre Biserica Catolica si Islam: Vremuri Apocaliptice! Primele semne clare care indica instaurarea unei Singure Religii Mondiale! , parca lucrurile incep sa se lege.

Pentru a intelege mai bine incotro ne indreptam, urmariti va rog si celelalte subiecte de la categoria: Profetii

23 de gânduri despre &8222;Pregatirile pentru constructia Celui de al III-lea Templu de la Ierusalim au intrat in linie dreapta. Un rabin chiar a „profetit”: „Mesia” va veni pana la sfarsitul anului&8221;

  1. Institutul templului anunta pe 26 iulie : ANNOUNCEMENT: WE INTERRUPT TODAY’S TISHA B’AV MOURNING FOR THE LOSS OF THE HOLY TEMPLE WITH THIS IMPORTANT ANNOUNCEMENT: THE ARCHITECTURAL PLANS FOR THE THIRD TEMPLE HAVE BEGUN!
    Incepe reconstructia templului lui Solomon!

  2. Ei , abia acesta-i un semn clar , foarte clar , ca sfarsitul este aproape si antihrist sta pe undeva gata sa apara , dar , spunea cineva ca acum vreo luna , a aparut pe cer o stea care ar fi ca aceea din timpul Nasterii Domnului , care a condus Magii pana la ieslea unde s-a nascut Mantuitorul si ca ar putea inseamna nasterea lui antihrist si ca probabil antihrist s-ar fi nascut acum si cand va avea 33 de ani va fi inscaunat . Cine stie , numai Dumnezeu stie cand va fi , noua ni se arata actiunile si pregatirile venirii lui antihrist care s-au intensificat inspaimantator in ultimii zece ani in toata lumea , incat te face sa nu te mai gandesti la nimic altceva . Lumea clocoteste parca intr-un infern stapanit de satana iar cei care vor putea iesi din acest infern vor fi foarte putini .
    Probabil cand vor darama Moscheea lui Omar , va curge mult sange in Ierusalim , musulmanii nu vor accepta . Cine stie ce prigoana va fi pe crestinii ortodocsi din Ierusalim din partea ambelor tabere de pagani , cand se va declansa haosul .
    Israel va reconstrui Templul lui Solomon sau al lui Antihrist , cu ajutorul SUA .

    • ca sa nu mai apara dezinformari si tot felul de pareri personale, parintele Paisie spune clar: „Semnul că se apropie împlinirea proorociilor va fi dărâmarea templului lui Omar din Ierusalim”. s-a daramat ceva ? nu, deci nu e nimic aproape
      in acelasi ton este si raspandirea fara o minima cercetare a informatiilor din aceeasi categorie, gen a aparut pe cer steaua magilor…frate, e chiar asa greu sa ridicam / deschidem ochii si sa vedem ??? sa aratam ca gandim si sa punem niste intrebari: nu e vreo manipulare ca miile anterioare ? nu cumva e decat venus extrem de aproape de Jupiter, cum a si fost pt o noapte, ulterior s-au distantat, orice soft de specialitate a aratat asta

      • Adevar graiesti …insa
        Intrebarea este aceasta dar daca sub templul lui Omar este deja reconstruit templul lui Solomon care se vrea pentru fiara ?
        Si intr adevar singurul impediment este daramarea moscheii lui Omar pentru a se arata templul fiarei
        Sfantul Parinte Iustin Parvu a spus clar si limpede pentru cine are urechi de auzit
        „antihristul este pe pamint si lucreaza ”
        Sfantul Cosma al Eladei a profetit asemeni
        „Fiul pierzarii cand va aparea pe pamint isi va lua nume de imparat mare si de prooroc mare …
        Bizantul a fost intemeiat de un Constantin si il va distruge un alt
        Constantin ”
        Sfintitul Parinte Ilie Cleopa spunea in 1992 antihristul este pe pamint si are 14 ani
        Sfantul Ierarh Calinic de la Cernica a vazut in vedenia sa cum fiara apare pe pamint in 1992…anul in care s a format spurcata uniune (ue)adica desfranata babilonului
        Apocalipsa Sfantului IOAN Evanghelistul ne spune ca antihristul va veni insotit de cele doua fiare si i va pregati terenul pentru intronare profetul mincinos cel care este astazi „papa „la vatican fiind aratat si dat in vileag de Parintele Elpidie care a spus pe intelesul tuturor …
        Si daca ce spun SFINTII nu va este suficient pentru a crede caci cu adevarat traim timpurile apocaliptice …atunci amagitorul intradevar lucreaza spre pierzarea daca i s ar da voie chiar a intregii omeniri in iadul vesnic
        Insa profetiile aratate de Cei Sfinti se implinesc sub ochii nostri
        …pentru cine are ochi de a vedea
        Acel 12 septembrie ….sa nu fie cele trei zile de intuneric profetite de Sfantul Parinte Arsenie Boca
        Important este sa fim pregatiti pentru ca fiara ridica razboi si prigoana asupra Sfintilor cei necanonizati Sfintii Inchisorilor ..insa spurcaciunea va fi curatata cu foc spre Slava lui DUMNEZEU IN SFANTA TREIME pe acest pamint
        Amin

