Co-realizatorul filmului Gray State vorbeste despre viitorul acestui proiect, cat si despre moartea suspecta a regizorului David Crowley

Săptămâna trecută, am scris un articol cu privire la moartea tragică și misterioasă a producator de film David Crowley, soția și fiica acestuia, care au fost găsiti morti în casa lor din Apple Valley, MN, la cateva săptămâni după incident, relateaza thedailysheeple.com.

1920_WP2-750x400

Cateva detalii noi au fost raportate de către mass-media.  Examinatorii de la Hennepin County Medical au raportat ca ar fi o crimă-sinucidere in care soția Komel și fiica lor în vârstă de cinci ani au fost împușcați, iar David mai apoi s-ar fi sinucis. Nu s-a raportat insa, nici o alta urma suplimentara, leziuni sau semne de luptă.

Cadavrele au fost găsite împreună pe podeaua din camera din față, cu un pistol negru aproape de David. Data deceselor nu a fost facuta public. Capitanul politiei din Apple Valley, John Bermel a spus că nu au existat semne ca ar fi fost vreo incaierare, iar casa a fost intacta. Ultimul semn de activitate se pare ca a fost la sfârșitul lunii Decembrie. Sistemele electronice au fost luate din casa pentru a fi analizate de catre anchetatori, declarand că ar putea dura ceva timp pana sa traga anumite concluzii….

Săptămâna trecută am prezentat, de asemenea, o versiune neprelucrata a proiectului documentar, Gray State: The Rise, care poate fi văzuta mai jos:

Cu toate acestea,  mulți se întreaba daca filmul Gray State mai are vreun viitor.

Aceasta este una dintre întrebările adresate de reporterul Ben Swann lui Danny Mason co-creatorul și prietenul lui Crowley, . Swan  l-a interbat de asemnea printre altele pe Mason, care este parerea lui despre moartea familiei Crowlei.

Mai jos aveti din nou trailerul filmului Gray State:

Pentru care nu sunteti familiarizati cu subiectul de mai sus, urmariti va rog si articolul de mai jos:

Regizorul filmului Gray State, David Crowley a fost ucis impreuna cu sotia si fiica sa pentru tupeul de a face cunoscut ceea ce e pe cale sa devina America

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s