    • Maria, am confirmat si eu ca am vazut „o stea” foarte luminoasa pe cer (de fapt nu stiu ce era), in noaptea de 3 iulie. Mi-a atras atentia prin marime si luminozitate, m-am gandit ca e avion, satelit sau cine stie, dar am privit indelung si nu se misca, asa incat m-am gandit ca e stea.. Dupa ceva timp, insa, a inceput sa-si micsoreze diametrul si a disparut. Mi-a atras atunci atentia, dar cam atat.
      Totusi nu cred ca putem spune ca e vreun semn. Pot fi multe lumini pe cer, ca sa ne gandim atat de departe.
      Daca era o drona sau ceva la fel de lumesc? Sau un balon cu aer cald? Dupa ce se inalta suficient arata destul de ciudat si acelea. Semne pe cer se pot si fabrica, daca este necesar.
      Mai grave si demne de considerat, ca semne, mi se par intentiile de subordonare a popoarelor, de demontare a autonomiei economice, desfiintarea banilor reali, atac la adresa credintei neamurilor si militarea pentru guverne si o religie unica.
      In acest sens:
      ” Pe 10 iunie 2015 Parlamentul European va vota o rezoluție critică pentru TTIP, acordul economic dintre SUA și UE. Parlamentul va decide dacă va recomanda să se includă în TTIP clauza ISDS, clauză care DĂ DREPTUL CORPORAȚIILOR SĂ DEA ÎN JUDECATĂ STATELE LA CURȚI DE ARBITRAJ PRIVATE CU CONSECINŢA DESFIINŢĂRII puterii STATULUI de a își apăra interesele.”
      https://ceicunoi.wordpress.com/2015/06/09/scrisoare-deschisa-pentru-europarlamentarii-romani-votati-impotriva-clauzei-isds-din-tratatul-ttip/#more-18872

    • Fenomen astronomic spectaculos: „Întâlnire” între Venus şi Jupiter, pe 30 iunie
      http://aqvlia.blogspot.ro/2015/07/venus-si-jupiter-in-conjunctie.html
      Conjuncţiile dintre Venus şi Jupiter sunt destul de frecvente, însă se întâmplă destul de rar ca aceste două planete să pară atât de apropiate. Datorită unei poziţionări deosebite, Venus şi Jupiter vor părea, pentru observatorii din emisfera nordică, foarte apropiate una de cealaltă.
      http://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/fenomen-astronomic-spectaculos-intalnire-intre-venus-si-jupiter-pe-30-iunie-14477323

  3. Nu se va face templul pana nu se darama Moscheea , pentru ca Mosheea se afla pe „Muntele Templului „, considerat locul sfant al evreilor si pe acest loc vor sa reconstruiasca Templul lui Mesia-Antihristul .
    Am vazut intr-un documentar , disputele dintre cele doua tabere .
    Mai intai trebuie demolarea sau stramutarea Moscheii , dupa declaratiile unor rabini .
    Vor duce tratative la nivel diplomatic cu musulmanii pentru stramutarea Moscheii , pentru a evita un conflict de proportii , nu se recomanda demolarea pur si simplu , dar sunt si grupuri de sustinatori ai demolarii Moscheii care fac proteste si declanseaza conflicte la care intervine politia .(am vazut la tv un documentar)
    Sunt curente , pro si contra demolarii , asa ca , timpul si negocierile intervin si influenteaza reconstructia Templului , poate sa dureze un an sau un deceniu sau mai mult , nimeni nu stie precis .

    • Templul este construit deja si este sub moscheea El Axa …iar „documentarele „…respecta ordinele celor care vor instalarea „noii ordini mondiale ”
      Si oare de ce nu spun „documentarele ” adevarul complet cum ca in timpul celui de al 2 razboi mondial nazistii au vrut sa bombardeze si sa stearga de pe fata pamintului acest templu ?
      Insa Voia lui DUMNEZEU A fost , Este si Va fi

    • Templul este construit deja si este sub moscheea El Axa …iar „documentarele „…respecta ordinele celor care vor instalarea „noii ordini mondiale ”
      Si oare de ce nu spun „documentarele ” adevarul complet cum ca in timpul celui de al 2 razboi mondial nazistii au vrut sa bombardeze si sa stearga de pe fata pamintului acest templu ?
      Insa Voia lui DUMNEZEU A fost , Este si Va fi …si raului nu i se va ingadui a si aseza stapinirea peste tot pamintul pina nu se vor implini Profetiile Sfintilor
      ” Neamurile la Adevar vor veni
      Si ORTHODOXIA va straluci ”
      Amin.

  4. teodor stela,
    Nu este construit niciun templu sub Moschee , ce crezi ca evreii vor sta la subsol ?
    Documentarul s-a dat de zeci de ori pe canalul tv Viasat History , cu imagini din Ierusalim , interviuri ale celor doua tabere etc , asta ti-o spun ca sa nu mai sustii aberatii , ca e de ras !!!

  5. carla ,
    In comentariul meu , am spus ca mi-a zis cineva de steaua aceea atat de vizibila cu ochiul liber , insa eu nu am crezut in varianta ca , vai , chiar in acel moment s-a nascut antihrist .
    Ar fi prea de tot sa tragem niste concluzii aberante si ridicole pana la urma .
    Stele mari pe cer , una care insoteste luna si inca multe stele foarte stralucitoare , eu le observ inca de acum vreo sase ani . Stau la casa , imi place sa observ cerul senin cu tot ce a creat Dumnezeu , frumusetile Universului , cand le poti vedea atat cat se poate , numai noaptea .
    Semne pe cer vor fi in vremurile din urma , se spune si la Apocalipsa , dar noi nu suntem inca in masura sa le dam o interpretare asupra a ceea ce se numeste sfarsitul lumii , sau Apocalipsa .
    Ghidul nostru in a cunoaste semnele vremii sunt doar proorociile sfintilor si talmacirile Apocalipsei ale marilor duhovnici intrucat ei au avut revelatii de la Dumnezeu , fiind vrednici de a cunoaste si de a transmite lumii interesate si credincioase .
    Totusi , ne dam seama si noi ca vremurile nu sunt departe , dupa actiunile in forta ale Ocultei Mondiale cu privire la legiferarea Anormalului ca fiind Normal , la lupta impotriva Crestinismului , implementarea cipului in toate documentele personale ale omului , idolatria si desfraul care au cuprins intreg Pamantul , la extinderea Satanismului in lume prin adorarea lui Lucifer in mod public etc , etc .

    • Dovezi …
      Batranii care au prins al doilea razboi mondial stiu mai multe
      Nu are sens sa intru in detalii
      ADEVARUL va iesi la suprafata oricat de ascuns se vrea

    • Deci, de ce sa fie Papa Francisc judecat de Sanhedrin? Numeri 2. 11. “Finees, feciorul lui Eleazar, fiul preotului Aaron, a abatut mania Mea de la fiii lui Israel, ravnind intre ei pentru Mine, si n-am mai pierdut pe fiii lui Israel in mania Mea;
      12. De aceea spune-i ca voi incheia cu el legamantul Meu de pace,
      13. Si va fi pentru el si pentru urmasii lui de dupa el legamant de preotie vesnica, caci a aratat ravna pentru Dumnezeul sau si a ispasit pacatul fiilor lui Israel”.
      Eu cred ca nimeni altcineva din alte popaore in afara de Irael are voie sa fie preot. Conform Bibliei. Si am dat doar un exemplu. Mai sunt: Exod 29.9, Numeri 18.7.
      Crezi ca din aceasta cauza il va judeca Sanhedrinuil pe Papa Francisc?

  6. John,
    Evident ca nu doresc sa-mi fie cunoscuta nicio adresa , cred ca stii si de ce , dar ceea ce mi-a sarit in ochi este titlul acestui site „Templier” , ori noi stim cine sunt „templierii” .
    In afara de acele citate din Apocalipsa , nu expune decat acele „amenintari” din partea Israelului catre Papa , pentru ca sustine recunoasterea Statului Palestinian , (iar din punctul acesta de vedere , cu toata rezerva mea in legatura cu Papa , sustin demersul Papei de recunoastere a Statului Palestinian)nu defineste nimic altceva in afara titlului .

    • frtilor crestini eu cred ca anticrist este deja pe pamant uitativa la haosul cu musulmanii in europa antihrist i-a trimis sa raspindeasca haosul

Lasă un comentariu